leziox 09.04.14, 12:58 Piwko czas otwierac,wóde mrozic. Pogoda gicio,w ogródku mozna posiedziec. Ile jeszcze chceta pracowac? Pozdruffka znad szklaneczki z zimnym,bursztynowym browarkiem przesylam ja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:15 Podeślij trochę tej gicio pogody, bo u mnie nie za fajna Odpowiedz Link
leziox Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:37 Jak Tobie podesle to sobie pogorsze. Robienie ludziom dobrze ma swoje granice. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:38 Dokładnie - ważne zeby sie robiącemu dobrze opłacało Odpowiedz Link
zegor Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:41 Musicie tak na mnie.......? Nie dość,że zimno,to jeszcze mnie dołują Odpowiedz Link
anus-hka Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:44 zegor napisał: > Musicie tak na mnie.......? > Nie dość,że zimno,to jeszcze mnie dołują U mnie też zimno i ciemno Odpowiedz Link
leziox Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:46 A po co Bozia wymyslila gorzaleczke?Coby rozjasniac nastroje podczas nieciekawej pogody. Trza korzystac,zwlaszcza jak sie idzie na dzialke wtedy kiedy ponuro. To nie my dolujemy. To pogoda. Odpowiedz Link
zegor Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:47 Nie idę na działkę,niech se samo rośnie Odpowiedz Link
leziox Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:53 Koty Ci wszystko wyjedza i wypijá jak Cie tam nie bedzie. Odpowiedz Link
zegor Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 14:58 Dostały "większą działkę" jedzenia i potrafią sobie zostawić na później. Nie wiem jak z piciem,bo tak blisko ze sobą nie jesteśmy Odpowiedz Link
girl_42 Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 17:06 Żebym ja mogła dupę z łóżka choć ruszyć,albo chociaż wody się napić.... A tak leży sierota boża i picie prosto w kanał niebieski dostaje. Oj żebym ja ri przewidziała to wolałabym zostać w domu.... Wypijcie choć ksztynkę za moje zdrowie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 17:44 Qrczę to Ty pod kroplówą jesteś ? jeśli pomoże to i beczkę wychlam i nie tylko za Twoje zdrowie ale dla swojej zdrowotności również zdrowiej Girl aby szybko. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 17:56 Tak, tak, w szpitalu nie należy bawić zbyt długo, bo wiadomo. Zbieraj manatki tak szybko, jak tylko będziesz mogła, i chodu stamtąd! Odpowiedz Link
anus-hka Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 18:09 Nie wiem czy Cie zadowoli toaścik wodą czysta ale jak na razie tylko tak moge - zdrowko Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 17:57 A ja też przesyłam wyrazy wiadome Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 18:11 Mam nadzieję że Girl zaszczepiona wiadomo przeciw czemu. Odpukuję w niemalowane. Odpowiedz Link
girl_42 Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 18:40 Dzięki za toasciki ,nawet te z wody źródlanej,bo mnie nawet taka nie wchodzi. Pijcie kochani pijci może mnie przejdzie. Ja nawet nie pamiętam kiedym się tak ostatni raz czuła jakby po mnie walec przejechał a to już 3 doba od zabiegu.... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 18:51 Jak po walcu to przynajmniej gladsza bedziesz cos żywszego niech w kanal wleja! Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 19:24 Wstałam przyzwoicie, ale pogoda tak zdechła że ciężko było. Wieje że mało głowy nie urwie, leje co chwilę i zimno jak w styczniu. Brr...... Odpowiedz Link
zegor Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 20:07 girl_42 napisała: > a to już 3 doba od zabiegu.... Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia ! ! ! Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 19:40 A kto śpi? Święta za pasem. A Wielkanoc w Polsce? Nie ma porównania z innymi krajami. Na spanie przyjdzie czas. Po Świętach, za kilka dni. Długi majowy weekend. Odpowiedz Link
leziox Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 22:12 No ale ale...Do Wielkanocy to jeszcze deko czasu-w tym roku jakos strasznie pózno wypada. Girlaska-szybkiej poprawy zdruffka i nie tylko chemii do zyl-moze niech lekarz zaordynuje cos weselszego na samopoczucie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Spiochy,wylazic spod stolów 09.04.14, 23:02 Późno nie późno grunt że wypada, znaczy że nie wypada ano niech zdrowieje dziewczyna a choróbsko niech zdechnie. Odpowiedz Link