Dodaj do ulubionych

bez komentarza

13.08.13, 21:48
forum.gazeta.pl/forum/f,92813,PODWORKO.html - cisza

forum.gazeta.pl/forum/f,129162,DWORZEC_CENTRALNY.html - cisza

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,146332511,146332511,BEZ_KOMENTARZA.html - jazgot

i tym optymistycznym akcentem

papa

Obserwuj wątek
    • k.karen Re: bez komentarza 13.08.13, 22:16
      smile smile smile
    • fenikss.2972 Re: bez komentarza 14.08.13, 17:53
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=kogucik-2972&navforum=Kalejdoskop%26%2332%3B%26%2310049%26%239835%3B%26%239835%3B&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
      forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=kogucik-2972&navforum=Kalejdoskop%26%2332%3B%26%2310049%26%239835%3B%26%239835%3B&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
      i nie dopuszczę cię aż do śmierci big_grin big_grin big_grin

to chyba 2011 rok albo mam zwidy big_grin

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,127206783,127234763,Dobranoc_Koguciku_.html?wv.x=2

Kalejdoskop ❁♫♫

założyciel: n.nutella
      Dobranoc Koguciku smile
      Autor: m.maska ☺ 21.07.11, 22:46
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Milo ze Nam tu kukurykasz... zagladaj znowu...a i jakims wierszykiem tez moglbys Nas uraczyc smile

Re: się witam
      m.maska 21.07.11, 21:02 Odpowiedz
      no wlasnie, nie w przypadku Kogucika... prawda? przerabialismy to razem..

m.maska 21.07.11, 14:41 Odpowiedz
      Zorrrrrrrrrrro... Ty sie lepiej Kogucikowi nie narazaj... wez sobie jakies zeberka czy inna padline... Kogucik jest tak zywotny, ze wywinie sie najsprytniejszym..

m.maska 21.07.11, 14:17 Odpowiedz
      A gdziez tam... oskubany... nie daj sie zwiezc pozorom....

m.maska 21.07.11, 10:57 Odpowiedz
      Witaj Natko... najbezpieczniej Kogucikowi byloby z AL - ona jest wegetarianka

1zorro-bis 21.07.11, 09:13 Odpowiedz
      Czesc Kogucik! Nie boj Ty sie! Tutaj rosolu nikt z Ciebie nie zrobi!

i pierwsze przeklejanki z mojego forum

Kalejdoskop ❁♫♫

mam pytanie zasadnicze
      Autor: kogucik-2972 02.08.11, 13:15
      Dodaj do ulubionych
      kogoś się gościu pytał czy możesz sobie wziąć jak swoje i kopiować gdzie Ci się podoba ?
      bo ja sobie nie przypominam żebym wyrażał na to zgodę.

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: mam pytanie zasadnicze
      Autor: m.maska ☺ 02.08.11, 13:22
      Dodaj do ulubionych
      Koguciku...smile wierszyk jest swietny, trafny - niestety, jak dobrze wiesz to co umiescimy w necie, to "dobro wspolne"... ale przyznaj,,, ze autora umiescil

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131098263,131147470,Re_Do_Wscieklego_Ukladu.html?wv.x=2
      jednak mimo wszystko okazało się że jestem doroślejszy i w takie bzdury bawić się nie zamierzam. Dlaczego ? Bo z dziećmi nie polemizuję, a dokładnie tak się zachowujesz - masz rację - ze mną się rozmawia konkretnie i sensownie - więc o tym pamiętaj rzucając następnym razem kolejną zaczepkę pod moim adresem. To co piszę na innym forum, do kogo innego - to moja sprawa - nie zwracam się do Ciebie ani nie zaczepiam - a moja rozmowa dotyczy moich własnych doświadczeń, wniosków i obserwacji. Nie potrzebuję komentatorów - potrafię sam osobiście wyrazić własne zdanie.

Twórz sobie nowe forum, wklejaj....wklejaj........wklejaj...... zastanów się tylko kogo to obchodzi. Bo mnie na pewno nie.

