21.10.12, 19:33
A czemu pyski zamknięte ?
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Pytanko. 21.10.12, 20:49
      Bo ostatnio na melynie nie ma bandy pijaków ale tylko banda leniuchow ktorym nie chce sie nic robic,a przede wszystkim nie chce sie im pisac.
      Ot i cale wyjasnienie.
      • 777.czarek Re: Pytanko. 21.10.12, 20:57
        No to ja na to konto zapijam babola procentami a jutro z Janeczką zapierdalamy do Kampinosu na gangsterkę smile bo mój las w mordę jeża.
    • 1zorro-bis Re: Pytanko. 21.10.12, 21:12
      bo spimy.....big_grin
      777.czarek napisał(a):

> A czemu pyski zamknięte ?
      • 777.czarek Re: Pytanko. 21.10.12, 21:22
        Ja tam nie śpię, chlam i walę ile się da smile jutro znowu do Leszna w las i ćwiara w plecak. A już starucha mi mędzi że czas spaćsmile a ja to pier.olę i chlam dalej smile
        • 777.czarek Re: Pytanko. 22.10.12, 04:57
          Mówiłem że nie śpię smile na grzyby się wybieram. Jak ja nie lubię poniedziałku.
    • debi_bebi Re: Pytanko. 23.10.12, 20:34
      Bo ich nie ma. Są ust korale, ale usta milczą, dusza śpiewa... O!
      • leziox Re: Pytanko. 23.10.12, 20:36
        Sentymentalna odpowiedz na egzystencjonalne pytanie.
        • 777.czarek Re: Pytanko. 23.10.12, 20:41
          Kobiece usta potrafią też być bardzo jadowite smile niby pocałują a użrą wściekle. To już wolę królika. Wojtusia przed chwilunią dał mi buźki smile
          • leziox Re: Pytanko. 23.10.12, 20:44
            Nie no,to odbywa sie troche inaczej-usta cie caluja a gryzienie odbywa sie na poziomie psychologicznym.W zaleznosci od tego,jak daleko dasz sobie wlezc kobiecie na glowe-z prostego powodu ze ja kochasz na przyklad.
            • debi_bebi Re: Pytanko. 23.10.12, 20:54
              Wiadomo- kobieta to wytwór szatana. Powystrzelać te wytwory, i zaraz zniknie problem. Nawet całe mnóstwo problemów. Wreszczie mężczyzna będzie mógł oddać się do woli swoim ulubionym czynnościom, aczkolwiek nie wszystkim.
              smile
          • debi_bebi Re: Pytanko. 23.10.12, 20:46
            Skoro tak, to polecam konwersację z króliczkiem smile
            Playboya smile
            • leziox Re: Pytanko. 23.10.12, 20:53
              Jakos nie przepadam za kobietami po przeprowadzonej amputacji mózgu.
              • debi_bebi Re: Pytanko. 23.10.12, 20:56
                Mózg nie ważny, ważne, że co innego maja na miejscu. Czy nie?
                • 777.czarek Re: Pytanko. 23.10.12, 21:04
                  Lezio nie obrażaj Debi smile przecież wiesz jak podejść kobietę smile tiu tiu tiu i fiu fiu - i już brachu smile leży i kwiczy laseczka i kopytka rozkłada i majątek przepisuje a Ty po całości wink i do Kameralnej na stojaka na lunetę big_grin
                  • debi_bebi Re: Pytanko. 23.10.12, 21:07
                    Mnie sie zdaje, ze raczej trudno byłoby mnie nazwać króliczkiem Playboya, co oczywiście nie przesądza o zawartości mózgu w moim mózgu smile
                    • leziox Re: Pytanko. 23.10.12, 21:35
                      No widzisz Czarek,Debucha wlasciwie odebrala co pisalem smile
                      Ona dobrze wie ze jej nigdy nie potrafilbym obrazic.
                      • 777.czarek Re: Pytanko. 24.10.12, 08:22
                        One zawsze nas właściwie odbierają tylko niestety ale nadają nieraz tak jakbyśmy tego nie chcieli. Bywa że ranią bardzo, słowem sad miłego dnia i trzymajmy się Lezio nie dajmy się kobitom w kozi róg zapędzić smile
                        • leziox Re: Pytanko. 24.10.12, 20:40
                          Ale przeciez kooperacja z kobietami to nie jest cos na wzór walki i pola bitewnego,tylko sztuka kompromisów.A ze kobieta cialem slabsza/przewaznie/no to musi przy tym myslec jak tu facetowi podac swoje argumenty,zeby je uznal za swoje.Niektórzy na to sie lapia,inni nie,ale co by nie gadal,skazani jestesmy na siebie pomimo naszych róznic.A moze wlasnie dlatego. smile
    • 1zorro-bis Re: Pytanko. 26.10.12, 16:10
      bo tematu brak......big_grin
      777.czarek napisał(a):

> A czemu pyski zamknięte ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka