Dodaj do ulubionych

Może........

27.09.17, 15:27
Może te sto tysięcy postów na FORUM DLA WYPRANYCH
jest jakąś wartością graniczną ???????????
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Może........ 27.09.17, 15:29
      Bo w przeczuciu,że coś......może się skończyć
      odwlekamy przekroczenie tej granicy.......
      • zegor Re: Może........ 27.09.17, 15:31
        Może po tych stu tysiącach
        Tropcia wyskoczy jak Miś z Okienka
        cała w skowronkach
        a może z trzaskiem zatrzaśnie Okienko ??????
        • zegor Re: Może........ 27.09.17, 15:33
          Może dlatego odwlekamy tą chwilę,
          choć jest już tak bardzo blisko.......
          • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 19:06
            Co się odwlecze, to nie uciecze, jak mówiła moja śp. babcia....
            z tego, co się orientuję, to nie ma chyba już opcji..."trzaśnij okienkiem"
            aleee...może nam wymówić 'wynajem'
            ..że trzeba mieć na wszelki zaś spakowane walizki? smile
            • zegor Re: Może........ 27.09.17, 21:10
              Ja się szybko pakuję wink
              • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 21:15
                ..ale wiesz, że czasem można nie zdążyć...
                tak szybko akcja sie toczy wink)
                • zegor Re: Może........ 27.09.17, 21:35
                  To nie wygląda na szybką akcję....
                  Ja właśnie pożarłem chleba ze smalcem z "Bidy",dostaliśmy na odchodne
                  i popiłem zimnym piwem,akcji może nie będzie ale reakcja jest możliwa wink
                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 21:38
                    Może......
                    Może wystukamy 99 999 postów
                    i też zaczniemy przyglądać się zza winkla ?????????????????????
                    • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 21:45
                      Może.....
                      Z tego forum wywalić może mnie tylko Miśka,
                      lub dobrowolnie moge zejść..
                      a inni, to mogą mnie cmoknąć w kant
                      jak znajdą...
                      • zegor Re: Może........ 27.09.17, 21:57
                        rudka-a napisała:

> Może.....
                        > Z tego forum wywalić może mnie tylko Miśka,
                        > lub dobrowolnie moge zejść..
                        > a inni, to mogą mnie cmoknąć w kant
                        > jak znajdą...
                        >
                        Wyobraźnia podpowiada mi
                        że nie masz kantów wink
                        No to jest szansa na cmokanie
                        bez obawy przecięcia wargi wink
                        • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:05
                          > Wyobraźnia podpowiada mi
                          > że nie masz kantów wink
                          > No to jest szansa na cmokanie
                          > bez obawy przecięcia wargi wink

