mgg1 31.05.06, 13:18 2 pokoje, oszklona weranda, balkon, ogolna pow.66m, aneks kuchenny, umeblowane ul.Rusznikarska, od sierpnia zgloszenia via e-mail dla pary lub rodziny z jednym dzieckiem optymalne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba_191 Re: Krowodrza, 2 pokoje do wynajecia 01.06.06, 00:13 jestem zainteresowany wynajmem mieszkania, prosze o kontakt, moj mail kuba_191@tlen.pl, tel. 607780818. dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pinechaa Re: Krowodrza, 2 pokoje do wynajecia 09.06.06, 23:06 CZy ogloszenie jest akutalne? jesli tak prosze o kontakt pinechaa@poczta.fm pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
jadwigazag Re: Krowodrza, 2 pokoje do wynajecia 12.06.06, 13:28 Witam serdecznie! Mam na imię Jadzia. Jestem zainteresowana ofertą z ogłoszenia. Mam pytanie odnośnie ceny: jaki jest łączny koszt wynajmu? Czy można obejrzeć pokoje w najbliższym czasie? Chciałabym zamieszkać tam z młodszym bratem - studentem. Ja jestem pracującą młodą sympatyczną doktorantką. Oboje bez nałogów. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam! Jadzia Odpowiedz Link Zgłoś