super.222 18.10.16, 15:46 . . Nieee ... z takimi wygrać? ... w życiu ! Przed meczem Real Madryt - Legia Warszawa dzisiaj o godzinie 20.25 transmisja w Jedynce. A mówią, że jestem masochistką. W TVP1 także są masochiści i nikt im tego nie wytyka. Zobaczyć Ronaldo każdy chce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.222 Re: Liga miszczów 18.10.16, 15:53 . .Zakupy przed spotkaniem, wszak nie samymi meczami człowiek żyje. (z serii memy przed meczem z Legią) Odpowiedz Link
super.222 Re: Liga miszczów 19.10.16, 07:46 Wynik meczu 4 - 1. Zadziwiająco - dla mnie - ogromna widownia na stadionie. Czyżby dla Realu ten mecz był aż tak ważny? Poczekamy na mecz w Warszawie (bez kibiców). Odpowiedz Link
super.222 Re: Liga miszczów 19.10.16, 10:11 Nie zauważyłam piątego gola bo latałam po kanałach: a to na mecz, a to na skrzypków. Dopiero teraz dotarło do mnie, że goli było pięć, zatem wynik meczu 5 : 1 dla gospodarzy. Odpowiedz Link
super.222 Re: Liga miszczów 28.10.16, 18:05 Zbigniew Boniek nadal prezesem Polskiego Związku Piłki Nożnej aż do 2020 roku. Czy taka np.Legia Warszawa podlega PZPN, czy jest niezależna. ? Odpowiedz Link
super.222 Re: Liga miszczów 01.11.16, 17:17 . . Przybyli ! Mecz drużyn REAL Madryt i LEGIĄ Warszawa rozegrany zostanie jutro (2.11) przy pustych trybunach stadionu Wojskowych. Mecz transmitować będzie telewizyjna JEDYNKA. Transmisja od godziny 20.10. Odpowiedz Link
super.222 Re: Liga mistrzów 03.11.16, 07:39 To był piękny mecz, który skończył się wynikiem 3 : 3. Legioniści grali jak w transie, a przeciwnicy musieli dobrze się napracować. Nikt takiego wyniku się nie spodziewał ... Puste trybuny, brak wrzawy jaka towarzyszy takiemu wydarzeniu, sprawiały niesamowite wrażenie. Oglądałam ten mecz bezgłośnie, nie chciałam słuchać komentatorów ... z minuty na minutę przebieg gry (bo to była autentyczna gra !) wciągał mnie i mogłam tuż przed zakończeniem zobaczyć, jak Legia prowadziła 2:3. Wyrównanie nastąpiło na kilka minut przed końcowym gwizdkiem. Udało się pokazać ... wszystkie komentarze będą w dzisiejszej prasie. Ja mogę tylko stwierdzić: mnie się podobało. Odpowiedz Link
super.222 Re: Liga mistrzów 08.12.16, 07:36 Mecz z wicemistrzem Portugalii !!! Wynikiem 1 : 0 Legia zapewniła sobie miejsce w 1/16 finału Ligi Europy. Znawcy piszą, że jest to ogromny sukces i cieszą się. Losowanie grup odbędzie się w najbliższy poniedziałek. Odpowiedz Link
super.222 Re: Liga mistrzów 10.01.17, 10:18 . . Zwycięzca w towarzystwie nowej partnerki i synka. Cristiano Ronaldo został piłkarzem roku w plebiscycie FIFA. Nasz Robert Lewandowski zajął w tym plebiscycie 12-te miejsce. Odpowiedz Link