al-szamanka 17.06.13, 11:35 Wklejam tu, co pokazała Olga_z_ogrodu. Im więcej ludzi zobaczy i zareaguje tym lepiej!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Forum ze dworum 17.06.13, 12:15 Takie reklamy sa akurat u mnie mile widziane. Równiez nie popieram popierajacych ubój rytualny,tak samo jak nie popieram bydlát wycinajacych kobietom zyletka lechtaczki,bo tak im zwyczaj nakazuje. Tylko chory czlowiek mógl wymyslic robienie czegos takiego w imie boze. Sam Bóg o ile by to widzial,zapienilby sie ze zlosci. Ale ten ostatni po swoich doswiadczeniach z ludzkoscia zaszyl sie w najdalszym kácie którejs z galaktyk i nie chce wiecej o nas slyszec. Odpowiedz Link
leziox Re: Forum ze dworum 17.06.13, 12:16 Slowo reklama tak mnie sie wypslo-powinno byc-apele. Odpowiedz Link
m.maska Re: Forum ze dworum 17.06.13, 12:39 Hej Leziox - ja poprosze o ten sam komentarz na Kalejdoskopie - niech jak najwiecej ludzi to widzi... Odpowiedz Link
m.maska Re: Forum ze dworum 17.06.13, 13:30 A taka jestem, lubie miec madre posty na forum dzieki Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Forum ze dworum 17.06.13, 12:44 leziox napisał: > Takie reklamy sa akurat u mnie mile widziane. > Równiez nie popieram popierajacych ubój rytualny,tak samo jak nie popieram bydl > át wycinajacych kobietom zyletka lechtaczki,bo tak im zwyczaj nakazuje. > Tylko chory czlowiek mógl wymyslic robienie czegos takiego w imie boze. > Sam Bóg o ile by to widzial,zapienilby sie ze zlosci. > Ale ten ostatni po swoich doswiadczeniach z ludzkoscia zaszyl sie w najdalszym > kácie którejs z galaktyk i nie chce wiecej o nas slyszec. A ja mam nadzieję, że i jemu zabraknie kiedyś cierpliwości, tupnie z wielkim hukiem i wszystkich takich popaprańców zamknie w klatkach, aby doświadczyli sami na sobie jak to jest. Odpowiedz Link
m.maska Petycja przeciw rytualnym ubojom 17.06.13, 13:12 Wypelniajcie te petycje... do Premiera i do Parlamentu Europejskiego proanimals.org/z-ostatniej-chwili/217-akcja-przeciwko-ubojowi-rytualnemu-prowadzonemu-w-polsce-na-export Odpowiedz Link
super.halusia Re: Forum ze dworum 17.06.13, 13:37 al-szamanka napisała: > Wklejam tu, co pokazała Olga_z_ogrodu. > Im więcej ludzi zobaczy i zareaguje tym lepiej!!!! > A ja bym chciała też mieć ten wątek na swoim forum,jeżeli da radę Odpowiedz Link
leziox Re: Forum ze dworum 17.06.13, 13:58 Toz Zamaskowana ma agenturel KGB na Twoim forum zdaje sie wiec jak co to Ci ona zalatwi Odpowiedz Link
m.maska Re: Forum ze dworum 17.06.13, 14:50 No przeciez nie ma na to patentu - im wieksze naglosnienie, tym lepiej... Halusia, bierz Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Forum ze dworum 18.06.13, 03:05 Uboje rytualne, hmmm, jesli zabijalem swiniaka, to tak, byl ogluszany wpierw, cielak takze, krowa tez, bylo ze i konia , tez bylo pistoletem wpierw w glowe, ale owca to juz nie, byl rytualny zn. bez ogluszania, alec kurwoscisto zydem nie jestem, bo jak bylo baranowi w leb przylozyc? I czym? Odpowiedz Link