Dodaj do ulubionych

przedprimaaprylisowo...

31.03.09, 17:19
jakos już nie widzę na Dużym Forum tematow ginekologiczno-
polożniczych.
czyżby ludzie odeszli od najprzyjemniejszego zajęcia jakim jest
produkcja dzieci?
:)
Obserwuj wątek
    • dziadek_pl Re: przedprimaaprylisowo... 01.04.09, 17:42
      Od teraz testy ciążowe można robić przy pomocy USB. Wystarczy, że badana kobieta
      włoży USB do portu w swoim komputerze osobistym. W wyniku jonizacji, kobieta
      zostanie poddana analizie moczu. Produkt szczyci się 95-procentową trafnością.
      Cena produktu: 18 USD.
      • guayazyl1 Re: przedprimaaprylisowo... 01.04.09, 18:23
        dziadek_pl napisał:
        Od teraz testy ciążowe można robić przy pomocy USB. Wystarczy, że
        badana kobieta włoży USB do portu w swoim komputerze osobistym.
        ------------------
        no ba...łatwo powiedziec.
        a jak mieszka daleko od portu? w Pieścirogach na przykład?

• guayazyl1 primaaprylisowo... 01.04.09, 18:29
          znalazłem dwie rzeczy, ktore mi wyglądają na zart.
          jedno:
          url.ceplus.pl/c5a
          i drugie:
          url.ceplus.pl/f36
          • guayazyl1 Re: primaaprylisowo... 01.04.09, 18:59
            nasz kraj staje sie bardzo atrakcyjny dla sławnych architektow:
            url.ceplus.pl/ab1
      • postrach_szefowej Re: przedprimaaprylisowo... 01.04.09, 22:23
        Czy zatem wszystkie kobiety mają jednakowej wielkości i w takim
        samym kształcie port USB???
        • dziadek_pl Re: przedprimaaprylisowo... 02.04.09, 17:40
          postrach_szefowej napisała:

> Czy zatem wszystkie kobiety mają jednakowej wielkości i w takim
          > samym kształcie port USB???

nie wiem dlaczego przypomniałem sobie fraszki Sztaudyngera;
          " On był stały – tylko one się zmieniały."
          " Cnota z okazją razem noc przespały, cnoty nie było, kiedy rano wstały. "
        • guayazyl1 Re: przedprimaaprylisowo... 02.04.09, 22:19
          bez obawy. te rzeczy są kompatybilne.
          jak srubka z nakrętką. wtyczka z gniazdkiem. korek z butelką. i
          palec wskazujący z dziurką od nosa.
          • guayazyl1 pisałem z ubolewaniem, że moje ulubione wątki... 03.04.09, 19:13
            ...ginekologiczno-położnicze znikły. ale już dzis:

Legionowo
            Autor: agath77 03.04.09, 16:33

"Witam,
            Mam na imię Agnieszka i jestem w 6 m-cu ciąży".
            ------------
            ten wstęp jeszcze niczego nadzwyczajnego nie zapowiadał
            ------------
            "Prawie od początku jej trwania przebywam na zwolnieniu lekarskim.
            Tak siedze w domku i szukam dla siebie zajęcia".
            ------------
            przeważnie tak jest. jak ludzie siedzą w robocie to myślą o
            głupotach. jak są znowu na wolnym to rozgladają sie za robotą.
            -------------
            "Niestety nie mogę dużo chodzić, bo krocze mi się stawia i macica, a
            wiosna taka piękna za oknem".
            -------------
            dalej juz nie czytałem.
            moze nic w tym nadzwyczajnego
            dawno temu pytałem, czy moze lepiej darowac sobie takie szczegoły.
            aleście mnie zakrakali:
            url.ceplus.pl/d36
            • dziadek_pl Re: pisałem z ubolewaniem, że moje ulubione wątki 03.04.09, 19:54
              Lubię takie szczegóły , a o tym kroczu to delicje to się nadaje do Teleexpressu .
              • guayazyl1 Re: pisałem z ubolewaniem, że moje ulubione wątki 03.04.09, 20:02
                eeeee...
                dajmy spokoj autorce.
                może ja wredny jestem?
                bo że menda to już napisałem.
                • teborsuk Re: pisałem z ubolewaniem, że moje ulubione wątki 03.04.09, 22:05
                  forumowe ormo czuwa - ten nieprzyzwoity, niemądry, obsceniczny,
                  niemoralny, nieprzemyślany, szkodliwy społecznie, itp. itd. wątek
                  został zlikwidowany w zarodku; jeszcze trochę, a doszłoby do
                  zdemoralizowania całej społeczności Legionowa, a może nawet całego
                  powiatu;
                  mało tego, to mogło wyrwać się spod kontroli i objąć swą
                  nieobyczajnością cały kraj, ba, nawet cały świat; dziadek z l. i
                  gua z us już to odczuli na swojej skórze; uf, co za ulga - dzięki
                  wam p&w; można na Was liczyć!!!
                  • guayazyl1 moderator jak sędzia pilkarski 04.04.09, 17:48
                    teborsuk napisał:
                    forumowe ormo czuwa...
                    --------------
                    moderowanie tak jak sędziowanie meczu to parszywe zajęcie. korzysci
                    z tego zadnych bo wszyscy patrzą na ręce, a pretensji kazdy ma od
                    cholery.
                    pretensje mogą byc o wszystko. a to podjąl decyzję za pozno, a to
                    zbyt wczesnie czyli pochopnie. w jednej sytuacji byl lagodny, a w
                    podobnej jego decyzje byly surowe. raz byl tolerancyjny, innym razem
                    wyjątkowo skrupulatny i uwazny. jakąkolwiek moderator podejmie
                    decyzję, to będzie ona zla albo dyskusyjna. moderator jak sędzia
                    pilkarski ma przeciwko sobie wszystkich.
                    jest jeszcze jedno podobienstwo. jak z sędzią tak i z moderatorem
                    nima dyskusji, a jego decyzje są ostateczne i nieodwolalne.

ale nie uwazam zeby mi się tu jakas krzywda dziala. nie myslę tez,
                    ze innych spotyka tu jakies nieszczęscie.
                    a juz w ogole, ze od pracy moderatorow zalezy wysokosc lotow tego
                    forum.

czy wątek zdjęto ze względow obyczajowych?
                    wydaje mi się, ze autorka zamiast zwyczajnie poprosic o kontakt,
                    niepotrzebnie wdala się w intymne szczegoly i istnialo ryzyko, ze
                    bedzie osmieszona przez rozmowcow. moze to byla taka profilaktyka?
                    pozdrawiam.
                    • teborsuk Re: moderator jak sędzia pilkarski 07.04.09, 12:43
                      pewnie, że mój post był nieco na wyrost, ale tylko trochę
                      =====================
                      moderowanie tak jak sędziowanie meczu …
                      -
                      nie wydaje się być prawdą – nie ma przymusu bycia moderatorem i
                      cierpieć katuszy wynikających z tego powodu;
                      ----------------
                      jest jeszcze jedno podobienstwo. jak z sędzią tak i z moderatorem
                      nima dyskusji, a jego decyzje są ostateczne i nieodwolalne.
                      -
                      właśnie z ormo nie było dyskusji, ale jeśli brak jej na forum to
                      poprzez analogię każdy może ocenić moderujących;
                      -----------------
                      ale nie uwazam zeby mi się tu jakas krzywda dziala. nie myslę tez,
                      ze innych spotyka tu jakies nieszczęscie.
                      -
                      no bez jaj, niech będzie, że wielkanocnych; nie chodziło mi o
                      kogokolwiek konkretnego; trzeba mieć złą wolę by uznać określenia
                      anatomiczne za naruszające netykietę – nie raz i nie dwa pojawiały
                      się wulgaryzmy pisane w sposób jawny lub łatwy do odczytania, które
                      były tolerowane; być może z powodu wysokiego poziomu postów, w
                      których się znalazły ale co do tego nie jestem przekonany;
                      -----------------
                      a juz w ogole, ze od pracy moderatorow zalezy wysokosc lotow tego
                      forum.
                      -
                      gdzieś tego się doczytał – doprawdy nie wiem; każdy pisać może aby
                      zgodnie netykietą;
                      =====================
                      tak czy inaczej, uważam, że wtrącanie się moderatorów pod byle
                      pretekstem jest nadużyciem i niczemu dobremu nie służy; obecnie
                      wielu już tu nie pisze by nie narażać się na jedynie słuszne oceny i
                      decyzje; proszę zwrócić uwagę, że jeszcze inni rozbudowują swoje
                      wątki i posty tekstami będącymi usprawiedliwianiem się, czy też
                      uzasadnieniem popełnienia ich;
                      przy okazji - nie podoba mi się ściemnianie niektórych zdarzeń – jak
                      choćby kiedyś wybór moderatora FL (zapowiadany sondaż którego nie
                      było), całkiem niedawno wydawałoby się niemożliwa do realizacji,
                      cudowna zmiana założyciela Cafe Legionowo czy też moderowanie obydwu
                      istotnych legionowskich forów przez tę samą osobę; za zgodą adminów
                      zapewne, ale bez słowa wyjaśnień na forum;
                      pozdrawiam;
                      • guayazyl1 Re: moderator jak sędzia pilkarski 07.04.09, 16:17
                        Nie jestem drogowskazem to i mylic się mogę :)

Na pewno w jednym masz rację. Załozycielem Cafe Legionowo nie jest
                        w.iwo tylko Paweł Kownacki i nie znam przyczyny dla ktorej jest jak
                        jest.
                        Co do wyboru moderatora Forum Legionowo to pamiętam doskonale, ze
                        oprocz psychomaszyny nikt się wtedy nie zgłosił. De facto wyboru
                        więc nie było zadnego bo wybiera się z czegos ale nikt kandydatury w
                        sposob merytoryczny nie oprotestował.
                        Cafe Legionowo jest forum typu hyde park. Takie fora nie są
                        moderowane. To znaczy, ze pisac mozna na kazdy temat. Jednak
                        netykieta obowiązuje i w tym miejscu. Kto ma tego pilnowac? Jest mi
                        wszystko jedno kto to robi. Moze to byc społka W&P ale nie powinna
                        to byc dla forumowiczow wiedza tajemna. Dwa razy bezskutecznie
                        dopominałem się informacji. Są dla mnie jednak wazniejsze rzeczy na
                        tym Padole więc dałem spokoj.

Pozdrawiam.
                        • teborsuk Re: moderator jak sędzia pilkarski 08.04.09, 09:00
                          nie przepadam za monopolem i już, a zdarzenia z wyborem moderatora
                          fl inaczej pamiętam – tak czy inaczej snu z powiek mi to nie
                          spędza;
                          • guayazyl1 Re: moderator jak sędzia pilkarski 08.04.09, 16:31
                            bardzo dobrze, ze spisz spokojnie. ja tez :)

Cafe Legionowo jest forum prywatnym. zalozyciel takiego forum jest
                            jak własciciel niewolnika. moze z nim zrobic co zechce. moze je
                            zamknac bez pytania o zgodę kogokolwiek. moze tez przekazac je komus
                            drugiemu. tak się prawdopodobnie stało. pan Kownacki odstapił
                            ten "lokal" z całym inwentarzem pani w.iwo i tyle. tak więc my,
                            niewolnicy, do gadania mamy niewiele.
                            załozycielem dla mnie jest nadal pan Kownacki bo tu nie chodzi o
                            zakładanie kamaszy. Cafe nie przechodzilo zadnej reaktywacji. działa
                            bez przerwy na tych samych zasadach, a wiec mozna je bylo zalozyc
                            tylko raz.

nasza panstwowosc istnieje od wieku dziesiatego, a za jej tworcę
                            uchodzi Mieszko I. po nim bylo wielu znamienitych władcow. Polska
                            przechodziła rozmaite koleje ale nikomu nie przyszło do głowy zeby
                            Mieszkowi odbierac pierwszenstwo.
                            przepraszam za ten historyczny wtręt.

i pozdrawiam.
                            • w.iwo Re: krótko 08.04.09, 20:20
                              prócz nazwy zawieszonej przez system u góry, nic się nie zmieniło - właściciel
                              forum nadal pozostał ten sam co na początku - MIeszko I nadal króluje i nic nie
                              zagraża jego królewskiej pozycji ;)
                              • guayazyl1 Re: krótko 08.04.09, 21:01
                                wytężam zwoje i... nie kapuję.
                                mimo, że było krótkie.
                                jakąż my mamy zdolność do komplikowania rzeczy prostych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka