Dodaj do ulubionych

Wszystkim,

21.12.12, 13:17
dosłownie wszystkim.Tym trzeźwym i tym w stanie upojenia.Tym w pionie i w poziomie trzymającym fason.
Każdemu co tu wpada by usiąść przy ladzie i pomarudzić.
Każdemu co zajrzy i się cofnie na widok dymu papierosowego ( bo to porządna melyna i wolno palić) i oparów alkoholu.

Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia smile

https://c.wrzuta.pl/wi16338/bb76d35900261698495e02b1/swiateczny_mis
Obserwuj wątek
    • super.halusia Re: Wszystkim, 21.12.12, 14:28
      dzięki i nawzajemkiss
      • leziox Re: Wszystkim, 21.12.12, 14:33
        Dzieki Tropcia za zyczenia swiateczne,odsylam je z powrotem i zycze wszystkiego dobrego smile
        • czarek_sz Re: Wszystkim, 21.12.12, 15:23
          Dzięki i z wzajemnością smile zdrowych ,spokojnych i udanych Świąt Bożego Tobie TM Rodzinie oraz wszystkim tutejszym smile
    • debi_bebi Re: Wszystkim, 21.12.12, 18:22
      Tropciu, a Tobie zdrowia i niegasnącej Gwiazdki Pomyślności, nie Ci świeci zawsze i wszędzie, choćby w stanie nietrzeźwości pod stołem smile
      A wszystkim Melyniarkom, Melynarzom oraz nie - tudzież.
      • tropem_misia1 Re: Wszystkim, 21.12.12, 18:35
        a wiesz ,że wystarczył dziś właśnie jeden telefon ,że ta gwiazdeczka łagodnie łysnęła , naradzie ciut ciut big_grin
        Myślę ,że robal zdechnie.
        • debi_bebi Re: Wszystkim, 21.12.12, 18:47
          Ooo, niech zdechnie, niech zdechnie! Tylko bym Cię prosiła, żebyś- jak juz zdechnie, zamarynowała go w słoiku ku przestrodze innym robalom. Ok?
          • tropem_misia1 Re: Wszystkim, 21.12.12, 18:53
            Prędzej do formalinki co bym go w całej krasie oglądając nabrała dystansu.
            • leziox Re: Wszystkim, 21.12.12, 19:44
              Biorac pod uwage przypuszczalne rozmiary Tropciowego robaczka atakujacego ja czasami,wychodze z zalozenia,ze naczynkiem odpowiednim do jego przechowania nie moglby byc sloiczek po sledziach,tylko jakas cysterna a przynajmniej basen olimpijski...
              • debi_bebi Re: Wszystkim, 21.12.12, 20:06
                Uważasz, że tylko robal - olbrzym potrafi mocno gryźć? Mówię Ci- małe potrafią nie mniej skutecznie zatruć życie.
                • tropem_misia1 Re: Wszystkim, 21.12.12, 20:11
                  i są równie,jeśli nie bardziej upierdliwe.
                  • leziox Re: Wszystkim, 21.12.12, 20:26
                    Tak,ale taki wielki potrafi tak skutecznie polknac ze czasami w ogole tego nie zauwazamy,a funkcjonujemy zupelnie w innym swiecie niz reszta ludzkosci.
                    • debi_bebi Re: Wszystkim, 21.12.12, 20:33
                      Też prawda. W zasadzie to mało istotne, czy zatruwa od środka, czy połyka z zewnątrz, skoro tak czy siak doprowadza do wariactwa..
                    • tropem_misia1 Re: Wszystkim, 21.12.12, 20:35
                      Jeśli założymy ,że nasz świat jest w naszej główce , a robalek wredny też i siedzi tam i se ciamka to taki mały da radę..da ..
                      • debi_bebi Re: Wszystkim, 21.12.12, 20:37
                        Wiesz, Tropcia? Mnie też taki jeden gryzł od dłuzszego czasu, ale dzisiaj dzięki paru dobrym słowom, jakby trochę odpuścił.
                        • leziox Re: Wszystkim, 21.12.12, 20:41
                          To nam sie tylko tak zdaje ze on w sercu albo w glówce jest,ale ja zaczynam myslec ze to robal co podgryza nam dusze zywiac sie jej energia i to znacznie bardziej szkodliwe jest niz jakies tam tluczenie sie po glowie-bo przygina nas coraz bardziej do ziemi-kiedy dusza jest mniejsza to bardziej czuje sie ciézar bezdusznego ciala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka