coco.franelka 09.01.20, 20:09 ... właśnie dostałam paczkę papierosów! Oczywiście zapaliłam i.... pociągnęłam 3 razy i zgasiłam. Wystarczyło Nie jest źle! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 20:10 Rex! to działa! jak się ma pod ręką, to już wcale nie chce się palić! Tak jak z twoim koniakiem Odpowiedz Link
leziox Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 20:27 No, coś w tym jest. Tydzień gorzołki w gębie nie miałem. A koniak stoi. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 20:54 Wystarczy pewność, że w każdej chwili możesz sobie nalać do szklaneczki tak jak ja mam pewność, że w każdej chwili MOGĘ sobie zapalić, kiedy tylko będę miała ochotę na papierosa No to jakoś... nie mam tej ochoty Nie jest źle, liczę dalej dni bez papierosa (bo te 3 pociągnięcia to nie liczę ) Czyli 9 dni bez papierosa! i jadę dalej Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 20:56 Oby zadzialalo, ale powiem szczerze ze nie wierze w to, a dalej to powiem rob zeby zadzialalo. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:01 Zadziała! MUSI! będzie dobrze. Skoro ja zaczynam wierzyć w zwycięstwo, to musi być dobrze Odpowiedz Link
leziox Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:10 Ponoć nałogowiec musi odstawiać delikatnie przedmiot swoich westchnień. Czasem zajarać i znowu tydzień przerwy. A potem dwa...Itd. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:24 Tak chyba najlepiej, bo takie szybkie rzucanie to niestety skutkuje różnymi sensacjami... np. żołądkowymi... nie wierzyłam, ale teraz wierzę. Nie mówiąc o stresie Odpowiedz Link
leziox Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:41 Normalne-to tak zwane reakcje odwykowe. U alkoholikow i palaczy znana sprawa. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:53 Nie dokończyłam tego papierosa WCALE NIE CHCE MI SIĘ PALIĆ! I mam nadzieję, że już dziś żadnego dymka nie będzie Zuch jestem, co? Odpowiedz Link
leziox Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 21:59 No bo głowa wszystkim rządzi, a nie nałogi, jak tak dobrze pomysleć. Zresztą nie pal i nie pij-na złość Pisuarom. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 22:12 A tak! Na złość! Na mnie nie zarobią ani złotówki!! Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Dunajec!!!! 09.01.20, 22:13 No jasne, że się pochwalę! bo jest czym! Odpowiedz Link