black-sandra 26.10.12, 17:13 Tęsknić za kimś jest tak dużą męką , że aż cała dusza boli , czemu nikt jeszcze nie wymyślił jakiegoś specyfika na tą dolegliwość ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:21 no przecież napisałam , że za kimś więc to nie może być rzecz no a za kim można tak tęsknić Halusia ? Odpowiedz Link
leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 17:23 Przeciez Sandra nie tak dawno podejrzewala ze sie chyba zakochala wiec co tu sie i czemu dziwic? Lepiej sie nie zakochiwac i nie tesknic-juz dawno to mówilem. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:29 Oj Halusia , a na co mi to było ? teraz spać nie mogę , jeść nie mogę , boli mnie brzuch , skupic sie na dluzej niz 2 minuty graniczy z cudem , masakra to jakaś glupota chyba jest , stara , a taka glupia . Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:26 Dobrze mówileś Lezio , bardzo dobrze ale powiedziałam sobie , że już nigdy więcej tego nie popełnie , zresztą wcale nie miałam zamiaru i tym razem ale dopadło kurde jak grypa nawet nie wiem jak i kiedy Odpowiedz Link
leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 17:30 Halusia,ty nie zadawaj dziwnych pytan.Kazdy ma prawo do zakochania sie tylko nie kazdy moze to zniesc. A ty Sandruzia wiesz-na to niestety nie mozna sie zaszczepic jak na grype.I potem traci sie glowe. I jeszcze jedno na pocieszenie.Wiesz,co trzeba zrobic,jesli sie czlowiek zakocha od pierwszego wejrzenia?Spojrzec jeszcze raz Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:31 hahaha , dobre to ale za każdym razem kurde jest coraz gorzej , to może masz jeszcze coś w rękawie na pocieszenie ? Odpowiedz Link
leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 17:57 Oj tam oj tam.Dlaczego wlasciwie mam cie pocieszac,jesli na razie wydaje mi sie ze jestes mniej czy wiecej szczesliwa?Korzystaj i juz. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:59 oj tam , pociesz kolezankę bo widzisz , że chwilowo zostałam sama i się męczę Odpowiedz Link
super.halusia Re: Tęsknota 26.10.12, 17:58 a jaka to oszczędność czasu,zakochać się od pierwszego wejrzenia Odpowiedz Link
super.halusia Re: Tęsknota 26.10.12, 18:04 tęsknota,podobnie jak każda inna choroba,wymaga czasu by się przełamać i zniknąć Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 18:09 myślisz , że kiedyś mi przejdzie ? tylko , że ja nie wiem czy tego chcę Odpowiedz Link
leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 18:39 A i na linie dobrze tesknota wplywa.Gdy sie wiele nie je-a wiele teskni,to sie chudnie.I jest sie jeszcze bardziej atrakcyjnym Odpowiedz Link
beatris209 Re: Tęsknota 27.10.12, 00:39 Tak oszczędność wielka powiem Wam że ja miałam 12 lat kiedy zakochałam się i kocham po dziś dzień mojego wspaniałego męża a w przyszłym roku będziemy obchodzić 25 lat czyli srebrne gody a razem jesteśmy 31 lat i z każdym rokiem kochamy się jeszcze bardziej , nie wyobrażam sobie życia bez mojego ukochanego był i jest moją pierwszą miłością - więc można kogoś pokochać od pierwszego wejżenia Odpowiedz Link
euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 20:18 Tęsknić za kimś.... to słodkie Bo, JEST ten KTOŚ. Warto! Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 20:23 Gdyby nie było warto to bym nie tęskniła ale powiem szczerze , że dotąd chyba nie wiedziałam co znaczy aż tak duża tęsknota Odpowiedz Link
euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 20:27 Teraz już wiesz Ja to znam. Czasem wkurza, a czasem....ojjjjjjjjjjjj.... przytul Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 21:04 No wkurza i to bardzo ale wkurzać się poki co wcale nie potrafię , teraz to bym zakochała na śmierć Odpowiedz Link
euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 21:10 Niech delikwent wie, że tęsknisz.... poślij mu buziaka Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 21:14 haha ale On doskonale wie , że tęsknię , bo On ma tak samo Odpowiedz Link
euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 21:17 Idealna sytuacja.... Tęsknisz Ty, tęskni On...... Buzi/buzi Szczęściara D Odpowiedz Link
black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 21:32 Ale se pomyslcie co będzie jak w końcu się zobaczymy Odpowiedz Link
leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 21:42 Facet zostanie zajebany na smierc przez wyposzczona Sandre Odpowiedz Link
euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 21:44 Sandra zostanie zaspokojona..... przez wyposzczonego samca : Odpowiedz Link
leziox Re: Tęsknota 27.10.12, 11:57 A co slychac u Brydzi?Bo tez ostatnio byla zakochana a ostatnio jakos ucichlo w jej sprawie? Odpowiedz Link