piecyk.gazowy 24.08.04, 23:16 To jezd lekrama s Gadó-Gadó: piecyk.gazowy.w.interia.pl/b582.swf DD Bóziadźgi dla Myżki, Ona wie tszemó! No i pozdry for ol! DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-milia44 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 24.08.04, 23:30 Nolmarnie jezteź cól!!! Ja lubiem takih menszczysn... )) Czy mogem bydź Tfojom kolerzankom? Najlepszom? Pliizzzzz... ))))) Ciefczyny penknom z sazdroździ jak sobaczom, rzem ja siem piersza fpisauam. Aj lowe ju piecyg! Jezteź silny menrzczysna i trędi! )) Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 24.08.04, 23:32 No, pefnie rze morzesz. Kól jezdeś kozmo i wogle. DD Cmokazzzki! ** Odpowiedz Link
e-milia44 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 24.08.04, 23:43 O ja cieeee!!!!! No pierszy ras mi ktoź napisauuu sze jezdem KOZMO!!! I to TYYYY! Trędi Piecyg! Ja sapamientam ten dzień na sawsze! Dzienki Topie!!! Fsruszyuam siem nolmarnie... eh ))))))))) Ja teras wszyzdkim pofiem sze jezdem KOZMO. Nolmarnie moje koleszanki padnom! Bentem hocic z glamurem i nikdy siem go nie fyżeknem! Cmox* Fasza (Tfojja...) KOZMO eh... )))))))))))) Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 24.08.04, 23:46 Sóber jezdeź lasedżka, bardzo mnie siem mnie podobaż i wogle muwie Ci - TY TO MAŻ STAJLA!!! Cmoxxxy! ** Odpowiedz Link
e-milia44 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 24.08.04, 23:58 jjjjjjaaaaaaaa cieee!!!!! no jusz mi nie muf kag dzisiaj, bo ja siem tak ełforyzujem, sze mi ot rasu jak Dodzie uszy skaczom... I mi asz rumiendze spot mejkapu pszeźfitujom. A jag mi siem tag gorondzo srobi to lakier super-szajn nie wyzhnie i strace stajla, a to baudzo niekozmo... Eh, ja fieciauuam, sze ja tu snajdem prafcifyh pszyjaciooou, prafciwyh kozmo menszczysn i łimen. Aj lowe ju alwejs forewor tu najt!!!! Ewry kozmo-gelrsend kozmo-bojs! Aj lowe ju from ol maj hart!!!!!!!! Dzmokaśxki *** ))) Odpowiedz Link
e-milia44 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 00:14 Ja tak sopie myślem jeżcze piecygu, sze jak srobiueź takom extra lakrame to ty moosisz bydź superdizajner. nolmarnie extra-mega-ordinary-lardż cmokaśxki *** Odpowiedz Link
aga_piet Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 01:04 Ale cul! Pjetzu, to ty jesteź natym zdjeńciu taki kfadratowy?? Ale normalnie fajnie wyszłeś nanim! Terz bym chciała być natakiej reklamje gadagada, ale ja jezdem niekfadratowa. No i niepjetz. Szkoda... Cauje aggie Odpowiedz Link
okrent9 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 02:45 co ty gdzieź ty do szkoły chodziła, co??? co ty nie wiesh jak wyglonda kfadrat?! piecyg jess prostokontny! kfadraty som nudne! chyba że te kopniente... ale tak to som nudne, a ty nie obrarzaj piecyga, bo on jest trędi i kól i prostokontny. papatki hehe "kfadratowy" powiedziała, no ja nie moge jakcy ludzie tempi som i niewyedókowani! a ja to naiwna jezdem rzeby tu w ogle na takie forum sie logować. NAIWNIACZKA do KFADRATU, o! tak sie urzywa słowo kfadrat! a nie tam, rze piecyg kfadratowy... bo mnie zaraz pognie.... Odpowiedz Link
aga_piet Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 09:13 Jak zwał tak zwał, warzne rze kańciasty. Kfadrat, prostokont, anszuła – jeny jakie to sie porobiło wykształcone towarzystfo... Causy Aggie Odpowiedz Link
umfana Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 04:56 ech... zafrze wieszyłą w piecyka! Odpowiedz Link
e_katt AJ LOW JU SOŁ MACZ!! 25.08.04, 08:49 Ten "Najdebilniejszy motyw na podryw" to muj wontek jezd!!! Tylgo, rze jeszdże go pszet zalogowanjem załorzyłam.. Kurczaki pieczone, ale to jezd extra sprafa!! Piecyque, kurde, no normalnje mam chumoru na następny miesionc! Cmokaski Papatki I low ju ** Odpowiedz Link
kanapkazserem Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 08:55 piecygó łał gratólóje ** Odpowiedz Link
myszka_211 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 09:15 ha! jóż wjem dlaczego ślesz mi buśaki kozmolaski tesz niechśe dofjecom forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=384&w=13905650 ja śę ćesze rze normalńe snam Pjecyga ozobiźdźe Odpowiedz Link
e_katt Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 14:25 Myszga, pomagam ci i nieh inni luknom, rze Piecyque cauje Myrzge za <a href="forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=384&w=13905650">Fanklób Piecyquea_Gazowego</a> Pozdro Papaciontka Odpowiedz Link
e_katt pomoc dla myszki 25.08.04, 14:28 Teraz powinno bydź dobże fanklub piecyquea_gazowego luknijcie Odpowiedz Link
myszka_211 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 08:57 a ja niemoke otfoszyć tego no linka, boniemam czegośtam w kąpóterze, a Pjecyg śle mi Bóziadźgi a janiefjem czemó buuuuuuuuuu Odpowiedz Link
tuzin_cwks Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 09:55 Dla mnie masz stajla... ;] Odpowiedz Link
myszka_211 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 10:32 a dlamńe jezdes najbardźej kól spox madafaka kozmoboj no i ofkors ajlowjó all Odpowiedz Link
ambjutiful Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 11:37 Piedzygu! Njemoge fyjźdź spocifu! Myślem rze masz tera sząsę bydź taki suafny idol jag Doda abo Mendarynka Ja hcem bydź w Tfoim fącloobje! Poprostó ajlowju Piedzyku i fszyskie ciefczyny z Kozmo Foróm tesz Cie ajlowju )) Jag bendzież kiedy f Posnanjó, to pliisss, pofiec mi o tym, bo fzieuabym ftedy Tfuj ałtograw. Cmoksy od fiernej idolki Papatki kofany Piedzygu Gazowy ) Odpowiedz Link
myszka_211 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 12:55 no to ćefczyny proszem potpijać wontek na Forum humorum rzeby namnei umar forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=13905650 no doropoty!!!! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 23:32 Hy, hy! Ówarzaj Szeofowo bo Ciem wytne! Buahahahahahahaha! DD A tag serjo, to RE5PECTT Szefowo od Pjetzyka!!! No ckokazzki ofkors! ** Odpowiedz Link
conena Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 12:53 piecu, daj ałtograwa.... Odpowiedz Link
eirenne Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 13:42 Ja tam nje hce sje hfalidź, ale snam Pjecyka osobiździe DD I jego sdjencja mam se mnom, czyli mojom własnom osobomDD Czóje sje tera potwujnie madafaka-kul, bo nje doźć rze jezdem kozmo, to jeżcze mam osobizte snajomoźci barco warzne hy hy;-DDDDDDDDDDDDD Pees. To morze ktoź hce terz mojego ałtografa???? ;-DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
myszka_211 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 14:02 chy chy no ale jatesz hyba suafna bendem bo to pszeće ja zauorzyuam ten wonteg, noi tesz mam nafet hyba dawaalbo czy zdjenćja z Pjecygjem i tesz śe czóje popuralna a co! ha! Odpowiedz Link
eirenne Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 14:10 łał, stobom terz mam sdjencia osobizte!!! ale jezdem madafaka-spoko-kul lazka!!! DDDDDDDD Odpowiedz Link
okrent9 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 02:50 taaaa eirenne!!! jasne jasne... ty piedzyka znasz ozobiździe, jasne!! te tfoje ozobizde spotkania z piedzykiem to som jak ty obśliniasz tom jego fotke co ściągnęłaź z netu i powienkszyłas i se powiesiłaś na ścianie i jom teraz obcałowujesz! hehe Ty do piedzyka to najwyżej możesz muwidź Prosze Pana! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 08:42 Co Ty Okrent! Pewnie, że Ejrenka ma fotke ze mnom i Ona ma s mną i Ona sóper kozmo lazka jezd tylko misiadżka ma jósz! ;-((( Papatki! Odpowiedz Link
eirenne Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 10:23 Pjecyg!!! Nje muw rze mam misjaczga, bo sje kozmoboje znjehencom do mnje! ;-DDD Tylko rze jezdem kozmo lazka i jószDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Pees. Hmhmhmh, moge muwidź do Cjebje Proszepana, jag hceż. Papatki)) Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 12:23 eirenne napisała: > Pjecyg!!! Nje muw rze mam misjaczga, bo sje kozmoboje znjehencom do mnje! ;-DDD > Tylko rze jezdem kozmo lazka i jószDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No, kórde, Ejrenka, pszecierz sama pizałaś rze maż, pacz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20430&w=13495449 (( > Pees. Hmhmhmh, moge muwidź do Cjebje Proszepana, jag hceż. Papatki)) A poco maż mówić do mie proszepana??? Coź Ty kórcze, Ejrenka!!! Cmoxy! Aljowjóóó! ** Odpowiedz Link
eirenne Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 14:54 Pjecyg tego misjaczga to ja sobje stródem pszypomnjałam, strasznje dafno to było, teraz jezd jósz czfarty, co hce bydź zemnom, ale ja postanowiłam bydx wolna i njezalerzna puki jeżcze sje nje sgłosił ostatnji muj boj po słotom katre, co jom zostawił omnje DDD Cmokazki Pjecygó, ajlowjó wery barco! ** Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 23:31 Ófff, no to mię ózpokoiłaź bo mięby żkoda było pszpóźcić tako lazencjem jak Ty bo ja wiciałem Ciebie i fszystcy wiedzom co widzieli rze ty jezdeź kól i spox and seksi spajsi kozmo gerl! DD Jakbyź poczszebowała misiadżga to wiesz, hy, hy! Ajlowju!!! ** Odpowiedz Link
myszka_211 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 25.08.04, 14:06 no i Pjecyg normalńe mnie obwouau Prezeskom fanklóba o ja će! nei moge normalńe wto uwjeszyć Odpowiedz Link
e-milia44 Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 01:13 Piecygu kofany, jam tesz kcem fotkem s tobom!!! Ja sieu nafed fpisauam na fąklupowy fonteg na foróm chumoróm szebyź byu jeszcze parciej suafny i trędi. I ja kcem pardzo, pardzo, pardzo takom fotkem s topom miedź!!! Aj lowe jó piedzyku i ol maj frendz trędi i glamur!!! Cmokaśxki* Odpowiedz Link
aga_piet Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 26.08.04, 09:08 A ja se ściongłam takie zdjeńcie i sie cieszyłam, a tu nagle paczsze w czasie kompieli a pjecyk nademną wisi taki jak na zdjeńciu!!! Asz misie normalnie ciepło zrobiło rze ten pjec tak ze mnom w takich imtymnych sytułacjach. Odpowiedz Link
legenda_o_wilku_lobo Re: Paczcie kto jezd bosem!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD 30.08.04, 13:30 Pjecyku! Czy ty jusz jezdeś WarznomIstotomPublicznom? to ty mósisz teras ufarzać na brókofce, rzeby Ciem nie obsmarofaly na pszykłat rze dajesz mało czadu! A czy ja siem mogem pohwalić kolerzankom z solarjum rze takom osobistoźdż znam? Pliz! Bendem wery hapi! postskriptóm: A morze ty jusz jezdeś legendom za rzycia?????? Odpowiedz Link
legenda_o_wilku_lobo piecykó popatsz!!! 31.08.04, 10:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25&w=15320186&v=2&s=0 czy ty maż jakihś superkozmobojów braci??? ty siem nam pohfal!!! Odpowiedz Link