Dodaj do ulubionych

Chlanie na zabój

02.06.14, 16:42
Wczoraj zacząłem chlać dzisiaj z małą przerwą kontynuuje z opcją na jutro. Za parę dni robota na powagę więc jak już to tak się dzisiaj napierdolę gorzały jak szpak. Oporowo. Aż Janeczka pojechała do Matki tak się na mnie wkurzyła smile obym tylko kogoś nie zabił po drodze bo od rana nóż za mną chodzi smile
Obserwuj wątek
    • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 17:09
      mogę się podstawić i już będziesz mógł spokojnie pić. No chyba, żę znoeu jakiś nóż sie znajdzie smile
      __
      دلته دم او قدم دواړه په حساب دي - پل په لاره غلط مه ږده بې حسابه
      • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 17:25
        Daj spokój ja kobiet nie tykam, prędzej żyły bym sobie....wiesz co smile to była taka przenośnia przepraszam smile żona wróciła po drodze była na bazarku /na Banacha/ i wróciła do mnie ze słowami dawaj stówę frajerze bo kupiłam to tamto. Zauważyłem że kupiła rzodkiewki i kapuchę ale nic więcej. Więc za co stówa pytam kuźwa ? dałem dla spokoju. Teraz siedzę sobie piję piwko za trzy zeta puszka chociaż policzyć to na co naciągnęła mnie Janeczka to piję najdroższe piwo na świecie smile
        • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 19:21
          a ugotowała Ci chociaż coś z tej kapustki? wink
          • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 19:42
            Na pojutrze będzie kapucha smile na razie mamy ryż i sos słodko kwaśny - na kilka dni kuźwa. W sumie w kuchni rządzi małżonka a ja tylko odsłuchuję co i jak będzie. Z tym że siano to ja daję na to a jakby co to mówi że jak ci się nie podoba to wypierdalaj z chałupy leszczu. Niby to żart jest i ja to wiem ale wkurwia mnie takie podejście do mnie. Kuźwa czemu tak mnie traktuje ? jak się wkurzę to przypierdolę Jej w michę i po zawodach będzie.
            • mala200333 Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 19:46
              https://scontent-b-atl.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10338349_10202054202142167_4737797309246634908_n.jpg
              • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 20:02
                No no wink
            • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 20:22
              A może pytanie jest takie: dlaczego dajesz się tak traktować. Może to wygodne wink
              • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 20:34
                Czy Ciebie mąż źle traktuje ? jeśli tak to daj adres, pojedziemy z Leziem i nauczymy gościa szacunku do kobiety. Nawet sam pojadę tylko daj mi adres dobrze ?
                • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 20:40
                  Ah, Jaśnie Szanowny Książę Małżonek traktuje mnie z należytym szacunkiem i brakiem powagi big_grin
                  • anus-hka Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 20:43
                    Jak chcesz byc traktowany jak król to traktuj kobietę swoja jak królową...
                  • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 20:51
                    Mąż Cię nie szanuje ? jakim prawem sukunkot !! daj mu szlaban czy coś i po herbacie. Czy chcesz żeby Ci pomóc w tym ? nauczyć szacunku do kobiet smile
                    • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 20:57
                      Ale właśnie mnie bardzo szanuje. I wie, kiedy okazać mi brak powagi big_grin
                      • mala200333 Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 21:02
                        https://scontent-b-atl.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10363793_10152487024020909_3253109142028049692_n.jpg
                        No to Zdrowko!
                        • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 21:34
                          Wino i poziomki. Może być kuźwa na przystawkę smile
                      • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 21:18
                        Potrafisz odpłacić, pięknym za nadobne ? ja ze swoją to nie ma tak - nigdy ale to nigdy nie upokorzę swojej chociaż Ona mnie tak i ja to dopuszczam. Dlaczego ? bo mam zakodowane by kobiety nie obrażać. Owszem - mam napady ale generalnie jak mówię. Kobieta to Maryja dla mnie smile
                        chomisiu_nowy napisała:

> Ale właśnie mnie bardzo szanuje. I wie, kiedy okazać mi brak powagi big_grin
                        • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 21:48
                          Stosowny brak powagi oznacza, że wie, kiedy nie zwracać na mnie uwagi smile I to lubię smile)
                          • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 22:00
                            Nie gniewaj się ale jesteś chyba bardzo porządną kobietą. Bardzo bronisz męża a siebie pomniejszasz, tak nie można. I to mi się nie podoba Chomiczku. Chcesz żebym komuś dał nauczkę znaczy przyjebał w ryja żeby się nauczył jak szanuje się kobiety ? tylko powiedz oki ?
                            • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 22:35
                              Moich zasług nie pomniejszam. Bycie porządną ... cokolwiek dyskusyjne. Po prostu trzeba się szanować. A Jaśnie Szanowny Książę Małżonek to naprawdę udany egzemplarz smile
                              • leziox Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 22:45
                                No to jak jest tak dobrze-no to dobrze.
                                Czarus-oszczedzaj lepiej sily na malzonke-gdyby chciala Cie spacyfikowac niechcacy.
                                big_grin
                                • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 22:51
                                  Wiesz ,Małżonka spoko jest - da mi w papugę raz czy dwa i po herbacie ale boję się o Chomisia. Bo to dama bracie jest !!!! zobacz jak Ona się wysławia - najjaśniejszy itd. W dupę węża ja tych zwrotów w ogóle nie znam !!!! ja pierdolę wink muszę się napić.
                                  • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 22:55
                                    Twoj troska brzmi jak zaproszenie na nauki małżeńskie, że niby potrzebuję edukacji? wink
                                  • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 23:01
                                    A tak przy okazji... chomisiu-dama? I po melynach się szwenda? Zapewniam, raczej nie-dama smile
                                    • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 23:16
                                      Absolutnie nic złego nie mam na myśli smile jesteś bardzo sympatyczną osobą i cieszę się bardzo że Ciebie poznałem. Jakby coś to daj znać oki ?
                                      bujaj się Fela.
                                      • leziox Re: Chlanie na zabój 02.06.14, 23:51
                                        Dobra dobra,Czarus,spoko.
                                        Chomis to taka dama jak ja baronecik.
                                        Ale trzyma pozory,a i demo-version ma dobrá.
                                        • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 03.06.14, 00:04
                                          Dlatego zaasekurowałem się Felką smile wiesz, może dziewczyna jest oki a my na zaś się przypierdalamy. Ale lepiej niż lepiej bo kuźwa kto wie co to za ryba wink
                                        • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 03.06.14, 06:12
                                          Uprasza się o zejście z chomika big_grin
                                          • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 03.06.14, 08:59
                                            Jesteś oki a wszystko co powyżej to przecież tylko żarty smile miłego dnia Chomisiu smile
                                            • chomisiu_nowy Re: Chlanie na zabój 03.06.14, 09:23
                                              no przecież nie śmiałabym traktować Cię tak zupełnie poważnie wink
                                              Miłego, miłego... smile
                                              • czarek_sz Re: Chlanie na zabój 03.06.14, 10:08
                                                I tak trzymaj - tu na melinie fajna Chomisiu smile miłego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka