24.07.12, 17:21
forum.gazeta.pl/forum/w,101385,137678703,137678703,Archiwum_i_Archiwisci.html?wv.x=2
nie mam archiwum, bo nie jest mi potrzebne, mam dobra pamiec i jesli czegos potrzebuje to sobie to znajde

po czym czytam wątek dalej i oto widzę

aaa i Nr 5 31.12.2010 11:37 (po prawej na gorze, widac nawet, ze to byl piatek)

screeny - sprzed dwóch lat..............

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,137678703,137683629,Re_Archiwum_i_Archiwisci.html?wv.x=2
forum.gazeta.pl/forum/w,101385,137678703,137696470,Re_Archiwum_i_Archiwisci.html?wv.x=2

wiecie co ? Teraz, gdybym nazwał to hipokryzją, to każdy szanujący się hipokryta powinien dać mi w mordę za obrazę. I miałby rację. To już nie hipokryzja. To jest po prostu chore.......
Obserwuj wątek
    • wscieklyuklad Re: 2+2=5 24.07.12, 19:58
      Ejże, ejże, Kogucie !
      Powinnaś wiedzieć, że istnieje pzecież coś takiego, jak pamięć "zewnętrzna". Dziś takie nośniki mają nieco giga ( a można dokupić skolka ugodno ). Wtedy uprawnionym jest stwierdzenie "Ja niczego nigdy nie zapamiętuję" - i nie ma w tym krzty kłamstwa. Bowiem zapamiętuje pamieć "zewnętrzna". Więc co Cię niby dziwi ?
      Pomyliłaś Kogucie pamięć z pamiętliwością !
      Ej ta starość,moja Droga.....Ej ta starość. Gubi pamięć....
      • koguciik-2972 Re: 2+2=5 24.07.12, 20:05
        podziękować Synku, żeś starej tak ładnie wyłożył. Możem i ja już za stara i nijak się nie wyznaję w tej ichniej nowomowie, to i sensu jakoś zdybać nie nadażam. Dobrze Synku prawisz. Jakie to szczęście, że dobrzy ludzie zawsze wspomogą we frasunku big_grin
        • wscieklyuklad Re: 2+2=5 24.07.12, 20:17
          Nie frasuj się proszę ! To mnie strasznie boli, jak się starsza kobieta frasuje. Bo wtedy ja się frasuję i cały świat wydaje mi się nadzwyczaj szary. A świat jest kolorowy, proszę ja Ciebie.
          A jakbyś jeszcze miała jakiś problem, to zapytaj. Nie wstydź się mądrego człowieka zapytać.
          Trochę tam ze szkół wyniosłem. Nie, nie jest to przyznanie się do złodziejstwa.
          Nie wyniosłem krzeseł, ławek, tablicy - co to- to nie !
          No tak, masz Babo placek ( to nie do Ciebie - to takie powiedzenie jest ) - wyniosłem kiedyś kredę. Ale tylko kawałek. I po ostatniej lekcji.
          Graliśmy w "Zochę" więc trzeba było narysować koło, no wiesz chyba o czym mówię ? Ale jakbyś nie wiedziała, to spytaj, a ja wytłumaczę.
          PS. Potem - jak się zorientowałem, że to szkolna kreda i nie mam do niej prawa i wyniosłem ją trochę niezgodnie ze szkolnym regulaminem (prawem ?), to zwróciłem.
          Myślisz, że będzie mi to wybaczone ? A zresztą , podobno po pięciu latach się przedawnia.
          • koguciik-2972 Re: 2+2=5 24.07.12, 20:21
            dobre masz serduszko Synku, wiela szacunku do starszych, to ja Ci tą kredę wybaczam. big_grin
            • wscieklyuklad Re: 2+2=5 24.07.12, 20:28
              O dzięki Ci za te ciepłe słowa rozgrzeszenia, bo sumienie mnie dręczyło ileśtamdziesiąt lat.
              A na imię "Zośka" dostawałem drgawek konwulsyjnych. Teraz to wreszcie minie i będę mógł odstawić leki.
              No to teraz już mogę spokojnie iść spać.
              Ale, jakbyś miała jeszcze jakieś pytanie, to pukaj śmiało dziobem !
              • koguciik-2972 Re: 2+2=5 24.07.12, 20:33
                spokojnej nocy Synku i niech Ci się ta Zocha zdrowo śni big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka