glupek_lesny 16.10.03, 07:00 Taka jedna, co tu bywa, ostatnio mowila ze kit oknom wciska. Nie dala sobie wytlumaczyc ze okna lagonde, ufne, i kitu im nie przystoi wpychac ni wciskac. Co robic, jak ja przekonac, jak ukrocic proceder? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xkropka Re: Co robic? 16.10.03, 14:40 W parku nabiora kondycji i byle bywalczyni lasu kitem im krzywdy nie zrobi. A tak na marginesie - co glupek robi o tej porze w lesie? (Czy ja czuje, ze rymuje?) Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Co robic? 17.10.03, 07:29 No ja nie wiem... Ale to ja bym musial jej te okna jakos wymycic najpierw do parku... A glupek czasem ma w pracy furtke do lasu, to korzysta. Odpowiedz Link
xkropka Re: Co robic? 17.10.03, 13:09 Jak zaniedbane, to sames sobie winien! A z ta furtka to ciekawostka, bo moj sp. sasiad zawsze mowil, ze robi drzwi do lasu, wiec chyba jednak je skonczyl, skoro korzystasz... Odpowiedz Link
trzcina Oświadczenie 17.10.03, 22:39 Żeby nie było wątpiów - tatakajedna to ja. Się tu zebrało, niechto, towarzystwo od plasticzanych okien. Czysto, ciepło i przytulnie, co? To Was uświadomię, że nie cała ludzkość tak ma. Się mieszka na jaskóle, się wciska oknom kit. Jeszcze mi takijeden powiedział, że farbą muszę po wierzchu kit popaćkać, bo wyleci ludziom na łeb. Będzie kit z lakierem. Na okrasę jeszcze wełną ogacę, czy czym. I niech, dobiję Was, szanowne państwo z całym sufitem. Na dach wyleźć zamiaruję w dzień tropikalny jakiś, silikon wszczepić świetlikom. Bo mi na włosy kapią. Lub na nogi, zależy, jak leżę. to pawam, co leżycie bez kapania ludzie to nic nie wiedzą, jak mają lepiej czcina Bo inaczej... ostrzą zęby wilki lute. Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: Oświadczenie 17.10.03, 22:55 trzcina napisała: "silikon wszczepić świetlikom." !!!!!! i TY, TY nam krewetke w bolsie wypominasz???? zdruzgotana glupka PS Ja juz nigdy nie uwierze, ze te robaczki w lesie swieca same z siebie... "identyczne z naturalnym", phi :( PS2 Kwiat paproci to tez sie u ciebie robi? :((( Odpowiedz Link
trzcina Re: Oświadczenie 17.10.03, 23:06 Zakwita raz, tylko raz. biały kwiat...oooo Mam jeno paprochy, też kwitną, ale nie na gołe oko. Nie równajcie mi tu do krewetki, ja okien nie topię w alkoholu. Sumienia chcecie podpucować i huzia na mnie i na okna moje? teszcoś czcina Odpowiedz Link
procesor Re: Oświadczenie 20.10.03, 09:30 glupka_lesna napisała: > PS Ja juz nigdy nie uwierze, ze te robaczki w lesie > swieca same z siebie... > "identyczne z naturalnym", phi :( > PS2 Kwiat paproci to tez sie u ciebie robi? :((( No dobra ale Czarnobyl to był ledwie kilkanaście lat temu - a czym wcześniej świeciły świetliki i kwiat paproci?? A może po prostu ciszej je naświetlali.. A ja z moim jednym oknem zamierzam się pozegnać niedługo - niech idzie w świat. I wiem co zrobie. Ja sobie je wymienie na lepszy model. Hihi. Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Oświadczenie 19.10.03, 21:26 yyytam, swietliki silikonem? No wiesz? Zeby tak sobie ordynarnie silikonem powiekszac? Odpowiedz Link
trzcina Re: Oświadczenie 19.10.03, 22:25 Uszczelniać zamiaruję, nie powiększać. Jeśli przy okazji przybędzie im na urodzie, niech im niebo lekkim będzie. A kto by tam latał po dachu biusty szybom mierzyć. Kotom ganc ryba, czym świetliki kuszą. czcina Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Oświadczenie 19.10.03, 23:02 trzcina napisała: > Uszczelniać zamiaruję, nie powiększać. Bo myslisz ze ja nie wiem do czego sluzy silikon? Glupka nie bedziesz bujac! > A kto by tam latał po dachu biusty szybom mierzyć. > Kotom ganc ryba, czym świetliki kuszą. Ja to tam ni wim, ale nawet jesli nikt nie mierzy, sama swiadomosc wiekszych swietlikow podbechtuje zapewne Odpowiedz Link
glupka_lesna Re: Oświadczenie 19.10.03, 23:13 glupek_lesny napisał: > Glupka nie bedziesz bujac! nie bujaj go, prosze, bo on na chorobe morska podatny, i na co nam takie klopoty? :( Odpowiedz Link