ach16 Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 09.11.12, 20:36 www.zespolfalcon.republika.pl/ Odpowiedz Link
aga-fil Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 12.11.12, 17:42 Na moim weselu będzie grał zespół RASH z Warszawy. W ubiegłym roku grali u naszych znajomych i bawiliśmy się świetnie (do 5 rano) Uważam że RASH jest super, i jestem spokojna o swoje wesele Odpowiedz Link
sandra123abc ZESPÓŁ IMPULST - SPRAWDZONA OPINIA 19.11.12, 23:58 Cześć. Jestem Sandra, w maju braliśmy z mężem ślub. Piszę do Ciebie, ponieważ, być może jesteś właśnie na etapie poszukiwania zespołu weselnego i interesuje cię tylko taki, który jest przez kogoś sprawdzony – taki który był już przetestowany przez inną Młodą Parę na weselu. Osobiście mogę ci polecić zespół, który z mężem mieliśmy na swoim weselu. Tu można posłuchać jak śpiewają: zespol-impuls.com.pl/ Namiary na nich dostałam dwa lata temu od innej zadowolonej dziewczyny. Długo szukaliśmy zespołu, który gra muzykę zarówno dla gości młodych jak i tych starszych. Zależało nam bardzo na dobrym głosie, bogatym repertuarze i kulturalnym podejściu do wszelkich spraw. Wiele osób w trakcie wesela podchodziło do nas i gratulowało nam tak trafnie wybranego zespołu. Parkiet zapełniony był praktycznie do rana. Dla nas zespół był najważniejszy- to od niego zależało czy wesele bedzie udane. Nie wiem jednak jak u nich z terminami. Mam nadzieję, że moja wiadomość była pomocna-w końcu od tego jest to forum byśmy mogły sobie pomagać Sandra-Krzysztof (maj 2012) Odpowiedz Link
ewa_j5 Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 28.11.12, 11:45 WITAMY Jesteśmy 5-cio osobową kapelą weselą z Podlasia. Repertuar od lat 70-tych do współczesnych. Termin aktualnie jest wolny. Poprowadzimy wesele kompleksowo i profesjonalnie od A do Z. Wyciągniemy zza stołu każdego śpiocha. Saksofon, gitary, klawisze, perkusja. Wokale: damski i męski na żywo. Prowadzimy biesiady i granie w domach u państwa młodych. Więcej na stronie: www.GranieNaZawolanie.pl Zapraszamy !!! Odpowiedz Link
soundforce Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 06.12.12, 23:26 witam, zaprasz na stronę zespołu www.soundforce.pl byczek7 napisał(a): > Poszukuje zespołu na wesele, termin 24.08.2013, okolice Warszawy. Będę wdzięczn > a za ciekawe oferty i propozycje. Odpowiedz Link
terazlive Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 07.12.12, 13:58 Polecamy www.terazlive.pl i zapraszamy na próbę termin jest jeszcze dostępny Odpowiedz Link
stokrotka5003 Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 15.12.12, 16:57 byczek7 napisał(a): > Poszukuje zespołu na wesele, termin 24.08.2013, okolice Warszawy. Będę wdzięczn > a za ciekawe oferty i propozycje. No to ja mogę z czystym sumieniem polecić zespół Dobra Zabawa z kapelanawesela.pl! Zrobili furorę wśród Gości weselnych i po imprezie ustawiła się do nas kolejka ze znajomych i rodziny w celu uzyskania namiarów na kapelę Po pierwsze ich granie na ślubie zrobiło ogromne wrażenie na wszystkich (z nami włącznie) - goście byli chyba zdziwieni, że tak pięknie można grać, dzięki temu nastrój całej uroczystości był podniosły i taki wzruszający A co do wesela - wokalistka, pani Ewelina spisała się na medal Umiała dostosować się do każdej sytuacji, czy to do śmiesznego wybryku gościa czy do wyników losowania nagród (mieliśmy taką zabawę, sami przygotowaliśmy prezenciki i śmiesznie je nazwaliśmy i na przykład dziadek mojego męża wylosował liczydło i skwitował, że teraz nauczy się liczyć -a liczydło było jako alternatywa dla komputera na wypadek awarii prądu). Zespół puszczał w trakcie przerw (a uwierzcie - było ich mało!) nasze piosenki - tak chcieliśmy, no i w ogóle całe prowadzenie imprezy było super. Gorąco polecam!! Odpowiedz Link
terazlive Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 16.12.12, 11:41 Witam. Polecamy się na termin 24.08.2013 r Zespół TerazLive to skład 6 osób gramy muzykę wyłącznie na żywo i zapraszamy serdecznie na próbę zespołu na ul Puławską w Warszawie aby nas poznać i posłuchać naszego brzmienia. tel kont 502-645-285 Odpowiedz Link
marek_doch Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 18.12.12, 13:58 jeśli chcesz, żeby dzień Twojego ślubu zapadł wszystkim w pamięć to oprócz godnej sali musisz mieć odpowiednią oprawę muzyczną, w tym roku za mąż wychodziła moja córka i skorzystaliśmy z usług www.djnaimpreze.info (agencję polecił mi mój szef, który organizuje różne eventy firmowe), największym plusem było to, że repertuar wybrała moja córka z zięciem, dj nie pił na weselu i nie było problemu z uzyskaniem FV. Odpowiedz Link
brevis1 Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 21.12.12, 09:04 Witam ! Przeczytałem ogłoszenie o potrzebie zespołu na wesele termin mamy wolny. Czy anons jest jeszcze aktualny? Proszę o odpowiedź przedstawię ofertę Mój tel 606450920 oraz e-mail: blueheaven@poczta.fm Pozdrawiam Dariusz zespól BLUE HEAVEN Odpowiedz Link
muzykajacek Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 30.12.12, 20:07 Witam.Zespół ANASONG skład pięcioosobowy - z solistką wszyscy śpiewają Członkowie zespołu są wykształconymi muzykami Zespół jest na rynku obsługi uroczystości weselnych kilkanaście lat i posiada duże doświadczenie gramy i śpiewamy szlagiery jak również weselne piosenki a także nowości muzyczne ,prowadzimy oczepiny i zabawy weselne instrumenty w zespole to perkusja , ,,kontrabas -gitara basowa,gitara prowadząca,instrumenty klawiszowe-akordeon na specjalne życzenie wyprowadzamy marszem pannę młodą z domu rodziców podczas błogosławieństwa zespolmuzyczny.anasong.waw.pl Odpowiedz Link
lkp79 Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 21.01.13, 12:35 Polecamy się i zapraszamy na stronę: www.planujemywesele.pl/22430-stella-music-band-zespol-muzyczny Odpowiedz Link
przemosax Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 21.01.13, 21:15 It's Freak Cover Band z Warszawy działający na terenie całej Polski Witam. Polecam zespół muzyczny It's Freak ze strony www.dream-art.pl. Muzycy z zespołu to laureaci prestiżowych konkursów muzycznych oraz uczestnicy programów TV. Zespół muzyczny It's Freak w roku 2012 brał udział w serialu Szpilki na Giewoncie oraz reklama Picolo, Avon. Skład zespołu: Przemek – saksofon altowy, sopranowy, instr. klawiszowe Paweł – vocal Agnieszka – vocal Krzysiek – drums Artur – bass Piotr – guitar Zapraszam do odwiedzenia i posłuchania naszej muzyki na stronie www.dream-art.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=99&lang=pl linki z kilku występów: It's Freak imprezy firmowe Warszawa PROJEKTorBIT 2012 Predazzo Odpowiedz Link
powerbeat Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 23.01.13, 01:23 Witam Zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu ALTERNATYWA. www.alternatywaband.blogspot.com Odpowiedz Link
papajacoverband Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 31.01.13, 13:53 PAPAJA COVER BAND Sześcioosobowy zespół profesjonalnych i zawodowych muzyków, Muzyka wyłącznie na żywo, Wokaliści z powołania, z osiągnięciami w Must be The Music, Bitwie na Głosy i Szansie na Sukces Nastawieni na sukces i dobrą zabawę! Do tego gitara elektroakustyczna, elektryczna, basowa, instrumenty klawiszowe, perkusja, nagłośnienie, oświetlenie... ... bogaty repertuar utworów z kanonu polskiej i zagranicznej muzyki rozrywkowej, pogrupowany w sety tematyczne, m.in. latino, disco & boogie, rock'n'roll, sławne duety, ABBA mix, fresh beats, the best 'rock the stage' ever... ... oraz mnóstwo atrakcji, zabaw integracyjnych, KARAOKE live z zespołem. Multimedia: www.papajaband.pl www.youtube.com/PapajaBand Asia Sas: 691884831 hello@papajaband.pl Odpowiedz Link
jcybula Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 01.02.13, 10:12 Witam serdecznie, Zapraszam na stronę zespołu muzycznego LONGPLAY - www.zespollongplay.pl Odpowiedz Link
videofotooskom Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 04.02.13, 16:56 Witam Proponuję usługę wideofilmowania oraz fotografii w cenie 1900 zł. Plener oraz 2 duże zdjęcia w ramce gratis. W razie zainteresowania naszą ofertą proszę o kontakt po numerem tel: 519 566 581 lub e-mail: slowickik@gmail.com ,wtedy wyślemy linki do naszych produkcji weselnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link
arecnowak Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 18.02.13, 22:54 Na Państwa wesele polecam także super dj-ów oraz cały zakres usług - Super muzyka- ustalona zgodnie z wymogami klienta, dopasowana do charakteru przyjęcia i gości - Dekoracja świetlana -kolorowe oswietlenie led na sali i nie tylko, cięzki dym, mgła, multimedia, projekcje - Nagłośnienie - najlepszej klasy sprzęt dopasowany do ilości osób oraz gabarytów sali Pozdrawiam, życzę spokojnych przygotowań oraz zabawy do białego rana! Arkadiusz Nowak tel. 608-330-869 mail. biuro @ arecnowak.plarecnowak.pl Odpowiedz Link
basia_wa Re: Zespół na wesele - 24.08.2013 26.02.13, 21:34 Natomiast ja polecam tenwielkidzien.pl/zespoly_weselne_warszawa Jak ktoś szuka zespołu muzycznego w Warszawie, to na pewno coś dla siebie tam znajdzie. Największy katalog zespołów muzycznych i DJ-ów z Warszawy i okolic jaki widziałam. Odpowiedz Link
fulawmar Re: Zespół na wesele www.maraton.hg.pl 19.03.13, 23:24 Jeżeli zależy Wam na poziomie muzycznym, a gramy od klasyki po rocka dodat. oprawa w kościele skrzypek+ organista www.maraton.hg.pl Odpowiedz Link