coco.franelka 24.11.19, 12:25 ... nic się nie dzieje, melyna popadła w śpiączkę mam nadzieję, że się do wieczora wybudzicie! Ja już się obudziłam bo musiałam noc dospać... tak jakoś mnie zmogło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 12:29 Chociaż.... zbliża się pora obiadowa, a wiadomo, że meliniarze kochają nie tylko pić ale i jeść, więc to budzenie coś się odsuwa w czasie... bo potem, po obiedzie, dobrze jest wleźć pod kocyk, żeby się lepiej trawiło, a potem trzeba będzie nadrobić to co się do tej pory zawaliło, a wieczór bliski.... No i perspektywy "obudzenia" melyny jakoś czarno widzę Lenistwo, jeszcze bardziej rozleniwia Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 12:33 Pobudka!!!!!!! Szef stawia!!!!! ... ciekawe czy podziała Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 13:13 Cię chyba straszy, jeśli Ci się wydawało że coś stawiam. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 13:16 Oj tam, to było wołanie na pobudkę tylko... Znając szefunia, to od razu wiedziałam, że to niewykonalne Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 13:28 Najpierw muszę się przyzwyczaić do tego, że jest dzień i jasno jest, aby się obudzić i zacząć w miarę logicznie myśleć. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 13:33 Rychło w czas.... no, ale lepiej późno niż wcale... Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 13:38 Jak się robi na trzecią zmianę na melynie, to czasem trzeba odespać. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 13:44 a z tym to się zgodzę... puchaczu! dodaj, że najczęściej dyskotekujesz sobie... no a po tym, to trzeba odpocząć koniecznie... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 13:57 No to teraz ja idę coś zjeść nie chcem, ale muszem... Za trochę wrócę! chyba.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 13:58 Hej szefie! Piękne zdjęcie!... może nawet z.... olsztyńskiego lasu?... Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 14:30 Thx. Niestety nie z olsztyńskiego. Z berlińskiego. Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 14:40 Na Fotoforum pod kluczem Berlin jest tego więcej chociaż jeszcze nie wszystko. Ale wrzucam tak sukcesywnie. Po racjonalizacji i wymyśleniu sposobu wstawiania większej ilości fotek, mogę sobie teraz po fotoforum troche pohulać. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 14:47 Hulaj, hulaj, bo warto je pokazać tutaj! Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 17:37 Dobra dobra. Roboty i tak dosyć. Sama melyna zajmuje sporo czasu. A krytykanci niech sami spojrzą wokoło, co leży tam u nich odłogiem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 18:44 Właśnie wlazłam z floga, bo wsiąkłam na długo Chyba wszyscy czekają na nowe zdjęcia... kombinuj! Zima nadchodzi będziesz miał więcej czasu A zdjęcia świetne!! One... żyją! Nie wiedziałam, że Praga taka wybrukowana! Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 20:28 Dziękuję za miłe słowa w odniesieniu do fotek. W Pradze dużo kamieni, gdzie się nie spojrzy tam bruk. Najwyraźniej trzyma dłużej niż asfalt. A fotki sukcesywnie wpadają, kwestia odnalezienia tych, których tam jeszcze nie było. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 20:44 Wróciłam, jestem w końcówce 2 strony Zdjęcia są piękne! Masz się czym chwalić, a do tego... wspaniałe opisy Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 20:55 No tak. Wcześniej był obiad, a teraz kolacja, wiadomości i kto wie, może dobry film Na melynę nikt się nie wybiera, czyżby nikt nie miał ochoty na kielonka? albo przynajmniej na browarek? nie mówiąc o szefowskiej szklaneczce łyskacza Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 20:56 Snajperzy widzę dziś odpuścili... lenie.... Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 20:58 Ja to cały czas tu zaglądam. Robiąc przy okazji, jak zwykle sporo rzeczy. A za innych odpowiadać nie mogę, nawet batem ich nie zagonię tutaj, kiedy sami nie zechcą. No ale i tak nie jest źle. Jakoś się to wlecze, Pani kochana. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Co się dzieje? 24.11.19, 21:09 Ojj tam, po prostu jest zimno i ciemno. I spać się chce Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 21:11 No proszę! Dwóch snajperów gotowych do działania! Szefie, szklaneczkę dla snajperki! ... i dla mnie przy okazji Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 21:13 Faktycznie zimno i ciemno Pociesz się, że ma być gorzej Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 21:19 A tam, co tam sobie źle obiecywać, kiedy można obiecywać sobie lepiej. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Co się dzieje? 24.11.19, 21:21 O właśnie! A najlepiej lepiej nie obiecywać. Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 21:27 No dobra, Kambryź, to dawaj nr telefonu. Musimy coś omówić. Ulepszanie sobie życia np. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 21:34 tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/prognoza-pogody-na-16-dni-czeka-nas-zimowy-incydent,308095,1,0.html No i za parę dni już temperatura PONIŻEJ ZERA Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 22:11 No ale mogę się zgodzić na te 16 dni, a potem juz wiosnę. Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 22:31 Wiosna, lato, jesień, wszystko dobre poza zimą, chociaż i zimę kiedyś lubiłem. Ale taką zimę prawdziwą, ze śniegiem mrozem i zamieciami. Aktualne zimy to takie jakieś no nie wiem...Gejowskie chyba. Niemęskie jakieś. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 22:39 Też KIEDYŚ lubiłam zimę... jak chodziłam jeszcze na sanki teraz lubię tylko i wyłącznie lato, bo dobre na kości... Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 22:49 Ja ze względu na skuterek lubię cokolwiek, jakikolwiek czas, kiedy nie ma śniegu. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Co się dzieje? 24.11.19, 22:51 no widzisz? samochód lepszy, nawet zimą można jeździć! Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 23:02 No, ale nawet zimą można chodzić również. Bez samochodu. Odpowiedz Link
leziox Re: Co się dzieje? 24.11.19, 23:41 Wychodzi na to samo, bo elektryczny samochód aż tak ekologiczny, jak nam to usiłują wciskać media, wcale nie jest. Ale to temat na inną bajkę. Odpowiedz Link