leziox 31.01.15, 21:02 Gdzieśta się pikne panny i panienki osiemnastoletnie podziały, he? Nic się dzisiaj gadać nie kce? A panowie chlory to gdzie? Już nawalone? Nie rozumiem, już takie wredne nastroje macie że i pisać się nie chce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Piątecek i co? 31.01.15, 21:44 Ja mam troche wiecej, niż osiemnascie, to nie wiem, czy moge głosno gadać? ))) kurde...byłam pewna, ze dzisiaj sobota Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Piątecek i co? 31.01.15, 21:45 Leziowi wcięło dni : sztuk jeden. Pewnikiem spędził go w upojeniu. Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 31.01.15, 21:49 Tak? A jaki to dzień dzisiaj mamy? A co do 18ki to każda kobita wszak ma zawsze lat osiemnaście. Niezależnie od metryki którą powinna spalić. I to ja mam Wam o tym przypominać, szanowne modliszki? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Piątecek i co? 31.01.15, 21:51 To ja mam stękanie piskiem zastąpić!!!??? Nie uchodzi. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 31.01.15, 21:53 Sobota się już niedługo skończy ) Lezio przespał Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 31.01.15, 21:55 Można stękać, a czemu nie. Dusza, o duszę mnie chodziło, no, tę wiecznie młodą w Was. Myślę że piątecek to ktoś sie nie bał i zajebał. Ot i znowu przykrość lub Lezio najzwyczajniej jebnułsia. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 31.01.15, 21:59 Jaka tam przykrosć a bo Ty jeden się w zyciu jebnułsia? człek jest omylny, ze tak filozoficznie zagaję Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 31.01.15, 22:01 Jakoś tak mnie siedział dzisiaj ten piątecek w podświadomości i wylazł w najbardziej dziwnym miejscu i czasie na wierzch, łachudra jeden. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 31.01.15, 22:04 ..ale udało Ci sie wprowadzić mała konsternację az się zastanowiłam...piątecek, czy sobota... chyba sobota, bo nie musiałam isc do pracy punkt dla Ciebie )) Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 31.01.15, 22:10 No niby racja, ale byłoby lepiej gdyby to był jednak jakiś zaslużony ten punkt. A to zwyczajny przypadek. Oj durny ja, durny. Hyhyhy! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 31.01.15, 22:14 ..ale ma to swoje zalety też...skoro piątecek, to jutro..sobota ) i tym sposobem bycze się o dzień dłużej ))))))) Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 31.01.15, 22:17 Tylko to ma pewien haczyk. W niedzielę trzeba będzie iść do pracy, idąc śladem tych obliczeń. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 31.01.15, 22:23 Ty, to potrafisz sprowadzić mnie niemiłosiernie na ziemię ))) w końcu tak zamotamy, ze w poniedziałek bede leżeć zamiast buty gubic w drodze do pracy Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 31.01.15, 23:17 A bo to dowód jest na to, iż człek wbrew różnym czarodziejom, musi się zawsze pilnować sam. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 31.01.15, 23:25 A myslisz, ze sie upilnuje?..samemu tez mozna się zamotać... jest na to wytłumaczenie - pośpiech )) Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 31.01.15, 23:36 No a już starożytni Rosjanie mowili:spiesz się powoli. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 31.01.15, 23:56 Łatwo sie mówi, gorzej z wykonaniem dopiero, jak pikawa siada, lub kolanka trzeszczą, to człowiek wrzuca troche na luz... troche lepiej i znów do przodu... życie to taka równia....) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Piątecek i co? 01.02.15, 21:05 I to jak zwłaszcza jak się zgubiło 24 godziny😊 Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 01.02.15, 21:18 Cięzko będzie znaleźć te brakujące godziny ) Może znajdzie się ktoś, kto wie cos na ten temat ) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Piątecek i co? 01.02.15, 22:40 Lepiej nie...bede udawać ze mnie tam nie było...gdziekolwiek to było... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Piątecek i co? 01.02.15, 22:49 Niezłe puzzle masz do poskładania ) i te brakujące elementy Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 02.02.15, 15:32 Anuzia, a pamiętasz chociaż że pożyczyłem Ci wtedy tysiaka? No mam nadzieję że chociaż o tym będziesz pamiętać... Odpowiedz Link
m.maska Re: Piątecek i co? 02.02.15, 16:18 leziox napisał: > Gdzieśta się pikne panny i panienki osiemnastoletnie podziały, he? > Nic się dzisiaj gadać nie kce? > A panowie chlory to gdzie? Już nawalone? > Nie rozumiem, już takie wredne nastroje macie że i pisać się nie chce? Ja sie tak nie bawie, piątecek minął, mamy poniedziałecek... no i dlaczego taka dyskryminacja wiekowa? Odpowiedz Link
leziox Re: Piątecek i co? 02.02.15, 22:16 Dlaczego dyskryminacja? Toż wszystkie chcecie być 18ki. A do wyra to ja też wpuszczam pełen rozdzial wiekowy. Zima jest, nie ma co wybrednym być gdy marznie dupa. Odpowiedz Link