trusiaa 29.04.10, 21:08 Tu znosimy dary, wpisujemy życzenia i złote myśli, oczekując rychłego powrotu naszego Drogiego Gospodarza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: Wątek dla Pi 29.04.10, 21:15 To ja mam dla niego plakat z jego ulubionego filmu: Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wątek dla Pi 29.04.10, 21:22 (KOBIETO!!! Co Cię dzisiaj natchnęło...? Właśnie miałam iść - coś na kolację sobie zrobić. Już nie muszę. A może to i lepiej - zdrowiej tak... :) Romanowi: wesoła strzyga Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Wątek dla Pi 29.04.10, 21:28 Trusiu, miały być prezenty, tak? Przemyślane, tak? No to ja wiem co Roman lubi więc mu przyniosłam, ucieszy się. Odpowiedz Link
thorgal_aegirsson Re: Wątek dla Pi 29.04.10, 22:27 Nie chce mi się wklejać linka, ale stawiam piwo/wino/wódkę Gospodarzowi, jak tylko się nadarzy okazja. :) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wątek dla Pi 30.04.10, 15:15 Ojej, dziękuję za wsparcie. Dzisiaj sobie pospałem, pospacerowałem dla rozrywki po innych forach, a teraz z powrotem do wyrka :) Odpowiedz Link
rennya Re: Wątek dla Pi 30.04.10, 17:15 nie mam kurde dara... no nie mam... nie wiem gdzie znaleźc... kurde no Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Wątek dla Pi 17.06.10, 20:28 Ja się martwię okropecznie. W dodatku jakieś złe przeczucia mam:(((((((( Romcio, odezwij się! "Daj mi znaaaaak, jakiś znaaaaaak..." Odpowiedz Link
vifxen Re: Wątek dla Pi 17.06.10, 20:43 Kropeczkę postaw chociaż, bracie, cobyśmy wiedzieli, że jesteś. Bo to jakoś strasznie długo trwa i wszyscy zaczynamy się poważnie niepokoić. Pomocy ci jakiej nie potrzeba? Odpowiedz Link
rennya Re: Wątek dla Pi 17.06.10, 22:21 dobrze, że chociaż smokami się zajmuje... dragcave.net/view/brVi a jak się wkurzył, to jednego ubił w jaju dragcave.net/view/FTDH Odpowiedz Link
vifxen Re: Wątek dla Pi 17.06.10, 22:26 żeby to sprawdzić, to nie wpadłam :P Dzięki Rennya, od razu spokojniejsza się zrobiłam, bo to znaczy, że tak zupełnie pod ziemię to się R nie zapadł ;) Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Wątek dla Pi 17.06.10, 22:35 To znaczy, że Roman egzystuje w jakimś równoległym świecie? Te smoki to dla mnie czarna magia. A nie może być tak, że bez jego udziału one rosną? Odpowiedz Link
misiania Re: Wątek dla Pi 17.06.10, 22:48 o matko, PiRoman przeszedł do reala??????? 8-O Odpowiedz Link
vifxen Re: Wątek dla Pi 17.06.10, 22:55 Misiania :DDD Romek może nie pojawia się na Cmentarzu, ale mamy dowód, że w ciągu ostatnich kilku godzin siedział przy kompie. Efektem jego działań jest zdechły smok, ale czego to przejaw, to wolę się nie domyślać :D Odpowiedz Link
vifxen Re: Wątek dla Pi 17.06.10, 22:56 f*ck, nie godzin, a dni. to byłoby chyba zbyt optymistyczne. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wątek dla Pi 18.06.10, 09:54 Romanie, kwiatuszek przyniosłam, taki jak lubisz - niech się zdrowo chowa Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wątek dla Pi 18.06.10, 21:34 I będę czekała, właśnie że. Nie to co Ci inni pensjonariusze. Odpowiedz Link
misiania Re: Wątek dla Pi 18.06.10, 21:39 jestem pamiętam czuwam czekam www.youtube.com/watch?v=JAIMbYSwSWg Odpowiedz Link
sootball Re: Wątek dla Pi 19.06.10, 13:44 Romku, odezwij się. Przyślij nam pocztówkę z urlopu. Albo zdjęcie krasnala ogrodowego na tle piramid :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wątek dla Pi 22.06.10, 11:22 Nic nie przebije dzieła Vifxen! Widzisz, Romanie? Brać cmentarna staje na uszach (tzn. Ci, którzy jeszcze je posiadają), żeby Cię z błędnych ścieżek sprowadzić pod Jesion, wszak wszystkie drogi do Niego prowadzą. Romku, siądź pod mym liściem, a odpoczni sobie! Nie dójdzie cię tu słońce, przyrzekam ja tobie, Tu zawżdy chłodne wiatry z pola zawiewają, Tu słowicy, tu szpacy wdzięcznie narzekają. A ja swym cichym szeptem sprawić umiem snadnie, Że człowiekowi łacno słodki sen przypadnie. Odpowiedz Link
misiania Re: Wątek dla Pi 22.06.10, 21:05 Ja znikam na jakiś tydzień, ale udeptuję kółko w cmentarnej trawie. jak wrócę, to będzie jak znalazł na dalsze czekanie. no ale może PiRoman się tymczasem objawi na chwilę chociaż. to mu pomachajcie ode mnie :) Odpowiedz Link
vifxen Re: Wątek dla Pi 22.06.10, 21:21 tylko wróć Misianiu koniecznie! Bo jak wszyscy tak będa znikać, to z torbami pójdziemy ;) Czekac będziemy z niecierpliwością Odpowiedz Link
misiania Re: Wątek dla Pi 22.06.10, 21:25 ja na chwilę jeno. jadę pospacerować po Ramblach :))) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Wątek dla Pi 22.06.10, 21:26 Według moich obliczeń Piromek jest na czwartym roku studiów. Sesja się kończy więc może, lada chwila tu wróci? Jeśli powodem nieobecności była sesja, rzecz jasna... Odpowiedz Link
vifxen Re: Wątek dla Pi 26.06.10, 22:04 Zbieram się jutro rano wakacyjnie na tydzień, mam nadzieję wrócić cało i szczęśliwie. Uważajcie tu na siebie, Cmentarki Wy moje, pilnujcie, czy R się nie pojawia, jak się pojawi, to skoczcie mu na szyję w moim imieniu ;) Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Wątek dla Pi 23.06.10, 16:54 Nie szanujesz Romanku swoich podopiecznych forumowych i nawet jednego pościka nie napiszesz,nieładnie :-( Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wątek dla Pi 24.06.10, 06:39 Pocztówka z najszczęśliwszego cmentarza na świecie: Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wątek dla Pi 24.06.10, 19:47 Karawan - na Twą cześć przemalowałam, kwieciem umaiłam. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wątek dla Pi 25.06.10, 09:38 Ale, że co? Że Kagę Romankowi wklejasz? :) A jaki ma być karawan, żeby Romana zbulwersować, rozeźlić i w końcu Tu sprowadzić? :) (To ślubny samochód podobno... Jesionie, miej w opiece pary, które nim jechać będą...) Odpowiedz Link
kaga9 Re: Wątek dla Pi 25.06.10, 14:33 A jeśli Kagę, to dlaczego akurat ją???;) Gdyby mnie wieźli TAKIM karawanem, tobym wzięła urnę pod pachę i z niego wysiadła, byłby pogrzeb ze skandalem, jak w dawnych, dobrych czasach... Odpowiedz Link
misiania Re: Wątek dla Pi 30.06.10, 21:44 eno i co, nie pojawił się? a ja wróżkę nabyłam specjalnie w celach ewentualnej celebracji... Odpowiedz Link
kaga9 Re: Wątek dla Pi 01.07.10, 00:11 Misiania, a na Cmentarzu Zapomnianych Książek Ty była, a? PS Wróżce dobrze z...yyyy...etykietki patrzy;) Odpowiedz Link
misiania Re: Wątek dla Pi 01.07.10, 00:42 heh, przynajmniej uczciwie przemaszerowałam w dół w tym upale Av. Tibidabo po tym, jak mię niebieski tramwaj wywiózł w górę :))) ale swoją drogą wysokie temperatury nie działają mi jednak dobrze na synapsy, bo w jednym oknie wystawowym w Gironie zobaczyłam wróżkę z hmmmm... powiedzmy - ze wspomaganiem. na etykiecie wspomaganie miało kształt wesołego, zielonego, wielopalczastego liścia z ząbkowanymi brzegami. sklep był jeszcze zamknięty, więc sobie pomyślałam, że dokonam zakupu (w celach doświadczalnych) w drodze powrotnej. ale potem było tak gorąco, że już tylko marzyłam, żeby do pociągu, do hotelu, pod prysznic... no norrrmalnie - zapomniałam o tej podwójnie wróżkowej ciekawostce. a tak w ogóle w temacie wychowania w trzeźwości - w tejże Gironie patrzyłam w zadziwieniu na sezonowy bar zdecydowanie piwny (choć jeszcze nieczynny), oparty o ścianę katedry. usiłowałam w mózgu przeszczepić to na nasz grunt lokalny (sprzedaż bursztynowego napoju obok katedry św. Jana na przykład), ale mi wyobraźnia wysiadła. to przez te moje wątłe synapsy, pewno mam je z odzysku. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Wątek dla Pi 01.07.10, 19:01 no norrrmalnie - zapomniałam o tej podwójnie wróżkowej > ciekawostce. Och, Misianio, Misianio, Misiania skrzywdziła w ten sposób polską naukę! A mogliśmy sprawdzić zawartość wróżki we wróżce... Odpowiedz Link
misiania Re: Wątek dla Pi 01.07.10, 20:05 o, takie... tylko dlaczego zapamiętałam liść jako ząbkowany? Odpowiedz Link
kaga9 Re: Wątek dla Pi 02.07.10, 00:59 No, no..ciekawe, dlaczego?;))) PS Zatęskniłam za knajpką na Miodowej w Krakowie i jej specjałami... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Wątek dla Pi 11.07.10, 22:00 Że upał tak? Wakacje że? To już NIKT się z mogiłki nie podniesie, z urny nie wychynie? A Cmentarz chwastem zarasta... Idę zaraz, pastą i flanelką, tablicę polerować - dla Pi i ku Jego chwale! Odpowiedz Link
misiania Re: Wątek dla Pi 11.07.10, 22:04 no jest faktem, że przy takich temperaturach coś się z móóóóózgieeeem rooobiii, i on tak zwaaaaalniaaa. ten mózg. Odpowiedz Link