Gość: yorik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yorik Re: Ile już czekacie na NETIĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:32 Ja siedem dni :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiika Re: Ile już czekacie na NETIĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:55 ja czekam od 12lutego-kobitka w info powiedziała,że mam czekać jeszcze do 15marca:skandal.Jeśli w ciągu miesiąca nie podłączą to można zerwać umowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Ile już czekacie na NETIĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:08 NETIA NABIłA NAS W BUTELKE To są kpiny w żywe oczy co się dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Ile już czekacie na NETIĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:28 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile już czekacie na NETIĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 02:30 od lutego i okazalo sie ze nie zglosili mojego przjecia lacz do TPSA............a twierdza ze to TPSa opoznia. Na emaile milcza. chyba zrezygnuje z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ile już czekacie na NETIĘ ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 04:56 Kiedy po trzech tygodniach Netia przysłała mi po raz drugi umowę ze złymi danymi wróciłem do TPSA /1 MG /.Po 18 godzinach miałem neta i wszystko gra. Odpowiedz Link Zgłoś