Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

06.06.24, 16:31
Nic mnie tak nie wkurza jak słowa kasjerek w sklepach - dzień dobry.
Ja wiem że to nie ich wina (takie mają instrukcje) ale wkurza mnie to niemiłosiernie.
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Dzień dobry 06.06.24, 16:38
      Ale to jest zamierzone.
      Gdyby życzyły Ci miłego dnia po tym, kiedy już wiesz, ile masz zapłacić, dopiero byś się zdenerwować mógł.
      Panie kasjerki po prostu dmuchają na zimne.
    • chocolate_dog123 Re: Dzień dobry 06.06.24, 16:47
      Gorsze jest tylko - w czym mogę pomóc. jakby człowiek chciał pomocy to sam by poszedł i poprosił o to. Już nie można przyjść i pooglądać.
      • a74-7 Re: Dzień dobry 06.06.24, 17:24
        Moj natomiast jest bardzo opanowany ,
        podczas placenia zawsze pyta z usmiechem : -czy juz/albo gdzie moge sie przylozyc ?
        • straszliwywypadek Re: Dzień dobry 06.06.24, 17:43
          a74-7 napisał:
          > Moj natomiast jest bardzo opanowany ,
          > podczas placenia zawsze pyta z usmiechem : -czy juz/albo gdzie moge sie przyl
          > ozyc ?

Twój chłop?
          Słaby ma dowcip. Ale ty też masz słaby dowcip, więc pasujecie do siebie.
          • a74-7 Re: Dzień dobry 06.06.24, 17:55
            No to faktycznie u ciebie juz po 13tej , stara spiewka zaczyna sie smile
            • straszliwywypadek Re: Dzień dobry 06.06.24, 18:04
              a74-7 napisał:
              > No to faktycznie u ciebie juz po 13tej , stara spiewka zaczyna sie smile

U mnie już po osiemnastej. A ja ciągle trzeźwy.
              Przynajmniej tak mi się wydaje big_grin
          • a74-7 Re: Dzień dobry 06.06.24, 18:08
            Ty sie swoim 'dowcipem ' wykazales o 16.55.
            powstrzymalam sie od oceny.smile
            • leziox Re: Dzień dobry 06.06.24, 20:18
              Jeszcze trochę i zacznę pruć po wątkach, zdaje się.
              • straszliwywypadek Re: Dzień dobry 06.06.24, 20:28
                leziox napisał:
                > Jeszcze trochę i zacznę pruć po wątkach, zdaje się.

Jeśli to moja wina, to przepraszam.
                Mogę stąd wyjść tak jak z kinoteatru.
                • a74-7 Re: Dzień dobry 06.06.24, 20:35
                  Alez siedz, rozgosc sie big_grin
                  Ja tylko schowam perfumy do torebki , wiadomo ,Agent Provocateur smile
                  • straszliwywypadek Re: Dzień dobry 06.06.24, 21:04
                    a74-7 napisał:
                    > Alez siedz, rozgosc sie big_grin

No to cieszę się niezmiernie i siedzę.

> Ja tylko schowam perfumy do torebki , wiadomo ,Agent Provocateur smile
                    Tylko nie pij ich przy ludziach, bo ludzie to wredni są i zaraz powiedzą żeś alkoholiczka.
                    • ruda.replay Re: Dzień dobry 07.06.24, 09:24
                      straszliwywypadek napisał:

> a74-7 napisał:
                      > > Alez siedz, rozgosc sie big_grin
                      >
                      > No to cieszę się niezmiernie i siedzę.
                      >
                      >
                      > > Ja tylko schowam perfumy do torebki , wiadomo ,Agent Provocateur smile
                      > Tylko nie pij ich przy ludziach, bo ludzie to wredni są i zaraz powiedzą żeś al
                      > koholiczka.

Mógłbyś trochę sfolgować? Rozbawiłeś się, jak młody szczeniak i sikasz po kątach. Wrzuć na luz.
                      • cambria1.2 Re: Dzień dobry 07.06.24, 10:22
                        Oj tam, przy okazji troche akrobacji wink

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0023/3891/4371/files/dog_peeing_grande.gif?v=1547827117
                        • cambria1.2 Re: Dzień dobry 07.06.24, 10:22
                          I lecę kawke nam wstawić wink
                          • cambria1.2 Re: Dzień dobry 07.06.24, 10:26
                            O, prosz. Ładniejszej nie było suspicious

https://img.freepik.com/photos-premium/bonjour-tasse-cafe_825862-1521.jpg
                            • ruda.replay Re: Dzień dobry 07.06.24, 10:32
                              Całkiem do przyjęcia smile kto by tam wybrzydzał, kiedy sushi big_grin wink
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 07.06.24, 12:17
                        ruda.replay napisała:

> Mógłbyś trochę sfolgować? Rozbawiłeś się, jak młody szczeniak i sikasz po kątac
                        > h. Wrzuć na luz.

https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_znACGZxYUxND9xLKhTtbqPQyTxrMT6F5.jpg
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 07.06.24, 12:19
                          Ps - żart. Tu szefuje Szef i niech on się martwi big_grin

Podpisano: Życzliwy.
                          • leziox Re: Dzień dobry 07.06.24, 12:41
                            Ja nie miałem tutaj 20 lat żadnych powodów do zmartwień. A z kłopotami zawsze sobie radzę, więc spoko. Proszę się martwić o siebie.
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 07.06.24, 12:47
                              Ja się martwię o swoje - a Ty rządzisz tutaj. Peace and love!
                          • leziox Re: Dzień dobry 07.06.24, 12:56
                            To są normalne przemyślenia podczas oglądania forum, na którym ostatnio zaczęły się ścierać rozmaite gremia interesów, pochodzące z innych for. Ja nie zamierzam być w to wciągany, bo mam te awanturki gdzieś. Melyna, jaka jest, każdy widzi. Można tu sobie neutralnie i wirtualnie popijać, a na awantury wychodzi się poza drzwi, których nie ma, aby poza nimi się okładać po mordzie.
                            Nie bierz tego do siebie, bo wiem że przewracasz każdą literkę na różne strony, aby zwietrzyć drugie dno. Tym razem piszę bardzo ogólnie, nie adresując ad personam.
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 08.06.24, 08:28
                              Spoko oko.
                            • taniarada Re: Dzień dobry 08.06.24, 19:10
                              leziox napisał:

> To są normalne przemyślenia podczas oglądania forum, na którym ostatnio zaczęły
                              > się ścierać rozmaite gremia interesów, pochodzące z innych for. Ja nie zamierz
                              > am być w to wciągany, bo mam te awanturki gdzieś. Melyna, jaka jest, każdy widz
                              > i. Można tu sobie neutralnie i wirtualnie popijać, a na awantury wychodzi się p
                              > oza drzwi, których nie ma, aby poza nimi się okładać po mordzie.
                              > Nie bierz tego do siebie, bo wiem że przewracasz każdą literkę na różne strony,
                              > aby zwietrzyć drugie dno. Tym razem piszę bardzo ogólnie, nie adresując ad per
                              > sonam.
                              Trochę nie rozumiesz zasad użytkowania forów prywatnych. Jestem na paru forach prywatnych. Użytkuje i panoszę się na dwóch. Ale jak piszemy z kimś na tych paru to nie pozwalamy wypisywać bzdur na jego temat i go obrażać. Tym bardziej jak ktoś przychodzi nowy. Reszta mi jest obojętna co kto pisze i co. Co na sercu to na języku. Szanowny Lechu.
                              • leziox Re: Dzień dobry 08.06.24, 20:53
                                taniarada napisał:

> Trochę nie rozumiesz zasad użytkowania forów prywatnych. Jestem na paru forach
                                > prywatnych. Użytkuje i panoszę się na dwóch. Ale jak piszemy z kimś na tych par
                                > u to nie pozwalamy wypisywać bzdur na jego temat i go obrażać. Tym bardziej jak
                                > ktoś przychodzi nowy. Reszta mi jest obojętna co kto pisze i co. Co na sercu t
                                > o na języku. Szanowny Lechu.

Czego tu nie rozumieć? Przecież napisałem o tym samym o czym piszesz. Panie Czaruś.
                                Po co to wałkować? Nie przenosi się spraw z jednych na drugie fora, a przynajmniej się nie powinno.
                                • e-zybi Re: Dzień dobry 09.06.24, 04:36
                                  Ale są tacy co myślą, że powtarzanie jednych i tych samych bzdetów o innych pozwoli im ukryć swoje wady, to takie alibi, sam doopa i kamieni kupa...
                                  • leziox Re: Dzień dobry 09.06.24, 09:37
                                    e-zybi napisał:

> Ale są tacy co myślą, że powtarzanie jednych i tych samych bzdetów o innych poz
                                    > woli im ukryć swoje wady, to takie alibi, sam doopa i kamieni kupa...
                                    >

To jest coś w kształcie krzyczenia przez złodzieja:
                                    -Łapać złodzieja!
                                    Klasyczne odwracanie uwagi od siebie samego.
    • mala200333 Re: Dzień dobry 09.06.24, 06:57
      Dobrego Dnia!
      • e-zybi Re: Dzień dobry 09.06.24, 11:31
        Wzajemnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka