tropem_misia1 11.06.10, 21:03 takie białe coś piją? zainspirowana wierszem Leziowym, poczułam lekkie zaniepokojenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Czy melyniarze 11.06.10, 21:11 A pija pija,i od wscieklej krowy mleko tez pija. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy melyniarze 11.06.10, 21:21 Bo melyniarze to tacy zmutowani troglodyci i jakby nieco bardziej "ucywilizowani" upojnie Odpowiedz Link
leziox Re: Czy melyniarze 11.06.10, 21:31 A jakby pterodaktyl-ten filmowy naturalnie-odebrac nam by chcial nasze piwko,to my go jebut z dubeltowki i niech sobie napada w raju potem na biednych pijaków. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy melyniarze 11.06.10, 21:52 Nie w raju, tylko w innym wymiarze. Co Ty sobie myślisz, że skąd tym pierwotnym nagle puszka spadła? Odpowiedz Link
z_oddali Re: Czy melyniarze 11.06.10, 21:55 To teraz tak będzie na biało na Melynie? Fee, nie lubię poza skondensowanym do kawy. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy melyniarze 11.06.10, 22:01 Pst. Ja też mleko tylko do kawy. Już wolę czystą wodę od mleka, jakby co Odpowiedz Link
z_oddali Re: Czy melyniarze 11.06.10, 22:03 Debi, moja krew Nie dość, że tylko do kawy, to tylko jeden rodzaj To chyba podpada pod jakiś paragraf Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy melyniarze 11.06.10, 22:14 Na szczęście kawa ma tak mocny smak, że pokona aromat każdego rodzaju mleka, oprócz tego, w którym w ogóle nie ma mleka Odpowiedz Link
leziox Re: Czy melyniarze 11.06.10, 22:01 Chyba zartujesz.Mlecznym twarozkozercom mowimy tutaj stanowcze Nie! Odpowiedz Link
z_oddali Re: Czy melyniarze 11.06.10, 22:04 Uff, kamień z serca, bo długo bym na mleku nie dała rady. Cukru potrzeba w dużych ilościach. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Czy melyniarze 11.06.10, 22:11 Kurza twarz, żadne mleko, bo zmienię nickneme. Cukier potrzebny by mózg funkcjonował jak należy. Lubię słodkości, lecz rzadko. Już zrezygnuję z mleczka do kawy niż z słodkiego picia. Słodzę słodzikiem, bo lubię słodkie. Odpowiedz Link
leziox Re: Czy melyniarze 11.06.10, 22:15 Cicho juz,my ciebie kojarzymy wszak z galaktykami,a nie jakims trywialnym mlekiem prosto od krowy... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Czy melyniarze 11.06.10, 23:12 Oj, Leziu, żebyś wiedział jak nieraz widzę galaktycznie, to aż strach. Ciebie kojarzę z dużym człowiekiem, któremu mogę zdespecić i ucieknąć między nogami. Jakby co zrobię nawrót na miejscu, srrru i tak jak w Obélixie szybciutko mnie nie ma. Angels - Jessica Simpson Odpowiedz Link
tropem_misia1 No co Wy!!! 11.06.10, 22:44 ja chłeptam Malibu z mlekiem jak niemowlę butelkę z kaszką. i szmerek jest, i takie tam jak trza Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No co Wy!!! 11.06.10, 22:53 A gdyby w Malibu było samo mleko, to wtedy co Tropcia na to?? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: No co Wy!!! 12.06.10, 06:35 też by radość sprawiło , po przeczytaniu krótkiej wymiany zdań między Debi ,a Herminka (poniżej) na temat wielkiego mleka.Sie rozbawiłam srana Odpowiedz Link
z_oddali Re: No co Wy!!! 11.06.10, 22:54 U mnie tylko wino i Metaxa, której nikt nie chce. A przed chwila postanowiłam zrobić koktajl truskawkowy i nie miał kto przytrzymać dzbanuszka i ... dzbanek stłuczony, a cała kuchnia truskawkowa Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pij mleko, będziesz miał wielkiego!!! 11.06.10, 22:59 Herminka, to nie tak szło Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pij mleko, będziesz miał wielkiego!!! 11.06.10, 23:09 Jeśli promocja może być jakikolwiek sposób przerośnięta, to mamy tu właśnie przykład Odpowiedz Link
leziox Re: Pij mleko, będziesz miał wielkiego!!! 11.06.10, 23:16 Ja chce Metaxe,JA JA JA!!! Uwielbiam brandy i koniaki,tak siedziec i saczyc z namyslem-piekna rzecz. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Pij mleko, będziesz miał wielkiego!!! 11.06.10, 23:24 A proszę Cię bardzo, stoi i się marnuje, a dla mnie... za mocna, ale w zamian podzielisz się myślami Odpowiedz Link
leziox Re: Pij mleko, będziesz miał wielkiego!!! 11.06.10, 23:45 Nie ma sprawy,gadac tez lubie ale i sluchac co maja do opowiedzenia kobiety,wiec bylaby to raczej wzajemna wymiana pogladow... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pij mleko, będziesz miał wielkiego!!! 11.06.10, 23:20 Odniosłam się do korelacji mleko-wielkość wielkiego, abstrahując od wyżej deklarującego Odpowiedz Link
z_oddali Re: No co Wy!!! 11.06.10, 23:33 Raczej są chęci jest sprzątanie, a ambrozji brak Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pij mleko, będziesz miał wielkiego!!! 12.06.10, 07:46 Mnie chodzi, że obiecanki cacanki, a tu nic nie wzrasta Odpowiedz Link