Dbam, żeby nie było smile
                          dzisiejsze pomadki z Biedronki, typu czekoladowa Chrupanka
                          z pewnością zaowocuje krągłościami smile
                          alee.....mam to gdzieś...
                          zawsze można przecież ciucha w większym rozmiarze kupić wink)
                          • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:07
                            A ja tak lubię przytulić się do krągłości wink
                            • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:09
                              Czyli...wiesz, co dobre wink
                              co po takim worze z kośćmi
                              można sobie tylko krzywdę zrobić wink)
                              • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:11
                                Wiem co dobre i staram się korzystać z przyjemności życia wink
                                • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:12
                                  To się nazywa chyba...doświadczeniem z życia, nie? wink)
                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:14
                                    Doświadczenie życiowe......w pozytywnym tego słowa znaczeniu wink
                                    • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:18
                                      Wszystko ma swoje dobre i złe strony wink
                                      Można się nieźle przejechać na swoich mądrościach wink
                                      • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:20
                                        Trzeba mieć jakąś swoją mądrość życiową,na głupocie ślizga się jeszcze lepiej wink
                                        • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:24
                                          Czasem i ona bierze w łeb wink)
                                          nie zawsze...ale bywa wink
                                          • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:28
                                            Życie jest.......piękne wink)
                                            • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:30
                                              Sprostuję...w życiu piekne sa tylko chwile smile
                                              • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:31
                                                I oby te chwile trwały jak najdłużej wink
                                                • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:36
                                                  Nie da się wykupić stałego abonamentu wink
                                                  tyle i dość...
                                                  aleee...nie będziemy tego przecież roztrząsać wink
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:41
                                                    Ty lepiej tym nie potrząsaj ......wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:43
                                                    A, niee, nieee...
                                                    nie ruszam...
                                                    trzymam na długość kija wink)
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:46
                                                    No wiesz......kijem go ???????
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:53
                                                    Czarodziejskiej różdżki nie posiadam, ani złotej, spełniającej życzenia rybki smile
                                                    szkooodaaaa....wykorzystałabym to na pewno wink)
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:57
                                                    "Bo po nocy przychodzi dzień " wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:59
                                                    Oby słoneczny, bo deszczowe dni źle działają na moją psychę wink
                                                    jak to bedzie przeżyć tę szarą jesień i te nostalgiczne zimowe wieczory
                                                    ufff.........bedziesz mnie pocieszał, nie? big_grin
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 23:02
                                                    Będę się starał,póki nie odejdę.......
                                                    Zawsze chciałem dać kobietom zadowolenie wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:05
                                                    Odejść?...chyba od laptopa...
                                                    smile
                                                    tak sobie myslę, że na pewno dałeś, dajesz smile
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 23:08
                                                    A kto śpiewał "Wszystko się może zdarzyć" ???????
                                                    Do życia też trzeba podejść...z uśmiechem wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:13
                                                    Wpadamy w...dziwne drgawki wink)
                                                    może sie zdarzyć.....wszystko...
                                                    ale zawsze jest ta cholerna nadzieja, że jeszcze nie dziś, jutro wink)
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 23:15
                                                    No jasne,liczę na ....wiele wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:20
                                                    ..ależ Ty musiałeś bajerować te dziewczyny big_grin
                                                    nooo, nieźle masz opanowaną ...magie słów...
                                                    kleiły się, jak muchi do lepa smile)))))
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 23:22
                                                    Nic już nie pamiętam.......wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:26
                                                    big_grinbig_grin
                                                    to, jak z jazdą na rowerze - nie zapomina się wink))
                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 21:53
                    zegor napisał:

> To nie wygląda na szybką akcję....
                    > Ja właśnie pożarłem chleba ze smalcem z "Bidy",dostaliśmy na odchodne
                    > i popiłem zimnym piwem,akcji może nie będzie ale reakcja jest możliwa wink

No, nie wiem, czy byłabym az tak odważna, żeby sobie zaserwować nocny maraton
                    łazienka - łóżko wink)
                    • zegor Re: Może........ 27.09.17, 21:58
                      No chyba,że się ma kaczy pfu....żołądek wink
                      • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:05
                        Znaczy się, jak znikniesz, to...zaczęło się big_grin
                        • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:09
                          Nie.....
                          Najczęściej znikam,bo trzeba spełnić obowiązek małżeński.......
                          rozłożyć łóżko........
                          • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:10
                            Zasiadając do komputera
                            rozkładam wcześniej, bo nigdy nie wiem, kiedy mnie powali spanie wink
                            trzeba być przygotowanym na...ewentualność wink))
                            • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:13
                              Takie ładne sformuowanie.....ewentualność wink
                              • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:19
                                Nie myśl sobie, że taka poukładana jestem we wszystkich sytuacjach wink)
                                • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:22
                                  Pierwsze,co mi się nawinęło......ja bym Cię ułożył,
                                  i na pewno nie pomyślałem o charakterze .....wink
                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:24
                                    Charakter idealny, to nie ma nic do poprawy wink)
                                    tylko nie na plecach!!...bo to jak w 'opakowaniu' na ostatnią drogę wink)
                                    • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:27
                                      Och........lubię jeźdzców.....apokalipsy wink)
                                      • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:29
                                        Czterech ich było nie? wink
                                        • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:30
                                          Walnęłaś 100 000 gratulacje !
                                          • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:35
                                            Ciągniemy to forum razem smile
                                            jak długo jeszcze...zobaczymy smile
                                            • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:40
                                              Odpowiem tak :
                                              Rozmawia mi się z Tobą ......ekstra wink
                                              i jeśli tu będziesz,zamienimy zawsze kilka słów wink
                                              Rozmawiając z Tobą czuję się młodszy
                                              i .....weselszy,czyli zdrowszy wink
                                              • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 22:50
                                                Och, Grześ smile miło mi..
                                                ale gdybyś nie był fajnym rozmówcą, to na pewno nie byłoby mnie tutaj...smile
                                                zawsze pisałam, że jestem tu...towarzysko...
                                                nie interesuje mnie polityka, mało, albo wcale nie piszę w wątkach poważnych...
                                                szukam tu relaksu, swobody...humoru, żartu...
                                                To forum zawsze wolne było od awantur i mam nadzieję, że takim pozostanie smile))
                                                • zegor Re: Może........ 27.09.17, 22:56
                                                  No przecież ja się nie zamierzam z Tobą kłócić wink)
                                                  A tak poważnie : dobrze mi z Tobą wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:03
                                                    Jaki Ty jesteś kochany chłopak smile
                                                    tak ładnie ciuchrasz moje JA smile))
                                                    mów mi tak jeszczeeeeeeeeeeee smile))))
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 23:06
                                                    Jak przejdziemy na priv to Tropcia nie będzie pożytku z nas miała wink)
                                                    Życie takie figle płata,że i nosek w nosek można sobie pogadać wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:12
                                                    Raczej nie będzie smile
                                                    ale to, co napisałabym na privie, moge i tu smile
                                                    ja taka szczera do bólu smile))))))
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 23:16
                                                    Szeptem mi to mów ......wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:18
                                                    ....By nikt obcy twoich słów nie słyszał../.../
                                                    stare, dobre teksty smile)
                                                    sentymentalnie sie zrobiło wink))
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 23:20
                                                    Cóż,ja tak mam.....Do serca przytul psa....;_
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:24
                                                    A to posłucham jeszcze...na dobranoc wink)
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:24
                                                    widzisz..te ławeczkę?
                                                    to zapraszam Cię na nią.....jutro wink
                                                    posiedzimy, powspominamy o starych dziejach wink))
                                                    a dzisiaj...uciekam już, bo wiesz...znów jutro przy tasmie trzeba stanąć wink
                                                    dobrej Grześ smile))

za wspólną 'setkę na tym forum - dziękuję pieknie wink

https://s2.flog.pl/media/foto/5429945_laweczka-w-parku.jpg
                                                  • zegor Re: Może........ 27.09.17, 23:25
                                                    Z uśmiechem ,miłych snów,Miła Ewciu wink
                                                  • rudka-a Re: Może........ 27.09.17, 23:27
                                                    wink).........smile)))
                                                    wzajemnie
                                                  • zegor I nic..... 28.09.17, 20:02
                                                    Ani się nie polepszyło,
                                                    ani się nie popieprzyło wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 20:04
                                                    Czyli wszystko w normie wink
                                                    nie ma co narzekać wink)
                                                    nawet pogoda sprzyja.........
                                                    wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:05
                                                    Uważaj co piszesz...........wymyłem samochód wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 20:09
                                                    Ja dopiero w..sobotę wink
                                                    bo wyglada..tragicznie już wink
                                                    no, ale dbam o lakier....żeby się nie ścierał, dlatego rzadko myję..
                                                    kiedy brud jest już widoczny wink)
                                                    a poza tym nie lubi sie kąpać...
                                                    łapie wilgoć i coś mu szkodzi...
                                                    błyska mi na desce check wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:15
                                                    Wydawało mi się
                                                    w pokręconej wyobrażni,że jak zamieszkam w małym,czyściotkim miasteczku
                                                    to będę jeżdził czyściutkim samochodem........WAŁA !
                                                    Dzisiaj wystawiłem go przed garaż,wyodkurzaczowałem,
                                                    rozmazałem kurz na desce,zmyłem karoserię "wstępnie"........i pojechałem na myjnię !
                                                    Znając moje szczęście jutro zrobię sto kilometrów w ulewnym deszczu......za ciężarówką !
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 20:23
                                                    Kiedyś miałam czarne auto...
                                                    to był zły pomysł. Wiecznie brudne.
                                                    Wymysliłam, że jak bedzie jaśniejsze, to mniej będzie widać...yhy! - akurat smile
                                                    Rano szybki przelecę, bo zroszone wink i...spływa, fajne zacieki widać smile
                                                    ale powiem Ci, Grześ....ja ujeżdżam dzień w dzień
                                                    małą woże też, a jak to dziecko...cos tam sobie zajada wink
                                                    łopatą nie trzeba wygarniać, ale do ideału daleko wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:30
                                                    Wiesz,ja "nie pracuję"
                                                    ale codziennie nie mniej niż 50 km robię..................do 100 km,
                                                    te większe dzieci jeszcze więcej brudzą wink
                                                    Te odległości u nas są upierdliwe,niby z miasta do miasta blisko,ale licznik bije lepiej niż .....Na Wypranych wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 20:37
                                                    Może to na styl...hamerykański wink z punktu A do punktu B daaaleeekooo wink
                                                    Skoro bije licznik, to i trzeba zalewać wink
                                                    na szczeście nie mam pożeracza paliwa, bo z torbami poszłabym wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:46
                                                    Toteż zalewam.....jeżdzę na benzynie.
                                                    Niby dwadzieścia pięć kilometrów...ale przecież powrót,już jest pięćdziesiąt,
                                                    wyskok do sklepu,arystokracja nie chodzi na piechotę,
                                                    po wnuczkę,
                                                    jeszcze raz do sklepu
                                                    w nocy do piekarni,bo świeże lepiej smakuje
                                                    no i masz wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:47
                                                    Nawet nie piszę o jakimś "lewym" wyskoku big_grin
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 20:48
                                                    W nocy do piekarni???
                                                    toś Ty złoty człowiek jest smile
                                                    na rekasz nosic powinni i modlić o dłuuuuuuuuuuuuuuugiee życie dla Papcia wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:50
                                                    Piekarnia czynna całą dobę a JA lubię takie delikatne,świeże ....wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:51
                                                    Do piekarni kilometr wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:52
                                                    Jedzie ten,co .....najtrzeźwiejszy wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 20:57
                                                    Kilometr, to na hulajnodze pokonasz wink)
                                                    czyli kto? - pies wink)))))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 20:59
                                                    Ja bym mu chleba nie powierzył...........wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 21:01
                                                    No wiesz......hulajnogą,to takie delikatne....
                                                    a na rowerze bez świateł bym nie pojechał,żeby nie łamać przepisów......tongue_out
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 21:01
                                                    Byłby...rozmiękczony wink)
                                                    no, taka uroda psiaka wink
                                                    następnym razem będzie badziej "suchy'.....pies oczywiŹcie wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 21:04
                                                    Zeżarł by,bo on na karmie "odczuleniowej" więc za zwykłym jedzeniem chce się spryndać wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 21:08
                                                    Zakazany owoc najlepiej smakuje, jak wiesz wink
                                                    wtedy..patyki, kije, wszystko w dupce zgnije wink)
                                                    sam wiesz, jak to jest, gdy czegoś nie można
                                                    to łazi za człowiekiem smile))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 21:21
                                                    Właśnie sprawdzałem w kotłowni czy nie ma jakiegoś zakazanego owocu wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 21:24
                                                    Ciekawi mnie, jak się...zwołujecie z synem
                                                    w to czarodziejskie miejsce wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 21:35
                                                    Jak schodzi do kotłowni to musi zapalić światło na półpiętrze .....wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 21:37
                                                    A jakby co,to pies ma ogon,
                                                    nie ucięty,
                                                    i idąc na dół wali w drzwi wink)
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 21:43
                                                    big_grin
                                                    czyli wszystko dograne wink)
                                                    to chyba troche podejrzane, że tak często schodzicie do kotłowni wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 21:48
                                                    Nie........
                                                    Pies musi regularnie wychodzić na dwór,
                                                    a my jesteśmy obowiązkowi i często sprawdzamy pracę pieca.........
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 21:50
                                                    Wszyscy domownicy wiedzą,że w kotłowni można pogadać o prawdziwych Polakach wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 21:53
                                                    zegor napisał:

> Nie........
                                                    > Pies musi regularnie wychodzić na dwór,
                                                    > a my jesteśmy obowiązkowi i często sprawdzamy pracę pieca.........

No, to teraz zawstydziłam się..
                                                    wychodzi na to, że kijowa gospocha ze mnie...
                                                    bo tak często nie schodzę i nie sprawdzam smile
                                                    musze zacząć się wyprowadzać..na spacerek wink)))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 21:57
                                                    Nasze panie też schodzą,palą papierosy
                                                    a w domu nie pozwalam,tak,że bywają częściej niż my wink)
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:01
                                                    > a w domu nie pozwalam

O, a tak cie wczoraj chwaliłam smile
                                                    toś Ty taki troszke tyran jest wink
                                                    miałabym z własnego domu wychodzić, bo..firanki będą zółte? smile)
                                                    no, ale....każdy robi, jak uważa.....
                                                    MÓJ dom i robię, co chcę...
                                                    stary może mi nagwizdać wink)
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:02
                                                    trochę brutalnie wyszła ta moja szczerość smilesmile)))))))))))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:07
                                                    Masz całkowitą rację,trzeba żyć tak,jak się chce.....
                                                    Faktycznie w mieszkaniu firanki....zmieniały kolor,zwłaszcza po odwiedzinach większej ilości gości.
                                                    Z czasem palących było coraz mniej i ci,co palili,starali się szanować pozostałych
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:11
                                                    zegor napisał:

> Masz całkowitą rację,trzeba żyć tak,jak się chce.....
                                                    > Faktycznie w mieszkaniu firanki....zmieniały kolor,zwłaszcza po odwiedzinach wi
                                                    > ększej ilości gości.
                                                    > Z czasem palących było coraz mniej i ci,co palili,starali się szanować pozostał
                                                    > ych

smile
                                                    kiedyś miałam takie 'loty', że...szkoda...bo sie niszczy, bo.....
                                                    dzisiaj inaczej patrze na pewne sprawy, sytuacje..
                                                    nie jestem wandalem domowym....co ma być zrobione, jest zrobione
                                                    ale przesadę schowałam już do kieszeni...
                                                    dom, meble, samochód maja służyc mnie....
                                                    i pozbyłam sie wyrzutów sumienia zapalając papierosa smile)
                                                    wszystko zostanie.....smile) samo też ulegnie zniszczeniu..
                                                    smile
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:14
                                                    Szkoda....niszczy się.......nie,Ewciu,po prostu śmierdzi wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:04
                                                    Palacze sami doszli do wniosku,że lepiej jest żyć w czystym powietrzu wink
                                                    Nie jestem tyranem,sam paliłem .......dawno wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:13
                                                    Każdy robi po swojemu...
                                                    chociaż powiem Ci, że kiedy jest mała u mnie, to nie palę...
                                                    bo dziecko i nie musi wdychać...
                                                    chyba, że śpi, to ide do kuchni puścić dyma wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:14
                                                    A jednak wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:17
                                                    Tylko mając na uwadze zdrowie i dobre samopoczucie własnej wnuczki smile
                                                    ..a nie kolor firanek i sufitu wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:20
                                                    Czyli na mnie starego już nikt nie musi zważać .....
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:24
                                                    Jedno jest pewne...
                                                    krzywdy nie damy sobie zrobić wink))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:26
                                                    Wy palacze pewnie sobie nie,ale ja ,były palacz, taki delikatny wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:28
                                                    Wiesz...wędzonego robaki się nie imają wink))))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:30
                                                    A ja mam w dupie,czy mnie zeżrą,czy nie wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:31
                                                    Myślę,że po konsumpcji latały by wężykiem wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:33
                                                    Hahah big_grin..że aż tak?!
                                                    eee, nooo nieeee...
                                                    bo mi Twój wyidealizowany obraz postaci pieprznie z hukiem big_grin
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:39
                                                    rudka-a napisała:

> Hahah big_grin..że aż tak?!
                                                    > eee, nooo nieeee...
                                                    > bo mi Twój wyidealizowany obraz postaci pieprznie z hukiem big_grin
                                                    >
                                                    Jestem.....jaki jestem,bez przesady wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:35
                                                    zegor napisał:

> A ja mam w dupie,czy mnie zeżrą,czy nie wink

zasadniczo...ja też wink
                                                    az się sama dziwię, ze az tak mam pojemny odwłok hehehe big_grin
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:40
                                                    Bo to pojemność ......wirtualna wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:42
                                                    Realnie porównać do orzeszka nie można wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:50
                                                    Dopiero teraz przyszła mi na myśl dupcia jak orzeszek wink))))
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:54
                                                    Już od samych ilości powiedzeń...mam to w dupie musiała troche urosnąć wink
                                                    w koncu gdzieś musi się to podziać wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 22:57
                                                    Zawsze to powierzchnia do przytulenia,byle by ogarnąć .....całokształt wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 22:59
                                                    Ciałokształt...nooo wink))
                                                    z braku laku, to człek się i do drzewka przytuli wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:03
                                                    No nie.......
                                                    na żadne drzewko nie reflektuję.......
                                                    Wiem,że drzewka mają fajne konarki
                                                    ale w dziupli można na wiewiórkę trafić .....wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:05
                                                    A jak trafisz, to musisz mieć dwa orzeszki wink
                                                    tak, wiesz....do pary żeby było wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:08
                                                    A bezpieczne one będą,bo jakiś taki jestem do nich przyzwyczajony wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:15
                                                    Gwarantuję!..
                                                    włos Ci z wąsika nie spadnie...smile)))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:17
                                                    To oddam w Twoje rece wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:19
                                                    Lepiej wybrać nie mogłeś wink)
                                                    na ile? suspicious
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:21
                                                    To z czasem muszę się określić ?????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:22
                                                    E, nieeee......smile)
                                                    to taki...spontan wink))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:24
                                                    Tak już lepiej wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:25
                                                    Nie chciałam Cię...spłoszyć wink)))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:27
                                                    Czasem lepiej spytać o furtkę wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:31
                                                    ..i wiedzieć na czym sie stoi wink)
                                                    to dobre jest, powiem Ci...
                                                    żadnych nakazów, przykazów, zobowiązań wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:35
                                                    O,to wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:36
                                                    Jaka ja nieskomplikowana jestem big_grin
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:37
                                                    To o sobie pomyślałem...
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:40
                                                    big_grin
                                                    oj, takie małe zawirowanie...w gąszczu słów wink)))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:42
                                                    Prawdziwa dzungla,ale przecież damy radę wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:44
                                                    Grunt, że my wiemy o co biega wink reszta musi sie domyślać..i już wink)
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 28.09.17, 23:48
                                                    Musze już uciekać...smile
                                                    dobrej nocy, Grzesiu smile)))
                                                  • zegor Re: I nic..... 28.09.17, 23:56
                                                    Jak zwykle miłych snów Ewciu wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 29.09.17, 20:15
                                                    A w kotłowni najprzyjemniej jest nad raaaanem wink
                                                    Na melodię "W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem"
                                                    Znasz taki utwór?
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 29.09.17, 20:27
                                                    Na samo słówko 'prosektorium' ciary przeszły mi po plecach wink
                                                    nie znam.....
                                                    smile
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 29.09.17, 21:58
                                                    To czarny humor suspicious
                                                    tam jest...strasznie....smile
                                                  • zegor Re: I nic..... 29.09.17, 22:00
                                                    Wszystko dla ludzi ...wink
                                                    A "cókę grabaża" znasz ?
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 29.09.17, 22:08
                                                    To już..lepsze wink))
                                                    znam smile)))
                                                  • zegor Re: I nic..... 29.09.17, 22:10
                                                    A przeróbki "Domu Wschodzącego Słońca" ?
                                                    Może głupio pytam ....wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 29.09.17, 22:13
                                                    Nie ma głupich pytań...sa podobno tylko głupie odpowiedzi wink)
                                                    pokaz taka przeróbkę smile
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 29.09.17, 22:24
                                                    To było dawno temu...
                                                    ilez to juz lat.....nawet nie chcę sie dołować wink
                                                    hiciory przednie wink
                                                  • rudka-a Re: I nic..... 29.09.17, 22:25
                                                    I zrobił nam sie watek "Dawnych wspomnień czar" wink)
                                                  • zegor Re: I nic..... 29.09.17, 22:50
                                                    Cóż,dawnych wspomnień........
                                                    Na rajdy się chodziło,nie wstydziło śpiewać,
                                                    na obozy jeździło.....
                                                    Jest taka piosenka,ja jeszcze nimi żyje....
                                                    Znalazłem siermiężną wersję starszego pana,może śpiewał ją,jak był młodszy
                                                    właśnie tyk siermiężnie my śpiewaliśmy przy ogniskach
                                                    moze znasz

• rudka-a Re: I nic..... 29.09.17, 23:03
                                                    Inaczej spedzało się wolny czas, jak dzisiaj...
                                                    nie było internetu, gg, komunikatorów wszelakich...
                                                    nikt nie słał smsów, rozmawiało się....
                                                    dzisiaj młodzi siedza obok siebie i kazdy ma nos wlepiony w komórkę..
                                                    pod blokami az wrzało, dzieciarnia bawiła się, skakała, grała w piłę...
                                                    trudno było wieczorem umorusane bractwo zagonić do domu...
                                                    zresztą...sam wiesz, jak było. wink
                                                  • zegor Re: I nic..... 29.09.17, 23:12
                                                    Gdy neon kina Wolność blaskiem się rozpala
                                                    a na portierni spać się kładzie nocny stróż
                                                    pociągam wina łyk,nie czeka na mnie nikt
                                                    bo ja nikogo nie potrafię kochać już..
                                                    Pociągam wina.............
                                                    Dziwki po nogach całowały mnie namiętnie
                                                    jakaś rencistka rwała dla mnie złoty ząb
                                                    Ja dziwkę rzucam w kąt
                                                    niech dziwka spieprza stąd
                                                    bo ja nikogo nie potrafię kochać już
                                                    Ze studentkami ja na rajdy też chodziłem
                                                    a na tych rajdach zawsze dziwek było w brud..
                                                    Ja dziwkę rzucam w kąt,niech dziwka spieprza stąd
                                                    Aż raz mnie także poderwała literatka
                                                    i sprowadziwszy mnie na haczyk wędki swej
                                                    kawiorem pasła mnie
                                                    mówiła mój ty śnie
                                                    oddam ci wszystko,tylko zostać ze mną chciej
                                                    Kupiła cztery piżamy,jak artyście
                                                    i co noc w łóżko w innej prowadzała mnie
                                                    kawiorem pasła mnie,mówiła mój ty śnie
                                                    oddam ci wszystko,tylko zostać ze mną chciej
                                                    Siedzę na pryczy niczym król na imieninach
                                                    gdy skończę peta,słome z wyra będę ćmił
                                                    Księżyca misa lśni
                                                    świat cały zwisa mi
                                                    Księżyca misa.....

• rudka-a