26.10.12, 17:13
Tęsknić za kimś jest tak dużą męką , że aż cała dusza boli , czemu nikt jeszcze nie wymyślił jakiegoś specyfika na tą dolegliwość ? sad
Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: Tęsknota 26.10.12, 17:19
      a za czym lub kimś tak tęsknisz?
      • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:21
        no przecież napisałam , że za kimś smile więc to nie może być rzecz smile
        no a za kim można tak tęsknić Halusia ? smile
        • leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 17:23
          Przeciez Sandra nie tak dawno podejrzewala ze sie chyba zakochala wiec co tu sie i czemu dziwic?
          Lepiej sie nie zakochiwac i nie tesknic-juz dawno to mówilem.
          • super.halusia Re: Tęsknota 26.10.12, 17:26
            a co to nie ma prawa do zakochania siębig_grin
            • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:29
              Oj Halusia , a na co mi to było ?
              teraz spać nie mogę , jeść nie mogę , boli mnie brzuch , skupic sie na dluzej niz 2 minuty graniczy z cudem , masakra to jakaś glupota chyba jest , stara , a taka glupia .
          • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:26
            Dobrze mówileś Lezio , bardzo dobrze ale powiedziałam sobie , że już nigdy więcej tego nie popełnie , zresztą wcale nie miałam zamiaru i tym razem ale dopadło kurde jak grypa nawet nie wiem jak i kiedy smile
            • leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 17:30
              Halusia,ty nie zadawaj dziwnych pytan.Kazdy ma prawo do zakochania sie tylko nie kazdy moze to zniesc.
              A ty Sandruzia wiesz-na to niestety nie mozna sie zaszczepic jak na grype.I potem traci sie glowe.
              I jeszcze jedno na pocieszenie.Wiesz,co trzeba zrobic,jesli sie czlowiek zakocha od pierwszego wejrzenia?Spojrzec jeszcze raz smile
              • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:31
                hahaha , dobre to ale za każdym razem kurde jest coraz gorzej , to może masz jeszcze coś w rękawie na pocieszenie ?
                • leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 17:57
                  Oj tam oj tam.Dlaczego wlasciwie mam cie pocieszac,jesli na razie wydaje mi sie ze jestes mniej czy wiecej szczesliwa?Korzystaj i juz.
                  • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 17:59
                    oj tam , pociesz kolezankę bo widzisz , że chwilowo zostałam sama i się męczę smile
                • super.halusia Re: Tęsknota 26.10.12, 17:58
                  a jaka to oszczędność czasu,zakochać się od pierwszego wejrzenia
                  • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 18:01
                    i jedzenia , bo nic przełknąć się nie da smile
                    • super.halusia Re: Tęsknota 26.10.12, 18:04
                      tęsknota,podobnie jak każda inna choroba,wymaga czasu by się przełamać i zniknąć
                      • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 18:09
                        myślisz , że kiedyś mi przejdzie ? tylko , że ja nie wiem czy tego chcę smile
                        • super.halusia Re: Tęsknota 26.10.12, 18:17
                          a to już inna sprawasmirk
                          • leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 18:39
                            A i na linie dobrze tesknota wplywa.Gdy sie wiele nie je-a wiele teskni,to sie chudnie.I jest sie jeszcze bardziej atrakcyjnym big_grin
                  • beatris209 Re: Tęsknota 27.10.12, 00:39
                    Tak oszczędność wielka powiem Wam że ja miałam 12 lat kiedy zakochałam się i kocham po dziś dzień mojego wspaniałego męża a w przyszłym roku będziemy obchodzić 25 lat czyli srebrne gody a razem jesteśmy 31 lat i z każdym rokiem kochamy się jeszcze bardziej , nie wyobrażam sobie życia bez mojego ukochanego był i jest moją pierwszą miłością - więc można kogoś pokochać od pierwszego wejżenia
    • euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 20:18
      Tęsknić za kimś.... to słodkie smile
      Bo, JEST ten KTOŚ.

Warto!

• black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 20:23
        Gdyby nie było warto to bym nie tęskniła ale powiem szczerze , że dotąd chyba nie wiedziałam co znaczy aż tak duża tęsknota smile
        • euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 20:27
          Teraz już wiesz big_grin

Ja to znam.
          Czasem wkurza, a czasem....ojjjjjjjjjjjj.... przytul big_grin
          • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 21:04
            No wkurza i to bardzo ale wkurzać się poki co wcale nie potrafię , teraz to bym zakochała na śmierć smile
            • euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 21:10
              Niech delikwent wie, że tęsknisz.... poślij mu buziaka big_grin
              • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 21:14
                haha ale On doskonale wie , że tęsknię , bo On ma tak samo smile
                • euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 21:17
                  Idealna sytuacja.... big_grin
                  Tęsknisz Ty, tęskni On...... Buzi/buzi big_grin

Szczęściara D
                  • leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 21:29
                    No ktos musi tesknic zeby nie tésknic mógl ktos.
                    • euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 21:32
                      Niby tak. Ale tęsknota swój urok ma.....
                    • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 21:32
                      Ale se pomyslcie co będzie jak w końcu się zobaczymybig_grin
                      • euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 21:35
                        Starcza mi wyobraźni.... wyrko D
                        • leziox Re: Tęsknota 26.10.12, 21:42
                          Facet zostanie zajebany na smierc przez wyposzczona Sandre big_grin
                          • euroxia Re: Tęsknota 26.10.12, 21:44
                            Sandra zostanie zaspokojona..... przez wyposzczonego samca :
                            • black-sandra Re: Tęsknota 26.10.12, 22:44
                              Europka ładnie to ujęła big_grin
                              • leziox Re: Tęsknota 27.10.12, 11:57
                                A co slychac u Brydzi?Bo tez ostatnio byla zakochana a ostatnio jakos ucichlo w jej sprawie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka