leziox 02.12.11, 12:00 Czy Banda Leniwa Jest jeszcze zywa? Czy pisac tez chce? A moze i nie? Husz husz do klawiatur Do pracy bez matur Melyna was wzywa Do skrzyneczki piwa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Leniwa Bando! 02.12.11, 13:15 Szkoda,ze nie mozna sie tym tez nagrzac. Niemniej zdruffka zycze jak najbardziej Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 02.12.11, 15:11 Klawiaturka parzy w palce... wole gzić się na wersalce Nie będę Julią Stan pogody Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 02.12.11, 19:54 Ja bym chętnie sie tego piwa napiła gdybym bardziej wolna była , niemniej pozdrawiam wszystkich biesiadujących i odpoczywających . Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 02.12.11, 22:10 Gratuluje!Poza drobnymi wyjatkami zasluzyliscie dzisiaj z nawiazka na to zaszczytne miano. Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 00:41 Pracowita esztem, aż się spociłam. Widziałam umorusanych łokrutnie buziaka im umyłam i jestem się wieczorem przywitać, a tym samym życzyć miłych snóf na zachmurzonym niebie mając go dziś na wyłączność w ciszy leżało natchnienie ciepłą podniosłam je dłonią pisząc uwielbiam odkrywać z piórem flirtuję słowami taką posiadam naturę skrytą pomiędzy wierszami… słowa popłyną życzliwe widzisz, a może czujesz wieczór z wybranym poetą nasz najwspanialszy duet Odpowiedz Link
rudka-a Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 03:59 Alez Leziuuu...nie rob halasu nie mialam czasu Choinke dla Melyny stroilam w kaciku ja postawilam ) Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 10:36 Taká choinke to sobie mozesz stawiac. Z pustych butelek. Tyyyyyy...!!!!! Odpowiedz Link
cieplanata Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 11:06 a ja mam wieniec adwentowy udekorujmy melynę Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 13:29 Czy wyscie sie wszystkie dzisiaj wsciekly?Dlaczego denerwujecie spragnionego widokiem pustych flaszek?To w ogóle powinno byc zabronione pod grozba grzywny,takie co. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 15:15 o, dziwo!!! zniknelo piwo Niech no zaloze okulary..przeciez zabrali dolary chyba w nocy zrobili podmiane butelek.. a to ci skur..wiele Odpowiedz Link
rudka-a Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 16:19 Taka ilosc piwa przez noc uplynnic? to niezle bractwo byloby nawalone... moze trzeba dmuchawe zamontowac przy wejsciu zaraz na liczniku wyskoczy, ile kto wypil... a po drugie...to chyba butelki jeszcze skupuja...moze ze szkla sie troche grosza wyrwie Odpowiedz Link
cieplanata Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 17:45 a mój wieniec to tylko projekt był, propozycja, bo ja nie znam upodobań szanownych melynarzy co do gatunku piwa, świeczki mam, a po piwo mozna młodą posłać Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 18:30 Tyle to z pewnoscia naraz nie udzwignie.Musialaby piec razy latac do nocnego. Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 21:04 > świeczki mam, a po piwo mozna młodą posłać po piwo nie biegam mam 18ście z watem. A wogóle mam grypę, gorączkę też, termometra nie trzeba. Parzę na odległość Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 21:02 > a po drugie...to chyba butelki jeszcze skupuja...moze ze szkla sie troche grosz > a wyrwie Skupują a jakże, widziałam przed chwilą... na dwie siatki, bo na taczki się nie zmieści, jak popieści, to może o boże ;D Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 21:13 > Tak,tak...Juz ja widze kto zabral to piwo. Wypić mogłam, a butelki to One, nie wiem na co, kaca tym leczyć nie można Śpiewam... Tekst linka Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 20:59 > a ja mam wieniec adwentowy udekorujmy melynę Naciu flaszka i kiełbaska, ale wyżerka Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 19:27 Jak fajnie , że byłam jedną z nielicznych docenioną przez szefunia Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 03.12.11, 21:17 Sandro cieszę się razem z Tobą Tacy byliśmy jeszcze wczoraj Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 15:10 Nic nie jest w stanie poruszyc zatwardzialych sumien melyniarskich. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 18:47 A Ty nie miałes być dzisiaj już na Kanarach ? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 18:51 Chyba nie jest na tych kanarach, bo miał bilet Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 19:01 Nie na Kanarach tylko na Karaibach. Jednak obowiazek wobec melyny zwyciezyl. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 19:13 Bałeś się pewnie , że melynę rozniesiemy Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 19:21 Nie ma takiego silnego zeby to osiagnac.A buldozera nie macie i nawet nie wiecie gdzie to ukrasc. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 19:26 Ja to cukierka ze sklepa nawet nie potrafię ukraść ,a co dopiero buldożera . Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 19:27 Wlasnie dlatego jestem o meline cudownie spokojny. Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 19:58 Cię choroba buldożera, a jak to unieść Gdybym miała coś ukraść, nózie by mi się rozdygotały, nic z tego. Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 20:14 Buldozera sie nie niesie.Buldozerem sie jedzie.I rozpieprza co stoi na drodze. To jest bardzo zajmujace tak poza tym. Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 20:23 Zgadza się, tylko nie umiem buldożerem jeździć, to może unieść zdołam, chiba jednak nie W kobiece choć delikatne dłonie, pewnych prac lepiej nie dawać, nie wiadomo co zmaścimy. Poważnie rzecz ujmując, kursy na pojazdy ciężkie w budownictwie są drogie i po czymś takim nieźle się zarabia, choć lepiej kilo handlu niż deko roboty. Miłej reszty niedzieli Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 22:00 Możesz być spokojny bo nie dość , że nie rozwalimy mety to jeszcze nikomu innemu nie damy Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 22:10 Dziekuje bardzo za zapewnienie,ze co niektóre damy mnie-dadzá. To pozwoli mnie dzisiaj spokojnie zasnac. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 22:15 Ależ ja nigdy nie zabraniałam Tobie niespokojnie zasnąć . Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 22:38 Jak się złapię za cycki wtedy nie bedę mogła pisać , a chcę mieć swój wkład w osiągnieciu tego pieknego okrągłego numerka Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 22:42 Chcialem tylko powiedziec,ze zlapanie sie za cycki bedzie mialo taki sam sens,jak lapanie mnie za slowa. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 22:44 Za nic Ciebie nie łapię więc i sensu nie nalezy sie w tym doszukiwac . Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 23:03 Naturalnie. To,ze czegos nie zauwazasz,nie oznacza automatycznie,ze to cos/ktos nie istnieje. Mimo wszystko,zycze dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 05.12.11, 19:39 A właśnie , że zauważam istnienie czegoś / kogoś to Ty nie rozumiesz tego czegoś / kogoś . I Tobie tego samego życzę mimo wszystko . Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 05.12.11, 21:25 Naturalnie.Mowienie tylko dla mowienia nie oznacza automatycznie posiadania ostatniego slowa. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 05.12.11, 22:10 Jasne , że nie i ja na pewno tez tego ostatniego zdania jeszcze nie wypowiedziałam. Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 10:48 Ja tez nie,wiec mozesz gadac dalej co ci tylko slina na jezor przyniesie. Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 12:07 > Ja tez nie,wiec mozesz gadac dalej co ci tylko slina na jezor przyniesie. Ciekawie to zabrzmiało Leziu, jakby zachęta, no co przeczytałam o! Pomyślałam przed chwilą o Was i przypomniało mi się pewne zdarzenie z soczewkami. W lecie jechałam do parku oliwskiego na zdjęcia. Zrobili nową ścieżkę rowerową z pomarańczowego szuterku utwardzoną, przyczepność fantastyczna. I jadąc wpadło mi koło między chodnik a tą nawierzchnię... wiadomo zaliczone podłoże i co.. do apteki w galerii bałtyckiej jest. Wracając do meritum, w tej aptece była młodziutka dziewczyna miała kolor tęczówek zielony intensywny, ze trudno mi określić kolor, było to coś między szafirem a głęboką zielenią, zwracała uwagę i delikatnie zaznaczyłam to pani, która w danej chwili dawała mi środki opatrunkowe. Co powiedziała, właśnie, że to dobrany, lecz co ciekawego oprawę swoich oczu miała prześliczną, delikatnie podkreśloną i to było coś co zwracało uwagę na jej subtelna urodę. Powiedziałam jej to, że wiek nie ma znaczenia, ważniejsze są inne cechy, uroda jest miłym dodatkiem. Była to kobieta blisko pięćdziesiątki, a miała więcej uroku... delikatności, wdzięku osobistego, który przyciągał uwagę samo z siebie mój dom niczym obłok, takiego nie spotkasz boki całe z tęczy, z kropel rosy okna drzwi to płatki róży, atłas herbaciany w nim panuje spokój z marzeń budowany chociaż wkoło burza pieni nieba fale (zamiast fotel obłok na nim spocznij zawsze) jaśnieje wieczorem z pomocą świetlików lampą najpiękniejszą, jest ich prawie tysiąc środek wykończony tapetą z miłości co dzień tutaj wracam wieczorem radośnie … kiedy zmierzchem księżyc wita cię zmęczeniem wstąp w pogodne progi usiądź płonie ogień kominek ogrzeje, ciepło w jesień wniesie witam w moich progach nie tylko poetę... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 20:36 Co prawda mam języczek nie jęzor ale dzięki za pozwoleństwo gadania Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 20:49 Wow!Jezyczek.Dlaczego do jasnej cholery,kobiety wyobrazaja sobie,ze sa szlachetniej zbudowane niz faceci i nie moga miec jezora lub ozora? Albo dlaczego wymagaja czulych slowek przy okreslaniu czesci ciala? Bo inaczej to co?Tak strasznie razi,tak? Juz k.wa nie badzcie takie wrazliwe mimozy,co czlek powie to zaraz zle. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 21:01 Oj Leziorku zaraz juz zle , przecież ja to zupełnie przekornie napisałam ,a tak na marginesie to przydało by sie facetom czasami wiecej wrażliwości i ogłady wobec kobiet no . Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 21:10 Czasy sa jakie sa.Faceci maja tyle samo oglady wobec kobiet jak kobiety wobec facetów. Co sie daje,to sie i otrzymuje w zamian. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 21:27 Bardzo uogólniłeś bo nie wszyscy na szczęście są tacy jak tutaj wskazałes . Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 22:26 Jesli nie sa "na szczescie tacy",to oznacza tylko jedno:ze doskonale sie maskuja. W najbardziej nieodpowiednim momencie pokazuja swoje prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 07.12.11, 19:37 Przykro , że masz takie doświadczenia . Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 07.12.11, 19:39 Zmartwie cie,nie mam takich doswiadczen z samcami,oczywiscie ty tez nie,prawda?Zawsze wszystko super etc. Rozumiem. Fajne te bajki Andersena. Odpowiedz Link
1milky_way Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 21:03 Niemożliwe... nic nie mówiłam, że źle. Ino tylko, czułość wymaga pewnych słów, a nie sorki papieru ściernego. Polna ścieżką przez ogródek idzie sobie krasnoludek, dokąd idziesz mój malutki na Melyne kupić wódki. Tak nagrzmoci się biedaczek, że mu wyjdzie znów kubraczek spod palcika no waciaka, ale będzie tutaj draka Odpowiedz Link
euroxia Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 20:39 Banda, jak Banda, leniwa bywa jedno jest pewne - czasu nie zbywa Wytargaj cosik, Szefie, zza kanapy zima idzie, nieco zimno w łapy Stukać w klawisze, kiedy drętwe palce nijak nie idzie, palce polegną w walce Daj na rozgrzanie, w celach wszak wielkich wnet pozbędziemy się sztywności wszelkich Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 04.12.11, 20:53 Sztywnosci u facetow nadzwyczaj pozádane Kiedy sie chce zaspokoic-dame Nie wymagajcie od nas miekkosci Inaczej-nuda w sypialni-zagosci. A jak za zimno,to trza sie przeniesc w cieplo I nie nadawac,kiedy wode na dworze-skrzeplo Na rozgrzani kazdy przynosi cos sam Ja mam melyne-zapraszam was-bom nie cham. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Leniwa Bando! 05.12.11, 03:12 Gdzie jest Lipcowa, co chlopcom, dziewczynkom serwowala ku rozpaczy Lezia - herbatke z cytrynka? Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 05.12.11, 12:19 Lipcowa jest,tylko bláka sie po nieco innych szlakach chyba. Odpowiedz Link
euroxia Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 22:25 W kwestii sztywności Panów się zgadzam Nijak zaprzeczać, wszak z Szefem się zgadzam Lecz za oknem zimnica, że żal psa wygonić Pozostaje tylko kocykiem się osłonić Odpowiedz Link
leziox Re: Leniwa Bando! 06.12.11, 22:27 U mnie tez wieje jak cholera i sniegiem troche posypuje. Zobaczymy co z tego szajsu wyjdzie,ale z pewnoscia nic cieplego. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Leniwa Bando! 07.12.11, 21:31 U mnie włąśnie się zabieliło i tak piękniście zrobiło Odpowiedz Link