Gość: Darek IP: *.veracomp.pl 21.04.09, 16:51 Wybieram się do Egiptu. Makadi Bay. Jakie macie doświadczenie z biurem, rezydentami, etc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekoss Re: Exim tour IP: *.chello.pl 21.04.09, 18:41 Byłam w tym roku w marcu w Sharmie-wrazenia pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tune Re: Exim tour IP: 212.76.37.* 22.04.09, 09:47 Miewają bałagan, bywają niekompetentni. Przy wylocie z nimi do Tunezji okazało się, że na moim bilecie jest pomylone nazwisko, przez co nadgorliwy urzędnik na stanowisku odpraw nie chciał mnie wpuścić za bramki - i trudno się dziwić. Obecny na lotnisku przedstawiciel biura, o wyglądzie półidioty, niekompetentny i niesympatyczny, nie potrafił nic z tym zrobić, nie miał ze sobą nawet pieczątki, żeby ręcznie zmienić dane na bilecie i podbić oficjalną pieczątką biura. Wyleciałam tylko i wyłącznie dzięki temu, że to był czarter i jakaś łagodniej nastawiona pracownica odpraw na lotnisku przymknęła oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Exim tour IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:27 Nie polecam,byliśmy przed kilkoma laty w Egipcie, ale do dzisiaj pamiętam. Wycieczka nieudana (program niezrealizowany!!), a reklamacja nieskuteczna - ot i cała prawda o biurze. Odpowiedz Link Zgłoś