Dodaj do ulubionych

Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

25.09.06, 07:56
co tu jakiś pomór??? Ósma rano i cisza jak makiem zasiał. Meldować się na
analu, ino gibko smile)))))))))
Obserwuj wątek
    • rena31 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 08:21
      alo
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 08:29
        co tu sie dzieje??? Wytruli Was przez weekend?smile
    • marta.uparta Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 08:32
      z pewnością zajrzę tu dzis, ale jak załatwię kilka napawdę ważnych spraw (i nie
      chodzi o bzykanie).
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 08:33
        A Ty Kochana masz dzisiaj wolne? Nie męczysz bidulków i nie pałujesz?smile)))
        • marta.uparta Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!! 25.09.06, 08:38
          ta, poniedziałki w tym roku mam wolnesmile))))))Na pałowanie jeszcze przyjdzie
          czas, póki co zgrywam fajna panią od historiismile
          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!! 25.09.06, 08:40
            o Boszzzzzz, mój młody ma alergię na historię, tudzież na panią od h. smile))) A
            ja wyrodna maciora wczoraj Mu kazałam zakuwać o Egipcie nad Nilem i systemie
            władzy smile))))
            • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!! 25.09.06, 09:16
              Cholera, ale Ty jesteś niedobra mama smile
              Która klasa?
              P.S. Witam
              • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!! 25.09.06, 09:18
                Witam, witam smile
                Klasa 6 i bardzo ważna, bo wypadałoby się dostać do jakiegoś dobrego
                gimnazjum smile No trudno, muszę się poświęcić i grać role tej niewdzięcznej, nic
                nierozumiejącej mamuski, która zamiast dać na kino, pedzi synowia do nauki smile
                • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!! 25.09.06, 09:22
                  Muszę córki spytać czy już to miała smile
                  Ta sama klasa smile
                  Choć ona miała jakąś powtórkę z piątej klasy smile
                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!! 25.09.06, 09:31
                    smile) To pewnie też zależy od podrecznika, my korzystamy z "Władza, państwo,
                    społeczeństwo" Górczyńskiego.

A tak BTW to ktos Ty i skąd się na analu wziąłeś?smile))
                    • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!! 25.09.06, 09:35
                      Więcej mi powie wydawnictwo smile
                      Moja ma Nową Erę
                      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !! 25.09.06, 09:38
                        ten podręcznik jest chyba z Juki
                        migasz się od odpowiedzi? Mam Ci nieprzygotowanie wstawić do dziennika?smile))))
                        • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! ! 25.09.06, 09:42
                          Sorki nie zauwarzyłem dopisku smile
                          Ja to ja, wszystko ma w wizytówce, głównie nudziasz, kiedyś Łoś, teraz MOCarz smile
                          O reszte oczywiście możesz pytać smile
                          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 09:46
                            aż taka drobiazgowa nie będę i tym razem daruje brak przygotowania smile
                            ale nadal mam pytanko, jak się tu znalazłes?
                            • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 09:53
                              Nuda przecież są na tej samiej liście, zresztą MOC też, o Liście nie wspomnę,
                              zresztą kiedyś tu już byłem smile
                              Chyba, że pytasz o powód mojej wizyty?
                              • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:02
                                Nie skąd, nie o powód....Tylko z ciekawości, jak znalazłes anala, czy może ktoś
                                Ci powiedział, o mamo, no wiesz.......smile))))
                                A w ogóle to dlaczego na zdjęciu w wizytówce sie analem do wszystkich
                                wykręciłeś?smile
                                • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:10
                                  Jest tu parę osób, które znam z innych for, a tak najbardziej to chyba Tygrys
                                  powiedział, że fajnie jest u Was smile
                                  Trafić ciężko nie jest smile
                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:12
                                    i sprawa jasna, zaspokoilam już swoją babska ciekawośćsmile
                                    • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:19
                                      Uff, bo juz myslałem, że do majtem mnie rozbierzesz smile
                                      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:20
                                        ekhm.... spoko Robi, do majtek to tylko Pytona rozbieram, nawet poza majtki smile)
                                        • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:21
                                          smile
                                          mam nadzieję, że skarpetki choć zostawiasz smile
                                          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:25
                                            roborobi napisał:

> smile
                                            > mam nadzieję, że skarpetki choć zostawiasz smile

a tfuuu!!!!! zgiń, przepadnij koszmarze!!!!! smile) błeewee, facet bez gaci i w
                                            samych skarpetach.... no weź, bo mi sie odechce i obowiązku małżeńskiego dziś
                                            nie spełnię smile)))
                                            • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:30
                                              nie ma to jak świeże skarpety do łóżka założyć smile
                                              • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:31
                                                ta, takie z owczej wełny i do tego barchany na rzyć smile)))
                                                • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:32
                                                  wolę bawełniane i nie białe smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:33
                                                    ale gacie czy sparpety?
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:37
                                                    Co za problem zdjąć bokserki smile
                                                    Przecież Kobieta zdejmując je, daje facetowi znaki smile
                                                    Białych też nie lubię smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:40
                                                    musze menżowia w takim razie opieprzyć, bo spi bez i nie mam co ściągac smile)))
                                                    białe są aseksualne smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:51
                                                    Może mu szybciej dajesz znaki smile, dlatego już przed snem ściaga smile
                                                    Oczywiście jest jeszcze wersja, że postanowił On dawać Ci znaki smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:55
                                                    hmmm..... ale ja tez bez niczego...smile) Chyba se kupie różowe reformy smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:05
                                                    koniecznie, nawet jak koronki bedą to nie szkodzi smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:09
                                                    panocku, a gdzie ja takie gacie z koronkami dostanę?smile normalnie komuna mi się
                                                    przypomniała smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:12
                                                    Może gdzieś na strychu jeszcze będą smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:13
                                                    choć wątpię, czy to bedzie taki ładny róż smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:15
                                                    he he.... nie mam strychu i bardzo nad tym ubolewam.... a róż to rzeczywiście
                                                    ten komunistyczny był zawodowy.... nawet funkcjonowało później oznaczenie
                                                    koloru, jako róż majtkowy smile) Dobrze, że na wszelakie odmiany różu i innych
                                                    śmiesznych kolorów mam alergię... nie ma to jak czarny, czarny rulez smile)
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:31
                                                    bordo też jest seksi smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:40
                                                    no dobra, niech będzie.... mam taka jedną piżamkę i dodatki na czarnym
                                                    szlafroczku smile)
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:44
                                                    smile
                                                    Slub brałem w bordowym gajerku smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:51
                                                    o matko, NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                                                    dawaj koniecznie foty, plissssssssssssssssssssssss, muszem to zobaczyćsmile))))

co prawda mój ex wystepował w fioletowym gajerku, ale to był '93 rok i moda
                                                    jaka była, każdy wie smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:05
                                                    A myślisz, że ja w którym roku smile
                                                    Oj zobaczę, może kiedyś do brata na skaner wrzucę smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:06
                                                    nie zobaczę, tylko pędem biegiem smile) Normalnie wymiekam przy tych strojach, a
                                                    jaka miałam suknie slubną, ja pierdykam, obciach na maxa, te bufiaste rękawki,
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasmile))))
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:08
                                                    ha ha, brat troszkę daleko mieszka smile
                                                    Nowodwory smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:10
                                                    a gdzieś bliżej nie masz skanera?smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:12
                                                    w domu przy kompie, ale nie podłączony smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:13
                                                    to na co czekasz w mordę misia?smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:21
                                                    jak komp mi siądzie, bo skanej działa na innym systemie sad, a ja go nie mam
                                                    wgranego smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:24
                                                    pod Linuxem?
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:31
                                                    Windowsem 98 sad, pod XP nie działa sad
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:34
                                                    znowu leń z Ciebie wychodzi smile Sprawdź na necie czy do Twojego skanera są
                                                    sterowniki pod XP smile)))
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:36
                                                    Nie tyle co len, ale nie znam się na tym sad, poza tym nawet nazwa na skanerze
                                                    się wytarła smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:37
                                                    ale utrudniasz dzieciakusmile)) Poszukaj nazwy dokładniej, albo może masz jakies
                                                    papiery do tego cuda, postaram sie poszukać Ci cośsmile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:44
                                                    Ty naprawdę chcesz te zdjecia zobaczyć smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:51
                                                    no pewnie, jakbym mogła sobie odpuścic brązowy slubny gajereksmile)))
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 13:22
                                                    bordowy tongue_out
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 13:30
                                                    przeca wiem, tylko palce są szybsze od głowy, nie na darmo miałam 5 z
                                                    maszynopisaniasmile))
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 13:36
                                                    Fioleciki też pamiętam smile
                                                    Obciachowe były smile
                                                    Dlatego bordo na Różyckim kupiłem smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 13:37
                                                    exowi gajera w PDT kupowalismy, o ile dobrze pamietam....
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 14:07
                                                    W sumie ja też z przyszłą byłem smile
                                                    Do cywilnego sukienkę na Chmielnej kupowaliśmy smile, koloru sukienki nie nie
                                                    zgadniesz smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 26.09.06, 08:42
                                                    o matko, no nie wiem, do bordo chyba ecru??? Na Chmielnej mieli taką jedną,
                                                    która mnie się bardzo podobywała, ech..... mogę pomarzyć teraz...
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 26.09.06, 13:51
                                                    Podpowiem, że do ślubu nie powinno się tego koloru zakładać smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 26.09.06, 14:29
                                                    nie mów że czarna?????
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 26.09.06, 15:03
                                                    Nie gorzej, ale do samochodu pasowała smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 26.09.06, 15:07
                                                    nie czymaj mnie w niepewności, tylko napisz.... jestem z totalnego doskoku
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 26.09.06, 15:09
                                                    Ja też, bo zaraz spadam sad
                                                    Czerwona była smile
                                                    ale najładniej jej było w tym kolorze, więc chrzanic zabobony i kupiliśmy smile
                                • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:10
                                  P,S Ładniejszy mam tył smile
                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:13
                                    he he..... nie powiem, lubię męskie zadki smile ale przody tez chętnie oglądam smile))
                                    • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:20
                                      smile
                                      zadek mam najładniejszy smile
                                      powiem więcej - jest zdgrabny smile
                                      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:21
                                        he he.... i ja mam Ci na słowo uwierzyć? Dawaj fotę, to się naocznie
                                        przekonam smile)))
                                        • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:31
                                          No wież ja żonaty, Ty mężatka, chyba nie wypada tak od razu smile
                                          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:33
                                            a cos Ty taki świątojebliwy?smile)) Z Toba to za rączkę trzeba najpierw
                                            pochodzić?smile)))))) No weź, ja tu sie do naszej młodzieży kcem upodobnic, teraz
                                            to wszystko szybko, rach, ciach i po bólu smile))
                                            • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:38
                                              Jak mnie troszkę podszkolisz, to też się upodobnię smile
                                              • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:41
                                                lekcja 1 - nie należy nigdy odmawiac kobiecie smile)
                                                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:54
                                                  Trzeba najpierw mieć takie foto smile
                                                  O odmawianiu to ja wiem smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:55
                                                    No dobra, na zad nie nalegam, ale facjatę z chęcia zobaczę smile)))
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:12
                                                    hhmm nie każdy ma co pokazywać, ale może kiedyś smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:14
                                                    ba, wiem, że nie każdy jest super miss i super modelem, ale chrzanić to, ja juz
                                                    sie dawno tym przestałam przejmować smile) Tak się znowu z ciekawości o to
                                                    zapytałam, bo może okazałoby się, że się znamy, w końcu Wawa nie taka
                                                    wielka...smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:35
                                                    Nie sądzę, choć ja nie mam pamięci do twarzy sad. Mieszkam teraz na Woli,
                                                    wcześniej na Bródnie, rocznik prawdziwy, jak Ci się coś kojarzy to napisz na
                                                    priv smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:42
                                                    chyba nie, ja całe zycie Mokotów, a Bródno to dla mnie całkowita zagadka smile)
                                                    wypuścisz mnie tam i ślad po mnie zaginie smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:46
                                                    Na Mokotów swojego czasu jeździłem na Modrą, wcześniej na jakąś inną ulicę -
                                                    blisko Odyńca, nawet wino piłem na jednej z ławek smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 11:53
                                                    he he.... niedaleko Odyńca ( J. Curie) chodziłam do ekonomika, a i prace miałam
                                                    też na Chodkiewicza, podobne rejony....smile ale wina na ławkowskiej nie piłamsmile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:07
                                                    To było dobre wino, nawet korek w nim pływał (rozkruszony) smile
                                                    Ekonomik na Stawki odwaliłem smile
                                                    P.S. Ta ulica teraz ma już inną nazwę smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:11
                                                    na Stawki to ja jeździłam raz w tygodniu na 2 godziny Mechanizacji prac
                                                    obrachunkowych i to na 7 rano, zboczeńcy smile
                                                    a jak jej teraz na imię?
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:20
                                                    Fajne maszyny były w podziemiach smile, takie fakturujące smile
                                                    Nie mam pojęcie, choć na mapie bym może i znalazł, ale za leniwy jestem smile
                                                    Teraz tam jeszcze jakiś placyk zabaw jest w pobliżu (tylko nie w stronę tego
                                                    przy Alejach lecz w stonę Woronicza (od Odyńca)
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:26
                                                    Do tej pory mam ten "zeszyt" z tego przedmiotu z powklejanymi paskami z
                                                    maszyn...żenada, zaczelio nas tez uczyć o kompach, ale co to były za kompy,
                                                    niedawno sobie to przejżałam i sie załamałam smile)
                                                    to się nazywa Ogródek Jordanowski chyba smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:35
                                                    Zeszytów nie zbierałem, ale maszyny bombowe smile.
                                                    Maszynopisanie też miałaś?
                                                    Chyba tak, teraz już tam nie bywam, choć rok temu rowerami tam podjechaliśmy ze
                                                    z znajomą, która tam kiedyś mieszkała smile
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:36
                                                    ja mam tylko ten jeden z tamtych czasów, bo uznałam go za arcyciekawy twór
                                                    komunizmu smile)
                                                    Maszynopisanie miałam i nawet na 5 zaliczyłam smile)
                                                    Ja tam bywam z racji bankomatu, mieszkam niedalekosmile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:45
                                                    Bywasz na Odyńca z racji bankomatu?
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:51
                                                    na malczewskiego, to niedaleko mojego miejsca zamieszkania i do tego przy moim
                                                    starym ekonomikusmile)
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 13:25
                                                    smile
                                                    Dawno tam nie byłem, więc śregnio kojarzę jaki tam bankomat stoi sad BP?
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 13:31
                                                    Millenium i BPH smile
                                                  • roborobi Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 13:38
                                                    A teraz to już nawet namierzyłem gdzie ta ulica smile
                                                    a na "rogu" jest kolektura totolotka smile (adres na Curii)
                                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 13:42
                                                    chyba tak i kiedyś był empik, to za moich licealnych czasówsmile
    • niedzwiedzica_sousie obecna! 25.09.06, 08:39

• mamba30 Re: obecna! 25.09.06, 08:41
        obecna i co dalej????? Jakieś plany na dzisiaj proszę sprecyzować smile
        • niedzwiedzica_sousie Re: obecna! 25.09.06, 08:54
          mam na nogach nowe buty, wczoraj nabyte. PRZEPIĘKNE przysięgam. ale takie
          wąziutkie, nogi mnie bolą jak jasna cholera a do 16 to po prostu będę trupem.
          Może ktoś mi je rozchodzi na ochotnika??
          • mamba30 Re: obecna! 25.09.06, 08:55
            a jaki masz rozmiar???? Jak 38 to może ja, dzisiaj jadę do sądu, więc przy
            wqrwie nie będę czuła, jak mnie cisną smile
            • niedzwiedzica_sousie Re: obecna! 25.09.06, 09:34
              39 sad
              • mamba30 Re: obecna! 25.09.06, 09:39
                a to pech, nie da rady w takim razie.... może poszukaj jakiejś nielubianej
                koleżanki?smile
    • lajton Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 08:41
      • mamba30 Re: Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 08:51
        Łobecny i pracuje pewnikiem?smile
        • lajton Re: Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 10:09
          a pewnikiem, pewnikiem
          ale nie chce się okrutniesad
          witaj!
          • mamba30 Re: Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 10:13
            jak tam szefcio oblech?
            • lajton Re: Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 13:00
              spoznionam mocno,ale napisze
              szefunio unika mnie jak ognia
              bałdzo nie podobam mu sie po tym żądaniu podwyżki w jego urodziny o omija mnie
              szerokim łukiem
              ale ch. mu w d. smile
              • mamba30 Re: Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 13:01
                czyli zaśpiewamy sobie "Warsiawka czeka, wzywa nas z daleka..."smile))
                • lajton Re: Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 13:05
                  mam pietra przed ta Warsiawką, ale sama se ją wymyśliłam to teraz musze się
                  tego trzymać
                  a dałby mi ten bałwan więcej kaski i wtedy i on miałby spokój, i ja
                  i z chłopem nie musiałabym sie rozstawać
                  ehh, Obaczymy, co będzie dalej
                  ale nie popuszczę tej łajzie i nie pójdę na żadne ustępstwa!
                  takam waleczna, hyhysmile
                  • mamba30 Re: Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 13:10
                    na ustępstwa nie idź, bo sobie zrobisz z gęby betoniarę i potem będziesz mogła
                    sobie tylko palcem w bucie pokiwać. Może się jeszcze ułoży tak, jak
                    planowałaś....Trzymam kciuki i czekam na wieści z pola bojusmile
                    • lajton Re: Lajton łobecny! nt. 25.09.06, 13:35
                      oj trzymaj, przydadzą sięsmile))
    • pszczolaasia Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 08:42
      witam się i uciekam do roboty!!!! smile)
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 08:51
        ech, normalnie pracowitaś kobito jak pszczółka smile)
    • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 08:51
      Jezdem, ale po weselu i poprawinach.
      Żadnych gwałtownych ruchów. smile
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 08:52
        uuuuuuuuuu, biedaku, alka prim Ci wirtualnie wysyłam smile)
        • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!! 25.09.06, 08:53
          Eeee, nie, za stary jestem na miewanie kaca.
          Ogólne zmęczenie materiału. smile
          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!! 25.09.06, 08:54
            skąd ja to znam..... kiedyś można było balować do 3 nad ranem i rano się
            wstawało rześkim jak skowronek do pracusi... Ano, to se ne vrati
            • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!! 25.09.06, 09:02
              Nuuu. I jeszcze kawy se sam muszę zaparzyć.
              • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!! 25.09.06, 09:16
                niech będzie moja strata, masz i kawusie ode mnie smile)
                • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!! 25.09.06, 09:37
                  Dzięki. Trochę lepiej. smile
                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!! 25.09.06, 09:40
                    jeszcze ciastem poczęstuję, bom pleśniaka piekła ze śliwkami smile
                    • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!! 25.09.06, 10:05
                      Nie chciałbym nadużywać, ale lepsze byłoby coś na ostro. Po słodkim znowu
                      przysnę.
                      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !! 25.09.06, 10:06
                        hmmm.... jedyne co na ostro mam w tej chwili, to 2 słoiki grzybków
                        marynowanych, robiłam w ub. tyg. powinny już być dobre..... same malutkie
                        podgrzybki z własnego zbioru smile
                        • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! ! 25.09.06, 10:10
                          A nienie, spiżarni to Ci nie będę pustoszył, dzięki za szczere chęci. smile
                          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:14
                            nie rób scen, licze na to, że się jeszcze uda cosik zebrać smile
                            • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:15
                              No tak, ale dla warszawiaków to wyprawa na pół dnia, a ja na grzyby chodzę w
                              klapkach. smile
                              • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:16
                                a ja poszłam w butach do konnej jazdy, tylko sztylp nie założyłam smile
                                • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:18
                                  Gajowy mógłby pomyśleć żeś konia zgubiła.
                                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 10:20
                                    Marucha???? smile Toczek zostawiłam w domusmile
                                    • raduch Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:49
                                      Zobacz to, aż mi szczęka opadła:

plfoto.com/1012694/zdjecie.html
                                      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 25.09.06, 12:53
                                        jessssuuuu, jakie czerwone koźlaki przepiekne..... ja znalazłam tylko 2, ale
                                        białe i mniejsze.... Niech popada choć troszkę, to się na grzybki znowu
                                        wybiore, ech....
    • krysica Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 09:09
      Hej..smile
      Mam 95 na 70 ciśnienie....;0)
      Po co ja wylazłam z domu???
      A tak mi było dobrze w moim lesie..sad((
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 09:18
        Krysi, coś stanowczo za niskie. Często tak masz?
        • krysica Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!! 25.09.06, 09:44
          codziennie ostatnio...;-(
          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!! 25.09.06, 09:47
            Krysi, juz jakiś czas temu Cię prosiłam, napisz na @ co nieco.......
            Martwię sięsad
    • reniatoja melding :) 25.09.06, 09:12

• mamba30 Re: melding :) 25.09.06, 09:19
        jaką masz pogodę?
        • reniatoja Re: melding :) 25.09.06, 09:55
          A pikną, słoneczko, chyba leTki wiaterek, pranie wyschnie w moment.
          • mamba30 Re: melding :) 25.09.06, 10:04
            to tak jak u nas.... też jest slicznościowo smile ale prania jeszcze nie
            wstawiłam, nie mam wsadu, wszystko w weekenda poprałam smile Mam za to torbe
            winogron z działki i się zastanawiam, co z nich zrobić.... wino odpada, nie ten
            szczepsmile
            • reniatoja Re: melding :) 25.09.06, 10:21
              mamba30 napisała:

> to tak jak u nas.... też jest slicznościowo smile ale prania jeszcze nie
              > wstawiłam, nie mam wsadu, wszystko w weekenda poprałam smile Mam za to torbe
              > winogron z działki i się zastanawiam, co z nich zrobić.... wino odpada, nie
              ten
              >
              > szczepsmile

Z każdego szczepu zrobisz wino, jak nie wino, to chociaż sikacza. Ludzie z
              nadgnitych jabłek robią, a tobie sie szczep nie podoba, grymasisz. smile))
              • mamba30 Re: melding :) 25.09.06, 10:22
                Żartowałam, kiedys robiłam winko z tychże.... ale teraz mi się nie kce, poza
                tym wywaliłam gąsiora.O!! Ale jakieś inne pomysły? Sok też odpada, jeszcze mam
                z ub. roku.....
                • reniatoja Re: melding :) 25.09.06, 10:25
                  tO JA NIE WIEM, zAQ SOKIEM WINOGRONOWYM NIE PZEPADAM WOGÓLE, JA WINOGRONA TO
                  TYLKO JEM I TO BIAŁE BEZ PESTEK.
                  • mamba30 Re: melding :) 25.09.06, 10:30
                    te się nie nadają do jedzenia, bo są ciemne i małe. Syn był wczoraj ze swoją
                    babcia na działce i je przywiózł do domu, żal wyrzucic, ale pomysłu nie mam
                    żadnego
                    • reniatoja Re: melding :) 25.09.06, 10:36
                      tO I TAK CIE PODZIWIAM, ZE OD TESCIOWEJ I NIE WYRZUCASZ, JA BYM NATYCHMIAST DO
                      KIBLA DAŁA wink))
                      • mamba30 Re: melding :) 25.09.06, 10:42
                        kibel bym se zapchała smile)) spokojnie Renia, ja ich mendy załatwię małymi
                        kroczkami smile))) Już w tym tyg. przystepuje do atakusmile)
                      • mamba30 Re: melding :) 25.09.06, 10:42
                        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wyłącz tego caps lock'a smile))
                        • reniatoja Re: melding :) 25.09.06, 10:50
                          Wiem, zauważyłam, że mi sie włączył. smile
    • six_a Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 09:31
      ale lato smile
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 09:40
        koniec września piękniejszy od sierpnia, jak to miło na słoneczko tak
        popatrzeć smile
    • mmagi jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 09:38

• mamba30 Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 09:41
        nadal??? nie mam pomysła, co tu z Tobą zrobić
        • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:10
          sad(((( nie wiem,sama nie wiem
          • mamba30 Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:14
            Ty sobie lepiej poimyśl nad dniem, w którym........ wiesz co
            • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:18
              chyba nie wiemsad
              • mamba30 Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:23
                o masz...... musaka coś Ci mówi?
                • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:30
                  a mófi,mófismile))
                  pomysle,ale pewnie w tym tyg nie bo bede miała okres i pewnie se umrewink
                  • mamba30 Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:32
                    to poczkaj na mnie, ja będe miałe we czwartek w przyszłym tyg. razem
                    poumieramy smile))))
                    • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:37
                      ja jutrosad
                      • mamba30 Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:44
                        uuuuu, to fatalna sprawa..... zaczynam w takim razie na paluszkach chodzić smile
                        • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:54
                          taaa,i jeszcze czeka mnie bura od Kota,bo wczoraj przedawkowałam,kurde nie wiem
                          co nie walneło do łbasad,narazie spi,a ja od rana sie bojesad(
                          • mamba30 Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:56
                            w domu jesteś?????? nie poszłaś siewodnia do pracy?
                            • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 11:09
                              smile) NO NIE AZ TAK ZEBYM MUSIAŁA ZOSTAC W DOMU,NO WTEDY TO BYŁA BY KASZANAsmile
                              ups,właczyłam capsasmile
                              • mamba30 Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 11:10
                                Kotem się nie martw, każdy ma chwile słabości, dla pocieszenia powiem, że w ub.
                                sobotę byli znajomi i tez się strasznie upodliłam smile)
      • niedzwiedzica_sousie Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 09:48
        czemu do bani moja mmagi??
        • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:12
          zmieniłam tabl anty i psychicznie fatalnie sie czujesad((
          • niedzwiedzica_sousie Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:18
            jezu, jak długo to już trwa? jak więcej niż 3 cykl, to zmieniaj czem prędzej
            • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:21
              2,mam jeszcze 1 opakowanie,w trakcie chce iśc do lekarza i pogadac o
              wkładce,dosc juz mam chemi,watroba mi wysiadasad(
      • dzikoozka Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 09:58
        Co jezd mmagi???
        • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:17
          jakos psychicznie sie fletowo czuje po nowych anty,niby ten sam skład a jednak
          po tamtych nie miałam takich sensacjisad
          • dzikoozka Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:19
            uffff....smile piguły można zmienić, a skoro masz po co je brać to nie jest tak
            źle smile)
            • mmagi Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:23
              ide w pazdz do lekarza
              • dzikoozka Re: jem tiramisu a tak wogóle to do bani:/ 25.09.06, 10:27
                idź jak najszybciej smile
    • dzikoozka zgłaszam sie szefowo ;) 25.09.06, 09:59
      co tam?
      • mamba30 Re: zgłaszam sie szefowo ;) 25.09.06, 10:05
        myślałam, żeśta wszyscy na Sybir zostali zesłani, takie tu puchy były z rańca smile
        Miałam dzisiaj pozałatwiać kilka "swoich" spraw, ale odłożę na jutro....
        wiadomo, poniedziałek, w państwowych instytucjach będą dzikie tłumy. A jak
        Twoje samopoczucie?
        • dzikoozka Re: zgłaszam sie szefowo ;) 25.09.06, 10:18
          ale pamiętaj ze dzisiaj to jedyny dziek kiedy otwarte są do 17 (przynajmniej US)
          dzięki za troskę smile wole sie jednak nie wypowiadać...
          • mamba30 Re: zgłaszam sie szefowo ;) 25.09.06, 10:24
            ja tylko sądy i ew. komornika.... załatwie jutro.
            A może coś na @ skrobniesz?
            • dzikoozka Re: zgłaszam sie szefowo ;) 25.09.06, 10:28
              sąd chyba do 16 jest ...
              eee nie chcę nikogo obciażąć... juz nawet nie dzwonię do rodziny.
              • mamba30 Re: zgłaszam sie szefowo ;) 25.09.06, 10:31
                do 15, ale to jutro machnę...
                Nie obciążasz, a może Ci lżej będzie. Nie nalegam oczywiście, Twoja decyzja.
              • reniatoja Re: zgłaszam sie szefowo ;) 25.09.06, 10:49
                Co się dzieje, Dzikuzka? W chałupie az tak ch''''o? Jakbyś chciała, to ja tez
                mam @, chociaż wiem, ze to niewiele daje, ale zawsze moze cos...
    • baba_krk Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 11:01
      to i ja zgłaszam gotowość do walki smile)))
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 11:02
        Witaj Babo smile a z kim planujesz walkę w dniu dzisiejszym?smile
        • baba_krk Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!! 25.09.06, 11:06
          z panią w sekretariacie smile))))
          dostałam się na studia uzupełniające i muszę iść i donieść różne dokumenty i
          tym samym potwierdzić chęć studiowania aaaaaaaaaa bo jak nie to mi miejsce
          przepadnie...
          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!! 25.09.06, 11:11
            może będzie tak miła, jak nasza Łondeczka i nie będzie potrzeby walki?smile
            • baba_krk Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!! 25.09.06, 11:22
              w piątek już mnie odesłała z kwitkiem bo okazało się, że nie uzupełniłam swoich
              danych w internetowym koncie i nie zapłaciłam ubezpieczenia brrr
              ale dzisiaj to już mnie niczym nie zagną smile))))))))
              • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!! 25.09.06, 11:29
                oby, oby..... jest poniedzxiałek i paniusia ma perspektywę całego tyg. pracy i
                pewnikiem wqrwa z tego powodu.... ale co tam, nie będę krakała smile)
                • baba_krk Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!! 25.09.06, 11:35
                  może nie będzie tak źle... złożę szybko komplet dokumentów i ucieknę smile)))
                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!! 25.09.06, 11:43
                    ja załatwianie spraw na mieście przełozyłam na jutro, w poniedziałki zawsze są
                    tłumy petentówsmile
    • aasiula1 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 25.09.06, 11:42
      no ledwo wróciłam ze łikendowia nad jeziorem, ale melduje się wedle rozkazu
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 25.09.06, 11:43
        to napisz jak było, gdzie było i w ogóle smile)
        • aasiula1 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!! 25.09.06, 12:44
          A byczyłam się z przychówkiem w domu teściów nad jeziorem. Normalnie błogość
          mnie ogarnęła. Piękna pogoda, cisza, spokój, nie to co w sezonie.
          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!! 25.09.06, 12:53
            ja się wybyczę w przyszły weekend, jedziemy na mazury, mam nadzieję, że znajomi
            zrobili już rezerwację smile))
            • aasiula1 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!! 25.09.06, 13:13
              ja bynajmniej tez nie wykluczam ponownego byczenia sie w przyszły łykend wink
              Jeżeli tylko pogoda dopisze...
              • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!! 25.09.06, 13:15
                nawet nie kracz, musi być piekna smile
                • aasiula1 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!! 25.09.06, 13:20
                  No ba! Ja przewiduję piekny również poździernik ( mężowie przylatuje 9
                  października na dwa tygodnie)
                  • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!! 25.09.06, 13:23
                    a ja bym sobie życzyła piekną zimę, bez śniegu i mrozu
                    • aasiula1 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!! 25.09.06, 15:38
                      no słyszałam na miście, że może być nawet problem ze śniegiem w święta sad
                      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !! 26.09.06, 08:43
                        wcale bym sie nie zmartwiła, zima jest beeeee.....
                        • aasiula1 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! ! 26.09.06, 10:35
                          ja toże nie przepadam za zimą, ale lubię ładny krajobraz na święta
                          o np taki: img136.imageshack.us/my.php?image=dsc00691ki0.jpg
                          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! 26.09.06, 14:31
                            he he..... młodego otuliłas, jak jakiegoś eskimosa nie przymierzającsmile)
    • krambambulia Ja jestem 25.09.06, 12:52
      od 11 smile
      • mamba30 Re: Ja jestem 25.09.06, 12:54
        a wczesniej to co, niełaska?smile
        • krambambulia Re: Ja jestem 25.09.06, 12:57
          Wcześniej na spotkaniu z białorusinem była smile w sprawie płyt smile
          • mamba30 Re: Ja jestem 25.09.06, 12:59
            jakich znowu płyt? gipsowych, betonowych, czy CD?smile
            • krambambulia Re: Ja jestem 25.09.06, 13:03
              CD i DVD smile
              CD zespołu Pete Paff i DVD z filmem "Gudbaj Baćka!" smile
              • mamba30 Re: Ja jestem 25.09.06, 13:11
                lepsze gipsowe, można poćwiczyć prawy i lewy sierpowysmile
    • monalisa.pl jestem:-) 25.09.06, 15:57

• mamba30 Re: jestem:-) 26.09.06, 08:44
        gratuluję refleksusmile))
    • vandikia Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 26.09.06, 08:53
      nie krzycz kobito, bo mnie ucha bolą troche wink))
      melduje sie smile
      • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!!! 26.09.06, 08:55
        Już wróciłaś???? Napisz jak było i w ogóle wszystko....
        • vandikia Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!!! 26.09.06, 09:01
          Napiszę jak zbiore sily smile)) bylismy 7 dni, wylecielismy w zeszlym tygodniu z
          niedzieli na poniedzialek smile
          musze wypakowac rzeczy, po poludniu skrobne co nie co, albo jak dojde do ładu w
          domu smile
          • mamba30 Re: Hellllllloooooooołłłłłłłł!!!!!!!! !!!!!!!! 26.09.06, 09:09
            ok, to ja sobie czytne później, teraz i tak zmykam do sądusmile
    • six_a Re: hello, hello 26.09.06, 14:03

I'm at a place called Vertigo.....

wątek jest tak długi, że i tak nikomu się nie będzie chciało otwierać całości,
      to chyba można napisać cokolwiek? smile))
      • mamba30 Re: hello, hello 26.09.06, 14:30
        pewnie, że mozna smile grunt, żeśta się wszyscy odnaleźlismile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka