Dodaj do ulubionych

sprzedam prace maturalna

08.01.12, 00:15

sprzedam prace maturalna
Sposoby kreowania świata obozów koncentracyjnych w literaturze i filmie. Zbadaj problem, analizując i porównując wybrane przykłady.
Praca została oceniona na 95%. Do pracy dołączam ramowy plan wypowiedzi, bibliografie, część kserówek z literatury przedmiotu, 3 pytania o które zostałam zapytana wraz z opdowiedziami. Jednym słowem komplet :)
Cena 60 zl

Wydarzenia historyczne jako tworzywo literackie dla polskich powieściopisarzy. Omów na podstawie wybranych tekstów XIX i XX wieku.
Do pracy dołączam bibliografie i ramowy plan wypowiedzi
Cena 45 zł

Obraz miasta w literaturze. Przeanalizuj na wybranych przykładach.
Do pracy dołączam bibliografie i ramowy plan wypowiedzi
Cena 45 zł

Wszelkie pytania proszę kierować na adres marta_kam90@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: candy Re: sprzedam prace maturalna IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.12, 20:55
      MATURA 2012: :-)
      SPRZEDAM: MOTYW SYNA MARNOTRAWNEGO W LITERATURZE I SZTUCE .
      Praca została oceniona na 100%, została sprawdzona przez polonistę. Ciekawa bibliografia i ujęcie tematu. Gorąco POLECAM. Szczegóły pod nr gg: 4293256. Oferuję kompletny zestaw:
      - praca maturalna
      - ramowy plan wypowiedzi
      - bibliografia
      - pomoc w razie pytań i wątpliwości :)
      CENA: do uzgodnienia ;) TANIO
      • Gość: szablewska Re: sprzedam prace maturalna IP: *.play-internet.pl 07.09.12, 12:26
        Sprzedam prezentacje maturalną na temat : Czynniki zaburzające komunikatywność wypowiedzi. Przedstaw ich źródła odnosząc sie do wybranych przykładów. Praca jest kompletna, zawiera prezentacje, plan ramowy, bibliografię oraz kartę cytatów. Od siebie dokładam materiały które pomogły mi przy opracowaniu prezentacji. Są to streszczenia, opracowania, wiersze itp. Materiały te będą bardzo przydatne podczas nauki prezentacji. Zachęcam do kupienia pracy, była ona bardzo wysoko oceniona 90% !!

Tylko 60 zł!!!
      • Gość: Adrianna Re: sprzedam prace maturalna IP: *.serv-net.pl 26.09.12, 12:53
        Sprzedam pracę maturalna.
        Temat: Porównaj literackie portrety kochanka romantycznego. Omów na podstawie analizy wybranych utworów.

W skład pracy wchodzą:
        -Plan prezentacji maturalnej (literatura, plan ramowy wypowiedzi)
        -Rozpisana prace
        -Cytaty

Matura zdana przeze mnie na 100% bez ogromnego przykładania się do nauki.
        Cena 60zł
        Kontakt: sms 697701957

• Gość: Martyna Re: sprzedam prace maturalna IP: *.netland.3s.pl 08.10.12, 21:30

sprzedam pracę maturalną na temat

Obóz jako autonomiczny system społeczny – jego reguły i obyczaje.

Omów temat na podstawie utworów literackich przedstawiających lagry i łagry.

w skład pracy wchodzą: prezentacja, konspekt, bibliografia, karta cytatów oraz schemat ułatwiający prezentację jednego z wątków pracy; dodatkowo mogę podpowiedzieć parę pytań jakie ja oraz moi znajomi mieli zadane podczas prezentacji a ten temat. Praca jest moja, więc nie znajdziecie jej na żadnej stronie. W maju 2012 dostałam z niej 100%. Polecam.

Na życzenie mogę udostępnić fragment pracy. Możecie również kupić poszczególne elementy np. konspekt

Cena: 50 zł
        Kontakt: 16298803
      • Gość: candy :)) Re: sprzedam prace maturalna IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.12, 12:45
        MATURA 2013: :-)
        SPRZEDAM: MOTYW SYNA MARNOTRAWNEGO W LITERATURZE I SZTUCE .
        Praca została oceniona na 100%, została sprawdzona przez polonistę. Ciekawa bibliografia i ujęcie tematu. Gorąco POLECAM. Szczegóły pod nr gg: 4293256. Oferuję kompletny zestaw:
        - praca maturalna
        - ramowy plan wypowiedzi
        - bibliografia
        - pomoc w razie pytań i wątpliwości :)
        CENA: do uzgodnienia ;) TANIO
      • Gość: Anette_14 Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 23:39
        Witam! Sprzedam prezentację maturalną 2012.
        Temat: "Niezawinione cierpienie i różne próby jego uzasadnienia. Przedstaw problem, odwołując się do wybranych tekstów literackich"
        Praca napisana na 20pkt, czyli matura ustna została zdana na 100% :)

W skład mojej pracy wchodzi:
        1. Ramowy plan wypowiedzi
        2. Bibliografia
        3. Praca (posiadam dwie wersje- I dłuższa 7 stron A4, II krótsza 4 strony A4) Obydwie wersje poprawne- do własnego wyboru :)
        4. Cytaty
        5. Przykładowe pytania
        6. Poradnik- Egzamin ustny z języka polskiego

Praca jest zrobiona bardzo solidnie. Zawiera 2 wersje- dłuższą i troszkę krótszą (oczywiście wysyłam 2 wersje)- sam decydujesz, którą wolisz :) Cena mojej pracy to 65 zł (możliwość negocjacji).

Kontakt:
        e-mail: anette_14@o2.pl
        GG 10045443

POLECAM!
    • Gość: Adrian Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.12, 18:51
      Witam!

Jestem maturzystą z 2011 roku, mam do sprzedania pracę, którą sam od A do Z napisałem. Temat pracy to MOTYWY PATRIOTYCZNE W PIOSENKACH HIP HOPOWYCH. PRZEDSTAW NA WYBRANYCH PRZYKŁADACH. Prezentacja oceniona na 18/20 punktów. Cena 50 zł

Praca zawiera:

Konspekt,
      bibliografię,
      teksty piosenek, na których oparta jest prezentacja,
      spis niezbędnych informacji do przedstawienia pracy.

kontakt: laughnowcrylater@interia.eu

Pozdrawiam!
    • Gość: karola sprzedam prezentacje maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 19:15
      sprzedam prace maturalna
      METAMORFOZA BOHATERA I JEJ SENS W LITERATURZE
      ,praca byla pisana przez polonistke ,sprawdzana przez nauczycielke j.polskiego ,praca zawiera literature podmiotu i przedmiotu , ramowy plan wypowiedzi,kolejność prezentowanych argumentow,wnioski oraz materiały pomocnicze "kartka z cytatami",do tego rowniez moge podac pytania ktore mialam na ustnym i jesli zajdzie potrzeba moge wyslac fragmenty pracy jako dowod, ze nie jest sciagnieta z internetu. Praca zawiera takie utwory:

Dostojewski F., Zbrodnia i kara,
      Słowacki Juliusz, Kordian,
      Szekspir W., Makbet,
      Biblia( przypowieść o synu marnotrawnym)

Cena do uzgodnienie jesli ktos zainteresowany piszcie 28771264
    • Gość: kkk Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 22:45

Witam mam do sprzedania prace maturalną na temat:
      Przedstaw różnorodne ujęcie motywu buntownika, analizując wybrane przykłady bohaterów
      literackich. Praca oceniona na 100% w 2007 r mogę przsłać fragmenty. Zainteresowanych proszę o kontakt karolina029@o2.pl oraz wypracowania od pierwszej do trzeciej klasy liceum na różne tematy.
    • Gość: roza Re: sprzedam prace maturalna IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 21:55
      Sprzedam prace maturalne:
      1.Porównaj literackie portrety kochanka romantycznego omów na podstawie analizy wybranych utworów.
      2. Polacy a mniejszości narodowe w literaturze. Przeanalizuj stosunki, odwołaj się do wybranych przykładów.
      3. Kaci i ich ofiary w literaturze polskiej i obcej. Omów na wybranych przykładach.
      4. „Dziś idę walczyć – może nie wrócę więcej” – piekło warszawskiej młodzieży w czasie powstania ’44. Przedstaw temat na podstawie wybranych utworów literackich.
      5. Literacki motyw pracy jako źródła odrodzenia człowieka i zdrowia moralnego społeczeństwa.
      6. Człowiek wobec swoich obowiązków. Omów wizerunek lekarza ukazany w utworach literackich różnych epok.
      7. Różnorodne relacje między rodzicami i dziećmi w literaturze wybranych epok. Zaprezentuj na wybranych przykładach.
      8. Omów różnorodne funkcje motywu świata-teatru w utworach literackich. Odwołaj się do wybranych dzieł.
      9. Rozważ w jaki sposób literatura ujmuje temat młodości człowieka. Omów zagadnienie odwołując się do analizy wybranych utworów.
      10. „Koń ma duszę w sobie” – koń jako inspiracja literatury i sztuki, omów temat na wybranych przykładach.
      Piszcie: roza.matura@gmail.com
    • Gość: Madz Re: sprzedam prace maturalna IP: *.gigainternet.pl 22.05.12, 11:28
      Mam do sprzedania moim zdaniem bardzo ciekawą prace maturalną, pisaną przez poloniste, .."przedstaw barwny świat kultury zydowskiej, utrwalony w literaturze i innych tekstach kultury"
      do tego daje bibliografie oczywiscie oraz zainteresowanym wyśle pytania jakie mi zadali na maturze, które z pewnoscia moga sie powtorzyć... praca zostala b. wysoko oceniona.
      kontakt:
      rizla1000@interia.pl
    • Gość: :) Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 12:13
      Mam do sprzedania Pracę maturalną FILMY ANDRZEJA WAJDY JAKO INSPIRACJA DZIEŁ LITERATURY POLSKIEJ. OMÓW NA WYBRANYCH PRZYKŁADACH. Praca oceniona na 18/20. polecam! TANIO!:) więcej wiadomości na gg 8740851 pozdrawiam
      • Gość: Inned Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 12:09
        Motyw matki w literaturze i sztuce na przełomie z różnych epok
        praca na70%, duzo stracilam na pytaniach i dlatego tyle...
        ogolnie jest bardzo dobra, sprawdzona przez 2 nauczycieli polskiego
        - 3 stronty
        -plam ramowy
        -bibliografia
        -cytaty
        -reprodukcja
        -moge dac tez pytania, ktore mialam

koszt 20zl
        kontakt: koala50@o2.pl
    • adzia551 Re: sprzedam prace maturalna 17.08.12, 11:56
      Sprzedam prace maturalna pt Człowiek jako świadek wydarzeń wojennych.
      Praca na 100%.

wiecej info na mail Adzia_19@poczta.fm
    • Gość: izka121 Praca maturalna Kicz w literaturze i sztuce IP: *.elk.mm.pl 01.09.12, 09:26
      Sprzedam pracę maturalną z j. polskiego, mój temat to KICZ W LITERATURZE I SZTUCE,

CO ZAWIERA MOJA PRACA:
      =Dokument tekstowy z gotową prezentacją na temat KICZ W LITERATURZE I SZTUCE ; 3-4 strony w formacie A4 (czcionka 12, Times New Roman). Praca jest tak opracowana, aby dać zdającemu 14 min na zachwycenie komisji. + 1min na puszczenie fragmentów muzycznych
      =3 pliki muzyczne z odpowiednio wybranymi fragmentami piosenek, które będziesz omawiać, razem trwają one 1min
      =5 zdjęć w formacie *JPG. łatwe do wydrukowania i umieszczenia na planszy - daje to lepszy efekt, komisja lubi widzieć to o czym mówisz
      =ramowy plan wypowiedzi wraz z cytatami
      =bibliografia, napisana zgodnie z wymogami Centralnej Komisji Edukacyjnej
      =dodatkowo podam również pytania, jakie mi zadano i przykładowe jakich możesz spodziewać się na egzaminie

Osobiście uważam, że był to jeden z najciekawszych tematów maturalnych jakie widziałam, bardzo przyjemnie mi się o tym pisało i jeszcze lepiej opowiadało przy komisji. Panie były zaskoczone fragmentami muzycznymi, których użyłam, dzięki czemu dodatkowo u nich zaplusowałam. Praca nie jest monotonna, jest niecodzienna, dlatego komisja nie nudzi się słuchając jej. W pracy użyłam jedynie 3 książek ( dodam, że niezbyt obszernych ;P ) były to książki z poza kanonu lektur szkolnych co jest oczywiście kolejnym plusem, ponieważ komisja nie znała dobrze omawianych przeze mnie fragmentów i dlatego też nie otrzymałam żadnego pytania co do treści tychże książek ;P

e-mail izka121@o2.pl cena 70zł :) możliwość negocjacji :P
      • Gość: pk.domnie Re: Praca maturalna Kicz w literaturze i sztuce IP: *.aster.pl 19.09.12, 17:43
        Witam.
        Napiszę, pomogę napisać prezentację maturalną. Bez ryzyka oszustwa, płatność podzielona na etapy, Ty masz gwarancję otrzymania pracy,ja wynagrodzenia. Posiadam również już kilkadziesiąt gotowych prac.
        W skład prezentacji wchodzi tekst wystąpienia, kompletna bibliografia, ramowy plan wypowiedzi oraz kartka z cytatami.
        Więcej informacji: pk.domnie@gmail.com
      • radorado21 Re: Praca maturalna Kicz w literaturze i sztuce 17.02.13, 18:00
        Witam. Pisze prace maturalne na zamówienie. Mam ich już w swoim zbiorze ok. 150 prac. W skład pracy wchodzi: bibliografia, konspekt i tekst prezentacji. Dorzucam też czasami pytania egzaminacyjne. Praca kompletna, a cenę ustalam indywidualnie . Prace piszę w ciągu kilku dni.
        Kontakt : GG : 4840991
        e-mail : radek.d@vp.pl
        Kawałek do wglądu.
        SPRAWDZONA - KOMPLETNA - GOTOWA DO UŻYCIA
        • radorado21 Re: Praca maturalna Kicz w literaturze i sztuce 17.02.13, 18:01
          Witam. Pisze prace maturalne na zamówienie. Mam ich już w swoim zbiorze ok. 150 prac. W skład pracy wchodzi: bibliografia, konspekt i tekst prezentacji. Dorzucam też czasami pytania egzaminacyjne. Praca kompletna, a cenę ustalam indywidualnie . Prace piszę w ciągu kilku dni.
          Kontakt : GG : 4840991
          e-mail : radek.d@vp.pl
          Kawałek do wglądu.
          SPRAWDZONA - KOMPLETNA - GOTOWA DO UŻYCIA............
    • Gość: Juliette Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 11:50
      Sprzedam pracę maturalną !
      Temat: Przedstaw zachowania człowieka XX wieku w sytuacjach ekstremalnych na przykładzie wybranych utworów literackich.

Praca konsultowana była z korepetytorem oraz sprawdzona jest przez nauczyciela języka polskiego. Korzystałam z niej w 2012 roku ( zdane na max czyli 20 punktów).
      Dodatkowo posiada bibliografię wraz z planem ramowym oraz cytaty.

AKURAT NA 15 MINUT ! :)

O szczegóły proszę pytać mailowo : tt125@onet.pl
    • Gość: Agnieszka0123 Re: sprzedam prace maturalna IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.12, 21:54
      sprzedam również pracę temat: Różne ujęcia motywu inteligenta w literaturze polskiej lub powszechnej.
      konspekt
      bibliografia
      praca
      cytaty
      przykładowe pytania
      cena: 50 zl
      kontakt gg: 142580
      • Gość: aaa Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 14:06
        sprzedam pracę pt: samotność bohatera romantycznego i człowieka współczesnego. scharakteryzuj i porównaj ją odwołując się do wybranych utworów literackich tych epok
        kontakt: 8474490
    • Gość: belinea Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 15:33
      Witam. Zajmuję się pisaniem Prezentacji Maturalnych na zamówienie. Pisaniem zajmuję się już dłuższy czas. W skład prezentacji wchodzi:
      Bibliografia, konspekt, tekst prezentacji. Gratis dorzucam też czasami przykładowe pytania egzaminacyjne + odp. Cena jest do uzgodnienia. Kontakt ze mną :
      GG : 9645187
      e-mail : norbert107@vp.pl
      Wysyłam kawałek Prezentacji do wglądu Dla Was
      Sprawdź Sam !
      • Gość: szkocka Re: sprzedam prace maturalna IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 16:22
        Sprzedam pracę maturalną. Temat pracy: Motyw podróży, wędrówki i jego artystyczne realizacje. Zinterpretuj temat, omawiając sens dosłownych i metaforycznych wędrówek w wybranych przykładach literackich z różnych epok.

Pracę napisałam sama, została oceniona 20/20 (matura 2011). W cenie: ramowy plan wypowiedzi, bibliografia, praca maturalna, cytaty, przykładowe pytania. W razie ewentualnych pytań służę pomocą :)
        Cena pracy: 50zł.
        Kontakt gg: 5963160
        szkocka92@wp.pl
    • ewela5152 Re: sprzedam prace maturalna 07.09.12, 13:04
      Sprzedam prace maturalną!! Temat: Małżeńskie dramaty. W celowo dobranych utworach z rożnych epok zanalizuj przyczyny kryzysu małżeńskiego literackich par.
      Do pracy dorzucam bibliografie + plan ramowy + cytaty
      170zł Cena do uzgodnienia :)
      Kontakt : ewelinaaa5@vp.pl lub gg:9451626
    • Gość: Marcelina Re: sprzedam prace maturalna IP: 83.2.178.* 08.09.12, 12:51
      Mam do sprzedania prezentację maturalną

Serce a rozum - dylemat bohaterów literackich. Przedstaw temat, dokonując analizy wybranych przykładów.

Prezentacja została sprawdzona przez polonistkę, zawiera ramowy plan, bibliografię, kartę z cytatami i cały gotowy tekst. Jeśli będzie potrzeba mogę dorzucić pytania które zadała mi komisja, krótkie opracowanie lektur, łącznie z epoką, gatunkiem oraz różne pytania które komisja mogłaby zadać ;)

Prezentacja została oceniona na 19/20 punktów (punkt został odjęty przez to, że za szybko mówiłam niestety ;P)

Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę pisać: marcelina25@buz iaczek.pl LUB gg: 2404593
      Cena to 80zł (możliwość negocjacji)

Jeśli ktoś byłby zainteresowany mam też temat: Holocaust w literaturze i filmie. Porównaj w oparciu o wybrane utwory. oraz: Bohater literacki i jego kreacja filmowa. Przedstaw zagadnienie na wybranych przykładach. ( ten temat został przerobiony z tematu o porównaniu całości filmu i książki więc taki temat też będzie dobry... do tej prezentacji mogę dołączyć jeden film, który ciężko było znaleźć na internecie)

Pozdrawiam
      • Gość: DOBRA PRACA TANIO sprzedam prace maturalna IP: *.uni.lodz.pl 18.02.13, 12:02
        JESTEM STUDENTKĄ 4-GO ROKU POLONISTYKI. MAM DO SPRZEDANIA PRACE MATURALNĄ NA TEMAT "KONFLIKTY I SPORY POKOLEŃ LITERACKICH"

TYLKO 50ZŁ!!!!

PROSZĘ O KONTAKT ZAINTERESOWANYCH grala.k@op.
    • Gość: olcia Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 18:34
      Sprzedam pracę maturalną : " PRZEDSTAW PROBLEM HOLOCAUSTU W RÓŻNYCH DZIEDZINACH SZTUKI". Praca o literaturze, malarstwie i filmie o tematyce Holocaustu polskich oraz zagranicznych autorów. Świetna praca, oceniona na 20 pkt czyli 100%, prosty język, ciekawa bibliografia.
      W komplecie:
      - gotowy tekst ( 3 strony A4)
      - plan prezentacji i bibliografia
      -prezentacja multimedialna ( 63 slajdy)
      Cena 60 złoty (możliwość negocjacji) ;) Kontakt: olciaaaa91@interia.pl Gorąco polecam i pozdrawiam ;)
    • Gość: gośka Re: sprzedam prace maturalna IP: *.pl 10.09.12, 23:03
      Temat pracy: Śmierć heroiczna na wybranych przykładach. Bardzo fajny temat, praca napisana językiem przyziemnym. Oceniona na 75 procent przy słabych odpowiedziach na pytania. W zestawie praca, aneks z cytatami, bibliografia i pytania.
    • Gość: Papaja Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 10:11
      Witam ! Mam do sprzedania pracę maturalną pt. "Emancypacja kobiet w XIX-wiecznej literaturze. Omów na wybranych przykładach". Za pracę otrzymałem maksymalną ilość punktów na maturze. Praca zawiera tekst MS Word 6 stron Times New Roman 12 + bibliografie. Cena do uzgodnienia. Kontakt. gg 4522960 e-mail. piotr.chmiel@hotmail.com
    • Gość: jagoda Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 17:14
      Hej ;)
      Mam do sprzedania prezentację maturalną wraz z planem ramowym i bibliografią oraz zestawem cytatów, które znajdują się w pracy.
      Temat: "Tytuły dzieł literackich są często kluczami do ich interpretacji. Uzasadnij tezę w oparciu o wybrane utwory"

Prezentacja została oceniona na 20/20 pkt. Pisałam ją sama. Dodatkowo mogę podać zestaw pytań jakie otrzymałam podczas rozmowy z komisją po prezentacji.

zainteresowany(a)? napisz, na pewno się dogadamy! ;)
      kontakt - jagoda-es-93@o2.pl lub gg - 32681661
      • Gość: ewe Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 11:54
        Mam do sprzedania prezentacje ,,Miasto jako element świata przedstawionego. Odpowiedz na pytanie, jaką rolę pełni ono w wybranych dziełach literackich.", praca oceniona na 90% (mogę wysłać skan świadectwa), do pracy dołączam bibliografie, plan ramowy, zestaw cytatów, i pytania od komisji. Praca napisana ciekawym językiem, w pracy 4 przykłady.

Cena do negocjacji, na pewno się dogadamy :)

gg.5493822 , ewelina_buziaczek@op.pl
        • Gość: A Re: sprzedam prace maturalna IP: *.183.181.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.09.12, 12:02
          Ja posiadam; Język współczesnych nastolatków zanalizuj zjawisko odwołując się do języka mówionego wybranego środowiska.

Bardzo prosty i lekki temat:) zapraszam kontatk agata859@wp.pl
          • Gość: Atkaa Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.12, 17:27
            Drodzy Maturzyści!
            Mam dla Was do zaoferowania pracę maturalną. TEMAT: "Polska proza wobec doświadczeń hitlerowskich obozów i sowieckich łagrów. W swoich rozważaniach odwołaj się do wybranych utworów literatury współczesnej."
            W ZESTAWIE: praca maturalna, bibliografia, konspekt, cytaty oraz artykuły pomocnicze do literatury przedmiotu.
            Praca sprawdzana przez polonistę. Serdecznie polecam;)

KONTAKT E-MAIL: anette1707@o2.pl
            • Gość: paulina Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.13, 18:28
              Hej, masz jeszcze ta prace?
            • Gość: candy38 Re: sprzedam prace maturalna IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.13, 18:28
              MATURA 2014

SPRZEDAM!!!

PRACĘ MATURALNĄ " MOTYW SYNA MARNOTRAWNEGO W LITERATURZE I SZTUCE - MALARSTWIE"

Praca otrzymała 20/20 pkt ;-) Cena do uzgodnienia, można się dogadać
              ze mną :):) SERDECZNIE POLECAM TANIO ok 40-50zł max, A PRACA JEST NA
              WYSOKIM POZIOMIE BYŁA SPRAWDZANA PRZEZ POLONISTĘ PRZED MATURĄ!!

DO PRACY DOŁĄCZAM:
              -plan ramowy wypowiedzi
              -bibliografię

KONTAKT : 4293256 GG :)
            • Gość: candy27 Re: sprzedam prace maturalna IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.13, 13:04
              SPRZEDAM!!!

PRACĘ MATURALNĄ " MOTYW SYNA MARNOTRAWNEGO W LITERATURZE I SZTUCE (malarstwo)"

Praca otrzymała 20/20 pkt ;-) Cena do uzgodnienia, można się dogadać
              ze mną :):) SERDECZNIE POLECAM TANIO \do negocjacji. A PRACA JEST NA
              WYSOKIM POZIOMIE BYŁA SPRAWDZANA PRZEZ POLONISTĘ PRZED MATURĄ!!

DO PRACY DOŁĄCZAM:
              -plan ramowy wypowiedzi
              -bibliografię

KONTAKT : 4293256 GG :)
              • Gość: tom Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.13, 08:41
                Witam, Jest praca. Błąd językowy jako źródło komizmu. Przeanalizuj na podstawie Polskich tekstów kabaretowych.

Ramowy Plan wypowiedzi, Prezentacja.doc, Prezentacja PowerPoint, Materiały Video.
                20/20 ;)

100zł - kontakt: pracakomizm@wp.pl
              • Gość: malgorzata3800@vp. Re: sprzedam prace maturalna IP: *.cheeloo.net 19.02.15, 12:37
                Witam.Czy ta praca o synu jest dostępna.Jaka cena.Pozdrawiam
                • Gość: Marta Re: sprzedam prace maturalna IP: 91.189.26.* 20.02.15, 19:35
                  Witaj.
                  Jeśli jesteś zainteresowana to mogę napisać prezentację na ten temat.
                  Szczegóły na em19tuszka@o2.pl lub na gg 9899867
                  • Gość: Matura Re: sprzedam prace maturalna IP: *.derkom.net.pl 04.03.15, 14:42
                    Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat!
                    Doświadczenie - 5 lat.
                    Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu!
                    Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:)
                    Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje.
                    Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-)
                    KONTAKT;
                    matura24H@wp.pl
                    GG; 39631281
    • rafaelo77 Re: sprzedam prace maturalna 19.09.12, 14:59
      Witam !
      Mam do sprzedania pracę maturalną pt:"Człowiek nie może żyć bez miłości.Rozwiń myśl Jana Pawła II, odwołując się do wybranych utworów literackich". Jest to praca, która sam prezentowałem, miałem z niej 100%. Przy pracy pomogły mi 4 książki m.in. Romeo i Julia.
      W skład pracy wchodzi:
      -plan pracy
      -bibliografia
      -aneks z cytatami
      -gotowa praca (to co opowiadamy komisji)
      Cena: 50zł
      Dla wiarygodności mogę wysłać jakąś stronę z pracy na e-maila.
      Więcej informacji:
      rafaelo77@onet.eu
      • Gość: Karolina Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 21:08
        Sprzedam prace maturalna temat: "Motyw winy i kary. Przedstaw różne sposoby jego funkcjonowania w literaturze"
        Cena : 60zł
        książki w prezentacji: Makbet, Balladyna, Zbrodnia i kara i ballada A. Mickiewicza Lilie, prezentacja zdana na 90%.
        do tego bibliografia i plan ramowy wypowiedzi.
        kontakt: karolina.mandat@gmail.com
      • Gość: Wojtek Re: sprzedam prace maturalna IP: *.gizycko.mm.pl 11.03.13, 15:13
        Witam jestem zainteresowany kupnem pracy tylko chciałbym wiedzieć ile będzie trzeba czekać na tą prace ? :)

Pozdrawiam
    • pata50 Re: sprzedam prace maturalna 19.09.12, 15:50
      Witam!

Posiadam na sprzedaż pracę maturalną "Porównaj różne realizacje motywu snu w utworach literackich. Omów analizując wybrane przykłady."
      Praca oceniona na 100 %.
      Zawiera: bibliografię, tekst pracy i kartkę z cytatami.

