tropem_misia1 26.12.12, 03:33 pomarudzić. a bo ciemno(: a w ogóle to nikogo nigdzie nie ma(: tak se łażę i sama do siebie mamrocę a to chyba niebezpieczne bo to objaw a objawy to ogólnie są nieteges Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Przyszłam 26.12.12, 08:00 Misiaczku nie możesz spać ? moja Mamusia tak miała i nieraz ja tak mam .I jaki tam objaw zdrowy objaw, że błąkasz się po nocy i szukasz bratniej duszy wszystkiego dobrego Misiaczku Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Przyszłam 26.12.12, 09:23 co do objawu to ja myślałam o mamrotaniu ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: 03:33 26.12.12, 09:46 O! Rybka. Łebek mnie okrutnie rozbolał. Bo wdepłam. no ale wydepłam i nie wdepnę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: 03:33 26.12.12, 10:25 eeeeee nieważne właśnie sobie zobaczyłam czwarty odcinek takiego filmu jak palec Boży tak na niego trafiłam przypadkiem więc niech nam żyją zwierzęta małe i duże niech żyją wespół i zespół obok siebie i wśród i niech mają głos i niech mają prawo sie ,kurcze wzruszyłam ,że się nie spodziewałam Odpowiedz Link
czarek_sz Re: 03:33 26.12.12, 10:42 Wielu/wiele się nie spodziewało. Tego i owego czego oko nie widziało czego ucho nie słyszało. Najlepszego kochani wesołych Świąt Rybko złota Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Przyszłam 26.12.12, 13:37 powiedzieć, że już jestem. Wszędzie dobrze(?), ale w domu najlepiej. Mały, ciasny, ale własny. I takie tam. Dobrze, że już prawie po Świętach. Może kiedyś je polubię, ale juz nie w tym roku. Odpowiedz Link
leziox Re: Przyszłam 26.12.12, 15:31 Czytalem sobie do godziny 4ej bo nie pilem nic i nie moglem zasnac.Ksiazka gruba i opasla wiec starczy jeszcze na kilka wieczorów. Jako ze nikogo nie bylo na forach i GG,bo tez szukalem czlowieka po swiecie-i nie znalazlem-wylaczylem kompa dosc wczesnie,bo co tam mialem do szukania... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyszłam 26.12.12, 15:41 Wszystko mam w dupie. Zaraz oglądam United i wszystko mam gdzieś. Bardzo głęboko. Po prostu pierdolę wszystko po całości. Tylko Janeczka i ja - tylko my karwa kawka Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Przyszłam 26.12.12, 16:02 A bo ta 3:00 w nocy to taka dziwaczna pora. Niby noc, ale już blisko do rana... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Przyszłam 26.12.12, 20:48 Do pobycia samej ze sobą. Niczym bułeczka z serem - ze serem Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Przyszłam 26.12.12, 21:16 Ostatnio budzę się o takich chorych porach. Nie za bardzo wiadomo co ze sobą zrobić. Niby mogę potrzymać pilota w łapce. Mogę też pogmerać w internecie. Na sufitowej półce masę książek..tylko jedną zdjąć. ale ale Ewa chce spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyszłam 26.12.12, 21:33 Misiaczku będę spasł ale będę pamiętał o Tobie jak się kurwa zbudzę to pomyślę o Misiaczku dobrze ? karwa kawka. Dobranoc. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Przyszłam 26.12.12, 21:34 no doooooobra i ja Ci mówię : nie bój się zarazków!! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Przyszłam 26.12.12, 21:37 Chyba niekoniecznie rozumiem powyższą wymianę zdań, ale mi się bardzo podoba Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :))))))) 26.12.12, 22:05 Oj, to zdrówka Czarkowi życzę, oraz domowi jego. Oraz nie tylko jego domowi, bo innym domom też, w tym mojemu własnemu. Odpowiedz Link
leziox Re: :))))))) 26.12.12, 22:58 Jutro wszystko powróci do normy.Pic i depresic bedziemy sie dokladnie jak zawsze,w wyznaczonych terminach,nie przerywanych szalenstwem BN,oraz innych zaraz.Jeszcze tylko raz spac,pospac,a jutro normalny métlik.I dolce far niente sie skonczy. Odpowiedz Link