03.02.12, 21:00
Jak nic-powymarzali wszyscy...
Obserwuj wątek
    • cieplanata Re: Cienizna 03.02.12, 21:02
      oglądam kryminała
      • girl_32 Re: Cienizna 03.02.12, 21:03
        A ja rozgrzewałam członki w wannie ,ale już jezdem i być będę aż padnę smile
        • leziox Re: Cienizna 03.02.12, 21:10
          No to brzmi bardzo ciekawie,ciekawe do ktorej wytrzymasz,zabciu.
          • girl_32 Re: Cienizna 03.02.12, 21:14
            Z Tobą choćby do rana Króliczku tongue_out
            • black-sandra Re: Cienizna 03.02.12, 21:37
              Tez z wami posiedze , żabcie i króliczki smile w sumie nic innego mi się nie chce robić .
              A może sobie urządzimy maraton , kto dłużej wytrzyma ?smile
              • girl_32 Re: Cienizna 03.02.12, 21:43
                Tak tu cicho się zrobiło,że już ziewam wink
                • black-sandra Re: Cienizna 03.02.12, 21:49
                  Oooo króliczek Cię opuścił ?big_grin
                  • girl_32 Re: Cienizna 03.02.12, 21:55
                    Pewnie poszedł do księżniczki ,którą pocałowałwink
                    • leziox Re: Cienizna 03.02.12, 21:58
                      Pocalujcie ksiezniczki w dupe same,bando potworów.
                      • black-sandra Re: Cienizna 03.02.12, 22:01
                        oooo , sie znwerwił króliczek , pewnie mu księżniczka uciekła smile
                        • black-sandra Re: Cienizna 03.02.12, 22:23
                          No i gdzie żeście się pochowali ?!
                          • leziox Re: Cienizna 03.02.12, 22:25
                            A co tu sie chowac?Ja zagladam od czasu do czasu ale Girlunia-Francunia cos sie ukrywa,raz na dluzej,raz na krócej.
                            • black-sandra Re: Cienizna 03.02.12, 22:30
                              Ona się boi Ciebie smile
                              • leziox Re: Cienizna 03.02.12, 22:58
                                No,juz widze jak sie boi.Zamknela sie w piwnicy i sie trzesie ze zaraz zly Lezio z latarka przyjdzie i zacznie przeszukiwac piwnice a potem wywlecze ja za wlosy i zaciagnie do sklepu nocnego,gdzie bedzie musiala-o zgrozo-sama za wszystko zaplacic,co tylko potwor Lezio sobie zazyczy.
                                Okropne to jest!
                                • dunajec1 Re: Cienizna 04.02.12, 01:26
                                  Widzisz lezio, z babami tak to jest, a bez nich to...jeszcze gorzej.
                                  • leziox Re: Cienizna 04.02.12, 11:46
                                    A co tam gorzej.Czasu wiecej,zmartwien mniej,nikt kolo ucha nie jazgocze i nie pyta,gdzie sie czlek wloczyl nocami albo z kim pil,lub dlaczego tak malo kasy na wyplate sie przynioslo.
                                    Wolnosc panie dziejku niejedno ma imie,ale z baba w domu wnet zapomnisz,o co w tym wszystkim chodzilo.
                                    • droga_mleczna_1 Re: Cienizna 04.02.12, 12:23
                                      Najważniejsze, aby być zdrowym, nie spieszyć się zanadto i mieć z kim, gdzie i jak. Reszta przychodzi sama, gdy się godnie żyje z innymi. Langzam, langzam, alleluja i do przodu smile
                                      Udanego weekendu życzę i tego co można dostać za darmo, a czego nie kupi się za żadne pieniążki. Pogody ducha, spokoju i wchodzącego uśmiechu, który może być, a niekiedy jest słońcem, radosnym, serdecznym, gorącym. smilesmile
                                      • droga_mleczna_1 Re: Cienizna 04.02.12, 12:31

uśmiechu poszukać między wierszami
                                        tam szczęście, kobieta jak anioł
                                        i co dzień wschodząc w świat marzeń
                                        odnaleźć miłości testament ...
                                • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 13:26
                                  leziox napisał:

> No,juz widze jak sie boi.Zamknela sie w piwnicy i sie trzesie ze zaraz zly Lezi
                                  > o z latarka przyjdzie i zacznie przeszukiwac piwnice a potem wywlecze ja za wlo
                                  > sy i zaciagnie do sklepu nocnego,gdzie bedzie musiala-o zgrozo-sama za wszystko
                                  > zaplacic,co tylko potwor Lezio sobie zazyczy.
                                  > Okropne to jest!

