netgabriela 19.09.10, 16:20 się przywitać... Jestem całkiem nowa i wciągnięta prawie za uszy przez Bossa tego forum. Witam wszystkich forumowiczów i postaram się nikomu nie zaleźć za skórę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 16:49 Właź, właź Tylko uważaj na tych, bo zabalowali i jeszcze śpią....nie specjalnie lubią być budzeni przez nadepnięcie, albo przez hałas nadmierny... Ha, wzmocnisz frakcję "północną", skoroś z Żuław.... Witam Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 16:56 Nie wiedziałam, że Lezio potrafi ciągnąć kobiety za uszy. Muszę przemyśleć, czy mi się to podoba Witaj Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 17:17 Witoj..... co do zachodzenia, nawet za skore, too musisz miec ja strasznie gruba na tym forumie Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 18:52 Pozwolę sobie przyłączyć się to przywitań Cześć Odpowiedz Link
exman Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 18:54 No i tradycyjnie, w imieniu wszystkich panów na tej sali, zapodam skoczną melodyjkę ... na obrazku szef forum zasuwa w szoferce a reszta facetów szarpie druty www.youtube.com/watch?v=2T6e_mk0O24&ob=av2e Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 19:09 A który foremek robi za wokalistę??? Ma taką eeeeeeeeeee...wydepilowana klatę, fuj Odpowiedz Link
exman Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 19:13 jako vizjonerka nie powinnaś zadawać takich pytań. Jako basista nie mam się o co martwić Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 19:21 Wizjonerka to nie wróżka Pytam, bo tak jakoś jest,że jestem też blondynką.... Hmmm...mam słabość do dobrych gitarzystów, ci to potrafią trafiać w odpowiednią strunę Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 20:16 www.youtube.com/watch?v=HFh8noEepU4 Mrrrrałłłłłłłłłłłłł.... Odpowiedz Link
exman Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 20:31 www.youtube.com/watch?v=ZiA1XBXAE6U trzask prask i po Krzyku Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 20:39 W klasyczna uderzyłeś? Hmmm..... www.youtube.com/watch?v=jAg8VHuXNKU Spokojnie, powolutku i z maestrią..... Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 20:53 Witam, witam Muzę juz jakąś zapodano to może skoczę poszukać jakiejś flaszeczki ??? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 20:59 Jedna flaszeczka nie czyni wiosny ( imprezy) Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:08 Ha ha ha a kto mówi o jednej??? trochę tu pomieszkuje na tej Melynie Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:10 Poszukam wiecej...nie znam jeszcze waszych gustów alkoholowych Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:14 a zwyklyj okowitki niy mos? Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:39 Masz ode mnie.... pewnie nie tkniesz, ale krety na Żuławach spite jak bobry... Odpowiedz Link
teletoobis Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:41 Kiedys cos ci powiedzialem i nie mam zamiaru sie powtarzac Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:10 Lezio chwalił się,że jakieś nowe zapasy zgromadził....nie musisz się wpędzać w koszty, poczekajmy na Szefa Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:13 Spoko ! Zima długa będzie częstował Dzis ja stawiam Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:16 "Czarnego Jasia" ze mną wypijesz? Tylko, niekoniecznie z lodem....szkoda szlachetnego trunku paskudzić Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:22 Jasne że tak!!!! "Łyskacz" ponad wszystko ..bez lodu... i brudzenia szlachetnego trunku jakimiś dodatkami chemicznymi Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:25 No i już widzę bratnią duszę A piwo paskudzisz sokiem, czy pijesz jak ludzie...? Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:30 Ha ha ha piwo jak furman ..prosto z gwinta Najbardziej smakuje... Zresztą to moj ulubiony napój Nie brudzę piwa ....przez gardło by nie przeszło z sokiem Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:34 Z gwinta, czyli z butelki....no i super, bo to z puszki blachą zalatuje... Hahaha, założymy klub znawców chmielowego napoju... Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:44 Jestem jak najbardziej za !!!!! Blachą to mało powiedziane .... jakoś ten pierwszy zapach po otwarciu puszki wali mi stęchlizną Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:51 Widzę,że Lezio dobrze wiedział, kogo na Melynę zaprosić... Witaj, o degustatorko... Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 21:57 Ma czuja skubany ha ha ha Dawno mnie nie było na gazecie prawdę mówiąc i gdyby główny melyniarz mnie nie zhaczył pewnie sama bym nie wlazła..... doba za krótka Jestem na forum gazety jakies dwa lata ale jesteś druga osobą, która jest z 3miasta.... wydaje mi się, że ogólnie jest mało osob z Północy.... Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 22:01 Na Melynie jeszcze przynajmniej 3 osoby poza mną są z 3City....tyle,że dziś nieobecne, ale zapewne się odezwą... Fakt,że same baby, to i łatwiej jakąś bibkę zorganizować Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 22:11 witaj Lidko ) Tyle bab z trójmiasta ???? To świetnie Muszę trochę was poznać...poczytać co bazgraliście na tej Melynie..... a Melyna przedstawia się imponująco ! Muszę zapytać Lezia...które moje okno ha ha ha ha Odpowiedz Link
leziox Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 22:46 No tak,niby ja wszystkiemu winien jezdem,kobity za uszy wciagam,jeszcze troche i zaczna o mnie mowic ze biegam nocami po ulicach i proponuje morderstwo lub uratowanie zycia zalogowaniem sie na melynie. W sumie dlaczego nie,mysle ze niektore calkiem dobrze by sie bawily. Netgabriela ma plusa za przytarganie calego barku ankohla,mozna by podejrzewac ze obrabowala noca jakis sklep alkoholowy,ale takich ludzi nam trza. No topra,starczy tego kadzenia.Do roboty,k.wa! Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 22:51 A ja wnioskuję o skrzynkę czegoś dopprego za pilnowanie foruma w czasie, kiedy Szef łaził nie wiadomo gdzie Gościa zaprosił, a sam się lumpował gdzieś tam... Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 22:56 Popieram Vizjonerkę !!!!! Wpuścił mnie tutaj i sie zmył!!! Niewybaczalne ! Proszę o krzynke dobrego browca w szkiełku !!!!! I nie mów że nie masz !! Bo ja cały barek swój wytargałam Odpowiedz Link
leziox Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 23:03 Browar stoi zawsze za zaslonka przy sofie,tam gdzie jest odkurzacz i sypia pan Czesio. A wy mnie tu nie wymawiajta wolnego czasu.Ostatecznie tez potrzebuje wolnych chwil na kurwienie sie w pobliskich burdelach,w celu naturalnie zrelaksowania sie po stressie szefowania na Melynie. Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 23:15 No spoko !!! Tylko marszruta jeszcze!!! Skad mam wiedzieć gdzie Czesio sypia ??? Chrapie chociaż żebym azymut złapała ???? No i które jest moje okno na świat z Melyny ?????? Nie dostałam przydziału !!! Odpowiedz Link
leziox Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 23:17 Akurat par okien jest zamurowanych bo rzucano z nich butelkami do radiowozow policyjnych. Ale to akurat naprzeciwko obrzyganej i oszczanej sofy z pluskwami,na ktorej nie wiedziec czemu,tak bardzo lubia wypoczywac nasze narábane panie,wychodzi na podworko. Nie przejmuj sie tym,ze akurat i na smietnik,bo w sumie on smierdzi tylko do parteru. Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 23:36 no spoko...zadowolę się przydziałem...dopoki za bardzo nie będziewaliło....ew złożę reklamację he he he Odpowiedz Link
leziox Re: Chciałam tylko nieśmiało... 19.09.10, 23:45 Wiesz,tu u nas mozna skladac wszystko.Nawet reklamacje,hehehe! Odpowiedz Link
netgabriela Re: Chciałam tylko nieśmiało... 21.09.10, 23:20 więc składam reklamacje.. bo nikogo nie ma tu właśnie... wszyscy podązyli do pieleszy.. ale to mnie własnie nie cieszy... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link