trusiaa 14.10.15, 20:04 Się już daliśmy zamknąć? Na kłódkę deszcz pada, tylko patrzeć, kiedy zardzewieje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: To tak? 15.10.15, 06:58 Znaczy, jak mnie nie chcą, to ja się nie pcham. Nie będę otwierała kilku podwątków, żeby "zobaczyć więcej". Wchodzę teraz tylko i patrzę, czy jest opcja "rozwiń wszystko" i jak się pojawi, to wrócę... Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 15.10.15, 19:42 Nieee rozdziobią nas kruki Ni wrony ani niiic Nieee rozszarpią na sztuki Nowegowidokuforum wściekłe kłyyyy... Ruszaj się, Trusiaa (i Misiaaa), idziemy na piwo Bo nie wywalą nas stąd Od stania w miejscu niejeden już zginął Niejeden zginął już wąt! Odpowiedz Link
trusiaa Gdzie są niegdysiejsze śniegi 24.01.17, 11:32 się pytam? Kiedyś wzorowa placówka funeralna - życiem tętniąca, śmiechem perlystym rozbrzmiewająca, aż echo grzmiało. Ileż tu rezydowało stałych bywa... leżalców, a każdy kombinował - kłaść się solo czy w towarzystwie, w całości czy w proszku i w której kwaterze, a nad głowami szumiał jesion cienisty i kffiatki pachnieli od spodu. Teraz - nie masz zabawki, nie masz rozśmiać się nikomu, a wszystko przepasane jakby wstęgą miedzą, co na niej ścichapęk grusze siedzą. Ulęgałki jedne :( Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Gdzie są niegdysiejsze śniegi 24.01.17, 18:47 stopnieją wnet śniegi, pełne niegdyś zwierza bory opustoszeją dzięki dobrej zmianie, a pełno zbójców na drodze wyłapie Antek Policmajster, obrońca... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Gdzie są niegdysiejsze śniegi 24.01.17, 19:00 Po Twoim wpisie, Trusieńko, zaszkliły mi się oczy...Z jednej strony tęsknię za tamtymi czasami, życiem forumowym, któremu poświęcałam cały swój wolny czas. Z drugiej strony jednak moje teraźniejsze życie w realu jest tak absorbujące, tak różne od tamtego, że za nic nie chciałabym wrócić do tamtych czasów. Wtedy byłam nieszczęśliwa, naprawdę. Forum pozwalało mi o swoim nieszczęściu zapomnieć. Teraz nie muszę i nie chcę uciekać od realu. Sentyment mnie tu ciągnie. Dlatego teraz tu piszę :) Odpowiedz Link
apersona Re: Gdzie są niegdysiejsze śniegi 25.01.17, 17:16 Musi mały ten sentyment jak tak rzadko ciągnie ;) Odpowiedz Link
trusiaa To tak? 19.05.17, 13:54 Proszę bardzo, nie wstawajcie, nie zaglądajcie, się nie fatygujcie. Muzyczki sobie posłucham. Marsz pogrzebowy najlepsza orkiestra dta Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: To tak? 24.05.17, 21:54 Tęsknię za Wami, tęsknię za tym wszystkim, co sprawiało, że czułam z Wami jedność. Szkoda, że to wszystko się zmieniło. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 25.05.17, 16:32 Ojtam ojtam, Dzidziu: zamiast pisać za każdym razem jak tęsknisz strasznie, odezwij się na przykład raz na trzy tygodnie (jeśli częściej nie masz czasu) i napisz, jak kiedyś, słów parę. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 20.06.17, 15:05 Jak miło, miesięcznica za miesięcznicą na Smętarzu lecą jak z bicza szczelił, zaraz lipiec, końca roku tylko paczeć. Zajrzę za miesiąc, proszę mnie nie budzić. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 20.06.17, 17:18 To jest bardzo ładnie z Twojej strony, ale dlaczemu MARFEFKI mi żałujesz?! Sięgam i sięgam i dosięgnąć nie mogę. Odpowiedz Link
apersona Re: To tak? 20.06.17, 18:48 To ja zapodam muzyczkę optymistycznie ostateczną: Suicide Is Painless (MASH Theme) with lyrics Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 20.06.17, 19:23 A bom się w Apersonowej muzyczce pogrążyła. Już podaję. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 20.06.17, 20:49 Zapas na wieczność. To już nie wiem - zejść do podziemia na stałe i cieszyć się marfefką, czy wracać po dokładkę. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 06.07.17, 08:29 O której to się przychodzi? Kiedy właśnie nie żyję? Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 06.07.17, 14:43 Pszerarzajonce jest takie bódzenie o dziwnych porah. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 07.07.17, 12:29 Paczcie - było nas czech w każdej z nas inna kreff, ale jeden przyświecał nam cel. Ostatnie takie czy (w sensie: czy) na Smętarzu - liczba doskonała. Wzruś. Chlip. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 11.07.17, 18:19 Yyyy noooo... co miesiąc jakby? Ale przecież to za rzadko!!! Odpowiedz Link
apersona Re: To tak? 11.07.17, 22:36 a może by tak co tydzień? częściej i łatwiej zapamiętać Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 12.07.17, 14:07 Wpadłam do wielkiej filiżanki po kawie. Chcę więcej kawy. Dużo więcej. Poproszę. Odpowiedz Link
trusiaa Jak ten czas zasuwa 07.08.17, 06:24 Paczę na zegarek (gdzie jest, kurde, mój zegarek? Tu był, ale jakiś obuz zdjoł. Stare, wię :( No więc: paczę, a tu już siódmy i NIC. Wakacje, tak? (ironia jadowita) Odpowiedz Link
kaga9 Re: Jak ten czas zasuwa 07.08.17, 11:07 Ano, wakacje... Ale Trusioowe operowanie "Misiem" to mjut na me uszy:-D Odpowiedz Link
trusiaa Re: Jak ten czas zasuwa 07.08.17, 14:21 Ach, dziędoberek! :) Mię muff natentychmiast, z jakiego rajskiego zakątka zdjęcie powyższe pochodzi - nawet nać marfefkowa zieleńsza niż unasz - też tak chcę! Odpowiedz Link
kaga9 Re: Jak ten czas zasuwa 07.08.17, 16:35 Krulik pochodzi z Masaczjusets. Odmawia zeznań, gdzie był na holideju, gdyż ceni inkognito. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Jak ten czas zasuwa 07.08.17, 18:04 Byłbyż to Królyk żyjący po Drugiej Stronie Lustra?! Odpowiedz Link
apersona Re: Jak ten czas zasuwa 08.08.17, 18:03 O własny koniec świata tam mają ... Jeppe Hein has created a new site-specific labyrinth installation at Massachusetts’ World’s End... Odpowiedz Link
kaga9 Re: Jak ten czas zasuwa 08.08.17, 22:54 USA wszystko musi mieć własne, nie? To samowystarczalny kraj;) Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 11.09.17, 22:30 Mnie jest tak. I to nie tylko cmentarnie, ale naprawdę. Odpowiedz Link
vifxen Re: To tak? 14.09.17, 23:57 hej kochanieńcy :) Wy mnie już pewnie nie pamiętacie, ale ja Was pamiętam. I muszę się Wam pochwalić, jestem już duża! W sercu wciąż cmentarnie, ale na moim cmentarzu coraz więcej jest kwiatków wszelakich, i motylki czasem przylatują, i czasem ktoś na ławeczce przysiądzie. A Wy, Cmentarniaki moje urocze, pomogliście mi przetrwać różne czasy paskudne. I za to jestem Wam dźwięczna do końca i jeszcze troszkę. Wysyłam moc miłości i garść okruszków po słodkiej bułce <3 Odpowiedz Link
apersona Re: To tak? 15.09.17, 20:54 jak miło ... nick nieznany-znany-gdzieś widziany ofiarę złożył Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 15.09.17, 21:54 Pszebuk, Vif! Malutka Vif już duża! Szczęścia, Dziewczynko :-* Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 27.09.17, 10:26 Vifi! Jak żywa! Ale fajnie! :) Łelkombek i całuski i uściski i wewogle! Przychodź koniecznie i częściej, a nie tak raz na parę lat ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 27.09.17, 10:13 Się nie zgadzam, Kago, Ostojo Moja, la mię się uciesz, oczka przetrzyj i w słońce pacz (no może nie wprost, bo jednakowoż oczków żal). Nie zgadzam się na żadne wzdłuż i w poprzek. Jesień jest złota, trzeba ją do ostatniego okruszka wykorzystać. A potem powiem, co dalej, dobra? Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 27.09.17, 17:08 Bym popaczała, ale nie ma słońca... w mojej smętnej duszy. Będę ćwiczyć jednakowoż. Na razie jest tak: Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 27.09.17, 19:22 Nie siedź na drodze w poprzek, nie nie: się na pobocze przenieś, a zawieś sobie odblaska natentychmiast. Ku rozweseleniu, takie głupie, że aż. P.S. I bierz, Pani, magnez - za tydzień dwa zrobi się sepiowo, a z każdym dniem kolorowiej będzie. Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 27.09.17, 21:42 Odblaski z rodziny. Mam. Biedny Króliczku... Zrób sobie raj na ziemi... Skoro Bożu TAKI. PS Biorę Mg od lat. To nie jesienna deprecha. Jest gorzej. Najgorzej ever. Dziękuję, Truśś, za wsparcie:* Odpowiedz Link
apersona Re: To tak? 28.09.17, 20:07 kaga9 napisała: > PS Biorę Mg od lat. To nie jesienna deprecha. Jest gorzej. Najgorzej ever. Dzię > kuję, Truśś, za wsparcie:* O gupia ja i gupia skeroza, chcesz o tym porozmawiać? Odpowiedz Link
kaga9 Re: To tak? 28.09.17, 21:06 Mogę. No to tak: wstaję, błądzę po mieszkaniu, trafiam do kuchni... Robię herbatę, idę pod prysznic. Wypucowana wracam do kuchni, spożywam śniadanie. Magnez biorę po śniadaniu. ;) Odpowiedz Link
apersona Re: To tak? 28.09.17, 21:12 a potem napięcie rośnie? I przez co jest ci najgorzej ever? BTW nie obserwuję jakoś cudownych mocy magnezu w poprawie nastroju. Odpowiedz Link
trusiaa Re: To tak? 28.09.17, 21:50 I to jest bardzo dobra końcepcja - z tym wstawaniem, myciem i śniadaniem. Na początek - świetnie. Odpowiedz Link