I nie wywołuj mnie więcej do tablicy, bo mnie raczej drażni takie zachowanie i idiotyczne omdlewające posty Al na normalne - jak to sama ujęłaś logiczne - i osobiście potwierdziłaś - grzeczne - słowa.
      miłego dnia.

oczywiście wątek wyczyszczony, co wygląda prześmiesznie bo mlaska odpowiada personalnie mi - na posty krórych już nie ma - przypomnę zatem - wpadłem tam, ponieważ po raz kolejny zostały pokopiowane posty z MOJEGO forum, a uczestnicy obśmiani i obrażeni - przez osoby, o których nie miały zielonego pojęcia - ot tak po prostu - niektórzy nie robią nic innego, tylko łażą po forach, czytają, kradną po to - żeby mieć rozrywkę

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131098263,131146836,Re_Do_Wscieklego_Ukladu.html?wv.x=2

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131098263,131147620,Re_Do_Wscieklego_Ukladu.html?wv.x=2

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Wściekłego Układu
      Autor: kogucik-2972 30.11.11, 13:56
      Dodaj do ulubionych
      i szukaja zaczepki...vide Kichonor... bleee.. a Ty wcale od nich nie odbiegasz....

zaczepiam Cię ? bo o ile mnie wzrok nie myli TO TY ZACZEPIASZ MNIE - WIEC SIĘ ZASTANÓW CO PIEPRZYSZ

Autor: kogucik-2972 30.11.11, 18:00
      Dodaj do ulubionych
      Autor: m.maska ☺ 30.11.11, 13:33
      Dodaj do ulubionych
      Ale najwazniejsze, zeby panowie zranieni w swojej pseudomeskiej dumie znalezli poplecznikow... podobnie myslacych....
      Koguciku... cokolwiek nas dzieli czy laczy... to jednak z Toba mimo ze w kolko i bez przerwy i nawracane, to jednak logicznie sie gada....
      gratuluje Ci rozmowcy.... smile AL powinna dokladnie podac godzine w ktorej temperatura przeskoczyla z ujemnej na +10.

no patrz kuźwa, a wydawało mi się że musiałem tu wdepnąć na twoje wyraźne życzenie - wzrok mnie myli ? Swoich słów nie rozpoznajesz ? To zanim zaczniesz kogoś wypraszać, to go pierwej tu nie ściągaj - bo to dopiero jest szczyt chamstwa. A moje pikantniejsze słowo - myślałby kto żeś taka wrażliwa nagle - nijak się ma do tego - na co było odpowiedzią - więc nie pisz do mnie - to ja odpowiadać nie będę zmuszony.
      • fenikss.2972 Re: bez komentarza 14.08.13, 18:33
        forum.gazeta.pl/forum/w,101385,130051777,,wiecie_co.html?s=1&wv.x=2

wiecie co
        Autor: kogucik-2972 24.10.11, 14:41
        Dodaj do ulubionych
        tak sobie zajrzałem na to Wasze drugie forum, nie chce mi się zgłaszać udziału, to napiszę tu.

"Net bez chamstwa"

posiłkując się słownikiem - żeby było precyzyjnie - "cham -(1.1) pogard. osoba, która zachowuje się bezczelnie, ordynarnie, nie przestrzega podstawowych norm"

"chamstwo - brak kultury"

Słuchajcie, jestem na tych forach od ładnych paru lat, jedni mnie lubią, inni szanują, jeszcze inni ciągle próbują podskoczyć - ale w większości przypadków jest to w tzw normach dobrego smaku. Nie bardzo rozumiem - i nie wnikam teraz co kto komu gdzie - bo z piaskownicy dawno wyrosłem. Ale wytłumaczcie mi moi drodzy - odkąd się znamy - słyszę jak promujecie tzw "czysty net" bez chamstwa itp. - zatem jakim cudem czytam Wasze teksty pełne np takich sformułowań - spadaj do swoich i juz nie wracaj...bo mnie mdli, jak widze takiego tchorza.., Nie tylko cierpisz na demencje, ale takze na slepote, A ty zajmij sie lepiej kucharzeniem, w koncu po to robilas ten kurs...ja nosze kokardki smile a ty nadwage., bo w kucharzeniu chyba mistrzostwa nie zdobylas, wiec widac logicznie nawet przyprawiac nie potrafisz.... - i mnostwo podobnych - ludzie, jak można promować kulturę w taki sposób ?

nigdy nie byłem przesadnie subtelny, jak trzeba to i bluznąć potrafię - ale budować publiczne pręgierze i nick po nicku stawiać przed sądem i to bez adwokata ?

przecież w ten właśnie sposób nakręca się ta spirala złości, chamstwa i tanich zagrywek - wkurzył Cię ktoś ? to mu to powiedz - albo olej. Ale jak brzmi rozmowa - ty chamie jeden popatrz na mnie - tak kurwa wygląda kultura - przecież to ABSURD

z natury jestem tolerancyjny i baaardzo cierpliwy - ale czasem i mnie coś z równowagi wyprowadza. I wcale nie trolle z wulgarnym językiem i zabawnymi pomysłami - dlatego to trolle i tego się po takich spodziewam. Dostarczają mi co najwyżej rozrywki. Ale do białości wkurza mnie hipokryzja.

Re: wiecie co
        kogucik-2972 24.10.11, 15:38 Odpowiedz
        ależ mnie wcale teksty same w sobie nie bulwersują - nie odbiegają formą od tych, których piętnujesz - mnie zbulwersowała forma w zderzeniu z głoszonym hasłem - net bez chamstwa

kogucik-2972 24.10.11, 15:42 Odpowiedz
        jak powiedziałem - nie wnikam co kto komu - nie to było sensem mojego postu. Absolutnie się zgadzam że cytowane i piętnowane teksty są chamskie - jak miliony innych w sieci - nie zgadzam się z formą ich potępienia - bo jeśli propaguję kulturę - to umiem zrobić dokładnie to samo - w sposób nad wyraz subtelny i kulturalny.

kogucik-2972 24.10.11, 15:45 Odpowiedz
        ja nawet nie wiem co ona pisała - nie interesuje mnie to - w myśl zasady że każdy swoim wystąpieniem wystawia sam sobie świadectwo - ja zupełnie o innej kwestii.

kogucik-2972 24.10.11, 16:01 Odpowiedz
        jeśli biorę udział w akcji - " o czystość lasów" - sprzątając, nie rzucam petów pod nogi....

kogucik-2972 24.10.11, 16:11 Odpowiedz
        tu, jak i w wielu innych miejscach - odpowiedziałbym w podobnym tonie - gdybyś tak mi pojechał pod egidą tytułu - net bez chamstwa - spytałbym grzecznie - to co tu jeszcze robisz - bo widzisz, tak naprawdę - nie jesteś w stanie mnie obrazić - ani agresją, ani inwektywą ani czymkolwiek innym - jesteśmy na forum i jako takie je traktuję. Jeśli zabawiam się z trollami to dla czystej rozrywki - bo kto nie lubi czasem podymić i podbudować ego - ale nigdy nie traktowałem głupot wypisywanych przez frustratów pod moim adresem poważnie i osobiście. My już się ścięliśmy - i mimo wszystko uważam że wojenka była zabawna - i na poziomie -a i porozumienie w konkluzji nastąpiło lub powiedzmy - kompromis. Tyle że ja zazwyczaj nazywam rzeczy po imieniu - net bez chamstwa - nie istnieje - po co więc wzniosłe hasła - ale jeśli już je głoszę - to chyba nie tylko słowem ale i własnym przykładem nie ?

Re: o mamy specjaliste od savoir vivre'u
        m.maska 25.10.11, 00:33 Odpowiedz
        kogucik-2972 napisał:

> ależ to jakieś nieporozumienie big_grin w życiu nie twierdziłem że ja śnieżynka a do
        > tego biała big_grin wręcz przeciwnie - co tu dziś napisałem wielokrotnie big_grin a komu n
        > adepnąłem tu i ówdzie ? tym co na to zasłużyli big_grin

Na pewno znasz pojecie mentalnosci Kalego... to Ty uwazasz, ze zasluzyli, oni sa na pewno zdania, ze jestes bardzo be.....

Re: o mamy specjaliste od savoir vivre'u
        kogucik-2972 24.10.11, 23:27 Odpowiedz
        pamiętasz wierszyk, o który był tu ten zabawny spór ? powstał właśnie po odwiedzeniu Was, i paru innych forów. Myślę że Zorro załapał - dlatego go tu przywlókł. A powstał dlatego że do tej pory nie umiem zrozumieć o co w tych sporach chodzi - dla mnie rzecz jest prosta - nie pasi mi z kimś gadać - omijam, albo wyrzucam, jak mi na moje forum wlezie. Co tam sobie popiskuje po kątach na mój temat - ani mnie ziębi ani grzeje - jak mam ochotę, to czasem wpadnę, zrobię zadymę i jest cacy. Ale prowadzić takie wojny ? Szkoda mi czasu na to i nerwów. jak w psedskolu dzieci big_grin jak w psedskolu big_grin
        pomijam fakt, że moją reakcją a głównie jej brakiem - udowadniam swoją wyższość co wydatnie dowartościowuje moje osławione ego W zasadzie reaguję tylko jak mi ktoś przyjaciół trąci albo dla czystej rozrywki

kogucik-2972 24.10.11, 16:29 Odpowiedz
        trudno nazwać "byłeś" - pojawiłem się chyba dwa razy - raz jak mi donieśli że Al pisze jak to ja się posługuję tyloma nickami - już nie pamiętam dokładnie co tam było - i drugi raz pojawiłem się kiedy brykał "mój kogucik" znaczy cwaniaczek który za mnie jakiś czas robił ku uciesze moich znajomych - wiem że poparłem w czymś Hardego, też już nie pamiętam - ale nigdy tam "nie byłem" - mnie takie fora nudzą po prostu. Potem im się coś popieprzyło, zamknęli forum, troll kogucik został - ale myślę że tylko dlatego że kompletnie nie znam tych ludzi i nie mieli pojęcia kto jest kto.

kogucik-2972 24.10.11, 16:21 Odpowiedz
        zmień na - pręgierz - big_grin wtedy będzie adekwatne - zastanawiam się tylko po co - przecież tylko podsycacie spory - takich mundrych się po prostu ignoruje - w końcu im się znudzi - nie szkoda Wam nerwów ?

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,130051777,,wiecie_co.html?s=1&wv.x=2

• fenikss.2972 Re: bez komentarza 14.08.13, 18:51
          kolejne przeklejanki, z mojego forum - niektóre widzę dziś pierwszy raz, bo rzadko tam zaglądałem - nicki moich przyjaciół, moje słowa - ot tak dla zabawy. I średnio mnie obchodzi, kto je wklejał. Obchodzi mnie natomiast reakcji właściciele forum - mlaski - czyli konkretnie - brak reakcji

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,126202807,126216512,Re_Milosz_Czeslaw.html

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Miłosz Czesław
          Autor: 1zorro-bis 17.06.11, 10:57
          Dodaj do ulubionych
          ladne........big_grinbig_grinbig_grin:
          jeśli jeszcze raz
          Autor: kogucik-2972 ☺ 16.06.11, 21:34
          Dodaj do ulubionych
          zobaczę jakikolwiek tekst pod moim adresem autorstwa nicka droga mleczna - to obiecuję, że dopiero ów nick przekona się co to znaczy być dla kogoś przykrym

NIE ŻYCZĘ SOBIE i mam do tego pełne prawo. Ja nie zaczepiam i tego samego żądam w rewanżu.

cyt. z innego wątku tutaj

Na tvn- enie forum z Podwórka niszczą mnie... i co Ty na to Yuczko.
          To dno totalne dno. Wierzysz w Boga, bo ja tak, będą się smażyć w piekle
          i Kogucik razem z nimi.

kolejny incydent - znowu z nudów idioci bawią się moim forum

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,133900464,133905616,Moze_zmiana_nazwy_forum_.html?wv.x=2

