coco.franelka 27.12.19, 23:31 Praga, Alpy.... napracowałeś się, ale warto było Praga piękna, ciekawa i jednak rzeczywiście ze zwariowanym poczuciem humoru.... bobasy - szczególnie na Wiertarce , Wiszący koń , siusiający panowie no i rarytas - młodzieniec w całej okazałości A jaki wypolerowany!! U nas to mohery po godzinie majtki by mu założyły! No i te czerwone portki.... Jedyne co mi się nie za bardzo widzi to ten bruk. Chociaż... to też ma swój urok... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Ale dziś atrakcje! 27.12.19, 23:33 A Alpy... jak to Alpy... te cholerne zakręty, ale widoki za to...... Zrobiłeś dziś świąteczną ucztę Hmmmm... a kiedy ciąg dalszy? Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 08:50 Ja sobie to muszę rozłożyć na raty, bo z deczka długa ta frajda i na jeden raz to z pewnością coś przeoczę. Nie każdy da radę tyle przesiedzieć, ale gdyby to były 3 filmy po 20 kilka minut, to amatorów podziwiania byłoby chyba więcej, bo jest na co popatrzyć i przeżyć wiatr we włosach z domieszką adrenaliny. No to jazda Panie Dziejku! 🏍 Brawo Lezio !! Suzuki Hayabusa 2019 Compilation vol. 4 Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 09:42 Ale jazda ! Muszę odsapnąć, dostałem szczękościsku i oczopląsu. OMG ! 🙄 Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 12:10 Powoli przyzwyczajam się do tych zakrętów.... z trudem, ale przyzwyczajam Za to tekst o Pradze uważam za najlepszy ze wszystkich Ale to moja opinia, komuś może się bardziej podobać inny Do tego zdjęcia i... całość to cymesik! Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 12:36 Bardzo dziękuję ludziska za miłe słowa. Praga jest po prostu zajebista. Co chciałem skończyć, to jeszcze coś mnie zmuszało do dalszego pisania. Nie mogłem się zatrzymać, to pewnie ci alchemicy zadziałali, hehe. Co do bruku-wyobraź sobie Koko te wszystkie zabytki na starówce zalane asfaltem. No mnie by to bardzo nie pasowało. Reszta Pragi ma jednak ten asfalt tu i tam... A krótsze filmy też czasem robię ale jak jest do przewalenia tyle materiału, to robię nieco dłuższe. Kto chce, obejrzy na raty. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 12:48 Bruk pasuje do Starówki, oddaje jej klimat, ale.... dlaczego nie lubię(?) bruku? No bo szefie wyobraź sobie.... jesteś babą, idziesz na randkę i zakładasz nowe szpilki - cudo... No i on cię prowadzi na Starówkę... a ty bidulo co krok to klinujesz się w szparach bruku... szpilki pozdzierane, szlag trafia... a tak dobrze się zapowiadała randka, tak obiecująco.... No więc jak widzisz, z babskiego punktu widzenia, bruk to pogromca szpilek! Adidasy - prozę bardzo, nie ma sprawy, nic nie przeszkadza.... Znam to z autopsji, kiedy to jeszcze u nas był bruk KOSZMAR Tak więc ogólny wygląd - bruk pasuje, nadaje klimat..... ale... Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 13:34 Bruk leży tam od stuleci. Pomyśl, ile kobiet tamtędy się przewinęło. A bruk nadal leży. Buty sportowe lub na płaskim to wcale nie jest zły pomysł. A szpilki? A niech se leżą, łażenie w szpilkach na randce obciąża tylko kręgosłup. Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 15:03 No to za wyglądanie ładnie trzeba płacić pewną cenę. A bruk jest cierpliwy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 15:16 Ale szpilki nie nie mówiąc o skręconej kostce.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 16:18 No tak.... my się zawsze dla was poświęcamy.... Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 17:26 Tak, zawsze do czasu, kiedy to się z Wami nie ożenimy. Odpowiedz Link
gryf.vol2 Re: Ale dziś atrakcje! 28.12.19, 19:50 coco.franelka napisała: > No tak.... my się zawsze dla was poświęcamy.... 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹 Zawsze, niekiedy, czasami. 😏 Odpowiedz Link