ruda.replay 07.12.24, 20:37 Może tu...ta łachudra w czerwonej czapce zostawiła dla mnie prezent?! Szukam i szukam i znaleźć nie mogę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 07.12.24, 23:03 No była jakaś paczka tutaj. Adresowana na...Ryżą z miasta T. Ale Czesio, łajzda, zaniósł to zaraz do pasera. No i przepiliśmy wszystko. To Twoje było? No sorry. Zwykłe przeoczenie. Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 07.12.24, 23:36 leziox napisał: > No i przepiliśmy wszystko. A w paczce mógł być drogocenny alkohol. Aż mi się starożytny dowcip przypomniał. Sąd pyta: Oskarżony przyznaje się do kradzieży skrzynki wódki? Oskarżony - Przyznaję się. - Co oskarżony zrobił z tą wódką? - Sprzedałem. - A co z pieniędzmi? - Przepiłem. Odpowiedz Link
leziox Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 07.12.24, 23:45 No właśnie, tutaj widać dokładnie mroczne odmęty ludzkiej psychiki. Co tam wóda, ukradziona, za darmo. Nie smakuje. Trzeba było ją sprzedać, kupić nowe butelki po to, aby móc powiedzieć: -Pijemy? Ano pijemy. Pijemy za własne, uczciwie zarobione pieniądze. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 08.12.24, 10:48 A wpisałaś się w odpowiedni wątek co chciałaś dostać? 🙄 Odpowiedz Link
leziox Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 08.12.24, 11:38 Zapomniauem powiedzieć, iż widziałem tego łachudrę w czerwonej czapce. W przelocie wrzasnął mi, że pieprzy mikołajki, bo mu się w tym roku nie chce udzielać. Potem dodał gazu i już go nie było. Nie wiem, czy wróci do 23go grudnia. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 08.12.24, 14:31 "Miala baba Mikolajka pociagala go za..jajka raz za jedno raz za drugie a najczesciej za to dlugie.... Moze jak by Go pociagnac to by jakas paczke zostawil? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 08.12.24, 15:22 dunajec1 napisał: > raz za jedno raz za drugie > a najczesciej za to dlugie.... Że za brodę? Mogę! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 08.12.24, 15:20 borsuczyca.klusek napisała: > A wpisałaś się w odpowiedni wątek co chciałaś dostać? 🙄 > No nieee...i pewnie dlatego rzucał prezentem, gdzie spadnie Odpowiedz Link
leziox Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 08.12.24, 23:35 Teraz bez wpisania QR kodu paczek nie będzie. Takoż innych rzeczy tyż nie. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 09.12.24, 08:06 Może choć na otarcie łez... Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Chciałam uprzejmie zapytać... ;) 09.12.24, 10:54 e-zybi napisał: > Może choć na otarcie łez... Albo taki mniej workowato-potworkowaty. Odpowiedz Link