kam_ea Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 08:48 teraz juz wiem, kto mi dzisiaj ćwierkał rano jak wsiadałam do auta Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 09:28 Przypomina bociana, może Tubisiowi coś podrzucił... Odpowiedz Link
leziox Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 09:51 Nie,to pterodaktyl po kuracji odchudzajacej. Odpowiedz Link
teletoobis Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 09:58 Masz racje. Probowalem wabic pterodaktyle. Ale nie wiem jak sie na nie wola.... Nie chcialem wolac : taś, taś, a juz bron boze : cip, cip, bo by sie pterodaktyl obrazil Odpowiedz Link
leziox Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 10:03 No a z takim zartow nie ma ,to nie jakis wrobelek albo co. Odpowiedz Link
teletoobis Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 10:05 To fakt. Pod powloka lagodnosci, czai sie serce wojownika Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 10:16 A co was wzięło od rana o ptaszkach rozprawiać? Odpowiedz Link
teletoobis Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 10:20 bo to przyjemne zaraz z rana cwierkanie mile uslyszec. Namowie Lezia, zeby rezerwat dla pterodaktyli otworzyl Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 10:30 teletoobis napisał: > bo to przyjemne zaraz z rana cwierkanie mile uslyszec. Ożeń się Odpowiedz Link
teletoobis Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 10:45 reka na szyi czy na cipce. Wszystko jedno. Zony maja to do siebie, ze skrzecza miast cwierkac. Przechodza taka mutacje poslubna Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 11:04 Tak, a mężowie przechodzą taką mutację ucha, że wolą słuchać innych głosów zamiast własnej zony. Najlepiej sprawozdawców sportowych Odpowiedz Link
leziox Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 11:15 No bo sprawozdawcy sportowi w przeciwienstwie do zon nic od mezow nie chca i nawet nie naciskaja zeby nie otwierac nastepnego piwa,czy podczas meczu isc wywalic smieci. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 12:03 Jest takie powiedzonko: Facet mysli, że po ślubie kobieta się nie zmieni... Kobieta myśli, że po ślubie facet się zmieni... I to cała prawda o małżeństwie ...dlatego uważam , że małżeństwo jest tylko dobre dla adwokatów...zarabiają na nim przed, w trakcie i najwięcej po fakcie Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 12:00 Rozmowa zeszła na żony...a ja się pytałam o praszka Uwolniliście ptaszka z klatki...dziewczyny miejcie się na baczności Odpowiedz Link
leziox Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 12:08 Nieeee...to trzeba znac geneze ptaszka ryczacego z rana i budzacego wszystkie zaspane mordy pijackie.Onegdaj role tego ptaszka pelnila Debi-Bebi,ale jeszcze na forum towarzyskim.Kazdego ranka zamiast budzika skrzeczala na forum,wyla i cwierkala tez.Tutaj jakos nie chce sie jej piac,no ale moze po prostu zmienila zainteresowania. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 12:16 leziox napisał: >...Onegdaj role tego ptaszka pelnila Debi-Bebi,ale jeszcze > na forum towarzyskim. Hmmm....a to nie jest forum towarzyskie??? >..Kazdego ranka zamiast budzika skrzeczala na forum,wyla i cwierkala tez.Tutaj jakos nie chce sie jej piac,no ale moze po prostu zmienila zainteresowania. A może gardło ma wysuszone...za mało płukane? Odpowiedz Link
iwoman Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 12:22 ja pomyślałam raczej o innym ptaszku, który rano się budzi i niekiedy nam paniom przeszkadza Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 12:29 iwoman napisała: > ja pomyślałam raczej o innym ptaszku, który rano się budzi i niekiedy nam paniom przeszkadza Toć ja stale mówię o tym ptaszku, ale chopaki nie pojmują aluzji . Ale ja muszę sprostować...mnie taki ptaszek rano nigdy nie przeszkadza Odpowiedz Link
staruszeczka Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 12:34 Proszę proszę iluż ornitologów na forum jest Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 12:41 staruszeczka napisała: > Proszę proszę iluż ornitologów na forum jest Pani widzę też uśmiechnięta ćwierka Odpowiedz Link
leziox Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 14:31 A bo to czlek niby wie kiedy kobita zboczone mysli ma a kiedy normalne,zaczynajac od tego ze normalnych nigdy ni mo? Odpowiedz Link
teletoobis Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 17:03 im tylko ptaszki w glowie, a czlek by sie napil. Bylem dzis w grodzie Kraka na rosssmowkach i jakos mi w gardle zaschlo... Odpowiedz Link
iwoman Re: cwir cwir cwir 08.12.09, 20:57 miły ten koliberek, i owszem ale ja z PTAKÓW to wolę jakieś sokoły, albo orły, strusi to nie bardzo bo dużo za duże i często się chowają Odpowiedz Link