Kontakt : gg 8656684, e-mail: pata50@wp.pl
    • mys65 Re: sprzedam prace maturalna 19.09.12, 17:48
      SPRZEDAM PRACE MATURALNĄ "JAKIE ŚRODKI JĘZYKOWA MOŻNA ODNALEŹĆ W TEKSTACH PIOSENEK RAPOWYCH. DOKONAJ ANALIZY KILKU PRZYKŁADÓW."
      BIBLIGRAFIA, PLAN PREZENTACJI, TEKSTY, KARTA Z CYTATAMI.
      CENA:30Z
      Nr GG:5178607 ; mys65@wp.pl
    • Gość: Azzi Praca maturalna Motyw Konia IP: *.raciborz.vectranet.pl 19.09.12, 19:22
      Sprzedam pełną pracę maturalną "motyw konia w literaturze i sztuce" . W skład pracy wchodzi oczywiscie bibliografia, plan wypowiedzi , zdjęcia obrazów i rzeźb , oraz oczywiście sama prezentacja .

cena 30 zł
      kontakt pod numerem gg : 652178
    • Gość: Marta Sprzedam prace maturalna IP: *.netblue.pl 21.09.12, 18:50
      Sprzedam prace maturalną - kompletną (bibliografia, ramowy plan wypowiedzi, pytania do pracy, praca maturalna).

Inny świat - jako świat obozów koncentracyjnych i łagrów sowieckich.

Kostium, maska, przebrania - rozważania o bohaterach ukrywających swą tożsamość.

Cena: 50 zł.
      Kontakt: marta_zdw14@vp.pl
      • background117 Re: Sprzedam prace maturalna "Czy inny znaczy..." 24.09.12, 22:18
        Sprzedam pracę maturalną.
        Temat: "Czy inny znaczy gorszy? Problem tolerancji w literaturze różnych epok. Scharakteryzuj i porównaj wybrane kreacje literackie oraz stosunek do nich innych bohaterów"
        Praca składa się z:
        - cytatów
        - prezentacji multimedialnej
        - bibliografii (zawiera 5 książek)
        - planu prezentacji maturalnej (ramowy plan wypowiedzi, prezentowane argumenty związane z problemem inności i tolerancji, wnioski końcowe)

Maturę zdałam na 100% bez wysiłku, na koniec dostałam również brawa uznania.

Cena to 40 zł
        kontakt mailowy : marreb2@wp.pl
        • Gość: Ola Re: Sprzedam prace maturalna "Czy inny znaczy..." IP: *.dynamic.mm.pl 24.11.13, 12:39
          Jestem zainteresowana kupnem.
    • Gość: Madelaine Re: sprzedam prace maturalna IP: 79.162.194.* 22.09.12, 13:09
      Witam!
      Mam do sprzedania prace maturalne:
      1. "Człowiek w świetle apokalipsy spełnionej". Omów jego sytuację w oparciu o wybrane lektury.
      2. Rozmowy człowieka z Bogiem. Omów na przykładzie znanych ci liryków religijnych wybranych poetów.
      3. Motyw wędrówki w literaturze. Omów różne jego funkcje w wybranych utworach literackich.
      4. Idealiści i marzyciele w literaturze polskiej. Scharakteryzuj sposoby kreowania takich bohaterów w utworach z różnych epok.
      5. Pozytywistyczne i młodopolskie obrazy z życia chłopów. Dokonaj analizy porównawczej wybranych utworów literackich.
      6. Motyw pielgrzyma w literaturze i sztuce. Omów na wybranych przykładach z różnych epok.
      Prace zostały sprawdzone przez polonistki, a na maturze zostały ocenione bardzo wysoko.
      Do pracy dołączam też bibliografię, ramowy plan wypowiedzi, materiały dodatkowe (cytaty), materiały z literatury przedmiotu, przykładowe pytania dotyczące pracy wraz z odpowiedziami. Oferuję również pomoc z mojej strony w razie wątpliwości.
      Mogę również wysłać fragment pracy do wglądu.
      Cena do uzgodnienia. Konatakt email: imagine166@o2.pl; gg: 23125578.
      Zapraszam! :)
      • Gość: Monika Re: sprzedam prace maturalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 00:04
        witam!
        Mam do sprzedania pracę maturalną pt: Różne ujęcia motywu pożegnania na podstawie filmu, literatury i malarstwa. Temat bardzo dobrze opracowany. W skład pracy wchodzi bibliografia, plan ramowy i prezentacja multimedialna.

Polecam!

proszę pisać na maila: koteczek159@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka