anus-hka 29.04.14, 13:59 widzę i ta zieleń...odpoczynek dla zmęczonych ócz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 14:25 Przepiękna panorama. Nie gładka jak stól i nie wysokie góry zamykające blisko horyzont. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 14:35 Wsi spokojna, wsi wesoła....jak mi trzeba takiego leniuchowania! Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 15:06 A jedź Małuśka do Wysowej, czy Horyńca, czy Wetliny, czy do Krasnobrodu...., ile to roboty? Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 14:39 Wysowej od strony północnej. grzbiety górek, granica ze Słowacją. Lipiec. Beskid Niski. Czysta już Łemkowszczyzna za Krynicą. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 15:53 Też pinkie Grzesiu i podobne do moich pagórków Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 17:26 Piękne kojące widoki wklejacie, a ten na czołówce to strzał w dziesiątkę. Tego nam teraz latem trzeba.......aż miło popatrzeć i pomarzyć Odpowiedz Link
leziox Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 17:43 Jak kto chce to go moge tam zabrac. Albo niech sam przyjedzie,wskazowki dam. Tamaryszek,milo Cie znowu widziec. Gdzies byla gdy Cie tak dlugo nie bylo?Znowu jakis remont? Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 18:30 Nie nowy, a ze starym się borykam z deko nieudolnie. Wizyta syna przerwała nam na kilka dni nasze poczynania. Teraz jako tako prawie koniec, poza kosmetyką i.......właśnie wybebeszam stare szafy, upycham zimowe rzeczy, letnie wyciągam i od razu poddaję ewentualnym poprawkom przy maszynie i zagospodarowuję nowe meble itd. itp. Co cię będę zanudzać babskimi sprawami Ogarnę się to będę wpadać częściej, a raczej się udzielać, bo teraz zaglądam, ale melodii do pisania mam zero! Odpowiedz Link
leziox Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 20:26 Ty nawet nie masz pojecia jak bardzo mnie babskie sprawy interesuja. Dziwne,co? Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 20:51 Wcale mnie to nie dziwi, ale interesują cię babskie z innej strony, a nie z tej opisanego gospodarowania. Oj Lezio, ty mnie nie podbieraj Odpowiedz Link
leziox Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 20:57 Nie badz zaraz taka podejrzliwa jak Feliks Dzierzynski,bo nie ma ku temu zadnego powodu. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama 29.04.14, 21:04 Jestem niepewna bo już nie raz mnie zaskoczyłeś i cholera cię wie, czym teraz to zrobisz. Wolę być ostrożna Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama - a to moje 29.04.14, 21:19 anus-hka napisała: > troszkie mi nie wyszło zdaje sie ;-D Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) Panorama - a to moje 30.04.14, 15:37 Cudo. Jednak nasza Polska jest piękna. Tylko trzeba z miasta tyłek ruszyć. Oczywiście nie do wariackiego ośrodka typu - Gołębiewski. Odpowiedz Link
girl_42 Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 21:11 Krajobraz sielski -anielski.... Beautiful. Odpowiedz Link
leziox Re: Ten wspaniały widok:-) 29.04.14, 21:23 No to ja jade zaraz zwiedzac Anuzine okolice. Odpowiedz Link
grzech_o_1 Re: Ten wspaniały widok:-) 30.04.14, 15:40 Grzbietami górek dookoła. I dopiero o zmierzchu do miasteczka na browar i jakieś lokalne kiełbaski. Odpowiedz Link
leziox Re: Ten wspaniały widok:-) 30.04.14, 22:22 Jedzenie, wiem to z doswiadczenia, to w Beskidach calkiem dobre mozna dostac. A piwko to w Biedronce, wieczorem, a na wycieczce byle byla jaka kanapka i woda do zapicia i juz dobrze jest. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ten wspaniały widok:-) 30.04.14, 22:56 albo kefirek z kiełbasą podwędzonom Odpowiedz Link