Jak dobrze,ze nie mam piwnicy ! big_grin
                              • girl_32 Ja się boję? Ja? 04.02.12, 13:25
                                Mylisz się Sandrunia ! big_grin
                                Ja się nikogo nie boję smile
                                • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 14:15
                                  No to super babka jestes bo ja się jednak czasem boję smile
                                  • droga_mleczna_1 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 14:42
                                    A czego się bać... smile
                                    Zresztą nie sądzę, aby Lezio cap za czuprynkę, lub za włoski i ciągnie do norki smile
                                    Mam inny wgląd na te sprawy, tak jakoś, albo jakoś tak smile))))
                                    • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:22
                                      Hahahaha....i jeszcze maczugę sobie wyobraziłam wink
                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:21
                                    Pójdź za mnąwink Nie bój sie wink tongue_out
                                    • droga_mleczna_1 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:28
                                      Girla, zawsze jesteś beztroska... czy tylko to dobra mina, do złej gry ?
                                      A tygrysy som wtedy, nie tutaj smile))
                                      Widziałam pewien napis, oj włosy stają dęba.
                                      Na odległość, to nawet jeż jest potulny, wiz a wi wychodzi inaczej.
                                      Chiba się ze śmiechu rozpłaczę.
                                      • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:34
                                        Rycz mała rycz,płacz maleńka płacz.....tongue_out
                                        • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:45
                                          A kawkę to Wy już piły ? bo ja własnie konczę smile
                                          • droga_mleczna_1 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:50
                                            Bawię się Sandro z wężem, nie bezportkowcem, tylko syczy i wciąga jak trza, czaem kurz z niego leci, jak się dywan nim popieści. Miłego popołudnia smile
                                          • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:52
                                            Jeszcze nie,idę po flaszkę bo zimno jak cholera a autko akumulator "zgubiło"....,wrócę to chętnie sie napiję,mozesz zrobic niech czeka smile
                                            • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 16:02
                                              Mój wąż się wyprowadził , stwierdził , że zbyt go wykorzystywałam , terazszukam następnego naiwniaka smile

A kawkę dla Ciebie Gerluniu zawsze bedę czymała ,a po flaszkę też sobie skoczę tylko się zrobię na bóstwo bo za chwilkę przychodzi do mnie fryzjerka , zbyt duży mróz aby wychodzić gdziekolwiek smile
                                              • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 17:25
                                                Kawka raz proszę....smile
                                                Jakie bóstwo,ja się nawet dziś nie wyczesałam,założyłam czapę i poszłam smile
                                                • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 18:48
                                                  Mam nadzieję , że się obsłuzyłaś smile dopiero fryzjerka poszła sobie , gaduła jedna smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 18:57
                                                    Pewnie,że tak.
                                                    Już drinka zdazyłam obalić smile
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 19:40
                                                    Kurczę a mi sie w końcu tyłka nie chciało ruszyć po tą faszkę więc jak coś to może sie podzielisz troszkę co ?smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:21
                                                    Chyba nie moge,bo bardzo mi smakuję. Za to chyba nie dam rady tu usiedzieć.
                                                    Wiem tylko ,że głupia byłam iż prędzej nie wpadłam na pomysł flaszkowania,znacznie cieplej mi terazsmile
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:51
                                                    Ojj ty lisku chytrusku smile a mnie cos na kichanie wzięło i główka coś dziwnie zaczyna boleć , czyzby to jaki wirus się wokół mnie kręci ?
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 21:57
                                                    Weź Aspirynę,pomoże big_grin
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:14
                                                    Mam tylko Tabcin , może być ?
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:16
                                                    Jak najbardziej smile
                                        • droga_mleczna_1 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:48
                                          Kutwa to dobre smile
                                          Nie rycz mała nie rycz, ja znam te wasze numery smile))))))))
                                            • droga_mleczna_1 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 16:16
                                              Coś innego mam w planach Girla.
                                              Bawcie się dobrze, wolę na trzeźwo.
                                              Będę leżeć i pachnieć smile
                                              • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 17:26
                                                Pachnieć to ja będę jutro...,dziś odpoczywam big_grin
                                                • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 18:56
                                                  Ja mam tak samo jak Ty Gerla big_grin
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 18:57
                                                    No ,ale ja loki sama sobie zakręcę wink
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 19:41
                                                    Ja loków nie muszę kręcić bo je mam już na stałe smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:21
                                                    Ot cwaniara wink
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:55
                                                    Ale za to prasować muszę te niesforne loczki me smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 21:57
                                                    To zamień się na trochę,zobaczę jak to jest smile
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:15
                                                    Z wielka ochotą smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:17
                                                    Ale moje są długie i niesforne...smile
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:41
                                                    tak jak ich wlascicielka pewnie big_grin
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:49
                                                    Ależ skąd,ja jestem grzecznasmile
                                    • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:44
                                      Ale kto powiedział , że ja Lezia boję ? - ja tak ogólnie czasem się czegoś bojesmile
                                      • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 15:55
                                        Stefka Burczymuchowa z Ciebie Czarna? wink
                                        • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 16:05
                                          Nie , nic a nic bo w odróżnieniu od Stefka ja się nie przechwalam bo paru rzeczy się w życiu jednak boję smile
                                          • leziox Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 17:11
                                            Gdyby sie czlowiek nie bal to moglby sobie zbyt czesto zrobic kuku.
                                            Gdyby czleka nic nie bolalo to nie wiedzialby ze wlasnie ma np zawal i dziwilby sie ze nagle siedzi na chmurce i zaiwania na badzoli,harfie czy innej niebianskiej harmonii.
                                            Strach jest nam potrzebny po to,abysmy mogli poznac smak odwagi.
                                            • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 17:27
                                              Zawał mozna przejśc bezobjawowo tongue_out
                                          • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 17:27
                                            No dobra,boję się może....włochatych pająków tongue_out
                                            • leziox Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 18:20
                                              To ja juz bede teraz wiedzial,co ci kupic w prezencie w razie bliskiego spotkania trzeciego stopnia.
                                              • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 18:28
                                                Nie przyjmuję prezentów od obcych tongue_out
                                                • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 18:50
                                                  Jaki zaś obcy ? przecie to brat mówiłas jest , ojj coś ty mi tutaj klamczuszasz moja droga smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 18:59
                                                    Brat by nie dał mi takiego prezenta. Ino coś musi być nie tak z naszym DNA tongue_out
                                                  • leziox Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 19:16
                                                    Teraz brat,a kto niedawno sie chcial z Czarna o chlopaka napierdalac na forumowych lamach,he?
                                                    Ze tak tylko niesmialo przypomne.Siem.
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 19:42
                                                    Ojjj Lezio jak ty mało znasz kobiety nio smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:23
                                                    black-sandra napisała:

> Ojjj Lezio jak ty mało znasz kobiety nio smile

O wypraszam to sobie,to czysto braterskie stosunki suspicious
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:22
                                                    No jasne ! suspicious
                                                    Jak z bratem można sie bzykać,co ?
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:57
                                                    A widać można , niedawno w Wesołowskiej widziałam sprawe jak to siostra z bratem dziecko będa razem mieli no .
                                                  • leziox Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:58
                                                    No a ja zawsze mowilem ze lepiej wydymac owieczke niz sie z blizsza rodzinka zadawac.
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 21:01
                                                    Jesli pod pojęciem "owieczka" się kryję dziewcze piekne i młode to jak najbardziej smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 21:58
                                                    black-sandra napisała:

> A widać można , niedawno w Wesołowskiej widziałam sprawe jak to siostra z brate
                                                    > m dziecko będa razem mieli no .

Spoko,nie grozi. Masz braterstwo nie leci na siebie tongue_out
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 19:39
                                                    Ojj Gerlo nie wiem czy Ty wiesz ale brat jest zdolny do wszystkiego . Brat mojej koleżanki zamknął ją w komórce z pajakami i dosknale wiedział , że się ich boi , do dzisiaj jej trauma z tego wydarzenia pozostała .
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 20:23
                                                    Lezio tak nie uczyni tongue_out
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 21:03
                                                    Jasne , że nie , On wymysli coś bardziej oryginalnego znając Jego big_grin
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 21:59
                                                    Coś Ty się czepiła,co?
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:16
                                                    Zdaje ci sie chiba smile
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:18
                                                    Nieeee...,widzę wszaktongue_out
                                                  • black-sandra Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:40
                                                    A ja nie wiem co ty tam widzisz wink
                                                  • girl_32 Re: Ja się boję? Ja? 04.02.12, 22:51
                                                    To nie chciej lepiej wiedzieć tongue_out
    • tropem_misia1 Re: Cienizna 04.02.12, 19:55
      ja tam zagotowałam , bo piekłam i gotowałam
      gorąc w juczni był że hej
      • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 20:00
        Ojjj to Tropcia rozgrzana na maxa jest smile
        • tropem_misia1 Re: Cienizna 04.02.12, 20:09
          zaraz , zaraz..ale nie napalona...no!
          • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 20:18
            No wiesz Tropciu jakbyś tego nie powiedziała to bym w zyciu na taki trop sama nie wpadła big_grin
            A tak na marginesie co zlego jest w napaleniu się na cos / kogoś ?
            • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 20:25
              To ja idę ZAPALIĆ fajkę pokoju smile
              Tropcia ,idziesz ze mną ? big_grin
              • tropem_misia1 Re: Cienizna 04.02.12, 20:31
                girl_32 napisała:

> To ja idę ZAPALIĆ fajkę pokoju smile
                > Tropcia ,idziesz ze mną ? big_grin

ja palę , dymi mi z czuba jak smokowi wawelskiemu, ale tenże 21-wiekowy na gaz...
                • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 21:59
                  Aaaaa....wink
            • tropem_misia1 Re: Cienizna 04.02.12, 20:28
              dziecięciem będąc miałam dwa ideały
              jeden to Elżbieta I , kiedy to nawet łomatko grzywkę sobie ogoliłam podnosząc czoło- chwalić łąki umajone- odrosła

drugim ideałem był Indianin -chciałam iść przez życie z kamienną twarzą umiejętnie tłamsząc emocje...tu akurat nic mi nie zarosło..dalej emocje mną targają - tedy nie chciałabym być napalona!!!nawt na kremówkę z Karmelickiej ( cudo moje ulubione nad życie w szczupłości)
        • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 20:24
          ja tysz,ja tysz....
          Upiekłam makowiec ,ino kto jego zje sad
          • tropem_misia1 Re: Cienizna 04.02.12, 20:29
            Lezio jest napalony......tongue_out na wszelakie wypieki
            • leziox Re: Cienizna 04.02.12, 20:38
              Napalony jestem i owszem.Na wypieki tudziez.
              Girla!To prawda!Ja cie nie zamkne w komórce z pajakami
              Nie mialbym serca meczyc tych biednych zwierzatek.

Ale co powiesz na ciemna piwnice po ktorej scianach,podlodze i suficie pelzaja bezszelestnie setki wlochatych,wielkich jak pólmisek,czarnych tarantul?
              Jak juz cos ode mnie-no to extra.Nie byle co.
              • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:01
                ja pierdzielę ! Toż Ty niebezpieczny jesteś suspicious
                • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 22:17
                  girl_32 napisała:

> ja pierdzielę ! Toż Ty niebezpieczny jesteś suspicious

Raczej nieobliczalny big_grin
                  • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:21
                    A tak mu dobrze z oczu patrzy ....uncertain
                    • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 22:38
                      girl_32 napisała:

> A tak mu dobrze z oczu patrzy ....uncertain

wierzę na słowo big_grin
            • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:00
              tropem_misia1 napisała:

> Lezio jest napalony......tongue_out na wszelakie wypieki

Na sernik chiba...tongue_out
          • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 20:59
            Jedno z niewielu ciast których nie lubie to własnie makowiec bleee smile
            • leziox Re: Cienizna 04.02.12, 21:04
              Luuubie makowiec,z jak najmniejsza iloscia ciasta a najwieksza iloscia maku.Mniam!
              • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 21:07
                Jajku ty to chyba wszystko lubisz , jak coś to bedę wiedzieć aby cie nie zapraszać do siebie smile
                • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:04
                  Nie ,nie zapraszać tylko przygotować dużo żarełka smile
                  • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 22:19
                    No właśnie nie bo bym się wykonczyla i finansowo i fizycznie big_grin
                    • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:23
                      E tam....,zawsze mozesz zastosować terapię zastępczą wink wink wink
                      • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 22:38
                        A jak niby wyglada ta terapia ?big_grinsmile
                        • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:40
                          To ja mam Ciebie uczyć? Domyśl się tongue_out
                          • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 22:49
                            aha no tak , już wiem , wiesz ja mam czasami tak , że z opóznieniem pewne rzeczy łapię big_grin
                            • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:52
                              No....,zawsze taniej tongue_out
                              • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 23:01
                                no wiesz , kwestia sporna jakby smile
                                • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 23:19
                                  Zależy jak na to spojrzećwink
                                  • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 23:36
                                    No wlasnie , bo my to sie aby dobrze rozumiemy ? smile
                                    • leziox Re: Cienizna 04.02.12, 23:41
                                      Czy wy kuwa macia mozecie pisac tak po kolei a nie ze wpisujeta sie chuj wie gdzie=?
                                      • black-sandra Re: Cienizna 04.02.12, 23:53
                                        Aleee o co chodzi ? - przeciez my własnie tak po kolei no !
              • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:03
                leziox napisał:

> Luuubie makowiec,z jak najmniejsza iloscia ciasta a najwieksza iloscia maku.Mni
                > am!

No taki włąśnie wyszedł,ale za te pająki to musisz obejść się smakiem tongue_out
            • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:02
              A co miałam zrobić z masą makową i drożdżami...? Wywalić? Toż to nie humanitarne.
              Zabiorę do pracy tam jedzą wszystko smile
              • leziox Re: Cienizna 04.02.12, 22:33
                Pewnie,lepiej zaniesc do pracy niz wywalic na smieci,w koncu tam pozra wszystko,nawet zakalca.I nikt nawet nie zauwazy ze wypiek zbradziazony.
                • leziox Re: Cienizna 04.02.12, 22:36
                  I kto w ogole natrzepal tyle wypowiedzi w tym watku wlasciwie?Uprzedzam,ze nie place na akord oraz ze nie bede placic soba w naturze zadnej modliszce,chocby najbardziej pilnej i pilnie piszacej.
                  No.To zeby to bylo jasne.
                • girl_32 Re: Cienizna 04.02.12, 22:37
                  No teraz to puszczam focha....suspicious
                  Ja i zakalec?
                  • leziox Re: Cienizna 04.02.12, 22:47
                    No co?Ja i zakalec zezrem.
                    Ja wszystko zezrem.
                    No topra.Wátrupki niekoniecznie.
                    • leziox Re: Cienizna 04.02.12, 22:49
                      O.I od razu te moje durne skojarzenia.Tym razem z wontrubkom.
                      Co sie mówi do samicy zombi?
                      Won trupko!
                      • tropem_misia1 Re: Cienizna 05.02.12, 08:51
                        zombi nie ma samicy , bo to stan ciała i umysłu
                        aha i sie nie rozmnaża
                        no
                        chyba , że przez umieranie
                        • leziox Re: Cienizna 05.02.12, 11:03
                          Jak sie nie rozmaza?Zombi sie rozmnaza przez gryzienie nie-zombi.
                          A samice zombi tez sa.Na filmach widac to bardzo wyraznie.
                          • girl_32 Re: Cienizna 05.02.12, 12:08
                            Rozmnaża się przez pączkowanie,nie znata sie tongue_out
                            • tropem_misia1 Re: Cienizna 05.02.12, 15:33
                              Nie przez pączkowanie.
                              Uznam hipotezę Lezia, bo mimo ,że wirusy nie są zaliczane do żywych to jest ich coraz więcej choć bynajmniej nie przez gryzienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka