Dodaj do ulubionych

Ten wspaniały widok:-)

29.04.14, 13:59
widzę i ta zieleń...odpoczynek dla zmęczonych óczwink
Obserwuj wątek
    • grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 14:25
      Przepiękna panorama. Nie gładka jak stól i nie wysokie góry zamykające blisko horyzont.smile
      • mala200333 Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 14:35
        Wsi spokojna, wsi wesoła....jak mi trzeba takiego leniuchowania!
        • grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 15:06
          A jedź Małuśka do Wysowej, czy Horyńca, czy Wetliny, czy do Krasnobrodu...., ile to roboty?smile
    • grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 14:39
      Wysowej od strony północnej. grzbiety górek, granica ze Słowacją. Lipiec.
      smile
      https://i60.tinypic.com/1e5tt1.jpg
      smile
      Beskid Niski. Czysta już Łemkowszczyzna za Krynicą.
      • anus-hka Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 15:53
        Też pinkie Grzesiu i podobne do moich pagórkówsmile
        • tamaryszek44 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 17:26
          Piękne kojące widoki wklejacie, a ten na czołówce to strzał w dziesiątkę. Tego nam teraz latem trzeba.......aż miło popatrzeć i pomarzyćsmile
          • leziox Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 17:43
            Jak kto chce to go moge tam zabrac.
            Albo niech sam przyjedzie,wskazowki dam.
            smile
            Tamaryszek,milo Cie znowu widziec.
            Gdzies byla gdy Cie tak dlugo nie bylo?Znowu jakis remont?
            • tamaryszek44 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 18:30
              Nie nowy, a ze starym się borykam z deko nieudolnie. Wizyta syna przerwała nam na kilka dni nasze poczynania. Teraz jako tako prawie koniec, poza kosmetyką i.......właśnie wybebeszam stare szafy, upycham zimowe rzeczy, letnie wyciągam i od razu poddaję ewentualnym poprawkom przy maszynie i zagospodarowuję nowe meble itd. itp. Co cię będę zanudzać babskimi sprawamiwink Ogarnę się to będę wpadać częściej, a raczej się udzielać, bo teraz zaglądam, ale melodii do pisania mam zero!
              • leziox Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 20:26
                Ty nawet nie masz pojecia jak bardzo mnie babskie sprawy interesuja.
                Dziwne,co?
                smile
                • tamaryszek44 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 20:51
                  Wcale mnie to nie dziwi, ale interesują cię babskie z innej strony, a nie z tej opisanego gospodarowania. Oj Lezio, ty mnie nie podbierajwink
                  • leziox Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 20:57
                    Nie badz zaraz taka podejrzliwa jak Feliks Dzierzynski,bo nie ma ku temu zadnego powodu.
                    • tamaryszek44 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 21:04
                      Jestem niepewna bo już nie raz mnie zaskoczyłeś i cholera cię wie, czym teraz to zrobisz. Wolę być ostrożna wink
        • anus-hka Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama - a to moje 29.04.14, 21:19
          https://images.tinypic.pl/i/00524/e2qst0g42qah.jpg
          • anus-hka Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama - a to moje 29.04.14, 21:19
            anus-hka napisała:

> https://images.tinypic.pl/i/00524/e2qst0g42qah.jpg

troszkie mi nie wyszło zdaje sie ;-D
            • grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama - a to moje 30.04.14, 15:38
              Wyszło.smile
          • grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama - a to moje 30.04.14, 15:37
            Cudo.smile
            Jednak nasza Polska jest piękna. Tylko trzeba z miasta tyłek ruszyć. Oczywiście nie do wariackiego ośrodka typu - Gołębiewski.
    • girl_42 Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 21:11
      Krajobraz sielski -anielski....
      Beautiful.
      • leziox Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 21:23
        No to ja jade zaraz zwiedzac Anuzine okolice.
        big_grin
        • grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) 30.04.14, 15:40
          Grzbietami górek dookoła. I dopiero o zmierzchu do miasteczka na browar i jakieś lokalne kiełbaski.smile
          • leziox Re: Ten wspaniały widok:-) 30.04.14, 22:22
            Jedzenie, wiem to z doswiadczenia, to w Beskidach calkiem dobre mozna dostac.
            A piwko to w Biedronce, wieczorem, a na wycieczce byle byla jaka kanapka i woda do zapicia i juz dobrze jest.
            • anus-hka Re: Ten wspaniały widok:-) 30.04.14, 22:56
              albo kefirek z kiełbasą podwędzonomsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka