Dodaj do ulubionych

Pytanie w kwestii formalnej...

29.12.19, 17:56
... ponieważ Sylwester się zbliża, więc: czy szef zrobi na melynie Sylwestra? Godnie uczcimy pożegnanie starego i powitanie nowego roku? Będzie czym toast wznieść?? a potem się urżnąć z tej okazji? wink Kotary już dawno nie ma, kreacji nie będzie z czego zrobić, ale coś tam się zawsze wymyśli, żeby godnie w tę noc wystąpić wink
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 12:33
      A róbta co kceta.
      • coco.franelka Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 12:34
        Pomożecie??... wink
        • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 12:42
          Może pomogą a może nie pomogą.
          • coco.franelka Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 12:51
            Oj!.... bo zrobimy Sylwestra pod chmurką! suspicious tongue_out
            • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 14:10
              No to życzę miłego trwania przy pięciu stopniach mrozu big_grin
              • coco.franelka Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 14:23
                Rozgrzejemy się! winkbig_grin
    • cambria1.2 Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 21:44
      Uuuu, nic nie ustalone suspicious
      • coco.franelka Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 22:03
        Normalka. Spychologia. A jak się uda, to szef flaszeczkę postawi... no i MOŻE pochwali wink Ale my się nie damy big_grin
        • cambria1.2 Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 22:06
          Ja tam dam się zaprosić ;j
          • coco.franelka Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 22:07
            A ja zostaję na polu walki winkbig_grin
        • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 22:45
          No to po co mam chwalić, jak wy się nie dacie...
          big_grinbig_grinbig_grin

coco.franelka napisała:

> Normalka. Spychologia. A jak się uda, to szef flaszeczkę postawi... no i MOŻE p
          > ochwali wink Ale my się nie damy big_grin
          • coco.franelka Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 22:48
            My się DAMY chwalić, ale NIE DAMY popsuć sobie Sylwestra tongue_out A będziesz chwalił?? wink
            • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 22:52
              No co Ty, a za co mam chwalić?
              Ze mi wypijacie cały alkohol na okrągło po cichu?
              • coco.franelka Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 23:02
                Oj tam, oj tam... nie narzekaj... dzięki nam to melyna ma klimat! Nadajemy jej właściwego kolorytu! wink można rzec, że transakcja wiązana wink Dzięki nam to masz i śpiącego pod stołem, a na stole i can can czasami odchodzi wink I pomagamy ci uszlachetnić tą fioletową (przepuścić przez chleb)... no widzisz jakie z nas mróweczki?? wink
                • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 23:07
                  Kankana na stole to juz dawno nie było od czasu, kiedy Girl 42 (co do numeru nie jestem pewien) rzuciła stripa na stole i poszła w dochtory.
                  Tak co można sobie tylko na razie pomarzyc o takich imprach.
                  A ponarzekać zawsze warto, było nie było, z Polski pochodzę, kraju ludzi narzekających nieustannie na coś. Gdyby nie było w PL na co narzekać-wtedy Polska nie byłaby Polską.
                  • coco.franelka Re: Pytanie w kwestii formalnej... 30.12.19, 23:36
                    I tu się z tobą zgadzam big_grin Wszyscy lubimy narzekać, a że jest na co - wybór duży - to można se ulżyć big_grinbig_grin
                  • znikam_wracam Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 08:36
                    Polska nigdy nie zginie. Tu się potrafi narzekać z powodu urodzaju.
                    • cambria1.2 Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 09:05
                      No bo jak inaczej, jesli klęska?
                      • znikam_wracam Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 09:13
                        No nie da się nie da i nie opłaca.
                        • cambria1.2 Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 09:51
                          I stada much!
                          • znikam_wracam Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 10:01
                            W nosie.
                            • cambria1.2 Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 10:07
                              3,14 Nokia wink
                              • znikam_wracam Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 10:11
                                Nokia to tylko 3210.
                                • cambria1.2 Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 10:35
                                  No no
                                  • znikam_wracam Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 10:39
                                    Ciągle mam. W piwnicy. Ale to już chyba mówiłem.
                                    • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 12:50
                                      Mówiłeś. A tu nam mówią o jakichś Pi cy cuś...
                                      • znikam_wracam Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 13:01
                                        3,14erdolą po prostu.
                                        • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 13:02
                                          U Rosjan modne jest 3,14ździec.
                                          Jak coś się kompletnie porypie.
                                          • znikam_wracam Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 13:11
                                            Jak kompletnie to już SUka bladź.
                                            • cambria1.2 Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 13:12
                                              Może ma anemię?
                                            • leziox Re: Pytanie w kwestii formalnej... 31.12.19, 15:12
                                              A bo to regionalnie jest stosowane, czasem tam częsciej a czasem tam, w zależności od okoliczności czy bardziej 3,14ździec czy bardziej suka bladź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka