Dodaj do ulubionych

Wy też macie jakiegoś potwora?

17.05.14, 07:21
https://www.pozytywniej.pl/upload/2cb92164cc6b9768b95023e46c137d498650.jpg
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 07:23
      w głowie oczywista....
      U mię drzemie zżeracz pozytywności wszelakiej
      ślini się bydlę na każdy objaw radosnego nastawienia
      ale to dziś
      jutro myślę..........zgnije
      • anus-hka Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 08:19
        Zagnieździły sie wszystkie po trochu smile
        • debi_bebi Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 09:11
          Ja mam w porywach czarnomyśla pospolitego, i w porywach nie mam poganiacza upierdliwego.
          • tropem_misia1 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 10:48
            debi_bebi napisała:

> Ja mam w porywach czarnomyśla pospolitego, i w porywach nie mam poganiacza upie
            > rdliwego.

Znaczy masz dwa.
            Mam nadzieję ,że na zmianęsmile))
        • tropem_misia1 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 10:47
          anus-hka napisała:

> Zagnieździły sie wszystkie po trochu smile

To ja myślę ,że jakby praskały się na wzajem ..choćby o lokum...to trochę by ich padło?
          • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 11:41
            W mojej głowie się dopiero rodzi i nie jest jeszcze całkiem zidentyfikowany, ale póki co co zapowiada się na leniwca pospolitego olewania.
    • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 12:03
      chyba lista potworów jest niekompletna, bo ten mój to jakiś bardziej kudłaty smile
      • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 12:11
        Taki Chomisiu?
        https://i.arsneo.pl/bc154dae876ae590beb8e3ea8ac61c4edb4d06ca.jpg
        • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 12:14
          czarno-kudłaty, i nieco bardziej hmmm... przyjazny smile
          • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 12:19
            Jeszcze gorszy?, łoj to ja się zaczynam bać. Tki?
            https://fc04.deviantart.net/fs5/i/2004/344/b/b/Black_Dog_by_Emryswolf.jpg
            • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 12:21
              O to to to to!!!! Złośliwiec niepospolity, bardzo się zaprzyjaźniliśmy big_grin
              • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 12:25
                Chomisiu to ty lepiej zażyj jakąś odtrutkę na jego działanie, może napij się jak świnia, ja nawet oferuję picie z tobą by dołożyć się do walki z takimwink
                • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 12:28
                  Ale ja się nie chcę izolować od jedynego przyjaciela, co to ze mną na złe i na złe smile)

Ale napić możemy się razem, wtedy Cię z nim poznam smile)
                  • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 12:46
                    Napić się możemy, ale potwora mi nie przedstawiaj bom strachliwa. Za dużo mam ich koło siebie by wabić następnego.smile
                    • dwa-filary Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 17:33
                      Mam potwora, jednego, który swoimi, głupimi pomówieniami zniszczył moje ja, zachwiał moja równowagę, tylko dlatego, ze było nie po jego mysli...........................
                      • girl_42 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 17:40
                        Mój największy potwór to leń....
                        Ale już niedługo,wracam do pracy to i dla lenia nie będę miała czasu smile

https://4.bp.blogspot.com/-pWStqXoclFo/USFGe1BVWrI/AAAAAAAACGU/xZwlPa02GjM/s320/1313242228_by_Otomojlogin_500.jpg
                    • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 17:42
                      Jak trochę wypijesz, to przestaniesz go zauważać smile A poza tym, on bywa milusi smile
                      • girl_42 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 18:13
                        Po pierwsze nie piję a po drugie on wcale nie jest taki miły,bo jak się przyczepi to nie potrafi sie odczepić....
                        • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 18:18
                          oppps.. Communication Error! To była odpowiedź na post Tamaryszka... smile))
                          • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 18:30
                            Mój potwor to taki ktorego na Ziemi(oprócz tego mojego)jeszcze nie ma.
                            To taki szczegolny potwor.
                            Kaze mi traktowac kobiety dosc szczegolnie, co nie znaczy dobrze,a on jakos to robi ze one jeszcze sie z tego ciesza, odczuwajac przyjemnosc z obcowania ze mna.
                            Potwor namawia mnie do picia, lenistwa, tumiwisizmu rozmiarów transgalaktycznych, zboczen przyjemnych, rozkoszy przyziemnych.
                            Jak kto chce go zobaczyc, musi zobaczyc mnie.
                            On tak sie ze mna utozsamil ze nawet nie ma obrazka.
                            Mój potwor to odbicie mojej mordy w lustrze.
                            • girl_42 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 18:32
                              No to dzięki za takiego potwora. Wcale nie jest taki groźny. Mój to dopiero potwórsmile
                              • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 18:41
                                Masz na mysli czyhajaca w Tobie Megamodliszke?
                                • girl_42 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 18:42
                                  Nie,raczej moje łagodne usposobienie wink
                                  • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 18:49
                                    HAHAHAHAHA!!!!
                                    Ekhm...No sorry...Przepraszam za ten wybuch nagly.
                                    Ekkhhhmmm...Khhyyyykhyyyy...
                                    suspicious
                                    • girl_42 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 18:53
                                      Buhahahaha.....,cieszę się,że udało mi się Ciebie rozśmieszyć tongue_out

Hahahahahaha.....................
                      • mala200333 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 19:10
                        https://scontent-a-atl.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/p480x480/10299077_10201961128695389_1565487308338000537_n.jpg
                        No to..cyk!
    • mala200333 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 19:07
      Dzisiaj to leniwca pospolitego...
      • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 19:28
        No to tak jak ja, ale jaki inny skoro leje od ranawink
        • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 17.05.14, 23:18
          Jutro bedzie lepiej,przestanie padac,zacznie sniezyc.
          • al-szamanka Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 18.05.14, 23:08
            leziox napisał:

> Jutro bedzie lepiej,przestanie padac,zacznie sniezyc.

Czego takie bujdy głosisz, jutro ma być latosmile
            • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 18.05.14, 23:13
              No moze i ma byc to lato.
              Ale z tego co wiem, na razie- na Madagaskarze.
              • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 18.05.14, 23:19
                Lezio ty nie krakaj, bo u nas na nadchodzący tydzień zapowiadają nawet 30 stopni i tyle ma być i tu, a nie gdzieś za morzami.
                • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 18.05.14, 23:26
                  Ale jestes pewna Tamarysiu ze to w plusie ma byc te 30 ?
                  • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 18.05.14, 23:29
                    No kurde, tyle to ja jeszcze widzę, jestem pewna że tyle prognozują, ale czy tyle bedzie to insza inszość.
                    • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 18.05.14, 23:33
                      nieeeeeeeeeee.... nie znosze upałów!!!!
                      • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 18.05.14, 23:39
                        U ciebie Chmisiu będzie 23smile
                        • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 19.05.14, 00:07
                          no to mam dwa stopnie w zapasie. Umysł mi się warzy przy + 25 smile
                      • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 18.05.14, 23:39
                        Upaly zwlaszcza w Wawce to nic przyjemnego.
                        • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 19.05.14, 00:10
                          Na zwarzony umysl zimne piwko i przyjemny pokoj w klimatyzowanym hotelu.
                          Umysl sie szybko wtedy regeneruje.
                          • chomisiu_nowy Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 19.05.14, 00:15
                            klima nie dla mnie. Ale piwko...
                            Hej, ale nie mogę pić przez całe lato bo... mnie się znów umysł zwarzy smile
                            • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 19.05.14, 00:31
                              A tam.
                              Jedno zycie sie ma.
                              Trzeba z niego czasami korzystac.
                              Ale tego Chomisiowi i tak mowic nie musze wszak.
                              • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 19.05.14, 20:03
                                U nas było 22 stopnie i to jest w sam raz, nawet piwko nie było konieczne, ani klimatyzowany pokój w hoteluwink
                                • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 19.05.14, 22:35
                                  Spoko, nie ma takiej pogody ktora nie moglaby sie spieprzyc.
                                  big_grin
                                  • tamaryszek44 Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 19.05.14, 23:19
                                    Oj Lezio, czy ty musisz tak czarno widziećwink
                                    • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 20.05.14, 10:48
                                      Dlaczego czarno niby?
                                      Realistycznie widze.
                                      Co tu sobie wmawiac jesli to wszytko jest tak kruche ze byle zawirowanie w atmosferze moze spowodowac katastrofe ktora wykonczy paredziesiat tysiecy ludzi?
    • black-sandra Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 20.05.14, 13:02
      Mnie od dłuższego czasu prześladuje ofiarus losus , męczy strasznie , no ale jak widać da się z nim żyć smile
      • czarek_sz Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 20.05.14, 14:03
        Ze wszystkimi dręczącymi nas 'potworami' da się żyć rzecz w tym by nie dać się im zdominować. Natomiast najlepszy sposób na wykończenie potwora który w nas siedzi czyli uwolnienie się od dręczenia przezeń to konsekwentne i z uporem maniaka zalewanie go alkoholem. W końcu prędzej czy później od nadmiaru gorzały potworowi padną cynadry a wtedy potwór do piachu a my luzik smile
        • black-sandra Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 20.05.14, 22:44
          Czrek ja poproszę inny sposób , bo chwilowo alkoholu mi nie wolno .
          • leziox Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 20.05.14, 22:58
            Psychotropków wiaderko?
          • czarek_sz Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 20.05.14, 23:12
            Spróbuj uwieść go rozkochać w sobie po czym porzucić to może potwór powiesi się z rozpaczy smile
            • black-sandra Re: Wy też macie jakiegoś potwora? 20.05.14, 23:44
              Ok ta opcja bardziej mi pasuje , bo od leków to już samą mnie odrzuca big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka