Dodaj do ulubionych

Pan szuka Pani

12.06.25, 21:59
Towarzystwo na motór potrzebne.
Waga lekkopółśrednia, trochę doświadczenia motocyklowego pożądane.
Parę dni do Italii.
Wymagana umiejętność prowadzenia rozmowy i twardy tyłek.
Ktoś chętny?
suspicious
Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 08:05
      Jeśli bez doświadczenia motórowego, to szybki kurs na miejscu wink
      • leziox Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 10:45
        Ale ktoś, kto się z mety boi, raczej podczas jazdy przeszkadza.
    • borsuczyca.klusek Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 12:20
      Ale szuka pani na żonę czy tylko na motor?
      • a74-7 Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 12:29
        Do lekkiego obciazenia tylnego kola motoru i do konwersacji , znajomosc wloskiego niekonieczna , ale pomogla by ;-D
        • leziox Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 12:36
          Na cholerę mnie Pani na kolejną żonę?
          Mało to człek kłopotów ma z jedną?big_grin
          Ale żona nie ma czasu.
          Pani może przy tym w żadnym języku poza polskim nie gadać.
          Ja się zawsze dogadam w razie co.
          big_grin
          • leziox Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 12:47
            PS. Miejsca z tyłu jest dosyć, Pani nawet podczas przyśpieszania nie spadnie na śliczne ryłko, albo plecki.
            big_grin
            • borsuczyca.klusek Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 13:59
              Nie znam się, ale wygląda jak niezły wypas 😳
              • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 09:05
                borsuczyca.klusek napisała:

> Nie znam się, ale wygląda jak niezły wypas 😳
                >

Kiedyś już podziwiałem. I też mówiłem, że gdybym się nie bał jeździć między tirami i innym - to albo taki bym miał, albo bardziej klasycznego turystyka. Poniżej fota z zeszłorocznego Gniezna, gdzie zajechała też odpowiednia ekipa w skórach smile
                Ale to pewnie jeszcze bym musiał nie mieć żony, co na tygodniowy wyjazd potrzebuje połowy bagażnika kombi .)

• ruda.replay Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 14:00
              Kurna...żebym była trochę szczuplejsza suspicious wagowo nie spełniam wymagań, ale dobre kanapki na postoju robię suspicious
              big_grin
              • leziox Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 14:07
                Mam ekwipunek na Panią tak do 42 wielkości, plus buciki 39-40.
                smile
                Tak co nie wiem. Ale kanapki kanapkami, jak znam życie, to trzeba byłoby, biorąc Ciebie na motór, brać jeszcze przyczepkę z beczułką whisky, coby Ci się na postojach nie nudziło.
                big_grin
                • borsuczyca.klusek Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 14:43
                  Ja jestem jak kopciuszek rozmiar bucika 37 🙄
                  • leziox Re: Pan szuka Pani 13.06.25, 14:48
                    Taki rozmiar buta trudno znaleźć w sklepie dla dorosłych.
                    smile
          • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 08:57
            leziox napisał:

> Na cholerę mnie Pani na kolejną żonę?
            > Mało to człek kłopotów ma z jedną?big_grin
            > Ale żona nie ma czasu.

To ja tylko zapytam dla kolegi albo z ogólnego wścibstwa. To dlaczego nie Pan? Hetero oczywiście?
            • leziox Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 10:18
              Bo z Panem siedzącym mi za plecami, mimo że hetero, czułbym się dziwnie.
              smile
              • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 11:26
                Że zbyt bliski kontakt? Ale przecież przez warstwy zbroi, od biedy można to porównać do tłumu w zbiorkomie. Za to to nie jest tłum, tylko ten wybrany na wycieczkę, na postoju/noclegu długie męskie rozmowy o niczym. Tak tylko rozważam ze swojej perspektywy. Wiadomo, że ja się na motocykl nie piszę.
                • leziox Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 11:37
                  Faceci mają z reguły parę podstawowych tematów do obgadania:
                  Dupy, wóda, auto. No, czasem piłka nożna, trochę polityki i religii.
                  Motocykliści tak czy siak tylko o motorach, cenach benzyny, oraz okolicach w których się bywało, albo bywać chce. Więc niech już będzie motocyklista z własnym motórem, jako partner do rozmowy.
                  Jako gość z tyłu tylko Pani, z tą przynajmniej nie będę przysypiać podczas jazdy, kiedy będzie mi opowiadać własny, długi życiorys.
                  big_grin
                  • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 11:48
                    leziox napisał:

> Motocykliści tak czy siak tylko o motorach,

No to ze mną nawet byś mógł pogadać o wspomnieniach z dzieciństwa, czy tam Gniezna big_grin

> oraz okolicach w których się bywało, albo bywać chce.

O to to byśmy wiele wieczorów mogli spędzić. Bo w końcu co za różnica, czy Ty zwiedzasz motocyklem a ja puszką?

> Jako gość z tyłu tylko Pani, z tą przynajmniej nie będę przysypiać podczas jazd
                    > y, kiedy będzie mi opowiadać własny, długi życiorys.
                    > big_grin

No znam paru facetów, co też mają długie życiorysy i nie zawahają się o tym opowiedzieć wszystkim chętnym albo i nie - ale tych to bym na wyjazd nie brał big_grin
                    • leziox Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 12:41
                      Co tu dużo sprawę przewlekać:
                      Faceci na wycieczkach, a zwłaszcza wieczorami są przewidywalni i przez to po prostu nudni.
                      A taka kobieta? Pomijając, że lepiej wygląda ze swoimi airbagami i tyłeczkiem, potrafi się też po paru drinkach zamienić w demona, albo jakąś inną fajną anomalię, którą wspomina się latami z dreszczykiem występującym tu czy tam.
                      • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 12:50
                        leziox napisał:

> A taka kobieta? Pomijając, że lepiej wygląda ze swoimi airbagami i tyłeczkiem,
                        > potrafi się też po paru drinkach zamienić w demona, albo jakąś inną fajną anoma
                        > lię, którą wspomina się latami z dreszczykiem występującym tu czy tam.

"Czy Ty nie daj Boże coś jeszcze pamiętasz?"
                        To akurat był skecz między facetami, ale w sumie do kobiety by bardziej pasowało. Te cholery póki nie dojdą do stanu odcięcia po upojeniu - WSZYSTKO pamiętają big_grin
                        • leziox Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 13:13
                          Jak mają stan odcięcia, to można resztę dopić samemu, relaksując się ciszą.
                          Wszystko ma jakieś swoje dobre strony.
                          A facet - maruda nie da się odciąć i będzie gadać do rana, nawet sam ze sobą.
                          • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 13:22
                            No u mnie jest tak miała sytuacja z żoną, że ona już po jednym, góra 1,5, kieliszku wina zmierza w kierunku sypialni. Więc ja z synem dopiero zaczynamy popijawę. No tak, czasami bywa też córa, ale ona nawet bez wypicia pełnego kieliszka idzie nyny big_grin

• leziox Re: Pan szuka Pani 14.06.25, 22:24
                              W każdym bądź razie i tak pojadę sam do Italii, nie będzie ani Pani ani Pana na tylnym siedzeniu.
                              Ale i tak dobrze było pogadać.
                              smile
                              • camella Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 08:50
                                Podpuszczalski😆a ja już kombinowałam żeby jakoś tak jak siostry kopciuszka,żeby bucik pasował.
                                Miłej podróży 🙂
                                • a74-7 Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 09:50
                                  A moze masz siedmiomilowe buty , to go jeszcze dogonisz winksmile
                                  • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 09:52
                                    a74-7 napisał:

> A moze masz siedmiomilowe buty , to go jeszcze dogonisz winksmile

big_grin
                                    • camella Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 10:03
                                      Gdybym to ja miała skrzydełka jak gąska ..afrykańskie upały nadchodzą w Italii 😓
                                      • leziox Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 10:05
                                        Jeszcze przeca nie jadę.
                                        A o upałach wiem, dopiero za tydzień albo dwa zdecyduje się o terminie wyjazdu.
                                        Zresztą u mnie wcoraj też było 36 stopni, więc się człek przyzwyczaja...
                                        • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 10:12
                                          leziox napisał:

> Zresztą u mnie wcoraj też było 36 stopni

O matko i córko! U nas dziś jeszcze przyjemne 25 - o ile nie stanie się w samym słońcu na balkonie. Ale te 36 przyjdzie i to nie będzie ostatnie słowo.
                                          • camella Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 10:50
                                            Czas szykować przescieradła😆
                                            • leziox Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 10:55
                                              Prześcieradła? Do straszenia?

Przebacz mi Brunhildooooooo!!!!
                                              • camella Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 11:00
                                                No..Asd owija się mokrymi prześcieradłami podczas upałów i straszy 👻
                                                • leziox Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 11:16
                                                  To już faktycznie lepiej wskoczyć do basenu.
                                                  Mokre prześcieradło oblepia okropnie.
                                                  • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 11:37
                                                    leziox napisał:

> To już faktycznie lepiej wskoczyć do basenu.

Ale ja swojego nie mam. A za inny to bym musiał zapłacić...

> Mokre prześcieradło oblepia okropnie.

Cóż, jaka ulga...
                                                • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 11:37
                                                  camella napisała:

> No..Asd owija się mokrymi prześcieradłami podczas upałów i straszy 👻

Straszę, ale jakoś nikt się nie boi. Bo ja grzeczny jestem i wszystkim na klatce mówię "dzień dobry" smile
                                                  • leziox Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 11:51
                                                    Stojąc komuś na klatce mówisz "dzień dobry"?
                                                    big_grin
                                                  • camella Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 11:54
                                                    O boziu..już wiem dlaczego mi duszno podczas upalów😉
                                                  • a74-7 Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 14:21
                                                    O boziu..już wiem dlaczego mi duszno podczas upalów😉
                                                    big_grinbig_grin
                                                  • e-zybi Re: Pan szuka Pani 16.06.25, 17:30
                                                    Nie trudno odgadnąć! Podczas upałów nie zapinaj się pod szyją, uwolnij cudowności i po sprawie wink
                                                  • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 15.06.25, 12:01
                                                    leziox napisał:

> Stojąc komuś na klatce mówisz "dzień dobry"?
                                                    > big_grin

Jakbym komuś na klatę skoczył to bym mówił - żegnam ;D
                                                  • leziox Re: Pan szuka Pani 16.06.25, 22:05
                                                    No dobra, to gdzie ta Pani - plecaczek?
                                                    Bo trzeba opracowywać trasę.
                                                    big_grin
                                                  • camella Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 13:18
                                                    Plecaczek się ubiera😁Tekst linku
                                                  • a74-7 Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 13:41
                                                    Czy wszyscy motocyklisci maja glebokie kieszenie i krotkie rece , czy mnie sie tylko tak wydaje big_grin
                                                  • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 13:43
                                                    a74-7 napisał:

> Czy wszyscy motocyklisci maja glebokie kieszenie i krotkie rece , czy mnie sie
                                                    > tylko tak wydaje big_grin

Znaczy, że dłonie im w zwisie kończą się w okolicach pępka czy co? ;D
                                                  • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 13:53
                                                    Ps - ja w odróżnieniu od rąk krótkich znam pojęcie "długich rąk", czyli ktoś taki zawsze może Ci "narobić koło pióra" a nawet "zrobić z dupy jesień średniowiecza".
                                                    "I co zrobisz? Nic nie zrobisz".

• a74-7 Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 15:36
                                                    "Znaczy, że dłonie im w zwisie kończą się w okolicach pępka czy co? ;D

Uzylam typowo ang powiedzenia "short arms and deep pockets”
                                                    odnosnie sytuacji w filmiku wrzuconego przez Camellebig_grin
                                                    "Tu masz ubranko na motor , a teraz najdrozsza lec placic do kasy "
                                                    Ja cie bede wiozl !( dobrze ,ze nie bedzie musiala biec za tym motorkiem winksmile
                                                  • leziox Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 14:16
                                                    Wydaje Ci się.
                                                    A głębokie kieszenie są po to, aby chować w nich fanty, które nie zamokną w czasaie deszczu.
                                                  • leziox Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 14:16
                                                    Pierdolone drzewko.
                                                  • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 14:24
                                                    leziox napisał:

> A głębokie kieszenie są po to, aby chować w nich fanty, które nie zamokną w cza
                                                    > saie deszczu.

Cóż, motocykliści i ich rozwiązania problemów, które sami sobie stwarzają. Nie ma to jak puszka z bagażnikiem, zwłaszcza w wersjo kombi. Pozdrawia nasza fabieda, ale kombi! big_grin

Nie no, żartuję. Motocykl zawsze można zaparkować tam, gdzie puszka się już nie zmieści...
                                                  • leziox Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 14:54
                                                    Ty swoje, ja swoje.
                                                    Tak, jak syty nie zrozumie głodnego, podobnie nie zrozumie wygodnicki kierowca katamaranu, co oznacza jazda motocyklem, jeśli nie ma z tym osobiście do czynienia.
                                                  • carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 05:49
                                                    leziox napisał:

> Ty swoje, ja swoje.
                                                    > Tak, jak syty nie zrozumie głodnego, podobnie nie zrozumie wygodnicki kierowca
                                                    > katamaranu, co oznacza jazda motocyklem, jeśli nie ma z tym osobiście do czynie
                                                    > nia.

Problem leży jeszcze głębiej. Ja w ogóle nie rozumiem pojęcia "przyjemność z jazdy" jako takiej. Dla mnie dowolny pojazd jest tylko środkiem do znalezienia się w ciekawych miejscach.
                                                  • leziox Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 10:26

> Problem leży jeszcze głębiej. Ja w ogóle nie rozumiem pojęcia "przyjemność z ja
                                                    > zdy" jako takiej. Dla mnie dowolny pojazd jest tylko środkiem do znalezienia si
                                                    > ę w ciekawych miejscach.

Każdy ma swoje określone przyjemności, ale ja, mając też katamarana, nie rozumiem, jak można nie mieć przyjemności także z jazdy samochodem.
                                                    Mam nadzieję, że odbijasz to sobie w innego rodzaju przyjemnościach, bo inaczej życie byłoby dość szare.

• carte_blanche_2025 Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 10:47
                                                    leziox napisał:

> nie rozumiem, jak można nie mieć przyjemności także z jazdy samochodem.

To doprecyzujmy. Słyszałeś kiedyś o puszkarzu, który by mówił, że lubi sobie czasem wsiąść za kółko i pojeździć po okolicy SPOKOJNIE bez celu? Owszem, tak samo jak wśród motocyklistów i tu są tacy, co "lubią zapierdalać" i są największym zagrożeniem na drogach. Coś tak podejrzewam, że to są dokładnie te same osoby, które mają i pseudo-sportowy samochód i motocykl-szlifierkę.
                                                    Ja w sumie niewiele jeżdżę w porównaniu do "średniej" krajowej, ale jakoś nigdy z motocyklistami o nic nie miałem spiny. Się w korku przeciśnie na "pole position", zanim ja depnę po zmianie świateł - to on jest już po 2 stronie skrzyżowania. Mnie właśnie bardziej frustrują różne puszkarze, co to nie wiedzą co robią, wleką się niemiłosiernie, a jak mają nawet lepszy samochód to dostają palpitacji pępka widząc, że chce ich wyprzedzić fabieda...

> Mam nadzieję, że odbijasz to sobie w innego rodzaju przyjemnościach, bo inaczej
                                                    > życie byłoby dość szare.

Toż pisałem - przyjemności to ja zaznaję jak już dotrę w ciekawe miejsce. Się poogląda, porozmawia z ludźmi...
                                                  • a74-7 Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 15:37
                                                    big_grin;-D
                                                  • a74-7 Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 15:38
                                                    fucktycznie ,drzewko jak powiedziales ! big_grin

re:A głębokie kieszenie są po to, aby chować w nich fanty, które nie zamokną w czasaie deszczu.
                                                  • leziox Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 15:41
                                                    Czyli to taki odpowiednik naszego węża w kieszeni.
                                                    smile
                                                  • a74-7 Re: Pan szuka Pani 17.06.25, 15:55
                                                    you guessed that quick big_grin
                                                    Nic nie sugeruje ;D
    • camella Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 11:40
      leziox napisał:

> No dobra, to gdzie ta Pani - plecaczek?
      > Bo trzeba opracowywać trasę.
      > big_grin
      No meliniarze będą Twoim plecaczkiem.
      Podaj trasę będziemy śledzić i kibicować😁
      • leziox Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 11:43
        A o haśle lizania cukierka przez papierek, to szanowna Pani już słyszała?
        suspicious
        • camella Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 11:47
          Oj tam..nie lekceważ swoich kibiców 😉
          Może jednak sam nie pojedziesz,podobno zawsze jakaś koleżanka żony wskakiwała gdy ona nie mogła.
          • leziox Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 11:53
            Nie lekceważę nikogo, tylko ukazuję bezsens sytuacyjny.
            Ps. żona nie ma koleżanek...
            suspicious
            • leziox Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 23:03
              A żeby jeszcze było jasne, moje koleżanki, do tej pory dobrze wykonujące swoje obowiązki, zagubiły się w czasoprzestrzeni i nijak nie chcą z niej znowu wychynąć. A niektóre już nigdy się nie zjawią.
              sad
              • leziox Re: Pan szuka Pani 18.06.25, 23:14
                A no i zapomniałem o planowanej trasie:

Oczywiście teoretycznie - prowadzi ona przez przez Szwajcarię przez Chur i przełęcz Julierpass do lubianej przeze mnie Chiavenny, tam chcę objechać jezioro Como, potem przez góry do Bergamo. Następnie nad jezioro Garda, później widokowymi górami wznoszącymi się nad Gardą w kierunku Trentu. Powrót przez starą przełęcz Brenner w kierunku Innsbrucka i stamtąd z powrotem.
                smile
                Pani nie wie, co traci.

big_grin
                • camella Re: Pan szuka Pani 19.06.25, 07:33
                  Ach,to były Twoje koleżanki🙂
                  Piękna ta trasa,no przypięła bym się chętnie do Ciebie😁
                  A tymczasem tylko palcem po mapie.
                  • leziox Re: Pan szuka Pani 19.06.25, 10:20
                    A tymczasem nad Como 32 stopnie w plusie.
                    big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka