debi_bebi 10.01.11, 06:03 na nogach. No, może aż tak rach-ciach nie było, bo wcale mi się wstawać nie chciało i zaliczyłam ze trzy pięciominutówki, aż wreszcie wkroczył głos rozsądku i wyprowadził mnie z łóżka. Dobrze, że nie na pustynię. Miłego pińdziałku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Hop, i już 10.01.11, 08:27 Przy takiej pogodzie, to sie wcale nie chce z lozka wylazic. Gdzyby nie bydle, przekonane, ze moja klata, to najlepsze miejsce porannej zabawy, to bym wylazl z lozka dopiero na obiad Zięć dobry Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Hop, i już 10.01.11, 09:28 Zięć zły. Odpadła jedna osoba do tyrania, to będę tyrać podwójnie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hop, i już 10.01.11, 09:54 Ja też. Do odwołania. Tymczasem zastanawiałam się, jak to będzie, gdy zima znów nas zaatakuje tej zimy. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Hop, i już 10.01.11, 10:13 Stanowczo sprzeciwiam się atakowi zimy. Niech to coś paskudne zalegające wszystko wokół się roztopi, a potem ma ju być tylko sucho i słonecznie. Ewentualny śnieg zapraszamy w góry, niech narciarze mają radość. Nie wiem,c o na to Tubiś, więc możemy to skorygować. W mieście zimie podziękujemy. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Hop, i już 10.01.11, 10:15 Gorale mowia, ze wroci, ale na razie bedzie lagodna. Dopiero pod koniec lutero znow przymrozi. Za to wiosna bedzie bardzo wczesna i ciepla Odpowiedz Link
z_oddali Re: Hop, i już 10.01.11, 10:18 Druga część bardzo mi się podoba. Nie jestem tylko pewna, czy góralom należy wierzyć, bo pamiętam, jak pewien góral przepowiadał świetną pogodę, a jak przyjechałam to lało i lało. Chyba, że chodziło mu o to, by jednak grać z nim w Monopol a nie łazić po górach Co też skutecznie czyniliśmy Odpowiedz Link
teletoobis Re: Hop, i już 10.01.11, 10:51 Nam zalezy na ladnej pogodzie, mozesz mi wierzyc Odpowiedz Link
z_oddali Re: Hop, i już 10.01.11, 09:36 Krótko i treściwie Niestety wcale nie było tak hop, wstawałam z godzinę, by potem i tak się jeszcze zdrzemnąć. A gdyby nie zobowiązania to wróciłabym do łóżka i nie wychodziła z niego do jutra. A tak w ogóle to Dzień dobry i gdzie jest kawa? A bułki? E, coś to gospodarz się nie spisuje Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hop, i już 10.01.11, 09:56 Oczekiwanie na niepojawiającą się Muzę mogło obezwładnić gospodarza zupełnie, i juz biedaczek nie ma na nic siły. Musimy same o siebie zadbać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Hop, i już 10.01.11, 10:06 staram się pomóc w tym względzie, ale bez skutku (: Odpowiedz Link
z_oddali Re: Hop, i już 10.01.11, 10:14 Nawet mnie to nie dziwi, że musimy same o siebie się zatroszczyć. Jakoś zdążyłam się do tego przyzwyczaić, choć myślę, że umiałabym się odzwyczaić,. ale może tylko tak mi się wydaje. Odpowiedz Link
leziox Re: Hop, i już 10.01.11, 12:37 A co to cholera,restauracja jaka czy inny bar mleczny?Nie mam obowiazku obslugi opojów róznych.Chceta to sie same obluzta,ja lokal do dyspozycji oddaje to jeszcze narzekaja.Chcecie pic kolo smietnika,to prosze bardzo,narzekajta dalej. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hop, i już 10.01.11, 13:26 Wcale nie narzekamy, tylko załamujemy ręce nad stanem Twojego stanu w trakcie oczekiwania na Muzę. Fatalny, naprawdę fatalny. No ale trzymaj się dzielnie, może w końcu coś Ci się trafi. Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Hop, i już 10.01.11, 15:37 wstać to jedno ... ale żeby od razu leciec z tym do kompa ? Odpowiedz Link
leziox Re: Hop, i już 10.01.11, 17:58 Fetorek,nie fetorek Jak trzeba bedzie To sie wychla- I chlorek. Odpowiedz Link
suczka78 Re: Hop, i już 10.01.11, 18:59 DO MUZY Mam pewność niezachwianą, wierzę uroczyście, Muzo, com ci nie przestał służyć i hołdować, Że mi się kiedyś, cudna, zjawisz osobiście,. Ażeby mi za trudy moje podziękować. Lub może twa uraza skargę mi wytoczy, Żem nie był ciekaw ciebie, natchnień mych przyczyno, Albowiem nie widziałem cię nigdy na oczy I nie wiem, czy brunetką jesteś, czy blondyną. Powód jest, ale - przebacz! - nie lubię się smucić. Chociaż bez ciebie, boska, lecz dla ciebie żyję. Więc przybądź i jeżeli chcesz mi co zarzucić, Zarzuć mi ręce na szyję. "LS" powtarzaj jak mantrę może sie pojawi ps. ja się nie nadaję;p Odpowiedz Link
leziox Re: Hop, i już 10.01.11, 19:00 A co to jest LS?Niedokonczony skrót LSD?I nie mysle tu o Ludowym...etc. Odpowiedz Link
suczka78 w takim razie :PPP 10.01.11, 19:19 Obdaruj, Muzo, Twego ucznia Czarem wieczornej kurtyzany, Ażebym miał, nim zabrzmi jutrznia Kształt Twej bytności zapisany. Wargom mym podaj pierś kokoty, Jaką śni więzień w kazamatach I biodra w takie wpraw obroty Bym do roboty ręce zatarł. Nie oddaj mi się bez przekory, Podrażnij mnie, lecz nie za długo, Żeby zbyt łatwo me utwory Przedwczesną nie trysnęły strugą. Niechaj chłopięca w nich nerwowość Drży z niepewności i pragnienia. Niech z trudem się dobywa słowo Opisujące jęk spełnienia. Z gęsi sarmackiej moje pióro, Które łacińską żądzą ostrzę. Ocieka tłuszczem, pachnie skórą I pryska, kiedy się rozzłoszczę. Inkaust z krwi i okowity, Z patoki złości, z pieszczot kropel Tylko przy tobie z piórem zżyty, Nie ścina się w jałowy sopel. Córką pamięci jesteś - wiem ja, A tyle wierszy się pamięta, Że krzykną zaraz mądre gremia Która skąd fraza jest ściągnięta. Lecz chociaż tylu wielkich znałaś Upodobania i zachcianki - Może i ja z Twojego ciała Dobędę szczery dreszcz kochanki. Tylko się pierwszy raz daj objąć A niech już sobie krytyk kracze! Choć mnodzy wciąż to z Tobą robią - Wszak każdy robi to - inaczej... Tylko się pierwszy raz daj objąć A niech już sobie krytyk kracze! Choć mnodzy wciąż to z Tobą robią, Daj wierzyć - zrobię to inaczej... JK Odpowiedz Link
leziox Re: w takim razie :PPP 10.01.11, 19:41 No slicznie,prawie sie wzruszylem czytajac starego mistrza,ktory tych Muz mial zdaje sie na peczki Odpowiedz Link
suczka78 Re: w takim razie :PPP 10.01.11, 19:51 jedni kolekcjonują muzy inni grają w szachy Odpowiedz Link
leziox Re: w takim razie :PPP 10.01.11, 19:55 Nie gram w szachy,wole w wolnej chwili uczyc sie jezdzic spychaczem np. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hop, i już 11.01.11, 06:12 No nie wiem. Odkąd stopniało, więcej płynie, Mówią, że nie jest dobrze. Odpowiedz Link
leziox Re: Hop, i już 11.01.11, 10:00 Przypominasz sobie zeby w naszym kraju ktos kiedys powiedzial ze jest dobrze? No bo ja sobie nie przypominam a pare latek sie juz ma. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Hop, i już 11.01.11, 13:11 No co TY, zapomniałeś o latach socjalistycznej propagandy sukcesu? Wykonaniach planu pięcioletniego w 120% i wszelkiej świetlanej rzeczywistości tamtych czasów? Odpowiedz Link
leziox Re: Hop, i już 11.01.11, 13:49 No dobra ale wtedy tez mówili ze dobrze to dopiero BEDZIE. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Hop, i już 11.01.11, 11:09 Rano wcale nie było hop. Im dalej w tym trudniej. Odpowiedz Link
suczka78 Re: Hop, i już 11.01.11, 10:28 dzisiaj jest 11.01.11 fajna data a żeby było do kompletu to zbliża się 11.11 takie tam moje spostrzeżenie Odpowiedz Link
teletoobis Re: Hop, i już 11.01.11, 11:17 no, a za rok bedzie 12-12-12 ponoc o 12.12 ma byc koniec swiata Odpowiedz Link
suczka78 Re: Hop, i już 11.01.11, 12:29 eletoobis napisał: > no, a za rok bedzie 12-12-12 ponoc o 12.12 ma byc koniec swiata e tam Odpowiedz Link
teletoobis Re: Hop, i już 11.01.11, 14:00 Bedziesz miala e tam, jak staniesz nad przepascia z tabliczka "tu sie konczy swiat" Odpowiedz Link
leziox Re: Hop, i już 11.01.11, 14:04 Ale i wtedy nikt jej nie bedzie kazal skakac,zawsze mozna sie odwrocic i pojsc w inna strone. Odpowiedz Link
suczka78 Re: Hop, i już 11.01.11, 14:10 pod warunkiem że będzie jakaś inna strona ;p nie obchodzi mnie co bedzie za rok ważne jest tu i teraz Odpowiedz Link
teletoobis Re: Hop, i już 11.01.11, 14:25 Tu i teraz nie ma nic. Lezio zzarl krupnioki, Czesio wychlal wszystkie kwasy schowane na polce za firanka, nikt nie robi striptizu, nikt nie rzyga do wiaderka. Odpowiedz Link
suczka78 Re: Hop, i już 11.01.11, 14:36 oj tam oj tam dzień się jeszcze nie skończył ;p Odpowiedz Link
suczka78 Re: Hop, i już 11.01.11, 14:43 nie mam zielonego pojecia, szansa zawsze jest nie jestem zainteresowana hafciarstwo mnie interesuje ewentualnie mogłby się ktoś obnażyć Odpowiedz Link
teletoobis Re: Hop, i już 11.01.11, 15:02 czy to znaczy, ze nie lubisz krupniokow? A moze wolisz żymloki? Odpowiedz Link
suczka78 Re: Hop, i już 11.01.11, 15:11 nie lubię!, z tych rzeczy to ogórki i pomidory ;p Odpowiedz Link
teletoobis Re: Hop, i już 11.01.11, 15:20 no tak.... ogorki i pomidory maja wie wspolnego z krupniokami. Nawet czasem wspolnie w jednym pawiu wystepuja Odpowiedz Link
leziox Re: Hop, i już 11.01.11, 15:21 Co to sá,kurwa,z kolei zymloki? Poprosze o instruktaz. Odpowiedz Link
leziox Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 16:28 Po mojemu?Nie znam zadnej bulczanki. No ale jako zagrycha tez sie nada. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 16:38 nadaje sie- mozesz mi zaufac. To tak jak krupniok, tylko zamiast kaszy ma w sobie bulke Odpowiedz Link
suczka78 Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 16:57 nie żeby był ze mnie francuski piesek ale od samego patrzenia robi się niedobrze ;p Odpowiedz Link
suczka78 Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 17:16 nie znasz sie. Nie wiesz co dobre z dziecinstwa pamietam kasznkę, słoninę, rabanke dobrowolnie tego nie tknę ;p Odpowiedz Link
teletoobis Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 17:21 No coz- jadlas kupowane w panstwowych sklepach. To barachlo Odpowiedz Link
suczka78 Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 17:28 jak byłam mała to w sklepach był ocet i haki ;p Odpowiedz Link
suczka78 Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 21:04 teletoobis napisał: > i na tym sie wychowalas? nieee, mama kupowała spod lady btw. nie wiem które gorsze barachło obecne czy te z lat mojego dzieciństwa Odpowiedz Link
leziox Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 22:50 Jak czlek glodny,to zje wszystko i nikt mi nie powie ze nie. Wsuwalabys nawet sloninke zagryzana czosnkiem gdyby nic innego nie bylo. Tak tak.Glód to straszna sprawa. Odpowiedz Link
suczka78 Re: Bulczanka po Twojemu 11.01.11, 23:22 jak byłam na Ukrainie to oni mieli taka słoninkę i ogórki i czosnek że ja pierdziu z głodu sie zgodzę mogłabym ściany lizać Odpowiedz Link
leziox Re: Bulczanka po Twojemu 12.01.11, 13:12 No,jeszcze na Ukrainie i w Rosji czosnek i sloninka oraz ogorki kiszone smakuja tak jak smakowac powinny.I na malych,zaniedbanych polskich bazarkach.Bo i na duzych wchodza juz europejskie standarty-tak samo niesmacznie dla ogolu ludnosci. Odpowiedz Link
suczka78 Re: Bulczanka po Twojemu 12.01.11, 15:50 zrobiłam gołąbki więc te kaszanki, krupnioki...schowajcie sobie w buty ;p Odpowiedz Link
leziox Re: Bulczanka po Twojemu 12.01.11, 18:25 A tam,i twoje golabki tez chetnie popodziwialbym,zaraz po zezarciu kaszany. Odpowiedz Link