tropem_misia1 10.11.10, 05:29 Debi być miała tu , zaraz , teraz. Ni ma(: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Fizycznie 12.11.10, 05:35 wstała, ale umysłowo zalega jeszcze w głębokiej formalinie. Trzeba sprawdzić rozkład świąteczny kursów autobusowych, co by nie sterczeć dziś na przystanku za bezdurno. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Fizycznie 12.11.10, 05:38 a ja mam dziś farta rycerz w lśniącej zbroi zawiezie mnie do roboty a z roboty do domu sie mi udało Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 13.11.10, 07:06 Witaj, Tropciu Wyobraź sobie, że śniłam dziś o trocinowej miękkości. Właściwie to o niej myślałam przez sen. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ajajajaj 13.11.10, 07:11 a czy to nie zależny od frezarki, albo hebelka- się nie znam, tylko se wyobrażam. a niektóre misie maja w brzuszkach watę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 13.11.10, 07:17 Miałam przed oczyma drobne trociny, całą stertę trocin, w które miękko się wpada i zapada, ale zupełnie inaczej, niż w puch czy w watę. Tyle rodzajów miękkości mamy wokół siebie Odpowiedz Link
teletoobis Re: ajajajaj 13.11.10, 07:11 przychodzi baba do lekarza - panie doktorze ja nie mam lechtaczki -a-ja-jaj Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 13.11.10, 07:32 Obiecałeś się być za archiwum, więc jestem spokojna o zasoby danych Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 13.11.10, 07:42 Jak Pteropapug, a mimo wszystko przecież mnie lubisz. Czy to nie dziwne? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 14.11.10, 08:31 Bardzo późno położyłam się , ale już wstałam. Witaj, Tropciu . Odpowiedz Link
leziox Re: ajajajaj 15.11.10, 11:01 Ze sie Debcia ostatnio jakos tak troche ukrywa,kazdy widzi. Pytanie tylko-dlaczego? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 16.11.10, 18:42 Dlatego, że się wkurzyłam. Wkurzyłam się na pewnego osobnika piszącego na Melynie, któremu wydaje się, że ma prawo wtryniać nos w moje życie i bruździć w nim, kiedy mu się spodoba. Żeby jeszcze robił to wyłącznie na własne konto, ale nie! Przy tym próbuje szkalować bliską mi osobę i jej znajomych forumowych (chodzi o panie, które ta osoba zna forumowo i nie tylko). Szlag mnie trafił i jednocześnie zrobiło mi się niedobrze. Musiałam odreagować. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ajajajaj 16.11.10, 05:39 no bez jaj co sie dzieje ? Debi!!!Rzeknij cosik. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 17.11.10, 06:06 Czy "dobrze" ma właściwości plastyczne? Np. jak kawał ciasta na pierogi: bierzesz, wałkujesz we wszystkie strony, a ono miękko poddaje się zabiegowi , i pokrywa coraz większą powierzchnię. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ajajajaj 17.11.10, 12:59 co do plastyczności nie spogladam na to nie ze strony placka bo "dobrze' nie jest plastyczne - nie da sie naciągnąć , albo jest dobrze , albo źle Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ajajajaj 18.11.10, 05:26 Ja tam sie nadymam, ale żeby tak długo?? Czy to bezpieczne? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 18.11.10, 06:07 Zdałam się na czas. On będzie wiedział najlepiej, kiedy już dość. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ajajajaj 18.11.10, 06:14 Z czasem tak jest , że może i on cosik wie, ale my nie. i zwykle jest za wcześnie, albo za późno- mało kiedy w sam raz. ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 18.11.10, 06:19 Trudno mi się nie zgodzić, zwłaszcza w tej drugiej części, ale co? Kiedyś trzeba się dowiedzieć, co by to nie było Odpowiedz Link
debi_bebi Re: ajajajaj 19.11.10, 05:24 Jestem! Znaczy częściowo, bo jakaś cząstka jeszcze sennie się ociąga. Odpowiedz Link
tropem_misia1 he,he 19.11.10, 05:29 druga! druga też łanie. Bo wstawanie z ciepłego,miłego łóżeczka to ogromny wysiłek. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: he,he 19.11.10, 05:38 Sądząc po TAM, wstałyśmy ep w ep Zresztą, czy kolejność taka ważna? Co innego z ciastem- jego nie da się upiec przed zrobieniem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: he,he 19.11.10, 05:48 Widzę,że cosik ostatnio przez pryzmat ciasta spozierasz. "Dobra" na stolnicy chcesz rozwałkować na ten przykład i tu j.w. No dobra ..znowu cos upiekę. Kiedys czytałam książkę ,a w niej tekst "najwygodniejsze jest łózko na którym chce sie spocząć" - a bo był w niej też wątek romansowy ) Odpowiedz Link
debi_bebi E, nie 19.11.10, 05:57 do ciasta nawiązałam, bo obie coś o nim wiemy: Ty dużo, a ja - prawie nic Odpowiedz Link
tropem_misia1 Ja tam wiem niewiele. 20.11.10, 06:10 Jestem jak Kolumb. To dla mnie nowe tereny. Wlazuje w jakiegoś bloga i dumam : jak to będzie smakowało? a wczoraj to ja gicz cieleca kupiłam przeszukałam google w poszukiwaniu lekkołatwego przepisu na to coś i zgroza na dodatek z porządnego kawałka zrobiło sie mikroskopijne coś po obróbce- ot na jeden ząbek Odpowiedz Link
debi_bebi Re: czy trza patycek 27.11.10, 22:15 Nie, Tropciu. Już dawno wyrosłam z chęci uciekania z domu Odpowiedz Link
tropem_misia1 eeee tam 27.11.10, 22:43 domek to ja lubię. Przywiązana jestem okrutnie do niego. Nawet nazwę to ma : domatorka. Odpowiedz Link