Dodaj do ulubionych

bez komentarza

25.03.11, 19:21

demotywatory.pl/2883807/Dla-niektorych-milosc-to-po-prostu-slowo
Obserwuj wątek
    • leziox Re: bez komentarza 25.03.11, 20:19
      A cos bardziej optymistycznego to kolega T.nie mial w zanadrzu?
    • kookardka Re: bez komentarza 25.03.11, 20:29
      smutna bajka sad
      • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 21:15
        Na smutki dobre są czyste wódki i polskie zombie nocną porą i po ciemaku big_grin
    • nawrotka1 Re: bez komentarza 25.03.11, 21:31
      Mogł przeciez oddac jedno oko wink żyliby długo i szczęsliwie...
      Proszę mnie nie opieprzac, że nie rozumiem metafor, bo to był tylko żart. Aczkolwiek prawdą jest, ze w niczym nie należy przesadzać, równiez w hojności i poświęceniu.
      • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 21:42
        Nawrotka spoko ,nikt nie ma prawa Ciebie opieprzać - bo z Wawki jesteś i kobieta smile pzdr.
      • kookardka Re: bez komentarza 25.03.11, 21:43
        trochę zdrowego dystansu , a nie jak ta ćma do świecy smile
        • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 21:47
          Właśnie sobie uświadomiłam , że nigdy nie kochałam .
          • kookardka Re: bez komentarza 25.03.11, 21:50
            dlaczego ?
            • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 21:53
              Nie byłabym zdolna do takiego poświęcenia .
              • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 21:57
                Wiesz czemu Kokardko ? bo Black tylko mnie kocha - do 'bulu i w nadzieji' - że ja Ją też big_grin big_grin
                • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 21:59
                  Czarus ja nie myslałam , że Ty taka klepa jesteś smile
              • kookardka Re: bez komentarza 25.03.11, 21:59
                do poświęcenia typu oddania oczu ? oj, ja tego nie wiem ...
                • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 22:15
                  Gdyby chodziło o nerkę czy coś w tym stylu z czym można by było normalnie życ to może ale okna na świat bym nie oddała ....
                  • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 22:19
                    No wiesz Black smile odmiennego stanu jestem i nie w ciąży bynajmniej big_grin
                    • leziox Re: bez komentarza 25.03.11, 22:31
                      Doobra,a oprocz marudzenia to trza co wypic i bynajmniej nie powinna to byc woda mineralna.
                      No to chlup po jednym!
                      • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 22:34
                        Po jednym /z cycka/ niemowlęta po dwa przedszkolaki a po więcej /jak od krowy/ stare chłopy smile zdrówko Lezio big_grin
                    • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 22:35
                      dobrze być w odmiennym stanie ze względu na przywileje i nikt nam niczego nie będzie miał za złe smile
                      • leziox Re: bez komentarza 25.03.11, 22:40
                        To sobie jak tam chcesz Czarna to sobie tam zrób,tylko ja za to placic nie bede.
                        • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 22:45
                          Nie rozumie do czego pijesz ?
                          • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 23:04
                            Lezio pije do mnie ja do kotleta a razem pijemy na umór big_grin big_grin
                            • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 23:09
                              hahaha....niezly z Was zespół smile
                      • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 22:43
                        Przywileje to Wy macie ale od nas Black bo 'rzond' podobno zapierdzielił becikowe bo krewa z budżetem sad nawet nieboszczyków ogolili z zasiłku - może jeszcze ich na mydło przerabiać żeby ratować finanse państwa big_grin big_grin big_grin
                        • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 22:52
                          No cóż Czaruś - życie bywa ciężkie ale i tak jest piekne smile
                          • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 22:56
                            Pełna zgoda Black smile życie jest bardzo piękne. Ach jakie ono jest piękne big_grin a jeszcze piękniejsze są Polskie dziewczyny - dla mnie są najpiękniejsze na świecie smile buzi Black piękna Polska Dziewczyno smile
                            • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 23:03
                              Tobie tez buzi Czarus smile za umiłowanie życia i polskich kobietek pieknistych smile kij z rządem niech sie bija i zapychają dziury w budrzecie a my szaraczki i tak jestesmy " królami swiata" umiejącymi sie cieszyć z tego co mamy smile
                              • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 23:15
                                Black to oni są szaraczkami ,te mendy jedne jakby powiedział Ferdek big_grin my to sól tej ziemi a Wy Polskie kobiety to klejnoty ,ozdoby jesteście i bardzo piękne. A nie te mendy Kwaśniewskie i inne - dla mnie to oni są hołotą i badziewiem a Wy zawsze najpiękniejsze będziecie dla nas Polaków. Ale się podlizałem co big_grin buźki Black. Czaruś lizus to napisał - nie Jarząbek ;D big_grin
                                • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 23:31
                                  hahaha....no z deczko przesadziłes ale przymknę jedno oko i będzie oki smile
                                  • czarek_777 Re: bez komentarza 25.03.11, 23:40
                                    To przymknij drugie Czaruś ucałuje w trzecie big_grin big_grin i będzie słodkie lulu dla Black smile nic nie przesadziłem. No może troszeczkę. To przepraszam smile
                                    • black-sandra Re: bez komentarza 25.03.11, 23:44
                                      Nic nie przesadziłes Czarusiu czarujący smile Black czuje sie ululana i mówi juz dobranoc smile
                                      • czarek_777 Re: bez komentarza 26.03.11, 00:11
                                        Dobranoc Black ululana - mam nadzieję że nie od 'ankoholu' big_grin dobranoc pa.

https://emotikona.pl/emotikony/pic/rybak.gif
    • teletoobis Re: bez komentarza 26.03.11, 01:20
      a mnie sie po prostu smutno zrobilo
      • madalenka25 Re: bez komentarza 27.03.11, 10:22
        dlatego ja już nie będę kochać nikogo...tak jest prościej
        • leziox Re: bez komentarza 27.03.11, 14:50
          Kochanie to strata czasu i to niepotrzebna nikomu.
          • rybka.11 Re: bez komentarza 29.03.11, 07:24
            ... bo tak w ogóle to nie ma miłości - takie "cos " nie istnieje w rzeczywistości - istnieje na kartach powieści, w umysłach tych wszystkich, którzy chcą by świat był piękny. A świat piękny nie będzie, bo..nie ma miłości - niestety sad
            • black-sandra Re: bez komentarza 29.03.11, 08:44
              jak to nie ma miłości ?!!! - a miłość do dzieci ? - najczystsza , najszczersza , największa , bezwarunkowa . Nie ma wiekszej miłości jak miłość właśnie do dzieci - są motorem napędowym naszego zycia i dzięki im właśnie jesteśmy w stanie pokonywać wszystkie przeciwności losu smile
              • rybka.11 Re: bez komentarza 29.03.11, 09:03
                Ale ja mówiłam konkretnie o takim uczuciu miedzy dwojgiem ludzi dorosłych...
                Kwestia miłości do dzieci, rodziny - to inny temat dla mnie.
                A tak w ogóle - dzień dobry smile
                • black-sandra Re: bez komentarza 29.03.11, 09:30
                  Dzien dobry Rybkosmile ja wiem o czym myslałas smile ale jakby nie patrząc wszystka inna miłość z czasem przechodzi albo w ogóle jej nie ma , a miłość do dzieci jest na zawsze - z rodziną tez różnie bywa smile
                  • czarek_777 Re: bez komentarza 29.03.11, 09:46
                    Black masz rację. Miłość do dzieci ,zwłaszcza ze strony Matki potrafi być niewyobrażalnie wielka !!! Rodziców też się kocha i bez względu jacy są ale miłość pomiędzy dwojgiem parterów /bo taki związek powinien być partnerstwem - jak mój smile/ to inna sprawa. Tu miłość też potrafi być tak wielka że życie poświęca jedna osoba za drugą - oczywiście z miłości do Niej big_grin jak filmie Titanic np.
                    • black-sandra Re: bez komentarza 29.03.11, 09:52
                      Czarus Ty jestes wybrańcem smile szkoda tylko , że właśnie tak niewielu tych szczęśliwców na świecie jest .
                      Miłego i udanego dzionka dla wszystkich smile komu w droge temu czas smile
                      • czarek_777 Re: bez komentarza 29.03.11, 10:07
                        Black z jednym się powiedzie z innym nie smile nie ma tak żeby wszystko było oki. Ale życzę by tak było Tobie i wszystkim smile miłego dnia też muszę wybyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka