Dodaj do ulubionych

Dunajec!!!!

09.01.20, 20:09
... właśnie dostałam paczkę papierosów! big_grin Oczywiście zapaliłam i.... pociągnęłam 3 razy i zgasiłam. Wystarczyło big_grin Nie jest źle! big_grin
Obserwuj wątek
    • coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 20:10
      Rex! to działa! jak się ma pod ręką, to już wcale nie chce się palić! big_grinbig_grin Tak jak z twoim koniakiem winkbig_grinbig_grin
      • leziox Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 20:27
        No, coś w tym jest.
        Tydzień gorzołki w gębie nie miałem.
        A koniak stoi.
        big_grin
        • coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 20:54
          Wystarczy pewność, że w każdej chwili możesz sobie nalać do szklaneczki big_grin tak jak ja mam pewność, że w każdej chwili MOGĘ sobie zapalić, kiedy tylko będę miała ochotę na papierosa big_grin No to jakoś... nie mam tej ochoty big_grin Nie jest źle, liczę dalej dni bez papierosa (bo te 3 pociągnięcia to nie liczę tongue_out) Czyli 9 dni bez papierosa! big_grin i jadę dalej winkbig_grin
        • dunajec1 Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 20:56
          Oby zadzialalo, ale powiem szczerze ze nie wierze w to, a dalej to powiem rob zeby zadzialalo.
          • coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:01
            Zadziała! MUSI! big_grin będzie dobrze. Skoro ja zaczynam wierzyć w zwycięstwo, to musi być dobrze smile
            • leziox Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:10
              Ponoć nałogowiec musi odstawiać delikatnie przedmiot swoich westchnień.
              Czasem zajarać i znowu tydzień przerwy. A potem dwa...Itd.
              • coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:24
                Tak chyba najlepiej, bo takie szybkie rzucanie to niestety skutkuje różnymi sensacjami... np. żołądkowymi... nie wierzyłam, ale teraz wierzę. Nie mówiąc o stresie suspicious
                • leziox Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:41
                  Normalne-to tak zwane reakcje odwykowe. U alkoholikow i palaczy znana sprawa.
                  • coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:53
                    Nie dokończyłam tego papierosa big_grin WCALE NIE CHCE MI SIĘ PALIĆ! big_grin I mam nadzieję, że już dziś żadnego dymka nie będzie big_grin Zuch jestem, co? wink
                    • leziox Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:59
                      No bo głowa wszystkim rządzi, a nie nałogi, jak tak dobrze pomysleć. Zresztą nie pal i nie pij-na złość Pisuarom.
                      big_grin
                      • coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 22:12
                        A tak! Na złość! Na mnie nie zarobią ani złotówki!! suspicious wink
                    • cambria1.2 Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 22:07
                      Jutro się pochwalisz wink
                      • coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 22:13
                        No jasne, że się pochwalę! bo jest czym! winkbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka