kriss12031984 Re: ZARABIANIE PRZEZ INTERNET 14.08.11, 12:49 Chyba powinieneś zmienić tytuł wątku, dorabianie przez internet, bo tym sposobem który polecasz może zarobisz na miesiąc 20 zł więc ciężko tu mówić o jakimkolwiek zarobku Odpowiedz Link
mmaximus1 Re: ZARABIANIE PRZEZ INTERNET 14.08.11, 17:39 Witam! Zajmuję się już dość długo tematem zarabiania przez Internet. Efektem tego jest powstały serwis, jaki chciałem polecić wszystkim zainteresowanym pracą i zarabianiem w Internecie.Znajdziecie tam tylko najbardziej dochodowe i sprawdzone przeze mnie sposoby na zarabianie w Internecie. Możecie je sprawdzić na www.zarabianie500.pl w dziale oferty pracy. Przy okazji przedstawię początkującym w tej dziedzinie parę myślę, że wartościowych rad. We wspomnianym serwisie za parę dni zarobiłem 450 dolarów z samego programu partnerskiego plus 500.Płacą tam od 150 do 500 dolców za poleconego prawdziwego gracza – rewelacja, a na dodatek program jest kilkupoziomowy tak, że od tego, co zarobią poleceni też zarabiamy. Jest to chyba najbardziej dochodowy Program Partnerski w sieci, ale w końcu ich stać żeby płacić za reklamę, jeżeli są brokerem giełdy walutowej i obracają ogromną ilością pieniędzy. Nie są to jakieś bzdety tylko realne i dokładnie sprawdzone sposoby na zarabianie. Załaczam screena z programu partnerskiego : Zarabianie w Internecie jest to znakomita forma zarobku dla posiadających stały dostęp do Internetu. Właśnie dzięki tej witrynie można podjąć pracę i wykonywać ją przez Internet w domu. Specjalnie dla Ciebie zgromadziliśmy w jednym miejscu tylko sprawdzone i najbardziej dochodowe oferty pracy przez Internet. Szczegółowe i dokładne artykuły opisujące zagadnienie zarabiania w Internecie z pewnością pomogą Ci w przyjazny sposób zaznajomić się i wejść świat biznesu Internetowego. Korzystając z naszych ofert zdziwisz się jak szybko i łatwo można zarobić! Wszystkie oferty, jakie zamieściliśmy dają możliwość współpracy z firmami znajdującymi się niejednokrotnie na pierwszych miejscach rankingów internetowych. W naszym menu znajdują się m.in. programy partnerskie, programy na zasadzie franczyzny, giełda Forex, banki internetowe, pożyczki, ubezpieczenia, sklepy Internetowe, eboki, bonusy bez depozytu, ferex bez depozytu, kursy i szkolenia i wiele różnych ofert, dzięki którym dowiesz się jak zarobić. Serwis zawiera też dział Market gdzie możemy nabyć praktycznie wszystko Co nadaje się do kupna przez Internet i to w rewelacyjnie niskich cenach? Dzięki nam możesz nawiązać też współpracę z wszystkimi firmami znajdującymi się w dziale market. Nie wydając ani grosza na inwestycję możesz zacząć zarabiać oferując produkty renomowanych firm jak: ADIDAS - NIKE - UMBRO - PUMA - FILA - LEECOOPER -REEBOK- LONSDALE - MARVEL - EVERLAST – SLAZENGER i wiele innych. W ofercie znajdziesz też sklepy jakie możesz otrzymać bez własnego wkładu i oferować m.in.: odzież, obuwie, bielizna damska, bielizna męska sukienki, swetry, tuniki, bluzki, bluzy, dresy, spodnie, torebki, drogeria, biżuteria, kosmetyki, perfumy, feremony, ogród, eboki, gadżety, dla dziecka, dla dorosłych, dla domu, sport, turystyka, rozrywka, militaria, prezenty, wnętrze, przygoda, Sprzęt AGD, Sprzęt RTV, Telefony, motoryzacja, itp. Oprócz tego dużo innych sposobów na zarabianie i mnóstwo darmowej kasy, jaką oferują różne konkurujące firmy. Przez oferowane przez ten serwis sposoby można naprawdę zarobić, nie jak próbowałem to robić wcześniej przez surf bary maile itp. Osobiście uważam, że zarabianie typu firmy mailingowe jakieś reklamy po 20 sek., surf bary, prezenty lub temu podobne to totalna masakra, głupota i strata czasu. Ale to tylko moja prywatna opinia. Jeżeli ktoś rejestruje się z myślą, że jak już komputer chodzi to, czemu by nie zarobić choćby na opłatę Internetu, to się myli i to grubo. A jeżeli już mu się uda to, za jaką to będzie cenę?! Z własnego doświadczenia wiem, że w większości przypadków to jeden wielki przekręt. Są oczywiście firmy, jakie zasługują na uznanie, ale jest ich znikoma ilość. Cała prawda jest taka, że firmy te mają ustalone jakieś minimum do wypłaty i bardzo często jest to suma, jaką jest trudno uzbierać i większość osób rezygnuje tracąc wiarę w zarobek a zarobione punkt y idą dla firmy itd. Większość tych firm też oszukuje obiecując przy rejestracji złote góry, że będzie wysyłać dużą ilość płatnych emaili w zamian, czego pojawia się duża ilość, ale spamu, a dostając 15 emaili na tydzień dajmy po 10 centów to mamy 1, 5 dolara, czyli około 6 dolarów na miesiąc a minimum do wypłaty to np. 30 dolarów. Czyli trzeba by było odbierać ich emaile przez 5 miesięcy o ile firma wcześniej nie zniknie z runku bez zapowiedzi, co sobie w większości uwzględniają w umowach. Chcąc zarabiać na mailach masz zapchaną skrzynkę emaliową, Twój adres jest często sprzedany do nieznanych firm lub osób prywatnych a wypis z subskrypcji jest niemożliwy, przez co dostajesz od groma spamu, jeżeli chodzi o oglądanie reklam komputer chodzi prawie 24 na dobę żeby zarobić parę centów, przez co zużywa trochę prądu a to wszystko za około 20 zł miesięcznie i to nie jest pewne czy wypłacą, bo w większość to oszuści, o czym można poczytać w Internecie. Więc, o czym tu rozmawiać. Dziwię się ludziom, jacy dają się namówić na te bzdety takim kosztem. Oto tylko przykładowa lista wykrytych oszustów: 1-800-Mail.com 100cent-1000dollars.com 100cent-mail.com 1000cents-1000dollars.com 10dollarsmail.com 15dollarsmail.com 150dollarsmail.com 2cent-50dollar-email.com 200cent-200dollars.com 200cents-1000dollars.com 200cents-2000dollars.com 2dollaremails.com 2dollar-or-more.com 2dollar-solos.com www.200dollarsmail.com 30dollarsmail.com 37-21mail.com 4-daily.com 4000dollars.com 400cents-2000dollars.com 400cents-4000dollars.com 40dollarsmail.com 500cent-500dollars.com 500cents-500dollars.com 500cents-500dollars.net 500dollars-cashmail.com 50dollarsmail.com 6cent-emails.com 60dollarsmail.com 7cent-emails.com 999-email.com aaa-mails.com allpayoutemail.com alwayspay.com american-mails.com annies-biz.com bank-mails.com banana-mails.com big-mails.com black-emails.com bluegoldemail.com boffopaidmail.com cajun-clickers.com cashcatchers.net cash-kitty.com cashmailcart.com cashread.com cashsea.com champions-mail.com clickbuxx.com clickingmoney4u.com coffeeclubemails.com digital-mails.com dollarslove.com dragon-emails.com dreamstarmail.com driftermails.com flashrich.com fortune-cash.com fortune-mails.com golddonkey.com Gogo-cash.com holiday-mails.com huge-mails.com husky-mails.com kitcatcash.com lightstarmail.com lionpaidmails.com loveads.pl meggarichemails.com mellow-mails.com meteor-mails.com mighty-mails.com moon-mails.com muchmoremails.com npamail.com numenmail.com olympic-mails.com onedollarmail.com one-mails.com www.oneeuromail.com onlyonebucks.com ourpaidmail.com powerhouse-mails.com prestige-emails.com profit-sharing-concepts.com psychodelic-mail.com puppypaid2clicks.com rainbow-mails.com realmails.com readeadmaileveryday.com reflectionsPTR.com richmails.com riches-mails.com rocknrollptr.com rosenet-emails.com sea-mails.com secret-mails.net solarclick.com sprint-cash.com sunday-mails.com sun-mails.com superstarmail.com swingmails.com tendollarsmail.com thecashdoctor.com trade-mails.com twister-mails.com twodollaremail.com waggintailsemails.com walk-cash.com water-mails.com white-emails.com yellow-mails.com Pełną listę można zobaczyć też na www.zarabiaj.net/black.php Wszystko to możecie osobiście sprawdzić w Internecie i przekonać się, że mam rację. Ale mniejsza z tym kwestia wyboru należy do każdego indywidualnie, chcę jak wspomniałem tylko ostrzec początkujących przed zmarnowaniem czasu i nerwów. Jeżeli interesują Cię naprawdę dochodowe sposoby na zarabianie to polecam zarabianie500. Żeby dowiedzieć się więcej wystarczy wejść na stronę http: //www.zarabianie500.pl Możesz w każdej chwili skontaktować się ze mną na skype na stronie głównej gdzie udzielone zostaną ci wskazówki, sugestie i odpowiedzi związane z użytkowa Odpowiedz Link