guayazyl1 07.04.09, 17:22 jak ktos jeszcze sie nie rozliczyl z fiskusem, a ma dostep do internetu, system Microsoftu i jest singlem to moze nie wysciubiac nosa z domu: url.ceplus.pl/13c Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: Pitu-Pitu... 07.04.09, 17:55 no i po ja sę tak spieszyłam z tym Pitem? Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Pitu-Pitu... 08.04.09, 08:33 Takie małe udogodnienie a obawiam się, że może być źródłem wielkich kłopotów. Proponowane zabezpieczenie informacji, o których napisano w prasie, dotyczy jedynie usługi uwierzytelnienia i autoryzacji realizowanych w prymitywny sposób. Mam nadzieję, że nie ujawniono wszystkich mechanizmów bezpieczeństwa. W każdym razie, zeznania podatkowe bez szyfrowania mogą być przechwycone w sieci i niecnie wykorzystane w przyszłości. A nawiasem mówiąc liczyłem, że rząd w duchu postępu i miłości do podatników zafunduje im z ich własnych pieniędzy podpis elektroniczny i zestaw kluczy do asymetrycznego szyfrowania danych. - Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Pitu-Pitu... 08.04.09, 09:03 Jakoś nie mam zaufania do rewolucyjnych systemów informatycznych, szczególnie rodzimej produkcji :) Po kilku perypetiach z systemem krajowego operatora stwierdzam, że w niektórych sprawach lepiej zawierzyć własnym butom. ;) Odpowiedz Link Zgłoś