debi_bebi Re: Dziś też będę 24.03.10, 07:19 I niech się stanie, że wezmę Cię w posiadanie Odpowiedz Link
leziox Re: Dziś też będę 24.03.10, 07:21 Tá przeciwwage?nielatwo bedzie,jak to zwykle z ciezarami ponad sily Odpowiedz Link
leziox Re: Dziś też będę 24.03.10, 07:34 Chcialbym bardzo to zobaczyc,bo dawno juz w cyrku nie bywalem... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziś też będę 24.03.10, 07:38 Mówisz Lezio że "przeciwwaga ponad siły"? Mogę pomóc podnieść Debi...myślisz że we dwóch poradzimy? Odpowiedz Link
leziox Re: Dziś też będę 24.03.10, 07:47 O,chorowitek sie wygrzebal z piernatów.I jak tam,wali sloneczko po ochach? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziś też będę 24.03.10, 08:02 Gdzie tam "wali". Marijolek ma na ochach te czarne klapki do spania...po pradziadku... Ochhhh!...jakie one fikuśne! Ile mają wdzięku staroci Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dziś też będę 24.03.10, 08:07 Dzieńdobry Debi! Przecież Ty być musisz - inaczej nie wiedziałabym, ze już czas na zieloną herbate poranną Odpowiedz Link
leziox Re: Dziś też będę 24.03.10, 08:42 Mysle Hardy ze mylisz teraz Maryjole z kims innym,tobie bardziej znanym Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziś też będę 24.03.10, 09:05 Tak myślisz, Lezio? Będę musiał teraz pilniej rozglądać się naokoło we śnie...cholera, będę chodził niewyspany przez to ciągłe czuwanie A może...myślisz o jednej z tych trzech małpek chińskich? "Nie widzę, nie..." -- Idę na swoje blogi. Tam mam spokój błogi... Hardy Odpowiedz Link
leziox Re: Dziś też będę 24.03.10, 09:07 Nie wiem,wydawalo mi sie ze jedna z tych malpek zaslaniala sobie oczy lapami,nie majac na nich klapek.Chyba ze to jaka nowa malpia wersja wymyslona na uzytek zgnilego zachodu kapitalistycznego przez prezne panstwo chinskie. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Dziś też będę 24.03.10, 09:14 Jesteś blisko. Łapki małpek są tak "nieprzepuszczające" że władze chińskie prowadzące swój naród ku wiecznej szczęśliwości i mocarstwowości stwierdziły że nie trzeba bezproduktywnie produkować klapek...wystarczą łapki Chole...obym o tej mocarswtowości w złą godzinę nie wypowiedział...Gdzieś za dwadzieścia lat okaże się...obym nie miał racji Odpowiedz Link
z_oddali Re: Dziś też będę 24.03.10, 09:24 Dzień dobry Wszystko wskazuje na to, że i ja będę mogła dziś z Wami pobyć o nietypowej porze Odpowiedz Link
hermina26 Re: Dziś też będę 24.03.10, 09:33 TA pora jest dla nas jak najbardziej typowa Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziś też będę 24.03.10, 09:37 Cześć, Herminka Muszę być czy nie muszę, ale jestem - niech żyje zielona herbatka, chociaż osobiście wolę czerwoną Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziś też będę 24.03.10, 18:30 To mogę, chociaż nie muszę No ale fakt, że nie poznać mnie - to wielka ...eee... no wielka! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziś też będę 25.03.10, 05:53 Zdrówko najważniejsze, bo wtedy wszystko można Odpowiedz Link