Dodaj do ulubionych

Relacja 3D

06.02.15, 18:19
Warszawa. Piękne miasto ale cholernie rozległe. Na szczęście dzieci nauczyły mnie trochę techniki i z aplikacją "Jak dojadę " nie zgubiłam się ani razu big_grin
Za to znalazłam Cambryjkę big_grin
Tłok mnie przeraża,a ruch uliczny to już nawet nie wspomnę..... Jak tam można jeździć samochodem!
Nocleg miałam daleko wiec nauczyłam się poruszać po Stolicy i okolicy. A tak przy okazji to nazwa Łomianki pochodzi od walenia po głowie łomem? 😜
Dziś robię pożegnanie i pomimo iż już nie chciałam juz tu przyjeżdżać to będę w WAWCE w kwietniu.
Pytania co do....,przyjmuję na priv....tongue_out
A o Cambryjce nic a nic nie pisne ,trzeba było tam być tongue_out
Nie ma jak w domu,czas się pakować .smile
--Trzeba żyć ,tym co się ma,nie tym,co się straciło.
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Relacja 3D 06.02.15, 18:31
      Jak co będę chciał wiedzieć, to zapytam o to kolegów z ambasdy izraelskiej którzy Was widzieli.
      Poza tym Wawka jest git wiocha, można gazować autem i nikt nie zwraca uwagi, większość radarów ślicznie zamazana farbami jest. Tam wszyscy zresztą gazują. Nie tylko autem. Bywa że gazują po gazie też.
      Łomianki to od łamania nóg po ciemku na wykrotach prowincjonalnych.
      Tłoku się nie zauważa będąc w nim pogrążonym. Lub po paru piwkach jeszcze bardziej się nie zauważa.
      A Cambryjkę znaleźć - wielka mnie tam sztuka. Wisi na co drugim liście gończym, wystarczy zapytać pokazując na ryłko na plakacie i ludzie sami wskażą drogę, przepraszając jednak, że nie będą mogli towarzyszyć.
      • cambria1.2 Re: Relacja 3D 06.02.15, 18:36
        suspicious Nooo, poczekaj Pan. Pogadamy.... Albo jusz nie.
        • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 18:46
          Oj chyba będziemy musiały z Leziem pogadać w obecności łomu a nawet mojego nowego kolegi Rafała K.big_grin
      • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 18:45
        Po pierwsze zamawiam tam aż cały tydzień i na żadnym słupie Cambryjki ni widziałam,ani w metrze ani w swetrów,ani w....., ciiiii,już więcej nie powiem smirk
        No ale o so chozi.... 😉
        • cambria1.2 Re: Relacja 3D 06.02.15, 18:50
          Girlusiu, widzisz, najlepiej trzymac sie w jednopciowym gronie. Noo, najwyżej sobie Rafała doprosimy smile
          • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 18:55
            Spotkam się z nim 14.02 w Gdańsku. Dostałam zaproszenie smile
            Pewnie,że solidarność jajników musi być big_grin
            • leziox Re: Relacja 3D 06.02.15, 18:59
              Rafał K.? A jakieś foto? Adresik? Może by tak...
              big_grin
              • cambria1.2 Re: Relacja 3D 06.02.15, 19:00
                Sprawdź na listach gończych, to jest to drugie ryłko z plakatów.
                • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 19:03
                  Od dziś tez będą moje bo jeździłam bez biletów w metrze. I tak tam nie sprawdzają wink
              • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 19:02
                Foto owszem jest. A dresik? Raczej nie chodzi w dresik.... A co? 😜
                • leziox Re: Relacja 3D 06.02.15, 19:03
                  A to że trza prawidłowo czytać i nie przekręcać.
                  • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 19:04
                    wink
                    Czasem trzeba na opak....
                    • leziox Re: Relacja 3D 06.02.15, 19:14
                      Idę po piwo bo trzeźwieję i przestaję cokolwiek rozumieć z tego 3 D, a nawet zaczyna mnie się przez to w głowie kręcić i mglić przed oczami.
                      • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 20:39
                        Ja się zaś zdrzemnęłam. Tak mnie jakoś telepało po wizycie u Zygmunta na placu jego. Zimno tu jakoś.wink
                        • rudka-a Re: Relacja 3D 06.02.15, 20:50
                          Na pewno ta telepawka z zimna? wink)
                          • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 20:57
                            No chyba nie po jednej szklaneczce mojito big_grin
                            Albo z nadmiaru wrażeń.:-o
                            • cambria1.2 Re: Relacja 3D 06.02.15, 21:04
                              Girlusia, tutejsza młodzież wymawia - modżajto wink
                              • zegor Re: Relacja 3D 06.02.15, 21:10
                                https://fabrykamemow.pl/uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201110/1319460126_by_knur82_500.jpg?1319460126
                                • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 21:23
                                  Lepiej nie. Rano jadę do domu i za gada mam robić to wolę uniknąć sprzeczki wink
                              • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 21:21
                                Przecież powiadam żem z prowincji wink
                                I raczej już nie młodzież tongue_out
                                • cambria1.2 Re: Relacja 3D 06.02.15, 21:24
                                  Ale słówko sobie przyswój. Rzucisz od niechcenia w stołowce zakladowej...
                                  • zegor Re: Relacja 3D 06.02.15, 21:30
                                    My na prowincji tyż mamy swoje słownictwo
                                    i nie musimy się lansować "na stolycę" big_grin
                                    • zegor Re: Relacja 3D 06.02.15, 21:31
                                      Łoj,teraz mi się dostanie ! ! !
                                      big_grin
                                      • cambria1.2 Re: Relacja 3D 06.02.15, 21:40
                                        A skądże, bić nie będę smile Co za pomysł, hę? suspicious
                                        • zegor Re: Relacja 3D 06.02.15, 22:08
                                          Tak mi się jakoś,z uśmiechem wink
                                          • leziox Re: Relacja 3D 06.02.15, 22:13
                                            Mojito jak słyszałem wymawiało się w Hiszpanii, Anglii czy Niemczech jak mochito.
                                            No ale może w kraju wiedzą po prostu lepiej.
                                            Modżito.
                                            Kulwa.
                                            • leziox Re: Relacja 3D 06.02.15, 22:14
                                              Modżajto znaczy.
                                              Tfu, na psa urok!
                                              • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 22:40
                                                Co znaczy,co?
                                            • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 22:40
                                              Jak zwał tak zwał ważne,że dobre było 😝
                                              • leziox Re: Relacja 3D 06.02.15, 22:56
                                                Ważne coby się też deko tym nawalić.
                                                Ale jakbyś się czuła gdyby przy Tobie ktoś wymawiał słowo żubrówka tak samo jak cieciówka?
                                                • cambria1.2 Re: Relacja 3D 06.02.15, 22:57
                                                  Znaczy ze wymawia spod stołu. Głęboko podeń wturlany...
                                                • girl_42 Re: Relacja 3D 06.02.15, 23:01
                                                  No może gdyby wymawiał gnojowka to bym się zawahała wypić. Ale cieciowka.... 😉
                                                  • cambria1.2 Re: Relacja 3D 06.02.15, 23:15
                                                    Girla, bój się boga! Ile tego modżajto było? Zdobadź się na szczerość!
                                                  • leziox Re: Relacja 3D 06.02.15, 23:19
                                                    Pewnie tak mało że mała amnezyjka przyszła do Girlusi...
                                                  • zegor Re: Relacja 3D 07.02.15, 00:05
                                                    Może być "dżin"
                                                    byle miał dobry smak wink)
                                                  • leziox Re: Relacja 3D 07.02.15, 11:36
                                                    Gin lubuski smakował mi swego czasu lepiej niż wszelkie angielskie giny razem wzięte tak że wtrącę trzy grosze.
                                                  • girl_42 Re: Relacja 3D 07.02.15, 13:30
                                                    No to się zastanówcie co, bo nie wiem co po drodze do domu kupić. Muszę uczczcić udany wyjazd. Wszystko poszło po mojej myśli. Dobrzy ludzie czuwają nade mną i dziękuję im za to....
                                                  • leziox Re: Relacja 3D 07.02.15, 13:57
                                                    Kup po prostu sobie to co lubisz.
                                                    Jak nie będzie smakować to nie ma po co świętować.
                                                    Po powrocie proszę pozdrowić różne miejsca w G. od L.
                                                    smile
                                                  • girl_42 Re: Relacja 3D 07.02.15, 14:17
                                                    No i tak zrobię. Dziękuję Leziu. Pozdrowię G. Od L.nie zapomnę big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka