Dodaj do ulubionych

Wiosny nam trzeba

21.01.20, 14:02
Jak jest wiosna, to wiadomo. Cieplej jest wtedy, miło jest.
Kwiatki rosną, pscółki bzykają, nastój miłosny w powietrzu wisi.
A teraz? Człek czuje się jakby był zamrożony, zamknięty w plastiku, cieleśnie i mentalnie.
Błeee. Zima jest do kitu, zwłaszcza taka bezśnieżna.
Obserwuj wątek
    • znikam_wracam Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 14:16
      U nas pseudo wiosna. Słońce wali, ale wyjdź bez czapki to uszy urwie.
      Jeszcze bym prawie pieszego na pasach przez to słońce zahaczył...
      • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 14:27
        U mnie po drogach i chodnikach biegają, nie no, może powiem że się snują, zombie komórkowe. Ile razy już mogłem takie coś rozjechać, to historia. Mimo że nawet nie jest toto oślepione słońcem, to gapi się w ten swój durny telefon, jak sroka w dupę i nie zważa na nic, a potem włazi prosto pod koła. Podejrzewam, że nawet nie zauważyłby, kiedy by zszedł. Bo co to go obchodzi. Chyba że w niebiosach zabraliby mu wreszcie telefon.
        A sloneczko i u mnie ładnie przygrzewa, ale wiatr-zimny taki, putinowski jakiś, całą radochę odbiera.
        • znikam_wracam Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 14:29
          No z tym, że tym razem to by była moja wina... Eh. A niby człowiekowi się wydaje, że tak się zawsze rozgląda.
          • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 14:32
            Jakiś czas temu wjechał mi prawie pod koła gówniarz na rowerku. Turek nie dopilnował, bo całe stado biegało po okolicy, więc trudno było mu zliczyć wszystkich. Na szczęście jechałem transporterem niecałe 50 km/h, ale i tak ledwo ledwo się udało wyhamować. Więc znam te sytuacje, nic przyjemnego.
            • znikam_wracam Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 14:38
              No to nie ta sytuacja właśnie - mandat mandatem, prawko by najwyżej zabrali... ale ta świadomość jak się kogoś z własnej winy skrzywdziło (lub mogło przynajmniej, bo prędkości były żadne; znaczy dla samochodu) - to już coś innego.
              Stadek tureckich to nie mijam, ale polskie rodzinki z rowerkiem to nawet niedawno. Na złapali odpowiednio wcześnie za kołnierz - ale jakoś u mnie już noga wisiała nad hamulcem.
              • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 14:47
                Temat odpowiedzialności karnej czy mandatu to jedna rzecz, ale dokładnie tak, jak wspomniałeś, można nie być winnym sytuacji, a jeśli coś się z człowiekiem wtedy jeszcze stało, no to do końca życia będzie się mieć wyrzuty sumienia i pytanie, czy nie można było uniknąć takiej sytuacji.
                • znikam_wracam Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 14:50
                  No ale ja właśnie bym był winien.
                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 14:59
                    No właśnie, winien tego że ktoś wlazł Tobie pod koła, a Ty nie miałeś możliwości zatrzymania pojazdu, ponieważ nie było to fizycznie możliwe.
                    Można o winie dlugo potem dyskutować.
                    Albo o maszyniście, któremu staje na torach samobójca.
                    I też jest niby winien.
                    • znikam_wracam Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:04
                      Nie, on miał prawo tam być. Dobra, idę na drzemkę.
                      • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:11
                        No to miłej drzemki. Tylko nie prześpij wiosny.
    • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:12
      Ty o wiośnie, a u mnie jesień suspicious Wieje, leje i zimno. A na dobitkę coś mi się potentegowało, że dziś niedziela suspicious
      Kończę właśnie drugą kawę, może będzie lepiej.... A do wiosny można powzdychać... podobno ma być słońce, pytanie tylko kiedy? Tak myślę.... że jak już czekać, to pies tańcował z wiosną, od razu niech będzie LATO! big_grin Od razu się człowiekowi raźniej zrobiło wink
      • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:17
        Ja nie wiem, Franelka, czy u Ciebie ktoś z polityków się nie powiesił ostatnio, skoro pogoda taka wredna już od sporego czasu jest.
        smile
        • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:23
          No... słońca już dawno nie widziałam, no chyba, że jakieś pojedyncze promyki, cieniutki, zamglone i szybko ginące suspicious Ciągle szaro, buro i ponuro. Jak w rodzinnym grobowcu suspicious Żeby to jeszcze jakaś korzyść z tego była, a tu nic! wink
          • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:33
            Dlatego tak ta wiosna ważna jest, aby wreszcie raczyła zwlec ukwieconą dupę do nas i na melynę też.
            • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:41
              Myślisz, że się w końcu skusi i przylezie do nas? Jak widzę to na razie utknęła u ciebie... chyba tak po znajomości suspicious wink
              • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:46
                To nieprawda, bo gdyby była u mnie, nie byłoby tak zimno.
                A że słońce świeci? Bo ono zawsze świeci tak naprawdę.
                • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:56
                  Teoretycznie tak, tylko chmury je zatrzymuje suspicious A mnie już zmierzch zapada. W oknach widać już zapalone światła, a przecież dopiero za parę minut 16!!! Prawie od miesiąca dzień się wydłuża ale jakoś tego nie widać uncertain
                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 15:57
                    Nic tylko się napić... może bardziej kolorowo się zrobi... a przynajmniej w głowie się rozjaśni wink
                    • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:03
                      Wszystko kradną to i długość dnia też manipulują.
                      Złodzieje! Złodzieje! Złodzieje!
                      • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:16
                        Właśnie! A zaczęło się od Księżyca suspicious Jeszcze trochę i godzinę znowu zwędzą suspicious Biorą wszystko co im pod rękę się nawinie suspicious Beznadzieja uncertain człowiek rusza się jak w smole... myśleć, też za bardzo się nie chce.... Gdyby tak jakiś filmik wpadł wink to człowiek by się może trochę rozruszał? winkbig_grin
                        • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:17
                          TELEPATIA!!! A ja jadę!!! big_grin
                          • dunajec1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:32
                            Wiosny sie Wam chce????/
                            "...w zeszlym roku w maju widziano ja w tramwaju...."
                            To poczekajcie jeszcze, na maj? na tramwaj?
                            • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:42
                              Za długo suspicious Ja chcę JUŻ! uncertain
                          • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:43
                            coco.franelka napisała:

> TELEPATIA!!! A ja jadę!!! big_grin

Pięknie było!!! big_grin no... humor od razu się polepszył winkbig_grin
                          • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:51
                            Widzisz, jak to czasem bywa. Zyczenie potrafi spełnic się samo.
                            No prawie.
                            big_grin

coco.franelka napisała:

> TELEPATIA!!! A ja jadę!!! big_grin
                            • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:52
                              A tramwaje u mnie pod oknem nie jeżdżą. Co tam pod oknem.
                              Nie jeżdżą wcale!
                            • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:52
                              Bo nie dowierzam i pilnuję! tongue_out big_grin
                              • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 16:56
                                Nie ma co pilnowac, przeca YT zawiadamia automatycznie jak sie kliknie na dzwoneczek powiadamiania o czyms nowym na kanale.
                                • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 17:02
                                  Ale jakie jest to powiadomienie? na pocztę? sms? czy wyskakuje okienko?
                                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 17:06
                                    Na poczte przychodzi.
                                    • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 17:10
                                      No to co za różnica gdzie sprawdzę? czy filmik już jest, czy też zajrzeć na pocztę, żeby się dowiedzieć czy ewentualnie już jest.... głupie suspicious Szybciej zaglądam na YT bo mam w zakładce, a na poczcie trzeba się zalogować, wylogować... Ja tam wolę po swojemu tongue_out
                                      • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 17:28
                                        A jak tam sobie chcesz. Na razie nie dzwonią telefonicznie, hyhyhy.
                                        • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 17:55
                                          A to byłaby wygoda... nawet sms to byłoby coś uncertain
                                • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:32
                                  leziox napisał:

