04.07.12, 13:35
Na pewnej pustyni odkryto Babe.
Nikt nie wiedzial skad tam ta Baba i po co,wiadomo tylko ze zjawila sie nie wiadomo skad.
Czego szukala na pustyni?Co tam chciala?
Na pewno nie byla zlodziejka bo i co tam krasc.
Beduini z zafrasowaniem drapali sie po zapiaszczonych glowach,radzili i mysleli.
Baba nic nie mowila,no taka niezbyt gadatliwa po prostu byla.
Baba nie byla mloda to i nawet nie chcialo sie nikomu z nia...no wiecie,no...
Wielblady ryczaly,wiatr wial.
Tak minelo sporo czasu.
Którejs nocy zdarzyl sie cud.
Baba przemowila:
-Czy ktos w koncu kurwa powie mnie jak dojsc do nocnego?
Beduini nagle zaskoczyli.Piwa chce Baba!
Z radoscia ze klopot sie rozwiazal,wskazali jej najblizsza sciezke prowadzaca do oazy.
Baba kiwnela glowa,dziekujac za informacje i odeszla z godnoascia,osiagajac cel po pólgodzinnym marszu.
Pustynia Blédowska do dzisiaj przechowuje w swym wnetrzu wiele zagadek.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Odkrycie 04.07.12, 13:39
      big_grin
    • m.maska Re: Odkrycie 04.07.12, 14:29
      to tam i beduini sie ukrywaja?
      • leziox Re: Odkrycie 04.07.12, 14:47
        No a co ty myslisz,w koncu pustynia to pustynia,nie?
        • m.maska Re: Odkrycie 04.07.12, 14:56
          koczuja shock?
          • leziox Re: Odkrycie 04.07.12, 15:02
            Koczuja,spia tam i zbieraja butelki zostawione przez wedrowcow-z czegos Beduini przeciez zyc musza.To nie takie proste na pustyni wiec radza sobie ci dzielni ludzie jak moga.
            • m.maska Re: Odkrycie 04.07.12, 15:08
              Rozumiem, ze niektorzy nawet robia za wielblady... wink
              • leziox Re: Odkrycie 04.07.12, 15:22
                Tam wszystko jest,wielblady,jelenie i wiele innych okazow fauny i flory.
                A co tak sie wypytujesz?Chcesz sie tam ze mna wybrac?
                • m.maska Re: Odkrycie 04.07.12, 15:32
                  No bo ciekawa jestem... a juz slyszalam, ze Pustynia Bledowska jest w zaniku i cofa sie - ale to pewnie nie ta o ktorej Ty myslisz... a wybrac sie? na wielbladach? czy na safari?
                  • leziox Re: Odkrycie 04.07.12, 15:48
                    Wozy terenowe,browarek,muzyka i skandale.
                    A ze sie cofa ta Bledowska,nie ma strachu-i tak ja dogonimy.
                    • m.maska Re: Odkrycie 04.07.12, 16:08
                      wozy terenowe + alkohol? wybieram kulig, ma nizsze zawieszenie a na sniegu sie miekko laduje - poczekam do zimy... a do skandali nie potrzeba pustyni, lepiej prezentuja sie w tlumie big_grin
                      • leziox Re: Odkrycie 04.07.12, 16:37
                        No jak tam sobie uwazasz.
                        Sama sie potem dziwisz,ze lato a my wszyscy w domu.
                        No bo czekaja pewnie wszyscy tez na snieg.
                            • m.maska Re: Odkrycie 04.07.12, 16:48
                              iiii do kitu mi ten clip wszedl... chodzi o tekst goooownie i tylko ten spiewany
                                • leziox Re: Odkrycie 04.07.12, 21:59
                                  Chalupy-zdecydowanie tak!
                                  Dzieci-zdecydowanie nie!
                                  Stan posredni-zdecydowanie piwo!
                                  • girl_32 Re: Odkrycie 04.07.12, 22:05
                                    A ja zaczynam urlop i mam wszystko w dupie tongue_out
                                    • leziox Re: Odkrycie 04.07.12, 23:21
                                      Laczymy sie z toba w twoim cierpieniu,Girlaska big_grin
                                      • m.maska Re: Odkrycie 04.07.12, 23:24
                                        big_grinbig_grinbig_grin ja tyz ma urlop, ale nie cierpie...
                                        • leziox Re: Odkrycie 04.07.12, 23:33
                                          No bo nie masz widocznie wszystkiego w dupie big_grin
                                          • m.maska Re: Odkrycie 05.07.12, 13:25
                                            Ano nie mam.... big_grin
                                            • csok Re: Odkrycie 05.07.12, 13:31
                                              A ktos musi zarobic na te dupy, czyzbym to byla ja?? wybraniec losu? Jak bedziecie wybierac sie na pustynie nie zapomnijcie o oranzadzie w proszku wink
                                              • leziox Re: Odkrycie 05.07.12, 13:37
                                                Z pewnoscia przyda nam sie bardziej niz woda.
                                                Nie zapomnimy o jakze cennej wskazówce.
                                                • csok Re: Odkrycie 05.07.12, 13:45
                                                  Jak to "dobre rady" są droższe od pieniędzy wink Polecam się na przyszłość, mam cały rękaw dobrych rad tongue_out
                                                  • leziox Re: Odkrycie 05.07.12, 13:58
                                                    Wiesz,ja tez.
                                                    Musimy koniecznie kiedys wymienic sie doswiadczeniami big_grin
                                              • m.maska Re: Odkrycie 05.07.12, 16:36
                                                csok napisał(a):

> nie zapomnijcie o oranzadzie w proszku wink

podobno wystrzalowo smakuje z wodka... tzn. sypie sie to na jezyk i zapija - nie mialam odwagi sprobowac...sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka