tfu.tfu 12.12.13, 22:56 kujawski ma nowy zmyślny dzióbek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: a wiecie, że... 13.12.13, 11:26 Najpierw zadałam żem sobie pytanie: kim, do diaska, jest Kujawski i dlaczego Tfu tak lekkim tonem informuje nas o przeszczepie jego twarzy? Co będziesz smażyć, darling? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 13.12.13, 18:07 a nic, trafiłam na reklamę v tivi i zapragnęłam się podzielić tą oto noviną :-P chęchram jakby mniej, śpię po 20h/dobę, musi antybiotyk działa :-) Odpowiedz Link
kaga9 Re: a wiecie, że... 14.12.13, 00:53 Czyli jednak dochtor się nie rozproszył busthalterem i przepisał przytomnie?;-) Odpowiedz Link
torado Re: a wiecie, że... 15.12.13, 18:30 uccello napisała: > tylko ułóż się wygodnie! > hihihihih.....przypomina mi to zabiegi moich dwóch psów, które próbują znaleźć sobie miejsce na łóżku pośród ciała mego i mego Kochanego....;-) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Halo, prosz Państwa... 16.12.13, 22:29 jestę i paczę i zawrotu głowy dostaję :D Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Halo, prosz Państwa... 16.12.13, 23:26 no, teraz to także choroby lokomocyjnej ;) ale przesłodki ten misiopies :D Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 17.12.13, 22:27 donoszę, że jeszcze dycham, ale biorę doksycykline i nie viem jak długo podycham :-/ bolą mję plecki. proszę o pieska do przytulenia bo mi źle i pełnia na domiar... Odpowiedz Link
uccello Re: a wiecie, że... 17.12.13, 23:45 Proszę bardzo, pies z kocią czapką na rozgrzewkę Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 18.12.13, 01:01 kocia to nie, uczula ale psieska zawsze :-) jaki słodki nochalek! Odpowiedz Link
kaga9 Re: a wiecie, że... 18.12.13, 00:31 Nie widzę pełni, bo mam rolety, ale spieszę z szaliczkiem. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 18.12.13, 01:02 a właśnie, nie mam kiedy se zrobić szaliczka :-/ dziękować! Odpowiedz Link
misiania Re: a wiecie, że... 01.01.14, 20:58 A wiecie, że dzisiaj pierwszy odcinek trzeciej serii Sherlocka? Podoba mi się takie zakończenie tego długiego weekendu! Odpowiedz Link
misiania Re: a wiecie, że... 02.01.14, 14:19 Boski, boski, boski odcinek! Gatiss i Moffat to największe trolle na świecie :) Przeżyłam dwa zawały serca, parę razy skakałam i klaskałam jak gupia. Kofam ich za to. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 03.01.14, 15:07 mniam! obejrzałam, a na urodziny pewnie będę już mogła obejrzeć 2 odcineczek lalala! "You ... you OTTER!" :-D omatko, kwiliłam jako ptaszę z radości! :-D Odpowiedz Link
misiania Re: a wiecie, że... 03.01.14, 16:28 Mówiłam, że trolle, mówiłam??? A scena z Moriartym? A pani Hudson, wzór tolerancji? A gra w "szachy"? A prawdziwa żona Freemana w roli narzeczonej Watsona i prawdziwi rodzice Cumberbatcha w roli rodziców Sherlocka? A wszystko inne po kolei? Tam chyba wszyscy na planie wymiękali. No i oczywiście od razu zaczynam się smucić, że jeszcze tylko dwa tygodnie tej radości i znowu trzeba będzie czekać dwa lata na czwartą serię. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 03.01.14, 16:58 trolle jak nieviemco! boscy są! no fuckt, ale za 2 lata znowu odwalą coś takiego, że będę oglądać 3 razy pod rząd vyjąc v poduszkę, coby vsi nie obudzić :-D Odpowiedz Link
misiania Re: a wiecie, że... 05.01.14, 20:32 Teraz to ja nie usiedzę i też w internetach paczam (za pół godziny drugi odcinek), a pierwsze dwa sezony se w empiku nabyłam. Trzeciej serii pewno szybko nie wydadzą, bo najpierw wszystkie telewizje muszą to chyba ponadawać do oporu. Albo nie wydadzą z jakichś innych powodów, na przykład - a bo po co wydawać? Próbowałam nabyć sezony 2-6 Breaking Bad, ale nie ma. Po prostu nie ma. W Stanach serial się już skończył, wiję się jak piskorz, żeby nawet kątem oka nie zobaczyć w internetach jak się skończył, bo podobno wyjątkowo spektakularnie, a u nas być może w pierwszym kwartale tego roku wypuszczą drugi sezon. W związku z powyższym właśnie zaczynam oglądać trzeci sezon, pięknie wydany, z dodatkami, bo koledze Mikołaj przyniósł komplet 1-6. Polski wydawca niech się buja. To samo zrobię z Downton Abbey, którego to pierwszy sezon ktoś mi pożyczył i z nudów wrzuciłam w odtwarzacz, bo od piątku leżę pod kocykiem z katarem-gigantem, dreszczami i tego typu towarzystwem. No co może być ciekawego w opowieści o arystokratach angielskich w latach dwudziestych XX wieku? No co? Ano właśnie... Skończyłam oglądać w sobotę nad ranem, nie mogłam przestać. Jak ktoś będzie w Lądku to mi przywiezie pozostałe sezony, bo naszego wydania się nie doczekam. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 05.01.14, 21:07 ja będę, ale nie viam kiedy. ebay nie ma? ja mam vszycho z ebaya co uk ;-) Odpowiedz Link
misiania Re: a wiecie, że... 05.01.14, 21:21 Od nas w miarę często ktoś lata, a poza tym liczę na osobę, która mi to pożyczyła, że będzie chciała szybko zobaczyć pozostałe sezony :) No i oczywiście polecam, polecam! Odpowiedz Link
misiania Re: a wiecie, że... 05.01.14, 21:32 Ojej, jacy hm... dojrzali są teraz bohaterowie Milczącego świadka... Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 06.01.14, 22:31 już jest w internetach, już jest, heh. ale poczekam i se obejrzę w urodziny ;-) Odpowiedz Link
misiania Re: a wiecie, że... 07.01.14, 07:21 Sitty thing, powiadam, sitty thing rulez... Odpowiedz Link
misiania Re: a wiecie, że... 13.01.14, 07:31 Lojalnie uprzedzam, że His Last Vow może wymagać zażywania walerianki w trakcie oglądania. Trolle nie tracą formy. Się przejęłam okrutnie. Oraz jestem psychopatką, bo się cieszę ze złych rzeczy. Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 13.01.14, 08:14 jutro obczaję :-D no nie mogę się doczekać uch! Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 04.01.14, 20:42 bezprecedensowo zapragnęłam dziś truskawek i agrestu... Odpowiedz Link
misiania Re: misiaaaaaaaaaniaaaaaa 10.01.14, 07:30 On sobie zawsze poradzi... siłom i godnościom osobistom. jak na załączonym :) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: misiaaaaaaaaaniaaaaaa 10.01.14, 18:59 jakie* miało być, ale vidać głodne było, bo zjadło. hmm Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: a wiecie, że... 13.01.14, 01:35 można jeszcze kupić kalendarz ze śvinką i kuniem? :-D Odpowiedz Link