debi_bebi 23.03.14, 06:50 Nagadali się wczoraj do później nocy, to teraz śpią. Aniołeczki. A ja tu nie mam z kim zamienić trzy po trzy para osiemnaście. Ech! Ciężkie jest życie skowroneczki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: No oczywiście! 23.03.14, 07:13 Niby jestem, ale na etapie drgnięcia powieki. Odpowiedz Link
zegor Re: No oczywiście! 23.03.14, 09:54 Z jakiego powodu Tropcia ma mieć lepiej ??????? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: BO! 23.03.14, 10:02 ".........................Jestem śliczna, higieniczna przy tym silna niczym tur................."............. Odpowiedz Link
zegor Re: BO! 23.03.14, 10:28 tropem_misia1 napisała: > ".........................Jestem śliczna, higieniczna przy tym silna niczym > tur................."............. Z takimi argumentami nie mam prawa dyskutować i zgadzam się w całej rozciągłości Jeszcze bym dodał do opisu : "Ja mam w sobie coś takiego co nie daje spać kolegom ...." Odpowiedz Link
zegor Re: BO! 23.03.14, 11:05 Gdzieżbym śmiał !!!!!!!! Kopia sygnaturki Tropci : Uprzejmie proszę, nie traktować poważnie mojego pisania, ani dosłownie. Pożyczyłem,aby Ci odpowiedzieć Odpowiedz Link
zegor Re: No oczywiście! 23.03.14, 09:58 debi_bebi napisała: > Nagadali się wczoraj do później nocy, to teraz śpią. Aniołeczki. > A ja tu nie mam z kim zamienić trzy po trzy para osiemnaście. > Ech! Ciężkie jest życie skowroneczki! Po czterech godzinach błogiego snu obudziła mnie chęć napicia się wody Żywiec Zdrój, odbiło mi się przyjemnie jałowcem, po czym powróciłem do pozycji horyzontalnej Odpowiedz Link
czarek_sz Re: No oczywiście! 23.03.14, 11:51 Onegdaj przed laty Babcia ze strony Ojca warzyła pyszne piwko musujące właśnie na owocach jałowca. Było niezastąpione na upały /i nie tylko na upały/ tylko oszczędnie trza było pić bo produkcja jałowcowego nie była łatwa i nie na masową skalę Odpowiedz Link
leziox Re: No oczywiście! 23.03.14, 12:37 Pterodaktyle to sobie moga wstawac w niedziele rano i jeszcze sie z tego cieszyc ,kraczac czy wyjác czy jak to tam pterosy w zwyczaju maja sie wydzierac. Normalny,spokojny obywatel wymaga spokoju do poludnia. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 13:37 No pewnie, że wymaga, zwłaszcza po tym, jak zabałamuci do późna. A potem znów i znów..Nic dziwnego, że w końcu zaczyna wyglądać nieco dziwnie...ten normalny obywatel Odpowiedz Link
zegor Re: No oczywiście! 23.03.14, 14:28 Oj,Debcia, Kiedyś damy wszystko by oddały, żeby mieć taki kolorek twarzy i rącząt Nocne życie jest tak ekscytujące Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 14:38 A co w nim takiego ekscytującego, Zegorku? Odpowiedz Link
zegor Re: No oczywiście! 23.03.14, 14:45 Taki przekrój wszystkich warstw społecznych w ich prawdziwym zachowaniu Może na trzeźwo tego by się nie doświadczyło Jakie to szczęście,że lubię wypić Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 14:52 A ja nie żałuję, że nie piję - wtedy jeszcze więcej bym przespała, niż przesypiam Odpowiedz Link
zegor Re: No oczywiście! 23.03.14, 15:05 Jak przysypiasz,to umyka Ci tyle śmiesznych sytuacji ! Jadę po jakie piwo,bo z ginem to już by dzisiaj była przesada..... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 15:35 A gdzie można poczytać te śmieszne sytuacje o normalnej porze? Czy też trzeba koniecznie w nocy je czytać, bo za dnia nie są juz śmieszne? Odpowiedz Link
anus-hka Re: No oczywiście! 23.03.14, 14:48 To już jest dzień? lol a ciemno jak nie powiem gdzie ktoś za.ebał słonecko Odpowiedz Link
anus-hka Re: No oczywiście! 23.03.14, 15:23 zegor napisał: > Aanusia,heeej ! Ahoooj Zegorku Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 15:09 U mnie też nie ma. Wczoraj było, a dziś się zmyło. Może też przeszło na nocną zmianę? Odpowiedz Link
anus-hka Re: No oczywiście! 23.03.14, 15:23 No tak a co też imprez w różnych przekrojach społecznych sie MU zachciało...no no co stale bedzie takie cnotliwe na niebie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 15:33 Co to, to nie! Chyba by zgłupieć musiało, żeby tak cnotliwie w dzień przyświecać. Ono wie, że jego czas na niebie jest ograniczony, więc pewnie postanowiło zakosztować nocnych frykasów, zanim będzie za późo. Zasadniczo - wcale mu się nie dziwię Odpowiedz Link
zegor Re: No oczywiście! 23.03.14, 16:06 A mnie się dziwisz,jak piszę,że w nocy śmieszniej,w podtekście fajniej ?????? W nocy przestaję......"czarno widzieć" Odpowiedz Link
mala200333 Re: No oczywiście! 23.03.14, 16:25 Szczęśliwy! Ja nie lubię głębokiej nocy, budze sie i zaczynam myślec ..czarno. Odpowiedz Link
leziox Re: No oczywiście! 23.03.14, 16:57 Do Debi-to ze cos lyse wylazi z krypty,nie oznacza automatycznie ze jest blizniaczo podobne do mnie. Ja to tylko jestem jak tu sie mówi-zwykly guru z dyktatorskimi zapedami.Nic wiecej. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:08 Zegor, a może ty masz dlatego śmieszniejsze podejście wieczorkiem i w nocy bo patrzysz przez pryzmat wypitych piwek. W głowie szumi i świat jest bardziej kolorowy. Odpowiedz Link
zegor Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:24 tamaryszek44 napisała: W głowie szumi i świat jest bardziej kolo > rowy. Może faktycznie.....pijakowi po piwkach bardziej kolorowo... Ja piwka nie piję zbyt często,pije mocniejszy alkohol,więc szum i kolory bywają intensywniejsze. A po całym dniu czytania,bez alkoholu ogarnia mnie śmiech....... Czasem wesoły,czasem uśmiecham się pod wąsem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:29 Bo Zegor ma specyficzne poczucie humoru, jak przystało na Diogenesowskie podejście do człowieka platońskiego Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:08 Oczywiści, że TO nie jest podobne do Ciebie, bo Ty jesteś wykapany generał Von Klinkerhoffen, tylko o wiele bardziej Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:25 Strasznie lubię tę postać. Kto wie, może właśnie dlatego, że mi Lezia przypomina? Bo Lezia też lubię, tylko prawdziwiej Odpowiedz Link
leziox Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:19 No to wypada mnie tylko powiedziec:Bardzo dziekuje i chyba:sieg heil! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:23 Możesz coś innego, bo to nie był taki prawdziwy generał, tylko przebierany Odpowiedz Link
leziox Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:30 No moge co innego,bo ja nie jestem przebierany,hehe. Masz gratis piwko w Lolku na wiosenke za mile slówka. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: No oczywiście! 23.03.14, 17:50 Tylko nie zapomnij zawiadomić, jak już przyjedziesz Odpowiedz Link
leziox Re: No oczywiście! 23.03.14, 18:06 Spoko,maj sie zapowiada raczej bo pare spraw do zalatwienia czeka juz dosyc dlugo. A zapomnialem jeszcze-ostatnim razem bylo w Lolku jak na moj gust za glosno-mozna znalezc jakas inna melyne typu Zielona Gézia albo cos w tym stylu. Albo po prostu przyniose skrzynke piwa na 9 pietro i bedziem sie alkoholizowac indywidualnie. Odpowiedz Link