leziox 03.01.11, 11:48 I co z tego wynika?Co to jest?Co to robi?Z czym to sie je? Od samego rana przesladuje mnie ten wyraz,oczywiscie wymyslony przeze mnie we snie. Jakies propozycje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawrotka1 Re: Misiobrys´ 03.01.11, 11:57 Misiobry to mogłaby byc misiowa wersja powitania, zamiast dzien dobry. Ale misiobryś? Pojęcia nie mam. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Misiobrys´ 03.01.11, 11:58 Przecież to oczywiste, że misiobryś, jest misiem Brysi. Panienki Brysi z okienka. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Misiobrys´ 03.01.11, 12:12 E, tam, skoro przysniło się to Leziowi, musi oznaczać nazwę jakiegoś trunku albo nową pozycję seksualną Odpowiedz Link
leziox Re: Misiobrys´ 03.01.11, 12:31 Ty sobie wyobrazasz Nawrotkowska ze ja tak jednotorowo mysle? Ja juz wiem co to jest ale nie powiem,zebyscie mogli dalej kombinowac. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Misiobrys´ 03.01.11, 12:39 Ja nic sobie nie wyobrażam, ja wierzę w wyniki badań odnośnie tego, co zaprząta męskie umysły. Podobno musicie o TYM myślec co chwilę A naprawdę to Twoje słowo kojarzy mi się z bardzo futrzastym psem czyli brysiem. takim jak chow chow: Odpowiedz Link
leziox Re: Misiobrys´ 03.01.11, 12:44 Odwrotnie i juz bedzie zagadka tak dobrze jak rozwiazana. Odpowiedz Link
leziox Re: Misiobrys´ 03.01.11, 12:48 Ku.wa,nikt nie powiedzial ze to maja byc wybory miss szpitala psychiatrycznego zdaje sie... Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Misiobrys´ 03.01.11, 12:50 Pies, ktory lubi miód? Albo lubi wspinac się na drzewa ? Odpowiedz Link
leziox Re: Misiobrys´ 03.01.11, 13:02 Zawsze docenialem pomyslowosc kobiet,zwlaszcza w dokuczaniu komus Odpowiedz Link
leziox Re: Misiobrys´ 03.01.11, 13:09 A co ma brys wspolnego z leniwcem?Toz brys to nie kot ani nie mis. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Misiobrys´ 03.01.11, 15:17 Mis brysający wcale nie jest leniwy, wręcz odwrotnie. On tak szybko brysia, że czasem aż trudno za nim nadążyć Odpowiedz Link
leziox Re: Misiobrys´ 03.01.11, 15:37 A jest brys´misiajácy,tak chociaz dla kontrastu?I jesli jest to co robi? Odpowiedz Link
gab.bo Re: Misiobrys´ 03.01.11, 15:48 misiowy ryś Bryś, taki misiek z kocim charakterem, pazurem, lubiący chodzić własnymi ścieżkami, ot co Odpowiedz Link
gab.bo Re: Misiobrys´ 03.01.11, 15:50 napisałabym że to Lezio pewnie jest, ale tak nie napiszę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Misiobrys´ 03.01.11, 16:05 Bryś misiający to nawet nie brzmi przyzwoicie. Odpada ! Odpowiedz Link
leziox Re: Misiobrys´ 03.01.11, 19:50 No dobra.Rozwiazanie zagadki brzmi: Misiobrys´ to brys´ na misie Odpowiedz Link
leziox Re: Misiobrys´ 04.01.11, 00:10 Alez naturalnie.Niech to tylko bedzie rodzaj szoku radosnego. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Misiobrys´ 04.01.11, 06:06 Na razie nikt mnie nie chce dopaść, więc podskakuję sobie radośnie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Może ja się wypowiem jako misioznawca? 04.01.11, 09:05 Nawrotka ma prawie rację. Opierając się na wypowiedziach Stefana, któremu burczy w brzuchu Misiobryś to zmisiony pies.Wersja zpsiony miś odpada.Nie jest poprawna melyjnie. "Brysia mijam zaś z daleka,. Bo nie lubię, gdy kto szczeka!" Odpowiedz Link
leziox Re: Może ja się wypowiem jako misioznawca? 04.01.11, 12:55 A tam,gadal dziad do obrazu. Misiobrysia wypuszcza sie na misia Misio ucieka bo nie lubi brysia Brysio halasnik jest i pieniacz psi Kariera lwia jakas mu sie chyba sni Tak leci Misiobrysio za misiem w krzaki Lecz podpucha-na pleckach misiowe kulaki I po ryju dostal Misiobrysio niespodziewanie Nie pomoglo o sobie wybujale zdanie Taki to moral nasuwa sie sam nieraz Kto glosno szczeka,robi z siebie bohatera Morda jak lew,a serce z zajáca tchórzliwe Wredne,paskudne,misiobrysie zlosliwe. Odpowiedz Link
tropem_misia1 sie znaczy? 05.01.11, 07:11 Misiobrys nie jest bohaterem? Jeno malutkim zerem? "mniej niż zero" jednak nie jest Odpowiedz Link
marijola1 Re: sie znaczy? 05.01.11, 09:24 Jesli wymysliles ten wyraz, to moze po prostu przypomnij sobie w jakich to bylo okolicznosciach? Nie twierdze ze taka gimnastyka w zgadywaniu co tez to moze oznaczac jest niezdrowa dla umyslu, ale Twoj umysl ,ze wzgledu na swoja specyfike, znacznie odbiega od naszych!!!!!!!!! Odpowiedz Link
leziox Re: sie znaczy? 05.01.11, 11:19 To ze odbiega nie musi wcale oznaczac ze jestem w jakis sposob nienormalny.A poza tym Marycha od samego rana mi dzis dokucza,jakbym to ja jej osobiscie odebral prawo do orgazmu podczas pelni. Odpowiedz Link