> Nie ma co pilnowac, przeca YT zawiadamia automatycznie jak sie kliknie na dzwon
                                  > eczek powiadamiania o czyms nowym na kanale.
                                  🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

YT zawiadamia w dzwoneczku tych, którzy mają tam konto i subskrybują Twój kanał. Coco nie ma kanału na YT.
                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:46
                                    Nie mam konta na YT ale wchodzę z logina Fb tongue_out
                                    • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:56
                                      I co z tego, ale nie masz dzwonka, to se możesz wchodzić. Komentarza też nie napiszesz. 😀
                                      • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:58
                                        A właśnie, że mogę napisać komentarz tongue_out login Fb czeka big_grin
                                        • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:07
                                          Tiaaa .... to napisz. Wtedy uwierzę.
                                          • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:28
                                            Ok. zaraz to zrobię tylko najpierw wkleję ci mapę... zobacz - same plusy!! i w Skandynawii!! tongue_out
                                        • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:29
                                          coco.franelka napisała:

> A właśnie, że mogę napisać komentarz tongue_out login Fb czeka big_grin
                                          🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

Nooo ... napisałaś już ten komentarz. Podaj gdzie, chętnie zobaczę. 🤔
                                          • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:33
                                            Gotowe tongue_out na ostatnim big_grinbig_grin
                                            • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:37
                                              Niestety, nic nie ma.
                                              • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:40
                                                Jest! Wejdź na film... pod spodem jest komentarz
                                                • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:45
                                                  coco.franelka napisała:

> Jest! Wejdź na film... pod spodem jest komentarz
                                                  🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

Nie ma. Jak nie wierzysz spytaj kogoś innego.
                                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:47
                                                    Ale nie pod nickiem! Tam jestem pod nazwiskiem i imieniem! tongue_out
                                                  • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:49
                                                    Kobito. Pod filmem NIC NIE MA.
                                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:59
                                                    gryf-land1 napisał:

> Kobito. Pod filmem NIC NIE MA.

Cholera! JUŻ DWA MOJE SĄ!!! suspicious
                                                  • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:03
                                                    coco.franelka napisała:

> gryf-land1 napisał:
                                                    >
                                                    > > Kobito. Pod filmem NIC NIE MA.
                                                    >
                                                    > Cholera! JUŻ DWA MOJE SĄ!!! suspicious
                                                    🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

Tylko Ty je widzisz, więc albo Lezio ma za zaakceptowanie, albo nici z komentarzem z FB. Moich komentarzy pod kilkoma Jego filmami także nie ma. I co się gotujesz.
                                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:05
                                                    Może są ukryte. Kliknij na Komentarze
                                                  • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:10
                                                    Kobito. Mogę se klikać. To kanał Lezia i tylko On może je upublicznić. Może ma komentarze na akceptację. Ja to sobie mogę kliknąć po nosie. Tylko Lezio może je zaakceptować NIKT INNY !
                                                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:12
                                                    Komentarze mogą się ukazywać z opóźnieniem. Patrzę i widzę że nie ma żadnego, nawet gdybym miał je akceptować, to też nie ma. Proszę się z tego powodu nie pozagryzać.
                                                    big_grin
                                                    Dziękuję.
                                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:15
                                                    big_grinbig_grin no tak, jeśli komentarze wpadają tak liczba wyświetleń na głównej, to się nie dziwię big_grinbig_grin
                                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:50
                                                    Teraz widzisz?!!! suspicious
                                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:54
                                    A ja myślałem że ma konto i że mnie zaabonowała.
                                    No to teraz się zawiodłem.
                                    sad

gryf-land1 napisał:

> leziox napisał:
                                    >
                                    > > Nie ma co pilnowac, przeca YT zawiadamia automatycznie jak sie kliknie na
                                    > dzwon
                                    > > eczek powiadamiania o czyms nowym na kanale.
                                    > 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
                                    >
                                    > YT zawiadamia w dzwoneczku tych, którzy mają tam konto i subskrybują Twój kanał
                                    > . Coco nie ma kanału na YT.
                                    • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:58
                                      Jak bym zaabonowała to nie latałabym i nie sprawdzałabym tak! suspicious
                                    • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:58
                                      leziox napisał:

> A ja myślałem że ma konto i że mnie zaabonowała.
                                      > No to teraz się zawiodłem.
                                      > sad

Ja Ciebie subskrybowałem zaraz na początku. Jakżeby mogło być inaczej .

• gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:21
        Ty Coco masz blisko sąsiada kacapa, dlatego stamtąd zasuwa zimno. A teraz kiedy układy PiSich z Putinem się pogorszyły nie licz , że szybko będzie u Cb wiosna! 😀
        • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:27
          A właśnie, że tym razem nie tongue_out ciepłe powietrze z zachodu dopływa aż do Moskwy!! U nich też na plusie! big_grin
          A luty ma być extremalnie ciepły w porównaniu z poprzednimi latami.... ZIMY NIE WIDAĆ! big_grin może od razu będzie wiosna.... a właściwie (jak ostatnio) od razu lato??? big_grin
          • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:39
            coco.franelka napisała:

> A właśnie, że tym razem nie tongue_out ciepłe powietrze z zachodu dopływa aż do Moskwy!
            > ! U nich też na plusie! big_grin
            > A luty ma być extremalnie ciepły w porównaniu z poprzednimi latami.... ZIMY NIE
            > WIDAĆ! big_grin może od razu będzie wiosna.... a właściwie (jak ostatnio) od razu la
            > to??? big_grin

Moskwa od Cb kawał drogi. Zasuwa zimno od strony Kaliningradu. Masz go właściwie pod nosem, te 100 parę kilometrów.
            • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:43
              Przecież ci mówię, że ciepło z zachodu sięga aż do Moskwy! To ciepło idzie i przez Kaliningrad! tongue_out Popatrz na mapy....
              • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:04
                No popatrz na mapę. Kaliningrad jest na północy i zimno zasuwa ze Szwecji i Norwegii , a po drodze ma kacapy i tak trafia do Ciebie.
                • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:11
                  Wiem gdzie jest Kaliningrad - tłumaczę ci, że ciepłe powietrze płynie z południa i zachodu DO GÓRY! a nie spływa ze Skandynawii!!
                  • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:25
                    To dlaczego u Cb tak zimno? U mnie ciepło.
                    • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:30
                      www.skyradar.pl/p/temperatura.html
                      Tu mas dokładną mapę z temp. U ciebie zawsze cieplej, tak jak i we Wrocławiu... mapę możesz przesunąć i zobaczyć całą Europę big_grin
                      • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:35
                        Ale się wysiliłaś ! Ty nie patrz na mapę, Ty słuchaj co mówi mężczyzna ! Przesunąć to se mogę krzesło, a Ty w międzyczasie przesuwaj sobie mapę. Dobrej zabawy życzę. 😀😃😆
                        • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:41
                          Słuchaj baby, bo baba ma zawsze rację tongue_out big_grinbig_grin
                          • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:46
                            Uhmmm... raz spytałem i do dziś żałuję. Nic z tego.
                            • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:48
                              big_grinbig_grinbig_grin a... to już nie moja wina tongue_out
    • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 18:55
      I znowu przystanek przed metą.... uncertain Ni kto nie je doma????!!!.... nie ma.... a pić się chce! uncertain
      • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:27
        Wszyscy raczej są w doma, ale pewnie każdy z nosem przy telewizorze i się dowiaduje o kolejnych kretyństwach tych z Kaczolandu i ich wyznawców.

• coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 19:45
          Dlatego tvpis nie oglądam i z tego co wiem, wielu znajomych też. Nawet sąsiadka nie zagląda tam big_grinbig_grin
          • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:05
            Tylko tu cała prawda całą dobę.

• coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:11
              Popieram big_grin
              • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 20:58
                Boska dyskusja.
                A tak w ogóle, to ciekawe czy Lezizm bardziej Wam spodobałby się od Kaczyzmu.
                big_grin
                • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:00
                  big_grinbig_grinbig_grin oj ciekawe, ciekawe big_grinbig_grin
                • gryf-land1 Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:07
                  leziox napisał:

> Boska dyskusja.
                  > A tak w ogóle, to ciekawe czy Lezizm bardziej Wam spodobałby się od Kaczyzmu.
                  > big_grin

Mowa ! 💯% ... Byle nie miało nic wspólnego z kaczką ... kwa kwa kwa.
                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:16
                    Nie moglibyście się prać tu na dole, zamiast tam w górze, w gałęziach drzew? Powoli gubię jasność spojrzenia.
                    • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:22
                      big_grinbig_grinbig_grin walka nierozstrzygnięta... albo później się dowiemy, albo jutro big_grin Ale ty pierwszy chyba zobaczysz big_grin
                      • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:26
                        Nie wiem, czy pierwszy, zalezy o której wstanę.
                        • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 21:28
                          big_grinbig_grin no ja nie będę wstawała wcześniej, żeby podziwiać swój wpis big_grinbig_grinbig_grin
    • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:13
      I znowu przystanek, w nieodpowiednim momencie.... uncertain
        • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:33
          big_grinbig_grinbig_grin WSPANIAŁE! big_grinbig_grinbig_grin co za pomysły i jakie wykonanie! Wszystko dobre... nie umiałabym wybrać najlepszego momentu... big_grin
          • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:39
            Ja stawiałbym na kota skaczącego do tej wysokiej szafy. Jaka gracja, jaki lot! Zajebiste.
            Albo sztuczki z kartami. Albo sto innych rzeczy. smile
            • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:42
              No właśnie big_grin i te bańki mydlane płonące, i ten pas startowy, i wszystkie koty.... i wszystko! Kapitalne. Trzeba poszukać, bo jest więcej takich filmików, kiedyś już kilka oglądałam big_grin I same zwierzęta też są wspaniałe.... Można tak siedzieć godzinami i oglądać big_grin
              • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:45
                Trza chyba tego faceta zaabonować.
                smile
                To będzie stałe dojście.
                • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:48
                  leziox napisał:

> Trza chyba tego faceta zaabonować.
                  > smile
                  > To będzie stałe dojście.
                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:49
                    A co ja tak się powieliłem?
                    • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:52
                      Pewnie chciałeś, żeby stwierdzenie zabrzmiało dobitnie winkbig_grinbig_grinbig_grin
                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:55
                    Koniecznie! Bo tak to dużo szukania... a u ciebie byłoby "pod ręką" winkbig_grin
                    • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 22:58
                      No ale sluchaj, mam te playlisty. Tam juz troche rzeczy sie nazbierało. Moze otworze specjalną z kotami. Bo takie odjechane rzeczy to idą do listy pt. Crazy
                      • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:04
                        Dobry pomysł! Ty i tak lubisz grzebać w filmikach, a i ja jak coś dojrzę to ci dam namiary, ale wszystko byłoby w jednym miejscu. Dla poprawienia humoru zawsze będzie przyjemnie obejrzeć taki filmik. A jest ich pełno, tylko trzeba znaleźć....
                        • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:10
                          Nie wiem ile , nieraz myślałem nawet, ile może być wszystkich filmów na YT. Ale stawiałbym na dziesiątki milionów. Jeśli nie więcej.
                          • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:13
                            Na dobrą sprawę WSZYSTKO co się zamarzy, można znaleźć. Problem tylko jest ze znalezieniem, ale jak się nabierze wprawy, to już jest pestka big_grin
                            • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:21
                              A ludzie w tych czasach filmują praktycznie wszystko.
                              Bardzo mi się podobają pociągi rozwalające zaspy podczas odśnieżania torów.
                              • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:33
                                Są takie filmiki, które ogląda się z otwartą gębą big_grin W głowie się nie mieści, co się widzi. Wydawało się, że to nieprawdopodobne, a jednak.... na filmie jest. Ktoś to wykonał, ktoś to nagrał... A już zwierzęta? Rysunkowy kot Simona to pestka, w porównaniu z tym co potrafią prawdziwe koty... big_grin
                                • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:41
                                  No tak, koty są na tyle inteligentne, że są w stanie jak dzieci, wymyślić najbardziej potworną i niemożliwą bzdurę.
                                  A potem ją wykonać.
                                  big_grin
                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:44
                                    A do tego jeszcze wszędzie wleźć! w najmniejszą szparę, albo pojemnik big_grinbig_grin A co najdziwniejsze... wyleźć z niej! Przy tym są tak rozkosznie fotogeniczne, że ogląda się z przyjemnością. Ale to dotyczy również i innych zwierząt...
                                    • leziox Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:53
                                      Nooo, dzisiaj widzialem faceta jadącego samochodem z dwoma gepardami.
                                      Bardzo je to interesowało. A jakie grzeczne były.
                                      smile
                                      • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 21.01.20, 23:54
                                        Na filmie, czy na ulicy...????
                                        • leziox Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:02
                                          Ależ na filmie...
                                          Tutaj jeżdżą najwyżej z dziesięciorgiem dzieci samochodami.
                                          • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:04
                                            big_grinbig_grin pewnie w Dubaju... tam panuje taka moda.. na bogato. Mają tyle forsy, że już nie wiedzą na co wydawać. Oczywiście ci bogaci, bo biedota może tylko pooglądać...
                                            • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:08
                                              No i kolejny tysiączek nam się jawi na horyzoncie wink Jutro to chyba raczej nie (chociaż...), ale w czwartek to już na mur big_grin Trzeba szykować flaszki wink
                                              • leziox Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:20
                                                Flaszek szykować nie trza, podpisałem umowę z fabryką wódek. W zamian za kryptoreklamę będzie nam podrzucać co tydzień skrzynkę wódy gratis plus zagrychę. Jaki to gatunek, sami zobaczycie ale nie wolno nam o tym mowić-tylko trzeba pić.
                                                Trza o melyniarzy dbać.
                                                • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:23
                                                  No to szefie zaskoczyłeś big_grin będzie niespodzianka! big_grinbig_grin Może jak będą wcześniej wiedzieli to bardziej się postarają?.... wink
                                                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:35
                                                    No ale nie będą wcześniej wiedzieć, bo na razie śpią.
                                                    Jutro niech się cieszą od rana.
                                                    big_grin
                                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:40
                                                    Będzie radość o poranku wink tylko... żeby się w pracy nie zaniedbali suspicious najpierw tysiączek, potem flaszki wink
                                                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:45
                                                    Tak jest! Praca rzecz nabyta.
                                                    Melyna się liczy bardziej.
                                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 00:48
                                                    To będzie taka super premia...zachęta musi być, trzeba myśleć... o przyszłości wink
                                                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 01:09
                                                    Jasna rzecz. Np. o megamelynie.
                                                    Tymczasem puchacz chowa się w dziupli i nakrywając się flaszkami, udaje się na zasłużony spoczynek, czego i wszystkim sowom życzę.
                                                    smile
                                                  • coco.franelka Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 01:13
                                                    Dobrej więc nocy, tylko nie pohukuj za głośno po obudzisz śpiące sowy wszystkie wink Do potem big_grin
                                                  • leziox Re: Wiosny nam trzeba 22.01.20, 01:15
                                                    Damy rade. Wolnoć Tomku w swoim domku, ale w bloku ma być spokój.
                                                    Albo w dziupli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka