thorgal79 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 27.12.03, 10:26 boczek2001 napisał: > hmmmm??? > > iśc już do domu... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
andziap1 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 27.12.03, 12:11 Na pewno nie siedziec w pracy o 2 w nocy. Proponuje ciepłe łóżeczko (najlepiej jeszcze z odpowiedznią osobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co zrobić żeby zasnąć? 27.12.03, 22:39 Może pocztać to forum w czasie świat. Ludzie gdzie wy jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Co zrobić żeby zasnąć? 27.12.03, 23:53 Bardziej pasjonująca jest loteria: czy jak wejde po 12h na FP, to przybędzie owy post czy nie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co zrobić żeby zasnąć? 28.12.03, 15:04 No i przybył jeden, przypadkowy ale jednak, no nawet można powiedzieć że dwa, bo teraz go piszę... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 31.12.03, 11:31 ixtlilto napisała: > Bardziej pasjonująca jest loteria: czy jak wejde po 12h na FP, to przybędzie > owy post czy nie :/ owy to przybędzie na pewno :/ Odpowiedz Link Zgłoś
seba1984 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 29.12.03, 00:08 Najlepiej poprostu iść spać!!!!! Albo poczytac o władcach asyryjskich co w związku z zimową sesją czynie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 05.01.04, 13:29 najlepiej jest się zmęczyć.....na wiele różnych, ciekawych sposobów! Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 06.01.04, 15:01 boczek2001 napisał: > co proponujesz? > mogą być pompeczki......w duecie Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 06.01.04, 21:00 zetka5 napisała: > boczek2001 napisał: > > > co proponujesz? > > mogą być pompeczki......w duecie ja tam nie chcąc sie chwalic moge potwierdzić to co zetka5 powiedziała. Osobiście byłem swiadkiem (juz dwukrotnym :) ) współpracy Zetki w duecie z pewnym osobnikiem :P I faktycznie udało sie im w koncu zasnać... :)...wiem ze zostane za to przynajmniej zbesztany :P ale co mi tam... :P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 07.01.04, 08:59 thorgal79 napisał > ja tam nie chcąc sie chwalic moge potwierdzić to co zetka5 powiedziała. > Osobiście byłem swiadkiem (juz dwukrotnym :) ) współpracy Zetki w duecie z > pewnym osobnikiem :P I faktycznie udało sie im w koncu zasnać... :)...wiem ze > zostane za to przynajmniej zbesztany :P ale co mi tam... :P > > pzdr trzeba było przyłączyć się do nas...w trio też jest wesoło, a tak, przewracałeś się z boku na bok i z snu nici!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 07.01.04, 10:55 zetka5 napisała: > trzeba było przyłączyć się do nas...w trio też jest wesoło, a tak, przewracałeś się z boku na bok i z snu nici!!!!!! taaaa nic.... podobno nie było az tak źle... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 07.01.04, 11:00 boczek2001 napisał: > taaaa nic.... podobno nie było az tak źle... ;))) > zle to miał ten kto się niewyspał Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: Co zrobić żeby zasnąć? 12.01.04, 23:08 zetka5 napisała: > thorgal79 napisał > > ja tam nie chcąc sie chwalic moge potwierdzić to co zetka5 powiedziała. > > Osobiście byłem swiadkiem (juz dwukrotnym :) ) współpracy Zetki w duecie > z > > pewnym osobnikiem :P I faktycznie udało sie im w koncu zasnać... :)...wie > m > ze > > zostane za to przynajmniej zbesztany :P ale co mi tam... :P > > > > pzdr > trzeba było przyłączyć się do nas...w trio też jest wesoło, a tak, przewracałeś > > się z boku na bok i z snu nici!!!!!! trio nadal nie w modzie :) nadal w cenie sa jednak pozycje grupowe :P Odpowiedz Link Zgłoś