Kalejdoskop ❁♫♫

Kogut otworzyl filie....
          Autor: 1zorro-bis 03.03.12, 12:56
          Dodaj do ulubionych
          "Radyja Maryja"....big_grinbig_grinbig_grin
          A ja mu tak....big_grin
          www.youtube.com/watch?v=Iq6BaDtkH6o&feature=related

i kolejne

Kalejdoskop ❁♫♫

Uli - a najlepiej zmienic temat
          Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 01:10
          Dodaj do ulubionych
          Autor: ulisses-achaj 23.07.12, 00:47
          Dodaj do ulubionych
          Cześć Koguciku. Zapoznałem się na ile to było możliwe ze sprawą Yuki. I powiem, że czegoś tak obrzydliwego, jak publikacje rozmów prywatnych ze skype'a lub gg mimo tylu lat pobytu na forach nie widziałem. Osoba która się czegoś takiego dopuszcza sama wyrzuca się poza nawias, a ludzie, którzy to akceptują również. Jak to mówią, "w słowniku człowieka kulturalnego nie ma słów" dla określenia zarówno takich praktyk, jak i człowieka, który sobie na coś takiego pozwala..

i tak kurwa bez końca

• fenikss.2972 Re: bez komentarza - post scriptum 14.08.13, 19:25
            Z chamem to mozna tylko jego jezykiem.....
            1zorro-bis 29.02.12, 22:03 Odpowiedz
            albo po ryju....sorry...dziobie dac.
            Dyskutowac nie sposob i szkoda czasu.cool
            DWORZEC CENTRALNY
            Re: Cieplanata.....
            Autor: kogucik-2972 ☺ 29.02.12, 18:35
            Dodaj do ulubionych
            a ja ci z dupy nie zejdę - tym bździągwom też nie - dopóki zobaczę choć wzmiankę o kimkolwiek z mojego otoczenia - a to duuuuuuuuuuuuuuuże otoczenie
            • fenikss.2972 Re: bez komentarza - post scriptum 14.08.13, 20:09
              ...............baju baj...............baju baj proszę pana............

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,146332511,146332511,BEZ_KOMENTARZA.html

A tak a propos, moglabys mi pokazac pierwszy post, ktory te awanture rozpoczal i pierwszy post u nas, ktory byl na to reakcja?

tak, ja mogę

Kalejdoskop ❁♫♫

mam pytanie zasadnicze
              Autor: kogucik-2972 02.08.11, 13:15
              Dodaj do ulubionych
              kogoś się gościu pytał czy możesz sobie wziąć jak swoje i kopiować gdzie Ci się podoba ?
              bo ja sobie nie przypominam żebym wyrażał na to zgodę.

--------------------------------------------------------------------------

fałsz i obłuda do potęgi entej oraz niespotykana bufonada - jeszcze nigdzie nie widziałem, żeby o sobie pisać Nam, Nasz itp

Re: BEZ KOMENTARZA
              m.maska 13.08.13, 23:24 Odpowiedz
              No karlutka nieladnie, dlaczego teraz sie nie slizgasz w stosunku do mnie na wazelinie? poznalam kim jest kogut mniej wiecej w lutym/marcu 2010 i od tej pory brzydze sie tym osobnikiem

Kalejdoskop ❁♫♫

Dobranoc Koguciku smile
              Dodaj do ulubionych
              Milo ze Nam tu kukurykasz... zagladaj znowu...a i jakims wierszykiem tez moglbys Nas uraczyc

-----------------------------------------------------------------------------

Dlaczego "honorowy, szczery i łagodny kogut" - bo takim się mieni - ma tyle nicków?

bo mogę
              -----------------------------------------------------------------------------

Problem polega na tym, ze nie znajac czlowieka mozna sie pomylic, ale kiedy sie go juz pozna i nie podaje sie takiemu komus reki tzn. ze nie jest tego wart.... a tam, raz w te raz we wte.... chcieli bazowac na zaslugach piromana - nt. ktorych bardzo jasno wypowiedzialam sie juz trzy lata temu i zdania nie mysle zmieniac, bo z kazda jego kolejna akcja "podpalania-gaszenia" utwierdzam sie w mojej opinii.

Kalejdoskop ❁♫♫

Dobranoc Koguciku smile
              Dodaj do ulubionych
              Milo ze Nam tu kukurykasz... zagladaj znowu...a i jakims wierszykiem tez moglbys Nas uraczyc smile

m.maska 21.07.11, 21:02 Odpowiedz
              no wlasnie, nie w przypadku Kogucika... prawda? przerabialismy to razem..

m.maska 21.07.11, 14:41 Odpowiedz
              Zorrrrrrrrrrro... Ty sie lepiej Kogucikowi nie narazaj... wez sobie jakies zeberka czy inna padline... Kogucik jest tak zywotny, ze wywinie sie najsprytniejszym..

m.maska 21.07.11, 14:17 Odpowiedz
              A gdziez tam... oskubany... nie daj sie zwiezc pozorom....

• fenikss.2972 Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 20:51
                wyszukiwarka forum - kalejdoskop
                hasło kogucik - w treści

215 postów - drugie tyle wyczyszczone, po wielu interwencjach, ponieważ skrajnie już naruszały moje "dobra osobiste" - czyli teksty bezpośrednie pod tytułem - kogucik złodziej, kogucik troll i setki innych

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=kogucik&forumId=101385&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
                hasło kogut - w tytule

188 postów - drugie tyle wykasowane z w/w przyczyn

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&forumId=101385&author=&title=kogut&forum=
                kolejne wyszukiwanie

415 wyników - i to też trzeba razy dwa

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=kogut&forumId=101385&sortMode=SCORE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/cj/ra/galk/qFs6DbzuRuBBQtzzCB.jpg

hasło kogut - w treści

188 wyników - dwa razy tyle poszło w kosmos, aczkolwiek wiele z nich sobie kiedyś zachowałem na pamiątkę

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=kogut&forumId=101385&title=kogut

do porzygania

• fenikss.2972 Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 20:58
                  wyszukiwarka forum kalejdoskop
                  hasło - ulisses - w treści

795 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=ulisses&forumId=101385&title=
                  hasło - ulisses - w temacie

361 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&forumId=101385&author=&title=ulisses&forum=
                  • fenikss.2972 Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 21:04
                    hasło - WU - w treści

453 wyniki

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=WU&forumId=101385&author=&title=&forum=
                    hasło - WU - w tytule

226 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&forumId=101385&author=&title=WU&forum=
                    hasło -wsciekniety - w treści

67 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=wsciekniety&forumId=101385&author=&title=&forum=
                    hasło - wściekły - w treści

392 wyniki

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=w%C5%9Bciek%C5%82y&forumId=101385&author=&title=&forum=
                    • fenikss.2972 Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 21:09
                      hasło - hardy - w treści

320 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=hardy&forumId=101385&title=

hasło - hardy - w tytule

58 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&forumId=101385&author=&title=hardy&forum=

• fenikss.2972 Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 21:13
                        hasło - karen - w treści

283 wyniki

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=karen&forumId=101385&author=&title=&forum=
                        hasło - karen - w tytule

42 wyniki

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&forumId=101385&author=&title=karen&forum=
                        hasło - karlutka - w treści

211 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=karlutka&forumId=101385&author=&title=&forum=
                        • fenikss.2972 Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 21:15
                          hasło - kosmita - w treści

130 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=kosmita&forumId=101385&author=&title=&forum=
                          hasło - kosmita - w tytule

31 wyników

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=&forumId=101385&author=&title=kosmita&forum=
                        • k.karen Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 21:28
                          Delikatne uzupełnienie:
                          hasło - k.karen - w treści

111 wyniki

połowa zamieciona pod dywan i co najważniejsze: NIGDY TAM NIE NAPISAŁAM ANI JEDNEGO SŁOWA big_grin

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=k.karen&forumId=101385&author=&title=&forum=
                          • fenikss.2972 Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 22:19
                            szukałem wyrywkowo
                            nie chce mi się tego komentować, zresztą - parafrazując - tu wystarczy średnio rozgarnięty - i zauważy o co biega.
                            A mnie szczerze mówiąc - średnio obchodzi opinia innych w tym temacie. Wystarczy, że ja wiem swoje.
                            nadmienię, że po raz pierwszy zobaczyłem na oczy to szemrane forum, kiedy ktoś z moich doniósł, że został tam wklejony mój wierszyk - to ten post zapalny, którego hipokrytka maska szukała - znalazłem - tak więc chyba wreszcie się sprawa zamknie. Dodam, że wierszyk został ukradziony, z poprzedniego forum, czyli zanim powstał dworzec, niunie się dawno wcześniej zabawiały.

Wyprzedzając - obojętnie kto wklejał - właściciel forum - maska vel nutella vel kristal vel...(to tak dla przypomnienia że posługuje się niezliczoną liczbą nicków, co przestępstwem samym w sobie nie jest, za to wygląda przekomicznie, kiedy hipokrytka maska o wielu nickach - wytyka mi, że posiadam wiele nicków) - miała obowiązek zareagować - a zrobiła to dopiero po dwóch dniach moich kategorycznych żądań - bezczelnie upierając się, że Zorro mógł sobie przywłaszczyć MÓJ tekst, wkleić na jakieś badziewiaste forum i poddać go idiotycznym dyskusjom, bez mojej wiedzy, zgody i udziału. I to był początek.

nic mnie tak nie wkurza jak obłuda i hipokryzja - dlatego poświęciłem trochę czasu i popyrałem po tym debilnym forum - uśmiałem się do łez, kiedy maska zadała pytanie - po awanturze wywołanej kopiowaniem mojego forum - kto mnie tam zapraszał - to odpowiedziałem, pokazując właściwy post - otóż to masce miło kukurykałem i to maska zapraszała.
                            obojętnie - kto wklejał, sączył jad, obrażał - te posty w których maska grała główne skrzypce, a które głosiły że np kogut to złodziej - cwaniara sprzątnęła. Szczyty obłudy - szczając na Zorra, bo przestał im odpowiadać - zostawiła tylko to, co on wklejał i pisał.

No właśnie - szczytem hipokryzji jest właśnie ten fakt - bo skoro tak go goniły i próbowały się desperacko uwolnić - to czemu te posty nadal tam są ? bardzo wybiórczo zresztą, co widać, czytając wątki - maska odpowiada np mi personalnie - tylko że nie widać, żebym cokolwiek w wątku pisał - idiotka i tyle - ale co mnie to - tacy też mają prawo żyć podobno.

i takich idiotyzmów jest tam tysiące

amnezja wsteczna, hipokryzja, obłuda, zakłamanie, mącenie, autorytaryzm (psycholog wytłumaczy co to), totalna głupota, zawiść, oraz bardzo wiele innych treści o zabawieniu patologicznym.

rzadko reaguję, bo zawsze podkreślałem, że to poniżej mojej godności - a w odróżnieniu od masek, aleszamanek itp - nadal ją posiadam.

ale czasem nie zdzierżę - i nie pozwolę byle łachmycie jeździć po mnie jak jej się podoba.

i mam do tego prawo smile

• fenikss.2972 Re: bez komentarza - do porzygania 14.08.13, 22:33
                              i przypomnę - wszystko tu jest POPARTE tekstami z debilnego bagna pod tytułem kalejdoskop - zawiera REAKCJE na zaczepki, na szkalowanie, wyśmiewanie, obrzucanie błotem, ośmieszanie, ubliżanie nam - ponieważ NIE MA NA ŻADNYM NASZYM FORUM - czegoś takiego jak tam - więc żeby się zesrały - całe ich forum poświęcone jest lżeniu wszystkich wkoło - choćby ostatni incydent z jedną z forumowiczek, która tam zajrzała - dodam, że WIELOLETNICH forumowiczek - nikt, absulotnie nikt - w mniemaniu tej bandy hipokrytów nie jest godzien z nimi pogadać i nikt im nie dorasta do.............. no smile
                              brak słów na to - ale czasem i nerw puszcza widząc bandę trolli plujących na wszystkich - szkoda argumentów, bo są jak beton - ale nie pozwolę, żeby takie głupki wycierały sobie ludźmi pyski.
                              i naprawdę nie obchodzi mnie co kto o tym myśli
                              • k.karen Re: bez komentarza - do porzygania 08.09.13, 11:15
                                I jeszcze raz przypomnę, za Feniksem. Działalność "dam" ze spalonego teatru - maski i szamanki - nie tylko na kalejdoskopie, ale także na "gościnnych występach".

forum.gazeta.pl/forum/w,20070,146627172,146654951,m_masko_al_szamnko_dalej_tu_ujadacie_To_nasci.html?wv.x=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka